maanantai 25. helmikuuta 2013

SM-hallit Tampere

Helou ! :) Nyt on SM-kisat kisailtu. Voin sanoo että meni ihan hyvin mulle, vaikka ensin olikin vähän paha mieli, mutta ku tässä nyt on ollu kaikkea ja en oo ees treenannu tota 300 metriä varten niin ei saa itteää moittia.
                 Mutta siis torstaina oli liikuntapäivä koulussa ja kävin puolen tunnin verkan ja loppuajan oottelin muita urheilutalolle. Pelasin sulkapalloa kun mun kaverit tuli ja säädettiin jotain muuta siellä vaan sitten kun ei huvittanu :-D
                  Perjantaina tuli mun uudet verhot, tyynyt ja matto ! Teen tästä mun huoneesta vähän vihreämmän sävystä ja musta tääl on nyt niin kevänen tunnelma kun aurinko paistaa vielä kaiken lisäks Koulun jälkeen pakkasin loput tavarat ja lähin Tuulin kyydillä ajamaan Tampereelle. Matka tuntu niin tylsältä ja pitkältä... Mut oltiin meiän hotellilla joskus 17 kai. Must se oli semmonen siisti pikku kämppä. Lähtii joskus kuuden jälkeen hallille tekemään osanottovarmistukset ja verkkaamaan.
                  Lauantaina herättiin ajoissa ja käytii pikkusen kävelemässä ulkona ja syötii ja niin pois päin. Lähettii hallille jo ennen yheksää oottelemaa meiän valmentajaa. Ostin heti melkein ton sm-paidan että saan varmasti mun koon :) 11 alkoi alkuerät ja mä olin viidennessä erässä. Juoksin 8.13 s ja mua alko harmittamaan ku olin varma etten pääse välieriin edes. Mut pääsin kuitenkin ! Välierät oli yhen jälkeen ja juoksin 8.10 s. Tän kauden paras kuitenkin joten saa kelvata. En tykänny niistä telineistä koska niitä ei saanu matalalle ja ne oli mulle tosi korkeet joten se vähä heikens mun vahvaa alotusta. Tossa ajassa mua harmittaa vaan se, että viime vuonna juoksin 7.94 s näihin aikoihin, mikä on mun enkka, mut kyl mä sen tajuun että enhän mä nyt voikkaa olla missään parhaassa kunnossa. Toivottavasti paranee kesää kohti :) Olin kuitenkin yhteensä 14. ja kuitenkin juoksijoita oli aika paljon ja osa vanhempia (tosin oli niitä nuorempiakin jotka siellä kärjessä veteli :D). Kävin kisojen jälkeen ostamassa herkkuja ja loikoilin loppupäivän sängyssä. Illalla käytiin syömässä jossaa kalliissa ravintolassa ja otin melkein halvemman minkä pysty ja se oli joku salaatti...sen sanon etten toiste ota, yök.
                  Sunnuntaina ei ollu mikään kiire mihinkään, koska 300 metriä oli vasta iltapäivällä. Mua jännitti tosi paljon toi 300 m, koska mä aavistin jo että tulee taas se tuttu paha olo mikä tulee aina tuolla Tampereen hallissa. Juoksu kulki hyvin kunnes tuli se kaikista kauhein loppusuora. Ei jalka vaan noussu enää, vaikka omasta mielestä juoksin alun aika rennosti. Johtunee siitä etten ole treenannu sitä, mutta kesällä sekin stte :)! Olin 11. tällä matkalla. Juoksun jälkeen mua pyörrytti ja olin ihan tintelityy siellä maassa x) Mut kävin haukkaamassa happea nii alko helpottamaan. Tultiin kotiin joskus ennen kaheksaa ja tilattiin äitin kanssa pitsaa.
                   Tuli aika paljo tätä tekstiä, mutta lukekoon ken jaksaa(: Tänään oon päivällä Teemun kanssa ja illalla Elina tulee meille yöks, en oo nähny Elinaa varmaan yli vuoteen ! :D  Voisin tästä pikkuhiljaa lähteä syömään aamupalaa... heippa ihanat

2013-02-25 SM-hallit Tampere
SM-hallit Tampere 011
2013-02-25 SM-hallit Tampere1
SM-hallit Tampere 028
2013-02-25 SM-hallit Tampere2
SM-hallit Tampere 020
2013-02-25 SM-hallit Tampere3
SM-hallit Tampere 039
2013-02-25 SM-hallit Tampere4
SM-hallit Tampere 047
2013-02-25 SM-hallit Tampere5
SM-hallit Tampere 022
2013-02-25 SM-hallit Tampere6

14 kommenttia:

 1. Mul on kaks samanlaist mattoo ku sulla! :D Ihainia nui tyynyt c: Ja muutenki tosi kivoja kuvia!

  htpt://nipsutinn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. hyvinhän ne kisat kuitenki meni! :) tiedän ton tunteen harvinaisen hyvin ku harmittaa ja alkaa vertailee tuloksii viimevuotisii ja niin pois päin, mutta ei se kannata :) nyt vaan treeni-intoa ja kohti kesää! ja tosi kivoja kuvia, oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. mulle puolestaa tulee Tampereen hallis aina sellane olo, etten saa henkee ja tulee nuha ja yskittää :s siel on aika kuiva ilma tai jotai.

  VastaaPoista
 4. Tsuumailin noita sun kuvias, ja aurinkolasikuvassa järkytyin! Otatko aina sun kuvas alusvaatteissa!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no lol :-D ne on kyllä pienet kisahousut joita en tykkää kisoissa käyttää koska mun mielestä ne on liian paljastavat. Mut ne nyt tuli samas ku ostin mun toiset housut :)

   Poista
  2. Ööööö kuka "tsuumailee" kuvia? :D:D:D:D:D

   Poista
 5. onneks olkoo sweet 16 !! <3

  VastaaPoista