perjantai 15. maaliskuuta 2013

hold your breath and count to ten

Moikka ! :) Tää viikko on siis menny kokeisiin lukiessa ja muiden koulujuttujen parissa. Toki muutakin oon vähän ehtiny tehä !
                   Maanantaina oli uintia heti aamusta nii ei tarvinu niin aikaseen herätä meikkaamaan. Oli kyllä vaikeuksia uida piilarien kanssa ja meillä oli vielä uinticooper ja en voinu uida ku koiraa ettei menny silmää vettä, koska jos meni nii piilari katos johkuu silmän ylös :-D Olin sitte huonoin meiän ryhmäst xd Eipä tol nyt niin välii oo. Mari tuli kouluun lomalta ja sain siltä ton rannekorun ! Loppupäiväst luin yh:ta.
                   Tiistaina mulla piti olla hammaslääkäri aika aamusta nii heräsin myöhemmin, mut se peruttii vast melkein ku se aika ois pitäny olla nii tein sit rauhas kaikki jutut ja lähin sitte vasta kouluun. Koulun jälkee luin terveystietoo ja illalla oli pitkäst aikaa treenit ! :)
                    Keskiviikkona oli terveystiedon koe ja no jaa en tiiä miten meni. Inga toi mulle kouluu levyn joka ollaa tehty ala-asteel ku ollaa siis musaluokkalaisii. On vähä äänet muuttunu joo :'D Illalla luin yhteiskuntaopin kokeesee ja lopult alko jo tuntuu etten osaa mitää enkä mä kyllä varmaan osannukkaa. Lisäks luin enkun läksärii ja tein loppuun uskonnon suullisen työn.
                     Torstaina mua jännitti ihan hirveesti se mun suullinen esitys. Oon aika ujo vaikka tunnenhan mä meiän luokan sillee ihan hyvin :D Kuitenkin siellä tietokoneella näytin niitä dioja ja yritin selittää jotain mut aika paljo sönkötin. Kaiken lisäks näytin yhen linkin ja sit en päässy takas siihen diaesityksee xd hyvä minä (Y) Mut sit ku se oli ohi ja sain tietää numeron nii sain 9½ ja toi suullinen viel parans sitä ku muuten ois ollu 9 ! Olin niin ilonen koska se opettaja sano meille ku alettiin tekee sitä työtä ettei se paljoo anna kiitettävii mut en mä sit tiiä :P Päivemmällä oli enkun läksäri ja siitä tuli 10 mut vikal tunnil oli yh:n koe joka sit vähän pilas mun iloista päivää mut minkäs teet kun et osaa. Eilen ku tulin harkoista nii mua ootti täällä mun uus objektiivi Yritin kuvailla sillä mut oli jo aika pimeetä eikä mulla toimi se salama vieläkään :(
                      Tänää mulla oli sitte se hammaslääkäri. Mul oli se sen takii, koska mun leukaluut on vähän sijoiltaan ja en voi syödä mitään kovaa. Se sano ettei mul oo mitenkää paha toi ja se anto jotaa jumppaohjeita mun suulle :) Mut purkkaa en saa syyä tai mitään kovaa :( Kävin koulun jälkee kuvailemassa tuolla ulkona tolla fisulla.

Päätin tossa tiistai-iltana muuten, että alan yrittämään vähentämään herkkuja. En oo syöny parii päivää suklaata tai muuta herkkua :-) Tänää aattelin kyllä jotain herkkuja syyä koska onhan nyt perjantai ja rankka viikko takana. Nii ja eilen mulle tuli illalla semmonen aate että muokkaisin vähän tota ulkoasuu vielä ja sitte jos te haluisitte nii tekisin jotain erikoispostauksia ? Jos haluutte nii ehdotelkaa ihan vapaasti :-)!

  fisuuuu 097 fisuuuu 065 fisuuuu 012 fisuuuu 013 hard 027 hard 092 fisuuuu 170 fisuuuu 004 fisuuuu 068 2013-03-13 hard hard 091 hard 035 hard 094 fisuuuu 150 fisuuuu 001 fisuuuu 094

14 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis ! (: ja ihania kuvia (:

  VastaaPoista
 2. ihanii kuvii noi fisul otetut ♥ ja ulkoasu näyttää kivalt! :)

  VastaaPoista
 3. oi kun oot nätti! ja mistä toi ihana värikäs villapaita on!!

  VastaaPoista
 4. vitsit kui kiva blogi (:

  http://pihlaaw.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. voisit tehä postauksen joskus sun harrastuksesta!

  VastaaPoista
 6. sulla on ihana blogi :-) tosi selkeetä toi teksti niin jaksaa lukee vaikka ois vähän pidempiki pätkä ja kuvat on tosi kivoja kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti :-)! Ja hyvä että jaksaa lukea, aattelin meinaan että onko tekstit liian pitkiä mut hyvä jos ei:-D!

   Poista