sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Todays is a perfect day to start living your dreams

early morning 104 lovely weather 113 yh......fuck you 079 lovely weather 140 yh......fuck you 007 yh......fuck you 001 yh......fuck you 050 lovely weather 154 yh......fuck you 115 lovely weather 145 lovely weather 215 lovely weather 223 yh......fuck you 099 lovely weather 024 lovely weather 060 1 lovely weather 186 yh......fuck you 040 Moikka ihanat ! Tiiän että sanoin viime postauksessa etten ehi postailla mut mä vaan tykkään tästä niin hirmusesti :)! Kyl tää aina kokeisii lukemisen voittaa.  Mut ens viikolla mulla alkaa taas treenit ja on ne kokeet niin en ehdi alkuviikosta nyt postatakkaan, varmaan vasta perjantaina tai joskus.
                        Eilen heräsin jo puol 7 ihan itekseni vaan ja innostuin sitte aamust lähtee kuvailemaan :-D Joo oli tosi kylmä ja mulla oli toi pitkä objektiivi niin tarkennus oli vähän vaikeaa. Ei niitä kuvia ookkaan täällä ku yks. Kuvailun jälkee aloin lukee yhteiskuntaoppia, josta en tajuu yhtää mitää ! Okei okei, jotkut jutut tajuun. Päivällä kuitenkin Teemu tuli meille ja mentiin kuvailemaan tohon pihalle ja loppupäivä vietettiin ihan sillee miten yleensäkki :)
                         Tänään heräsin taas puol 7 ! :-D En tiiä mikä mua vaivaa. Tällä kertaa menin kuvailemaan maisemia ku oli niin ihanan näköstä taas. Must tuntu että toi luonto vähän pelleili mun kanssa ku vaihoin välillä objektiivia ja sillä aikaa tuli tosi hienon näköstä ja sit yritin nopeesti vaihtaa sen objektiivin, mut ku olin valmis nii eikös se taas ollu jo poissa. Näin kävi tosi monta kertaa ! Kyl sielt nyt jotain kivojakin kuvia tuli :) Oisin halunnu jostain eläimestä kuvan, mutta eipä niitäkään näkyny. Nyt kuitenkin oon lukenut terveystietoa tässä ja tulin välillä tän postauksen tekemään koska ei yhtään huvittaisi lukea tota. Mut vähän pakkohan se on. Heippa

12 kommenttia:

 1. vähäks te ootte sulosii!! kauaks ootte seurustellu♥?

  VastaaPoista
 2. Ootte nii sulosia!! Ja sun blogi on paras :)

  VastaaPoista
 3. sun blogi on tosi ihana, ja sä oot iha älyttömän kaunis:o♥!

  VastaaPoista
 4. hemskutti et jotku näyttää vaa sopivan toisillee :( xd:) oot varmaa kuullu monest mut oot huikeen kaunis ! taitaa olla aika jytky toi kamera mikä sul on ku noin laadukkait kuvii !:) paljo maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi :) ja kiitos paljon <:! Joo siis mul on siin semmonen 70-300mm objektiivi ja se makso vaan jotain 180 euroo alennuksessa ! :-)

   Poista
 5. heii en tiiä onks vaa mul mut tuolt oikeest reunast noit joitaa juttui ei näy kokonaa esim. toi sun sähköposti :o aattelin huomauttaa nyt ku huomasin!!!! mut tosi kiva blogi sul, tykkään lukee! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :o mul ne näkyy kokonaa mut käynpä kattomas sen sillee etten oo kirjautunu :) mut kiitti ja kiva et tykkäät!:)

   Poista