torstai 26. kesäkuuta 2014

Smoothie haaste Teemun kanssa!

Heips! Joo eli tossa ois nyt tosi paljon toivottu smoothie haaste, jonka toteutin siis Teemun kanssa. Toi oli ihan järkyttävän makusta, oikeesti :-D Mulle ei tässä oo nyt tapahtunu oikeestaan yhtään mitään, joten kuulumisipostausta en nyt siksi tee. Kävin toissailtana kuvailemassa vesipisaroita pitkästä aikaa joten päätin ne kuvat nyt teille julkaista tähän videon lisäksi. Huomenna lähen jo aamusta kohti Jyväskylää mökkeilemään toisten vlogaajien kanssa! Kuvaan sieltä videota teille ja sieltä saan varmasti jonkin verran myös kuvia, että voin tehdä kuulumispostauksen tosta mökkireissusta. Palaillaan siis ensi viikolla, moikka <3IMG_6758 IMG_6584 IMG_6520 IMG_6648 IMG_6786 IMG_6467 IMG_6603 IMG_6652 IMG_6805 IMG_6497 IMG_6681

56 kommenttia:

  1. Mahtava video oli kyllä :) Ja ihania kuvia ;3

    VastaaPoista
  2. ihana video <3 ooote niin sulosia yhessä :-) millon muuten tulee se toinen ask&dare? (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 en tiiä yhtää, saa nähä, siin on iso työ meinaan :/

      Poista
  3. upeita kuvia! millä asetuksilla nää on kuvattu? :)

    jenni-whoownsmyheart.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Wow mitä kuvia. :o Muistatko yhtään et Mitkäs asetukset sulla oli kuvia ottaessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :>! Urheilukuvaus vaan päällä x) oon aika huono nois kameran kuvausasetuksis x)

      Poista
  5. Sun toinen kulma oli tummempi ja puhut ihan sika nopeest :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarviiko aina tulla valittamaan? Ja paljonkos se sun elämää liikuttaa? Jätä ihan suosiolla kattomatta koko video, jos niin häiritsee!

      Poista
    2. Jännä että oli yli 15 minuutin video, jossa ideana smoothie haaste ja sinä kiinnität huomiota mun kulmakarvaan, joka ei edes ole eri värinen :-D en kestä. Ja puhe oli nopeutettu.

      Poista
    3. piirräppä ite kulmakynällä just samallaiset kulmat..

      Poista
  6. Mite ootte tavannu Teemun kaa? +kiva video :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samassa koulussa oltiin yläkoulussa ja teemu tuli juttelee :) kiitos :3!

      Poista
    2. Oot ihan sairaan nätti ja Iina on kans toosi kaunis nimi😊💖 Ja ootte todellaki nätti pari💕

      Poista
  7. Noi kuvat on epätarkkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan se on vähän vaikee tarkentaa jos kameran tarkennus on rikki...

      Poista
    2. krhm, kamerassa ei ole tarkennusta vaan objektiivissa.

      Poista
    3. No voi itku. Maailma kaatui nyt, sillä kuvani eivät ole täysin terävät, sillä otin tippuvista vesipisaroista kuvia, oishan sen tietenkin pitänyt olla tarkka. Olen nyt paska.
      Ja viimesimmälle viisastelijalle; tarviiko pilkkua nussia noin tarkasti. Eiköhän kaikki tajunnut mitä toinen anonyymi tarkoitti. Mulla kun tosiaan on objektiivista tarkennus rikki.

      Poista
    4. mutta tajusiko toinen anonyymi itse? :-) kaikki ei välttämättä sitä tiedä. eli kun korjaan toisen väärän tiedon olen viisastelija? :-D

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Ai,sä et?Iina on just ihana.♡

      Poista
    2. eiköhän me kaikki olla

      Poista
    3. enemmän noloa se on kirjottaa anonyymina tuollaisia kommentteja ; )

      Poista
    4. Jos toinen sitä mieltä et Iina on nolo niin se on sen mielipide. Se ei tarkoitä että kommentoija itse on nolo. Ei aina tarvii olla positiivista palautetta, eihän tää maailma sillon toimis.

      Poista
    5. Anonyymi 14.29, olet oikeassa, mutta mielipiteensä voi ilmaista myös asiallisemmin.

      Poista
    6. tietty jokaisella on omat mielipiteensä ja aina ei tarvi tulla vaan positiivista kommenttia, mut ei toi noloks haukkuminen mitää kauheen rakentavaakaan palautetta oo

      Poista
    7. Ei tosta haloota tarvitse tehdä, lapsellinen anonyymi vain kirjoitti minun olevan nolo :-D Varmasti luuli, että nyt ryven itsesäälissä, sillä olenhan niin nolo.

      Poista
  9. Oot tosi kaunis ja ootte teemun kaa aivan ihana pari :) Teet hyviä videoita, mut mun mielestä sulle sopi paremmin ne tummat hiukset :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei ne sopinut mulle, siitä on turha väittää vastaan, tiedän itse millasta helvettiä niiden kanssa oli.

      Poista
  10. Voi luoja miten jotkut ihniset jaksaa tylsyydenpuitteissa ettiä aina kaikkea negatiivista väkisin toisista ihnisistä!! :D tollasista kommenteista ei todellakaan kannata millään tapaa välittää, nauraa räkäsesti vaan perään. Kannattais jokaisen kattoa aina eka itse peiliin ennenkuin alkaa muita haukkumaan, sitäpaitai kaikki ei oo edes noin rohkeita että uskaltaa vlogata ja olla videoissa oma itsensä. Mun mielestä sä oot ainakin tosi kaunis ja sun kulmakarvat on ihan samanlaiset :D ja ootte Teemun kanssa oikein kunnon söpöläisiä yhessä!! :)) jatka blogintekoa just niinkun tähänkin asti oot ja jätä tollaset lapselliset ihmiset omaan arvoonsa! ;) ihanaa kesänjatkoa sulle!!

    VastaaPoista
  11. Minkä rotuinen Vili on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. selvä villakoirahan tuo

      Poista
    2. Iina! Minkä rotuinen Vili on?

      Poista
    3. Vastaan kyllä. Mulla on tosi paljon muutakin tekemistä kun vastailla täällä kommentteihin, siksi tässä kestää. Olen niin monia kertoja vilin rodun kertonut ja kirjoittanut sen siksi myös askiin bioon. Mutta niin, vili on mäyräkoiran, jackrusselin ja tipsun sekoitus :)

      Poista
  12. Ootte ihana pari! Toivoisin todella että voisit vastata tähän, tarviin apuu.. Miten sää sait ton ebaysts tilatun seinätarras jos lukee if you believe .... Jne niin miren sää sait sen seinään? Olen tapellut omani kanssa monta tuntia enkä saa sitä mitenkään enkä ohjeista ymmärrä mitään... :( kiitos toooosi paljon sulle jos viiittit auttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Siis siinä tuli mukana se semmonen tarrapinta, johon painelin ton tekstin kiinni hyvin, otin tarrapinnan irti, jolloin teksti tarttui siis myös siihen ja sitten laitoin sen tarrapinnan seinään ja painelin ja irrotin sen ja teksti jäi seinään :)

      Poista
    2. Miten/millä painelit sitä kun mulla se ei tartu siihen? :/

      Poista
    3. Kädellä vaa hankasin tosi kovaa :/ mun toi toinen seinätarra oli suoraan sanottuna aivan perseestä laittaa ja se ei just meinannu tarttua :/

      Poista
  13. Mun on pitkään puyäny kommentoida tänne sun blogiin jotakin, mut en oo vaan saanu aikaseks x) eli ekaks sanon, että sulla on tosi ihana blogi, siis kaikin puolin! tykkään paljon sun pitkästä kirjoitustyylistä! ja sun kuvat on tosi kivoja!:) ja sun videot on tosi kivoja kans, oon kattoni kaikki varmaan kymmenen kertaa! Ja sä ja Teemu ootte tosi söpö pari, sovitte tosi hyvin yhteen!:3

    siirinlaiffi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Voitko vaihtaa bannerii?

    VastaaPoista
  15. ois kiva saada joku yleisurheilu postaus/video :)

    VastaaPoista
  16. Kiva video ja todella hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  17. Vili villakoira? Koirarotuja on varmaan yli 300 sataa niin mistä voisin tunnistaa Vilin rodunXD Niin minkä rotuinen se Vili nyt on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tais olla sarkasmia ;) Mut vili on sekarotuinen, kuten myös vekku.

      Poista
  18. Siis mitäh???! Tää on tosi outoo, mut yritätkö jotenkin olla erilainen tos smoothie haaste videossa? En oo kuullu videoilla sun sanovan mie, sie tai vastaavaa, oliko sulla tarkotus tässä videossa vaan puhuu tollee ja oot muutenkin ihan erilainen tossa videossa, häiritsevän erilainen :D Ei niinku pahalla tää kommentti, mut se oli vaan outoo ja pisti jotenkin heti miettimään, ettäh?! (: Mut hyvä oli video kaikinpuolin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yritä. Mä olin ihan oma itteni, ehkä vaan vielä enemmän kun Teemu oli seurassani, pystyin olemaan rennommin :) Tolleen mä puhun usein :) Kiitos :)

      Poista