perjantai 1. maaliskuuta 2013

finally sixteen !

Moikka ! :-) Maanantaina olin päivällä siis Teemun kanssa ja käytiin kuvailemassa ulkona, koska tuolla oli niin ihana ilma Sen jälkeen tultiin tänne ja lisättiin kuvat koneelle ja alettiikii rakentamaa seinätarraa...se ei ollu kovin helppoa, koska siinä oli tosi huono tarra ja ohjeet oli tosi huonot. Mut päätettii että tehää sillee vaan että siitä tulee kiva ja niihän siitä tuli ainaki meiän mielest :)! Teemun pitiki lähteä heti koska Elina tuliki jo sitten meille. Käytiin syömässä hesessä ja kuhan oltiin vaa ja juteltiin :'). Illalla mulle tuli kuumetta...
                     Tiistaina mulle nous kuume taas illalla ja kurkku oli kipeä ja on kyllä edelleen. Lepäilin vaan kotona koko loppuillan Teemu seurana :)
                     Keskiviikkona olin yksin melkein koko päivän vaan sängyssä tai no laitoin perhostarrat puun ylle ja illalla olin pitkästä aikaa Inkan kanssa ja Inka jäi yöksi. Ilta meni täytellessä Inkan kesätyöhakemuksia ja herkkuja syödessä, niin ja kuume tietysti taas nousi siinä illalla. Mut oli kiva nähä Inkaa pitkäst aikaa sillee paremmin :-)
                     Eilen oli mun synttärit eli nyt oon sit virallisest 16-vuotias ! Tosin eilen ei kyllä tuntunu mikään sujuvan.... Illalla se ihana kuume taas nousi ja kurkkukipu vaan paheni ja niskojakin särki. Ei niin kiva syntymäpäivä. Mutta syömässä käytiin Teemun kanssa ja vuokrattii pari leffaa ja ostettiin herkkuja. Mun ruokahalu on kyl ihan tipotiessään ollu nyt pari päivää enkä oo syöny päiväs ku vaan kerran, ku yleensä syön koko ajan. Herkutkaan ei maistu, joten syynä on varmaan se, että oon kipeä. Mut loppuillasta oli tosi ihanaa makoilla kullan kanssa ja kuunnella kuinka se vaan aina jaksaa minuu kehua, ihana Teemu Lahjaksi sain Teemulta h&m lahjakortin ja suklaalevyn. Kortin saan varmaan myöhemmin ku sen se unohti kotii :'D
                     Tänään siivosin mun huoneen ku se oli ihan kamalassa kunnossa ! Mut oon kyl tykästyny tähä huoneesee nyt ku sain ton ihanan taulun ja noi muut seinäkoristeet :') Pitäis tästä kuitenkin nyt varmaan mennä meikkaamaan ennen ku vieraat tulee meille viettämää synttäreitä joten moimoi :)

aurinko - kevät 010 aurinko - kevät 041 aurinko - kevät 199 aurinko - kevät 045
28.02 007
aurinko - kevät 098 aurinko - kevät 072 aurinko - kevät 101 aurinko - kevät 191 28.02 005 aurinko - kevät 244 aurinko - kevät 034 28.02 025 28.02 028 aurinko - kevät 135 28.02 045 aurinko - kevät 192 aurinko - kevät 129 aurinko - kevät 243

16 kommenttia:

  1. Ihanii kuvii ja onnee synttäreist :)!♥

    VastaaPoista
  2. Tuutko huomenna sinne Espoon kisoihi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä nyt tuukkaa koska oon ollu kipee ja vieläki nii :/

      Poista
  3. Tosi kivoi kuvii ja onnee paljo! :)

    VastaaPoista
  4. aaa Brides Maids on ihana leffa xDD
    Onneva pieni :--)

    VastaaPoista
  5. tää on tosi kiva blogi, mun lemppari :) ja hei paljon onnee synttärisankarille! :))

    VastaaPoista
  6. ihana blogi sulla, ja oot tosi kaunis!! mut pakko kysyy, että tuossa kuvassa joka on otettu takaapäin, niin onko sulla kalju kohta sun päässä :-D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :)!! ja joo siltä se mustaki näytti mut ei ole xd ! se on lumihiutale joka ei oo tarkentunu ja se on heilahtanu ku se putoaa vissiin jostain puusta :-D!

      Poista
  7. syötkö e-pillereit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minkä nimisii syöt? ja onks ne vaikuttanu suhu miten?

      Poista
    2. Yaz. Ja nooo en ite huomaa sillee mitää mut varmaa just toi mieliala vaihtuu helpost :'D

      Poista