keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

jee me hiihdetään !

Heippa :)! Tosiaan maanantaina oli hiihtoa heti aamusta loman jälkeen. Eihän siinä mitään kun pakkasta -20 astetta :) Olin varma ettei meillä ois hiihtoa, mut säilytän suksiani koululla, joten hain ne sitten sieltä ja eikun hiihtämään ! Meit oli jopa 3 jotka hiihti :') Varpaat oli kyl ihan tunnottomat sen jälkeen. Mä toivon ettei enää tulis tommossii pakkasii vaan ilmat lämpenis nopeasti. Ootan niin paljon kesälomaa ja kesää ylipäätäänIllalla aattelin kokeilla piirtää silmän ku oli tylsää :-D Tiedoksi vaan etten melkein koskaan piirrä ellei oo pakko, mut tuli nyt tommonen päähänpisto. En oo ikinä osannu piirtää enkä tuu koskaan varmaan oppimaankaan mut ei toi silmä musta huono kuitenkaan ole ku toi oli ensimmäinen 'aidonnäköin' silmä minkä koskaan oon piirtäny xd
                           Tiistaina kun tulin koulusta mua ootti täällä kuvat jotka tilasin sunnuntai-iltana ! Tykkään, tykkään, tykkään :-) Aloin heti laittelemaan niitä seinälle. Älkää ihmetelkö miks siin on tommoin ihme väli, siihen tulee meinaan semmonen Sweet Dreams -kyltti tai semmonen.
                            Tänään ei mitään kummempaa oo tapahtunu. Aamulla väsäsin itelleni nutturan (mulla ei melkeen koskaan oo semmosta, koska en osaa tehä mun hiuksille yhtään mitään). Kävin tiimarissa koulun jälkeen ostamassa vihreetä kartonkia kun huomenna pitää palauttaa se uskonnonprojektityö. Mua ei vaan enää jaksa kiinnostaa se kun sitä on tehny niin kauan ja se on stressannu monia niin nyt aattelin että se on hyvä ja jos ei kelpaa niin ei sitten ! Parhaani oon kuitenkin yrittäny (-: Muuta mulla ei nyt oo. Huomenna tehdään koulussa yhteishaku ja haen siis sinne Kuusankosken lukioon. Suunnitelmat muuten vähän muuttu, en haluukkaan liikunnanopettajaks koska en todellakaan halua hiihtää tuolla pakkasessa päivät pitkät tai luistella :-D Mut täl hetkel suunnitelmis on luokanopettaja :) moikka


nutturaaa 064
Kik-244279483_zps37038597
WP_001470_zpsb87a904e
nutturaaa 203
nutturaaa 002 nutturaaa 112 nutturaaa 074 nutturaaa 076
nutturaaa 194
nutturaaa 150 nutturaaa 166
nutturaaa 066
nutturaaa 152 nutturaaa 162
nutturaaa 081
nutturaaa 220

16 kommenttia:

 1. tosi kiva toi nuttura ja oot kaunis!!:)

  VastaaPoista
 2. Oiii sulla on niin ihanat kuvat ja selailin nääki moneen kertaan läpi! :)

  VastaaPoista
 3. tää on tositositosi nolo kysymys, mut nähää mun poikaystävän kaa joku päivä täs ja se asuu vähän kauempaan niii miten mä pussaan sitä?:D en osaa ja pelottaa et mokaan itteni täydellisesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :-D No siis mun vaan täytyy sanoo että mun eka pusu oli ehkä noloin, joten et voi mokata enempää kun minä varmaan xd Mut siis en nyt tiiä tarkotatko että miten alotat pussaamaan kun istutte jossaa vai tarkotatko ihan että miten pussaat :/ mut siis oo rento äläkä semmonen jäykkä(niinku minä silloin...)rennosti vaan ja kyl se sujuu ! En oo hyvä neuvomaan koska se vaan tapahtuu :-)mut hyvin se menee !

   Poista
 4. ootteks te harrastanu teemunkans seksii? :) oot hirmu kaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pysyköön se salassa :-) mutta kiitos paljon :)!!

   Poista
 5. nuttura sopii sulle ! :-)
  öö mikä ton ed. anonyymin kysymys oikein on :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :-)! ja emt miks mult kysytää aina tot samaa :'D

   Poista
 6. ompa ihanii kuvii tos seinäl!! :* ja ärrr kiva kuva sust emmist ja jannast ;);)

  VastaaPoista
 7. oot niin kaunis ja ihana iina<3 ois niin kiva nähä pitkäst aikaa :( ja ihanii kuvii tuol seinäl meistki yhes<3 :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos emmi <3 ! Ja nii ois :(! Ja nii on :* <3

   Poista
 8. KANNATTAA MINUA KUUNNELLA7. maaliskuuta 2013 klo 19.28

  ehkä sult kysytää tot koska oot ennen avautunu tost asiast.... ois varmaa kiva lukijoittenki tietää jos oot silloinki sanonu ei ku ette oo viel harrastanu. jos yhtäkkii sanot ' en kerro ' ni voin sanoa että lukijat alkaa kyllä vähän ihmetellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos noin kovasti kiinnostaa mun yksityisasiat niin saa kysyä nimellisenä :-) ja vastasin ennen joo kyllä kysymyksiin mut tuli kauhee haloo joittenki anonyymien kaa nii aattelin sitte jättää asian sanomatta :) mut tosiaan voisin tehä sähköpostin jonne saa nimellisenä kysymyksiä lähettää jos noin paljon tahtoo tietää :)

   Poista