torstai 21. maaliskuuta 2013

I hate my computer....

vitutuksen multihuipentuma 001 vitutuksen multihuipentuma 078 WP_001547_zps5d3b5953 WP_001548_zps75efc5b6 vitutuksen multihuipentuma 064 vitutuksen multihuipentuma 027 vitutuksen multihuipentuma 065 WP_001557_zps16ca749a vitutuksen multihuipentuma 083 vitutuksen multihuipentuma 100 vitutuksen multihuipentuma 111 vitutuksen multihuipentuma 052 vitutuksen multihuipentuma 019 Moikka ! Maanantaina oli taas aamusta koulussa uintia ja myöhemmin tehtiin köksässä tosi hyvä pääsiäisateria :P Oon myös alkanut tehä fruitieta jälkiruuaksi suklaan sijaan ! Se on ihan älyttömän hyvää :)
                  Tiistaina ei ollu oikein mitään. Mun kone lagas ihanasti illalla niin että se meni ihan paskaks... Keskiviikkona saatiin yhteiskuntaopin kokeet takasin ja sainki siitä 9+ :o Jee ! Illalla olin Iidan kanssa ja käytiin hesessä ja juteltiin :) Käytiin myös seppälässä ja sielt lähti mukaan alusvaatteita sekä kynslakka. Ihan illalla Teemu tuli vielä meille käymään :) Ainiin ja äiti osti mulle nyt niitä purkan korvikkeita ku en sitä purkkaa saa syödä !
                  Tänään täytettii ainevalintakortit. Koulun jälkee yritin vielä kerran saada tän koneen auki ja onnistuin sit viimein...mut huonoin seurauksin. Mun on pitäny jo kauan tallentaa mun kuvat tikulle mut ei oo ehtiny. No nyt se on myöhästä. Kaikki on kadonnu. Kaikki mun ihanat muistot. Saan osan tietyst tallennettuu täält blogist mut en niitä julkasukelvottomia hauskoja :( Oon niin allapäin. Kaiken lisäks mua ärsyttää ku se mun kamera on vielki puoliks rikki ja nyt toi mun kaukolaukasinki on rikki. Mietin välil että miten mä oikeen onnistunki rikkomaan kaiken. Toivottavasti kaikki kuitenki järjestyy :) Heippa

18 kommenttia:

 1. vooi kaikki sun upeet kuvat on menny!! :'(

  VastaaPoista
 2. nami fruitiee ja pääsiäisruokaa <3 kivoi noi alusvaatteet! :)

  VastaaPoista
 3. Siis miten teet ton fruitien? Täytyy itekki kokeilla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitoin päärynät pakkasee ja sit ku ne oli kylmiä nii laitoin tehosekottimee niitä ja pakastemansikoita ja sit omenamehuu siin suhtees miten haluu + sokeria jos tahtoo :-)

   Poista
 4. missä käyt kampaajal? ja paljo se värjäys siel maksaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn Kyminkampaamossa ja hinta on semmonen 80 euroo :)!

   Poista
 5. mitä piilaireit käytät? Ja onks ne millasii et pitääks ne ottaa joka ilta pois? näätkö ilman niitä? sori tää hirvee kysely! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotaa easy visionei :D Ja no on ne mut kylhän niitä voi pitää yön yli mut ite en tykkää ku silmät väsyy :( Ja kyl mä nään johkuu reilun 30 sentin päähä vaa ilman niit xd ja ei se mitää :-D !

   Poista
  2. pidätkö niit suihkus tai saunas käydessä?

   Poista
  3. en yleensä mut joskus saatan :)

   Poista
  4. minkä ikäsenä sait noi piilarit?

   Poista
 6. Voi apuaa, mä oon koko ajan miettiny et mistä oot niin hitsin tutun näkönen mut nyt mulla välähti (:D) ku äsken luin ton harrastuspostauksen ja mä oon harrastanu 4-11 vuotiaana yu:ta ni ollaan oltu pikkusina samois kisois :D ainaki oot ollu ljg ja sit espoos kisaamas ja oliks joskus hämeenlinnas vattenfall kisois ku must tuntuu et juoksin sua vastaa, ainaki meil on joku video missä on ihan saman näkönen pikkutyttö ku sinä :D se huivi ja sit musta puna kisa-asu :) haha joo sori täää random kommentti mut oot ollu koko aja ihan super tutun näkönen ni sit vaa tajusin et muistan sut kisoista! Sun blogis on ihana ja sä ja teemu ootte tosi sulosii yhessä :) !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ! :-D Hehe :') kyl se varmaan mä olen xd ! Mut kiitos paljon :-)!!!

   Poista
 7. Toi ku olit ostanu seppäläst noit rintsikoit, ni tiiäksä saako niitä AA-kokosena, ku A on mulle liian iso :/ ku noi on nii hienoi ! (:

  VastaaPoista