tiistai 19. maaliskuuta 2013

harrastuspostaus

Tein tän nyt nopee loppuu, mul on meinaan kiire treeneihin nyt mut tästä nyt saa jotain tietoa toivottavasti irti ja kysykää jos jäi jotain epäselvää :-)!

Alotin yleisurheilun jo pikkusena. Kävin tässä lähellä olevissa hippokisoissa ja joskus pärjäsin ja joskus en. Kokeilin erilaisia lajeja jo silloin, eli juoksua, pituushyppyä ja pallonheittoa. Sen jo huomas sillo ettei heitto oo oikein se mun juttu :-D hp 022
 Kävin aina yleensä syksyllä myös maastojuoksuissa. Mua on aina jännittäny pitemmät matkat koska niissä mulle yleensä tulee huono olo. Mulla oli 9-vuotiaaseen asti hengitysvaikeuksia noissa pitemmillä matkoilla ja mun vinkuna ääni kuulu tosi kauas varmaan :D hp 024 hp 026 Yhessä vaiheessa ostin huivin kirpparilta. Siitä tuli mun onnenhuivi ja mä en suostunu juoksemaan ilman sitä. Se vaan tuntu että aina ku se oli mun päässä nii meni hyvin :-D Kerran oli koulujen kisat ala-asteella ja mä unohin huivin kotiin nii soitin hädissää äitille ja se toi sen sitte xd hp 027 hp 028 hp 037 Nää kuvat on vähä sekavas järjestykses... Ja mikä laatu ! Oon ottanu nää kuvat kuvista joskus 2011 ja aattelin pärjätä nyt näillä :D hp 038 hp 039 hp 041 hp 040 Mut yleisurheilust oon saanu uusia kavereita joita nään vapaa-ajalla tosin aika harvoin kun ei tota aikaa tunnu riittävän :( Mut vietetää se aika sitäki paremmin♥pj cup 3 ja emmi ja janna ! 067 Mun ekat SM-kisat oli 2011 ja mulla oli 100 m ja 300m. Mulle tuli ihan yllätyksestä 100 metrin voitto ! Kaiken lisäks olin 300 metrilläkin jopa toinen ! Tää vuos oli mulle ehottomasti yks parhaita, sillä tänä vuonna mä kehityin huimasti edellisvuoteen verrattuna. 100m finaali sm t14 100 m palkintojenjako Viime vuonna oli mun toiset SM-kisat ja niissäkin tuli 2 mitalia, tosin nyt kummatkin hopeita. Lajit oli samat kuin 2011 vuonna. 100m finaali 300 m finaali sm-kisat '12 058 Täs näkyy osa mun mitaleista ja pokaaleista. Tossa ei oo nauhattomia mitaleita. Niistä ei nyt ookkaan kuvaa edes mut ei niitä nyt niin paljoo oo :) synttärit osa 1 118 Ja tässä on mun SM-mitalit ! Nyt jälkeenpäin tajuun kuinka oisin voinu iloita noist vielä enemmän ku nyt en tiiä saanko enään koskaan noita :( timppa 003 Tässä vielä videoita mun juoksukisoista :) Vähän vanhempia ja sit vähän tuoreempiakin :) Mut hei oikeesti kattokaa hiljaa sillä vikas videos on aika kova kannustus ! :)

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ! :)

  Mite monesti sä treenaat viikossa ja miten sä treenaat? ku itekki harrastan yleisurheilua ja musta tuntuu et mun tulokset on huonontunu viime kesää verrattuna, vaikka treeaan samalla tavalla ku ennenki ja iha saman verra..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)!

   Ja mä treenaan yleensä 5 kertaa viikossa. Treenit on semmossii monipuolisii että juostaa välil pitempii ja välil lyhyempii vetoi, sitte lihaskuntoo ja voimaa jne. :) Mut joo hei munkin tulokset on nyt huonontunu tässä mut jatkaa vaan treenaamista niin kyllä ne tulokset sit alkaa taas pikkuhiljaa paranemaan. Meinaan välil tulee semmossii ettei mee nii hyvin, saattaa mennä jopa vuos ennenku taas alkaa parantuu tulokset :)

   Poista
 2. söpö pikku-iina! :')

  ihan kiva juoksutyyli tos ekas videos ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :') ja eiks ookki, ihan samanlain ku nytki♥

   Poista
 3. vooi muistan aina tuon huivin !! ja nuo keltaset piikkarit joilla sain kerran juosta koulun kisoissa sen 800m :D ihana postaus !! <3

  VastaaPoista
 4. Äh, lopeta se blogin linkkailu facebookissa. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooookei anteeks hirveest ku halusin viel harrastuspostauksen jakaa mut eisitte :):)

   Poista
 5. Kiva postaus! Ja kaipa nyt facessa saa jokainen jakaa mitä tahtoo...??? Ps. Miten oot tehny ton bannerin? Eli millä ohjelmalla toi kollaasi on tehty ja miten saat noi kuvat tollee vierekkäin saman kokosiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:)! Ja niinpä... Mut oon tehny sen picmonkeylla sillee että oon tehny ylemmän ja alemman erikseen ja yhdistin ne picasas :)ja ne kuvat menee automaattisesti vierekkäin samankokosiks (:

   Poista