perjantai 20. kesäkuuta 2014

10 parasta kommenttia -video + kuulumisia !

Heippa! Tein tossa yks päivä ton 10 parasta kommenttia -videon. Kaikenlaisia kommentteja sitä mulle tuleekin :-D Mutta naurua ne ainakin tuottaa, jos ei muuta! Noi läski ja huora tyyliset kommentit on kyl parhautta, kun tietää, että ihmisillä selkeesti sanavarasto aika köyhä, kun noita pitää käyttää, haha. Mun blogissa on tässä lähipäivinä pyöriny pari anonyymia, jotka keksii valitettavaa joka jutusta ja haukkuvat mua täällä minkä kerkeävät kesälomallaan. Aika tylsältä joidenkin loma kyllä vaikuttaa, mutta jokasen oma tapa miten haluaa lomansa viettää. :-D IMG_5923 IMG_5916 IMG_5322 IMG_5947 IMG_5921 IMG_5918 Olin yks päivä tossa Ingan kanssa. Me mentiin jätskikiskalle ostamaan jäätelöt ja oli ihan pakko ostaa kolmen pallon jäätelö! Käyn meinaan tosi harvoin ihan jätskikiskalla, koska siellähän on tunnetusti tosi kallista. Jäätelöt oli hyviä, mutta ilma oli vähän könkkö, koska tuuli tosi kovaa ja se tuuli ei ollut mikään lämmin. Välillä tuli hetkiä, jolloin tuntui, että jäädyn pystyyn ja joskus tuntu ihan siltä, että kohta läkähyn.
            Mentiin rantaan istuskelemaan joksikin aikaa, kunnes meidän viereen tuli jotain känniläisiä ja lähettiin sitten hipsimään muualle. Ette kyllä arvaa mitä me päädyttiin sitten tekemään. Alettiin keräillä panttipulloja, koska niitä näky ensin joka paikassa. Loppujen lopuks me saatiin niistä vaan 1,20 euroa :-D Ei sillä niin väliä, musta oli ihan hauskaa välil keräillä pulloja. Loppuilta vietettiin sitten meillä vaan. IMG_5951 IMG_5949 Mulle tuli yks päivä postissa taas seinätarroja. Mä en tota toista saa nyt haluaamani paikkaan, sillä se ois sopinu tohon sängyn päätyyn tosi hyvin, mutta se ei ihan mahu siihen. Laitoin kuitenkin ton toisen tonne ylös ja musta se on tosi kiva! Ton kiinnittämisessä meni kyllä hermot. Mulla on aika lyhyt pinna ja ihan oikeesti tossa sen kyl näki. Mä vaan raivosin ja huusin ku tota laitoin. Alko jälkeenpäin huvittaa, koska toi teksti ja mun käytös oli vähän ristiriidassa :-D Siis toi teksti on oikeesti ihan palasina tossa kiinni, mutta ei sitä sillee huomaa ellei lähempää katso. Ne kirjaimet repes vaan, kun ne oli niin tiukasti kiinni siinä tarra jutussa ja yritin niitä saada siitä seinään, mutta ei. Toi meinaa tost koko ajan vähän alkaa repsottaa ja pitää joka päivä painella sitä kiinni takasin seinään, sillä muuten toi viel tippuu tuolta. Sen aiemman seinätarran kanssa ei ollut yhtään ongelmia, tai ainakaan tollaisia, kuin tossa oli. s IMG_5890 IMG_5893 IMG_5895 1 IMG_5926 Äiti laitto yks päivä mulle ja Teemulle vähän ruokaa. Toi oli ihan älyttömän hyvää! Rakastan fetaa ihan hirmusesti, tai no mulla on semmonen juttu, että toi yks feta on vaan melkeinpä hyvää, sillä jotku eri merkit ei oo ollenkaan hyviä jostain syystä. Noi patongit on kans ihan älyttömän hyviä, sillä siellä sisällä on joku täyte ja se tekee tosta niin hyvää! Otettiin jälkiruuaks vielä vaniljajäätelöä ja mansikoita.
             Tässä kohtaa voisin mainita yhestä jutusta! Eli siis mä oon menossa viikon päästä Jyväskylään toisten tubettajien kanssa mökille. En tunne heistä ketään, en oo koskaan nähnyt livenä ja en siis tiedä heistä melkein mitään. Toivon että saisin uusia tuttuja ja uskaltaisin kerrankin olla vähän rohkeampi, mä kun oon tämmönen ujo ihminen. Mä uskon, että meille tulee kiva reissu siellä mökillä :) fhkf IMG_5984 IMG_5987 IMG_5954 3A47B132-16BF-4D94-BF53-A04B7AF327D2_zpsav3apfch IMG_5014 Mulle on nyt tullu postissa uusia urheiluvaatteita. Kaikki on ollut hyviä, mutta paidat on ollut vähän pitkiä ja siksi äiti on pienentänyt niitä. Onneks on äiti joka osaa ommella :-D Noi mun rakkauspiikkarit saapui viimein ja noi oli just hyvät, mutta yllätyin kyllä positiivisesti, sillä noi oli paljon hienommat kuin kuvassa ! Suunnittelin noi siis itse, eli noita ei myydä tollasina.
             Pääsinkin tiistaina juoksemaan noilla heti kisoissa ekaa kertaa. Sää oli vaan järkyttävä - tuuli ihan älyttömän kovaa ja tuntui kun ois talvi. Mulla oli viimeinen erä ja aiemmissa erissä oli myötätuulta sen 3-4 m/s, mutta vähän ennen viimestää erää tuuli hiljeni. Meillä oli tuulet siis just sallituissa 1,9 m/s ja sain uuden ennätyksen 100 metrillä, jee !! Eli nyt uusi ennätys on 12,55 s. Olis kiva päästä tänä kesänä alla 12,50 sekunnin, mutta saa nähä ;) Olin omassa erässäni toinen, mutta joku oli aiemmassa erässä mennyt pari sadasosaa kovempaa ja lopullinen sijani oli siis kolmas. Kisan jälkeen käytiin vielä syömässä Shellillä ja otin tommosen hampurilaisaterian! 8E743629-853F-4433-9F27-A1EE2E0F9D0F_zpsi1k6vje5 IMG_5925 Tila alkaa loppua, joten mainitsen tässä nyt vielä yhdestä asiasta. Eli mulla oli maanantaina aika sairaalassa. Mulla siis todettiin ultraäänessä, että mulla on synnynnäinen kysta, joka siis ilmaantu ihan yhtäkkiä mun kaulaani. Se on pienentynyt huomattavasti, mutta siinä se vieläkin on. Saatiin katottua mulle leikkauspäivä ja se olis sit tän kisakauden jälkeen eli 26.8.! Vähän jännittää, mutta ei vielä kovin paljoa :-D Toi ei siis ole vaarallinen toi kysta, mutta jos sitä ei leikkaa niin myöhemmin voi tulla vakavempia sairauksia siitä.
             Tää viikonloppu menee kotosalla, sillä meillä ei oo mökkiä, mutta onneks Teemu tulee tänne mun seuraksi! Toivotaan, että säät pysyis jotenkin tolkullisen hyvinä edes, sillä nythän ei mitään kovin hyvää oo luvattu. Täällä ainakin on tänään aika lämmin ja aurinkoinen sää, onneksi! Mutta hyvää juhannusta kaikille, pitäkää hauskaa <3jl 1 Tiivistelmä Olin yks päivä tossa Ingan kanssa ja käytiin ihan jäätelökioskilla jätskeillä. Otin kolmen pallon jäätelön ja oli kyllä hyvää! Sää oli vähä semmonen, että joskus tuntui, että jäätyy pystyyn ja joskus taas tuntui, että tulee tosi kuuma. Päädyttiin sitten vähän ajan päästä keräilemään panttipulloja, joista saatiin huikeat 1,20 euroa, haha :-D
            Mulle tuli seinätarra yks päivä postissa ja aloinkin heti kiinnittämään sitä. Ton kiinnittäminen oli ihan järkyttävää ja hermoja raastavaa, sillä se ei meinannut millään irrota siitä tarrapaperista seinään ja lopputuloksena olikin ihan palasissa oleva seinätarra... Toi teksti ja mun käytös, kun tota kiinnitin on vähän ristiriidassa keskenään, heh.
            Yks päivä syötiin Teemun kanssa ihanaa ruokaa, jota äiti meille laittoi. Tykkään hirmu paljon fetasta ja syönkin fetasalaatista enimmäkseen fetoja. Päälle otettiin sitten vaniljajäätelöä ja mansikoita, nam!
            Mulla ois ens viikon viikonloppuna edessä matka jyväskylään viikonlopuksi tubettajien kanssa mökille! Tulee varmasti kiva reissu.
            Mulle on tullut postissa urheiluvaatteita ja noi on niin ihania! Piikkarit suunnitelin itse, ja niitä ei siis myydä tuollaisina missään. En halua kertoa sen enempää noista.
            Tiistaina pääsin heti juoksemaan uusilla piikkareillani 100 metriä! Olosuhteet oli aika huonot, koska tuuli ihan kamalasti ja oli tosi kylmä. Mulle sattui hyvä säkä, sillä meidän erässä tuulet olivat sallitut 1,9 m/s ja sain uuden ennätyksen, 12,55 s. Olin yhteensä kolmas koko kisassa. Paluumatkalla käytiin syömässä Shellillä.
            Käytiin maanantaina Teemun kanssa sairaalassa, sillä mulle oli sinne aika. Saatiin mulle nyt sovittua leikkauspäivämäärä, joka on 26.8.! Mulla on siis kaulassani kysta, joka pitää poistaa, ettei tule myöhemmin mitään vakavempaa. Juhannuksen vietän ihan kotosalla, mutta seurakseni tulee Teemu onneksi. Pitää kiva juhannus, heippa <3

79 kommenttia:

 1. Apua, mullakin on kysta, päässä kylläkin. Lääkäri sanoi aikoinaan ettei sitä tarvitse leikata, en kyllä edes tiedä onko se mahdollista. :D
  Mutta oot todella nätti!

  VastaaPoista
 2. ketä kaikkia tubettajia sinne on tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään erityisen tunnettuja tai mitään mut siis sinne on tulossa 11 mun lisäksi, kyllä se varmaa sit selvii ketkä tulee kun postauksen teen reissusta :)!

   Poista
 3. Mistä toi keep calm paita on ja onko noi hollister pökät ihan sielt liikkeestä?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noista shortseissa näkee että ne on feikit :D ihan eri näköiset kun oikeet mutta ei iinan tarkotuksena oo varmaan ees ollut ostaa aitoja :)Kyllähän nois

   Poista
  2. Se on jostain nettiurheilukaupasta joka oli ulkomaalainen! Mä en nimee muista ku se vaa löyty googlettamalla! Ja tosiaan ei oo liikkeestä, ne ei oo aidot, tarkotus ei ollutkaan ostaa mitään aitoja, ihan treenipökät halusin vaan :)!

   Poista
 4. Makee toi pinkki paita linkkii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole mitään linkkejä tallessa vaatteisiin jotka oon ostanu vaan suoraan... :)

   Poista
 5. Onneks et enää valita sitä et sulla ei oo aikaa, jos jatkossa ku koulut alkaa ni sul ei oo aikaa tehä postauksii/videoit ni ku kerran mainitset siitä ni riittää. Tottakai ihmiset valittaa silti vähistä postauksista, mut ei ne joka postauksen edessä "anteeksi ei mul oo ollu aikaa jne." korvaa sitä millään tavalla. Tää kommentti ei oo nyt ajankohtainen, mut jos pystyt, ni ota tää huomioo jatkossa. Muuten kyl tykkään sun asenteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mul jäi tosiaan se toisto päälle. Ku vaikka toistin joka postauksessa, silti sieltä tuli joku vikisijä valittamaan miksei tuu postauksia...mut kiitos :)!

   Poista
 6. Tässä sulle videoehdotuksia! 1. All about my hair. 2. Valvomishaaste. 3. Ns. "Viikkomyday" 4. Värihaaste. En takaa että kaikki löytyy tubest ;) toivottavasti teet jonkun noista! :)

  VastaaPoista
 7. Ihan super hauska video. Toi loppu ruunas kaiken ku vaa aloit syömää muroja. Haha sain taas päivän naurut. Lisää vaa tollasii videoita ihan parhaita. :D Kiva postauski jälleen ja kauniita kuvia. Voimii sulle sinne leikkaukseen toivottavasti menee hyvin. Kaikkee hyvää sulle elämääs :) :3

  VastaaPoista
 8. vui herranjumala ku tuli taas pitkä postaus mutta ei see mitään sehän on vaa hauskaa lukee tällee mökillä ku juhannusta vietetään...:) oli taas tosi hienoja kuvia ja ihanan näköset jätskit <3 ja mä uskon et säät sieltä mökiltä paaaaaljon uusiii kavereit koska oot niiiiiiin ihana persoona että sun kaveri vois olla ihan kuka vaa<3 ja tsemmppiä siihen leikkauksee, varmasti se menee hyvin ei tarvi jännittää :D
  -iina

  VastaaPoista
 9. Ootko muuten miettiny, että siellä mökillä jyväskylässä ryypätään hyvin todennäköisesti? Ajattelin tässä varoittaa vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ite arvaan samaa :D mitä nyt edellisillä tubettajien mökkireissuilla on tapahtunut tai joku laittanut videota nii aika alkoholipitosta on ollut!

   Poista
  2. Kai te tiiätte että tämä tapahtuma on nimenomaan päihteetön :-)

   Poista
  3. anteeksi aivan vitusti kun avasin suuni

   Poista
  4. Hei, miks pitää heti vetää herneet nenään? Sanoin ihan asiallisesti mun mielestä.

   Poista
  5. Hyvä sit hei:) toivottavasti myös pysyy päihteettömänä. Pidä kivaa siellä (: t eka ano

   Poista
 10. Haha miks repesin sille 2.23 kohalle kun sun naama tuli sihen ruutuun :`D

  Mutta toi video oli tosi hyvä! Sun videoissa on muutenkin huumoria yms nii niitä on hauska kattoo. Lisäks oot pirtee niissä, joka antaa lisäpisteitä :)

  VastaaPoista
 11. hahahah :D ei kukaa usko tollasta tekopyhää "ne on vaa kateellisia mulle" selittelyä. on se hyvä, et on itseluottamusta, mut toi on tosi naurettavaa. mä en ainakaa TUHLAA KESÄLOMAANI suhun, vaikka kommentoisinki sun blogiis (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD sä se vasta naurettava ootki hahhaahhaa

   Poista
  2. Miks musta tuntuu, että tämä kys. kommentoija haluaisi vaan tällä kommentilla seuraavaan (jos edes on tulossa) 10 parasta kommenttia-videoon. :D

   Poista
  3. Sanni
   Jep :DD Ja en sit tiiä mistä tuo anonyymi edes nyt keksi ton kateellisuus jutun, sillä en mä kyllä mitään videolla asiasta noin sanonut? Ja muutenki toi kommentti :D no mutta joo, huono yritys anonyymilla!

   Poista
 12. Toi video oli ihan paras :D Ja noi piikkarit <3<3 Tosta sun huoneesta tulee muuten sairaan hieno :) Vois itekki alkaa sisustelemaan tai sillee ostaa jotain seinäkirjotuksii tai sellasii omaa huoneesee ku näyttää noin kivoilta :) Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 13. Aidoissa hollisterin tuotteissa toi lappu mikä sul on ruskee on oikeesti musta joten ei oo aidot:/ muutenkaa ei näytä aidoilta, mutta eihän se haittaa jollei tarkotus ollukkaa aitoja ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ei tosiaan ollut ollenkaan tarkoitus, ei mulle sillä aitoudella oo tässä tapauksessa mitään väliä, halusin siis vaan treenipöksyt kesäksi, sillä en omista tommossia shortseja :D

   Poista
 14. Jatk. Noi shortsit näyttää just selmosiltamitä esim. Turkissa kojuissa myydään. Mut ei se haittaa koska ei sitä merkkiä tarvi olla kunhan kertoo ettei oo aidot koska joku joka haluu aidot ja tilaa ebaysta tulee pettymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iina ei kyllä sanonutkaan niiden olevan ebaysta! Ja askissa sanoi että ne ei ole ebaysta joten joa joku sieltä ostaa ja luulee aidoiksi, se ei tosiaan iinan syy ole!

   Poista
 15. Oot tosi kaunis ja vaikutat kivalt mut sun tapas sanoo asiat on joskus vähän ylimielinen :/ niinku voisit sanoo "mä tykkään mun hymystä" tai "mun mielest mulle sopii molemmat jakaukset" eli sillee et se on sun mielipide eikä joku fakta niinku "mulla on kaunis hymy" jos ymmärrät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis jos mä sanon "mulla on kaunis hymy" nii siis se on automaattisesti mun mielipide vaikken sanois sen olevan :D eihän kaikki voi olla samaa mieltä asiasta. Ja silti toi ei olis ylimielistä, ylimielinen tarkoittaa sitä, että väheksyy muita, jos mä sanoisin mun hymyn olevan kaunis, ei se väheksyis muiden hymyä? :D

   Poista
  2. Iina oon sun kanssas samaa mieltä! Miten ihmiset voi olla noin tyhmii .. En mäkään sano aina että "Tää on mun mielipide että tykkään tästä lakujäätelöstä" tai "joulu on parasta aikaa, tää on vaa mun mielipide" ei tolleen aina sanota. Ja ylimielinen ihminen voi olla sellanen joka aina sanoo perään että "tää on mun mielipide" mutta voi ylimielinen olla sellanenki joka ei sano. Ei se liity ylimielisyyteen oikeestaan :D

   Poista
 16. En ymmärrä ku valitat et teijä perhe on köyhä ja sit tilailet niin usein kaikkee netistä :o nii että miten sul riittää raha ? Kannataisko välil ees säästää ku on sille rahalle muutaki käyttöö ku vaatteet tms.. en tarkota tät pahalla, mut oon ihmetelly tät aika kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on iinan omia rahoja. (:

   Poista
  2. Tää kommentti ei ees selkeesti kuuluis blogiin, koska täällä en oo asiasta puhunut. Laittaisitte nimellä askiin tämmöset missä onkin puhuttu asiasta. Eli niin, ne on mun ikiomat rahat ja niitä saan käyttää miten tahdon. Kun puhun siitä, ettei olla rikkaita, niin tarkoitan kyllä ihan sitä, että mun äitillä ei oo rahaa oikeen hyvin, Mulla ei oo velvollisuutta eikä itseasiassa oikeutta ostaa meiän perheen juttuja kuten ruokaa yms. tarpeellista, sillä mun rahojani vahditaan ja se ois semmonen juttu jos niitä tuhlattais tollassiin, niin äitiä syytettäis mun rahojen käytöstä.

   Poista
 17. Siistii tuut jyväskylään! Mä asun ihan lähellä jyväskylää! :) kerro sitten oliks hauskaa! :)

  VastaaPoista
 18. Paljon noi hollisterin housut makso? En löytänyt tekstistä :( tai sitten en osaa lukea XD? Kiitos jos vastaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lukenu siellä! Eli maksoi vaan 8 euroa kappale vissiin, koska ei oo aidot :)

   Poista
 19. ei vitsi tos videos noi kommentit: oot huora, oot ylimielinen, oot vitun läski. Oikeesti eiks kukaa enää tiedä mitä huora tarkottaa? Kannattas varmaa googlaa ennenku tulee huutelee jotai tollasii. Kertoo vaa siit ettei oo keksiny mitää oikeesti pahaa sanottavaa iinast vaa pitää päästä haukkuu jotenki. Nii ja mitä ylimielistä on siinä jos kertoo blogiin hyvistä urheilusuorituksista ja kokeiden numeroista tai pitää omaa hymyään kauniita. Ei itsensä kehuminen tee kenestäkään ylimielistä. Hienoo et iinal on positiivinen kuva itestää, eikä se vajoo mihinkää masennuksee aatellen et siit ei oo mihinkää ja se olis muka ruma lehmä. Ei kenenkää pitäs ajatella itestää sillä tavalla. Ylimielistä ois se jos iina sanois esim sil on kauniimpi hymy ku kenelläkään muulla ja keskijakaus sopii sille paremmin ku kenellekkään muulle. Ja suurin osa noist "oot läski" kommenteist on varmaa tullu todellisilt penkkiurheilijoilt jotka on noit kommenttei kirjoittaessaan samalla mussuttanu päivän kolmatta euron juustoo ja ryystäny cokista. tai sit ihmisilt jotka kommentoidessaan tekee myös viidettäsadatta vatsalihasliikettään ja pärjää hyvin viikon yhellä herneellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mut noi kommentoijat onkin mitä on, ei niistä pidä välittää. Mut kiitos sulle :)!!

   Poista
 20. Nyt on iina pakko sanoo et saat tästä videosta 6/5! :D en oo koskaa nauranu millekkää yt videolle näi paljoo XDD
  Toi paskanhaistamis juttu.. Ei hyvä luoja. Meinasin kuolla nauruu, toi sun ilme ja sit "mutta hymynsä kullakin paskan haistettuaan" :-Dd ja toi loppuki oli nii paras "wake up bitch!", kelasin siihe varmaa 20kertaa ellen enemmänki !!

  Ihanat noi piikkarit muuten <3! Ja oot tosi kaunis noissa kuvissa ja videollaki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla että tykkäsit :')! Kiitos <3 :)!

   Poista
 21. Iina! Sä olet kyl vaan niin mahtava tytsy! nauroin ihan satasella oot nii hauska! en tajuu miten joku voi keksii sun laisestas mimmistä mitään pahaa sanottavaa ;)

  VastaaPoista
 22. Mikä sovellus sul on puhelimessa toi missä näkyy et kui monta päivää on vaikka vuosipäivään?:)

  VastaaPoista
 23. Haha tosi hyvä video ja kivoja kuvia! Ihmiset valittaa samassa kommentissa että oot vielä pentu ja että sun ja Teemun pitäis olla ku oikee pariskunta..what is the point? :D

  VastaaPoista
 24. En ymmärrä mikset voi kertoo mistä ostat vaatteitas, niinku muut kunnon bloggaajat tekee.. Ei Kuusalla tuskin kukaa "matki" sua :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä.. En tajuu miks iina ei voi kertoo, ei se kumminkaan oo ainut suomessa joka omistaa esim. tietyn paidan... Ja mitä väliä on et joku tuntematon ostaa saman paidan joka on ostettu esimerkiks seppälästä tai hm:stä ?

   Poista
  2. eiks se nyt riitä et iina on sanonu ettei välttämät haluu kertoo ettei sit nii monil ois iha samoi vaatteit :D ja kyl varmaa löydät netist samoja vaatteita mitä tääl on näkyny jos vaa viitsit etsii :)

   Poista
  3. Anonyymi
   No siis kerro ihmeessä, että miksi haluisin kertoa kaikille mistä ostan juttuni? Oon ite nähnyt paljon vaivaa etsiessäni niitä, nii sais kyllä muutkin nähdä vaivaa, Ja kyllä mä pääosin kuitenkin oon kertonut mistä ostan juttuni, vastahan tein ostosvideonkin jossa kerroin kaikkien olevan Ebaysta? Ja niinpä juu, kaikki seuraajathan on vaan kuusankoskelta :/ Ihmiset vaikuttaa nykyään niin pirun avuttomilta ja sit tulee tämmöset pimppiraget ku en kerro suoraan mistä olen ostanut, vaan pitäis itse etsiä, onhan se kovin vaikeaa googlettaa :///

   Poista
  4. Siis jos mää löytäsin jonkuu hienon jutun jostai erikoisesta paikasta, mitä muilla ei olis, en tosiaa haluis kertoa kaikille, koska sit se vaa tuntus hassulle tai ku en osaa oikee selittää! 😄

   Poista
  5. Siis en vaa nää järkee siin et miksei sitä paikkaa vois suoraa vaa sanoo? :D eikä tää kyllä ollu tarkotus olla mikää sun "pimppirage" mutta whateveeeer kuinka haluut, enkä vissii sanonu et kaikki seuraajas olis kuusaalt, mut tarkotin vaa et sielpäin tuskin tulis vastaa jokatoisel samanlaist paitaa, mekkoo, housui etc. niinku sul, jos vaa kerrot mist ne on :---)

   Poista
  6. Siis tän ei kyllä ollu tarkotus olla mikää sun "pimppirage"...
   Enkä vissii kertaakaa sanonu et sun seuraajas ois kaikki kuusaalt, vaan meinasin tol jutul et jos kertosit ku kysytää et mist oot ostanu jonkuu paidan, housut, mekon etc. ni tuskin jokatoisel tulis sellast vastaa sielpäin mis asut..

   Poista
 25. Mä ihmettelen ihmisiä, kun ne haukkuu heti ylimieliseksi jos tykkää itsessään jostakin. Sitten jos taas valittaa että "vittu oon niin ruma ja kauheen näkönen" niin sittenkin ihmiset vaan ajattelee et mikä säälittävä paska toi on. Ei sais tykätä ittestään, muttei saa vihata? Mitä vittua. Mä varmaa sinuna tykkäisinkin itsessäni sitä että olen timmissä kunnossa tai hyvä koulussa ja yleisurheilussa. Tai jos sä tykkäät ittessäsi vaikka hiuksista, kasvoista, ihan mistä vaan, vaikka kaikesta mitä sulla on tai mitä sä oot, niin se on ihan ookoo juttu. Ei se välttis oo ylimielisyyttä. ENkä nääkään että seolis sullaa ylimielisyyttä. Ole vaan rohkeasti tyytyväinen itseesi!

  VastaaPoista
 26. aijotko kuvata sieltlä mökillä videoo?

  VastaaPoista
 27. "Ei helkatti ku repeen näille kommenteille aina :D siis mulle on nyt tullu youtubeen aina tämmössii "matkit sitä ja sitä" kun teen jonku jutun samallalailla :D siis ku mul oli se "opi tuntemaan minut" -video nii siihen tuli että "otit kysymykset siltä ja siltä" kun siis niissähän kaikilla on samat kysymykset XD sit tuli ask&dareen että matkin jonkun toisen poikahahmoa xd siis wtf eiks siis vaa ku 1 ihminen voi keksiä ja käyttää jotain juttua? Se on vaa sen yhen ihmisen idea ja jos joku muu keksii saman nii se on matkimista, vaikket ois ees kattonu kyseisen ihmisen videota? Mut tää kommentti kyl kruunas kaiken, ku matkin nyt ku nopeutin videoni XD en kestä"  ööööööm, menee vähä ristii, ku sanot noin ja sit et voi kertoo jos joku kysyy et mist ostat vaattees?! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota sä oot joko ihan älyttömän ulapalla asiasta tai sit vaan tyhmä :D? Asia ei liittynyt milläänlailla vaatteisiin, enkä ymmärrä mitä tarkotat tällä viestillä? En oo puhunu vaate jutuissa matkimisesta jos se olisi ideasi? Mistä repäsit siis tämän kommentin ja selvennä vielä mitä oikein tarkotat, en ymmärrä :D ja tule nyt herranjumala sanomaan askissa nimellä, on se pelottavaa.

   Poista
  2. Ei sitä yhen kommentin takia jaksa luoda jotain askiii, ja siis tossa ku puhuit tosta et ei toi olis matkimista jos tekee samoi juttui ku muut niien videois, niiii ni et suostu kertoo mist ostat vaatteet ettei muut osta samanlaisii ni siis sama asia? :D

   Poista
  3. Siis ihan oikeasti :D eihän noi liity mitenkään toisiinsa xd? Ei selventänyt kommenttisi yhtään. Siis jos mä sanoin tossa kommentissa, että en oo niinku siis matkinut ketään, ku en oo kenenkään videoita edes katsonut joten oon itse siis keksinyt ideat? Sitten sä alat nyt selittää vaate jutusta, että sama asia :D jos en kerro mistä ostan juttuni, miten ihmeessä se liittyy nyt tähän video matkimiseen? Kun en mä siksi jätä kertomatta mistä ostan vaatteeni, ettei joku vaan matki vaa siksi, etten pidä ajatuksesta että monet on ostamassa samanlaisia, sillä oon itse nähnyt vaivaa niiden etsimiseen. Mut joo antaa olla, et selkeesti nyt tajua, että noi kaks ei liity milläänlailla toisiinsa :D

   Poista
 28. Tiiätkö vielä et mitä niistä meidän lähettämistä videoideoista teet? :) ja saako enää ehotella, vai onks sun "videolista" jo täynnä ? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä :)! Saa ehotella! Mä meinaa aina katon vast sit minkä videon haluan tehä ku oon tekemässä :D

   Poista
 29. Teemun kans most likely to tag?

  VastaaPoista
 30. Tuo video oli ihan proo<3 Mut paremmat naurut saa vielä joittenkin kaatellisten idioottien kommenteistaXD
  Älä iina ikinä lannistu noista haukkumis kommenteista koska ne on pelkkää paskaa!
  Mä anakin voisin olla tollanen kaunis tyttö jolla on söpö poikakaveri upee kroppa ja lihakset paljon vaatteita ja ihanat koirat<3 kyllä riittää kateuden aihetta;)

  VastaaPoista
 31. oot maailman kaunein tyttö! ja tosi hoikka!:) Muista että oot paras

  VastaaPoista
 32. Voisitteko tehä Teemun kans sen boyfriend tagin?

  VastaaPoista
 33. nää ketkä tänne näitä typeryyksiä kirjottelee.. sen huomaa niin hyvin et ne on vaan kateellisia :D
  mut tää sun blogi ja videot saa aina niin hyvälle tuulelle ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 34. Oon seurannu sun blogias jo vähän aikaa ja kelaillu kaikki vanhatkin tekstit ja lukenu niitä:) vaikutat tosi kypsältä ja sydämmelliseltä ihmiseltä:) etkä myöskään anna niiden inhottavien arvostelioiden vaikuttaa suhun:) sun blogis on yks niistä tosi harvoista joita mä jaksan lukea ja seurata eikä sun tekstis oo koskaan tylsiä tai liian pitkiä!:) kiitti et sä jaksat jakaa elämääs tän blogin kautta muillekkin vaikka se joskus varmasti tuo hieman paineita sun elämääs:)

  VastaaPoista
 35. Sun blogi on tosi kiva ja sitä jaksaa seurata!:) mulla olis muutama kommentti ja kysymys:D eli voisitko tehä blogiin semmosen tekstin niinku ystävänkirjassa? Et kirjottaisit kysymykset jostain ystäväkirjasta ja sitten täyttäisit ne:) ja sitten tosta videosta kun sanoit et meet sinne mökille niin kuka sut sinne kutsui vai miten se homma toimii?:D ja ketä muita vloggaajia sinne tulee?:) kiitos ihanasta blogista! :)

  VastaaPoista
 36. Voi ei:´D Teit ton videon tosi kivasti ja oot YLIKAUNISAH<3♥
  Ja sä et todellakaa oo ylimielinen ja mun mielestä ihmiset saa kehuu itseensä jos siihen on aihetta ja jos se ei mene itserakkaaksi:)
  Ja ei kaitse kenenkään ongelma oo jos oot urheilullinen, hyvä koulus ja kerrot siitä blogis. Mä en tajuu mitä ihmisten pääs liikkuu:D

  VastaaPoista