keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kuukauden suosikit -video!

Tossa ois teille kuukauden suosikit -video! Mä oon tossa tunnin päästä lähössä Jyväskylään päin nuorten eliittikisoihin ja lajina mulla on 100 m ja 200 m! Kisoja kuvataan televisioon myös, en kyllä tiedä näynkö minä ollenkaan, mutta eipä se niin haittaakaan :-D Jos kiinnostaa katella, niin TV2:lla klo 19.05 alkaen! Mä alan nyt valmistautumaan, heippa <3

42 kommenttia:

 1. Sä näkyit telkkarissa. :)

  VastaaPoista
 2. Monesko olit siellä? :) En ehtiny kattoon. :( Mutta hyvää kesää sulle kumminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin uusimpaan postaukseen kyllä :)! Kiitos samoin! :)

   Poista
 3. Sulla on ihan paras blogi ja parhaita videoita :)) Ja katoin ku juoksit telkkaris :D Go Iina!

  VastaaPoista
 4. Moi !:) toi sun dove hoitoaine nii sehän on tehohoitoaine. Ja myydään erikseen pelkkää hoitoainetta. Nii käytätkö silti aina kun peset hiukset niin tota tehohoitoainetta?:) ostin itse tollasen enkä tiiä käyttäisinkö joka kerta ku pesen vai aina joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Käytän sitä aina :-D En ees oo aatellu, etteikö sitä vois aina käyttää x)

   Poista
 5. Ootko sunnuntaina menossa Eliitti-kisoihin vai onko ne aikuisille?:)

  VastaaPoista
 6. Mulla on samaa aurinkorasvaa!!!
  Se on ihanaa!!!
  Hyvää kesää!!!

  VastaaPoista
 7. sori mulla ei oo ask käyttäjää ni en voinu siellä kysyä ja aattelin et kivempi tänne ku youtubeen.. mutta niin ootko tilannu sammydressistä joskus jotain ku jos oikein muistan ni mainihit joskus jollai videolla? nii tuliko sulle ne tilaukset iha nornaalisti? niinku ajallaan ja ei mitää huijauksii yms, hyvää kevättä ja kiitos jos vastaat:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä mä vastaan, mut youtubessa aika harvoin! Oon tilanny vain kerran sieltä. Tuli ihan normaalisti ja ei huijattu :) kiitos! :)

   Poista
 8. Oot kaunis.:)Olette Teemun kanssa ihana pari.

  VastaaPoista
 9. herääppä nyt! ihan tajuttoman ärsyttävää, että yrität olla muka tosi pirtee sun videoissas, et susta tykättäis... ja toi sun selittäminen... argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä herättävää mulla on? Mulla menee erittäin hyvin, olen ilonen, miks sitä pitäis peitellä? Ai koska sulla ei mene hyvin nii sit toistenki pitää olla naama vinossa? Älä kato ihan tosi jos noin paljon häiritsee, ei oo nii vaikeeta olla kattomatta :)

   Poista
  2. Öääh pliis :D yhdyn samaan iinan kans et ei tarvii kattoo jos häiritsee ja ärsyttää ja munki mielest eks se oo hyvä ku on ilone? :D sepä oliski ärsyttävää katottavaa ku ois videol naama mutrul ja väkinäisesti vaa tekis sitä videoo :D

   Poista
  3. ei tarvi alkaa synnyttää joka kommentista :-)

   Poista
  4. en oo kattonu aikoihin sun videoitas, äläpä turhaa elvistele:D ja mitä sua nyt tuntee/näkee, ni oot sellanen tosi pimppirage joka asiaa kohtaa. JA jos aattelit tostaki viel jotai paskaa repii, ni OKEI, et ihan joka asiaa kohtaa, mut tosi paljo kuitenki:)

   Poista
  5. Anonyymi hei, sä näytät puhuvan itteäs pikkusen pussiin :D mistä sit tiiät mun olevan pirteä videoissa jos et niitä kerran katso? Ja haha sä kun mut tuntisit nii ois vuoden vitsi :-D kaikki jotka mut tuntee, on sen verran aikuismaisempia ettei tällässiä kirjota. Mut joo anti olla ja ole hyvä ja poistu blogista, tollasten elämäänsä tyytymättömien kannattais vaihtaa maisemaa ja alkaa elää parempaa elämää, ihan tosi :) tsemppiä jatkoon!

   Poista
  6. Okei, asiahan ei kuulu mulle millään mitalla, mut toihan sano, ettei oo AIKOIHIN kattonu, mut joskus on......................:'D Että mitäpä runoilet.

   Poista
  7. Siis no musta aika jännää tulla sanomaan sitten mun videon alle noin, mistä hän voi tietää oonko tällä videolla pirteä ja mitä mä selitän? :-D että vähän jännää kyllä.

   Poista
 10. Mistä noi niken kuoret on? :)

  VastaaPoista
 11. Suhunha tulee pirusti punkkeja ku pompit tuol heinien seas. D: Mut hyvä video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo viel koskaa tullu ja aina oon ollu :D kiitos :)!

   Poista
 12. Iina sä oot yks parhaimmista vlogaajista ja sun blogia on ihaa lukea ku kerrot aina niin kivasti kaikesta :) ja tääl on älyttömän upeita kuvia :O sä oot niin pirteen ja itsevarman olonenkin! ja oot myös tosi kaunis ja ootte täydellinen pari Teemun kanssa ❤ onnea muuten 2.vuosipäivänä! Toivon teille, että saisitte olla koko loppu elämän ajan iloisia ja onnellisia yhdessä ( ja todennäköisesti näin käykin :D ) sä oot upea persoona, älä anna minkään lannistaa sua ja toteuta unelmas! Hyvää kesää! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle <3! Ja mä ainakin uskon, että me ollaan yhessä aina :) Kiitos samoin <31

   Poista
 13. Montako kertaa about syöt herkkuja viikossa? :)

  VastaaPoista
 14. Kui kehtaat sanoo ittees VLOGAAJAKS ? XDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh? Missä mä niin sanoin :-D Ja kuinkahan pieni siellä taas kirjottaa ja valittaa tollasesta asiasta? Hei yli 28 000 tilaajaa youtubessa, kyllä mä taidan jonkin sortin vlogaaja olla. Mistä teitä sitruunapilluja oikein tulee.

   Poista
  2. Hahahah :'D Mä kysyin...? Miks teet siit noi suuren numeron?

   Poista
  3. Siis tota lueppas vielä uudelleen miten muotoilit kysymykses :-) ja perustele ihmees nyt et miten mä en ois vlogaaja :D? Miks ite teit niin suuren numeron tollasesta yhestä asiasta? Kuuntelisitte itteänne, ei voi olla noin säälittävää porukkaa, kuusaan jengi selkeest täällä.

   Poista
 15. Kui sie Iina voit käyttää meikkejä, oot tosi kaunis ilimanki :) Kiva toi sun ja Teemun "romanssi" ja tosi mukavaa ku laitat näitä rakkauskuvii.. :3 Piristät tosi paljo blogillas ja videoillas. Jatka samaan malliin! Kts! ;) Tykkään sun videoista vaikka joku muu ois toista mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä:)
   Ootte ihanat Teemun kaa❤

   Poista