perjantai 8. maaliskuuta 2013

happy women's day♥

Moikka :-)! Pääsin jo taas postaamaan. Okei, mul menee viikonloppu suurimmalt osalt koulujuttujen parissa...Mut aattelin kuitenkin nyt postata vaikkei paljon mitään oo tapahtunukkaan. Viikonloppuna tai ens viikon alussa en varmaankaan ehdi postailla kun pitää lukea kokeisiin :(
                    Eilen tehtiin kuitenkin yhteishaku heti aamusta. Ei siinä ollu mitään ihmeellistä, täytettiin henkilötietoja vaan ja sitte täytettiin hakutoiveet ja siinä se melkein olikin. En laittanu muita hakutoiveita siihen kun ton Kuusankosken lukion, koska tiiän että sinne pääsen :) Mihinkäs te haitte? :)Ainiin ja Inga palas Egyptistä ! Sain siltä avaimenperän tuliaiseks :P Tilasin eilen illalla myös uuden objektiivin, saa nähä millo tulee ;)
                    Tänään oli aamusta taas niin ihana aurinko, että teki mieli vaa jäädä kuvailemaan, mutta piti lähtä kouluun... Suunnittelin sitte että koulun jälkee kuvailisin. Koulun aikana sää kuitenki muuttu ihan kamalaks lumisateeks. Mut onneks se aurinko tuli esille myöhemmin ja sain Teemun kuvaamaan parit kuvat (; Oli kyllä jäätävän kylmä tuuli ja hiukset meni ihan miten sattuu. Kävin samalla reissulla kaupassa ostamassa herkkuja itelleni, aika suklaavoittoista taas ? Tein muuten sähköpostin johon voitte lähettää yksityisempiä kysymyksiä tai ihan mitä haluatte, jos semmosia on ja osoite löytyy tosta oikealta :)! Nyt kuitenkin voisin tehä jotain koulujuttuja ettei sitten tuu kiire, joten moikka ja:
                                                                           
HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ !

  aww 060 helou aww 089 aww 029 aww 099 aww 071 aww 103 aww 131 aww 114 aww 132 aww 077 eeeee aww 044

8 kommenttia: