maanantai 30. kesäkuuta 2014

Mökkireissu!

Moikka! Tässä olis nyt lupaamaani kuulumispostausta mökkireissusta. Lähdin siis perjantaina aamusta junalla kohti Jyväskylää. Noi junat on kyllä ärsyttävän kalliita, vaikka mulla onkin opiskelijakortti! Täältä Kouvolasta Jyväskylään maksoi 30 euroa...Saisivat kyllä mun mielestä halventaa selvästi noita hintoja, sillä mulla meni koko reissun junamatkoihin jo yli 60 euroa, eikä se siis oo mikään pieni summa. Täältä ei oo suoraa yhteyttä Jyväskylään, joten joutuu vaihtamaan junaa.
          Mulla vaihto oli Pieksämäellä, jossa kävin kaupassa ostamassa salaatin ja sitten menin seuraavaan junaan odottelemaan ja syömään sitä. Jyväskylässä olin siinä yhden jälkeen, jossa mua oli vastassa Emma, Henna ja Tomas. Sieltä lähettiin ajamaan mökille, jonne ajoi noin puoli tuntia. IMG_6833 IMG_6839 IMG_6842 IMG_6870 IMG_6923 Mökille saavuttiin ennen kahta. Ooteltiin toista porukkaa siellä, sillä tultiin siis kahdella eri autolla. Heitettiin ajankuluks lähinnä tikkaa, mutta mä jotenkin tykkään tikanheitosta. Jonkun ajan päästä toinen porukka saapui ja toivotettiin heidätkin tervetulleeksi. Alettiin melkein heti tekemään kauppalistaa, sillä meillä ei ollut vielä ruokia hankittu, koska päätettiin, että päätetään ruuat yhdessä sitten mökillä. Me jäätiin sitten neljästään mökille minä, Susanna, Emma ja Tanja, kun muut lähtivät kauppaan. IMG_6848 IMG_6845 IMG_6858 IMG_6866 Meillä oli kauhea nälkä kaikilla ja ruuan puutteessa naposteltiin karkkia. Meille tuli myös vähän tylsää ja sitten päätettiin keksiä joku yllätys toisille, kun he palaavat kaupasta. Me sitten alettiin penkoa Toten laukkua ja kuvattiin tämä siis videolle :-D Sieltä otettiin pois bokserit ja päätettiin ripustaa ne sitten autoon kiinni, haha. Kun nää yhet saapuivat kaupasta, nii ois ollu kyllä Toten ilme kuvaamisen arvoinen! Mä en ite saanut siitä tilanteesta videota, mutta Susanna sai aika hyvän videon! Saatiin onneks vihdoin sitten ruokaa ja alettiin Emman kanssa laittamaan sitä muillekin :) IMG_6874 IMG_6910 IMG_6916 IMG_6996 IMG_6979 IMG_7037 IMG_7026 IMG_6919 Nyt tällee yleisesti reissusta. Eli me kulutettiin aikaamme kuvailemalla videoita ja ottamalla kuvia, pelailemalla lautapelejä, soutelemalla, saunomalla, ruokaa laittamalla, jutellen, heittäen tikkaa ja kaikkea tämmöstä.
           Meillä oli perjantai-iltana pienimuotoinen vesisota käynnissä myös, mutta siitä en saanut minkäännäköstä materiaalia ikävä kyllä. Me grillattiin ihan perus grillimakkaraa ja sitten myös maissia. Lisäksi maistoin ite ekan kerran vasta nuotiolla paistettuja vaahtokarkkeja, jee! Me myös valvottiin kumpanakin yönä myöhään. Mä en oo valvojaihminen, mutta tuolla valvoin ekana yönä vähän yli kolmeen, kunnes heräsin 4 maissa muiden meluun ja valvoin vielä hetken. Sinä yönä tuli aika lyhyet yöunet. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä valvoin melkein viiteen asti aamuun. IMG_7012 IMG_7014 IMG_7019 IMG_7023 IMG_7016 f Me mentiin lauantaina Jyväskylän keskustaan. Oltiin siellä noin neljä tuntia, jonka aikana kierreltiin eri kaupoissa ja muutenkin kattelemassa vähän Jyväskylää. Mä en mitenkään edes yrittänyt etsiä vaatteita, sillä mulla ei ollut rahaa erityisesti mukana. Mä kuitenkin löysin Stadiumista tommosen kivan jumpsuitin! Päätin ostaa sen, koska ton tapasia mulla ei ole ollenkaan.
           Pakko muuten sanoa, että tolla Totella on kyllä pokkaa :-D Se meni kyselemään siis ihan randomeilta selfieitä ittensä kanssa. Hän meni kysymään poliiseilta selfietä, mutta poliisit ei suostuneet. Tämän jälkeen nähtiin kirkossa olevan häät, jossa hääpari tuli just kirkosta ulos ja oli kävelemässä ihmisten ympäröimää käytävää kohti hääautoaan, kun Totte päättää juosta sinne ja pyytää heiltä yhteiskuvaa. Mä en edes pystynyt katsoa tota tilannetta :-D Ei saanut heiltäkään kuvaa, haha. Onneksi muut antoivat ottaa yhteiskuvia! Käytiin myös syömässä mäkkärissä. IMG_6959 IMG_6946 IMG_6950 IMG_6962 IMG_7003 IMG_7004 IMG_7029 IMG_7006 IMG_7033 Kaiken kaikkiaan oli mahtava reissu ja haluan kyllä uudestaan tuollaiselle reissulle! Mä olen ujo ihminen, mutta tuolla mä uskalsin olla aika nopeasti rohkeampi! Sain paljon uusia tuttuja ja odotan, että nähdään taas pian. Säätkin oli meille suotuisat, sillä aurinko paisto suurimmaksi osaksi ja vettä ei tullut kuin sunnuntaina.
            Nyt on jalat hyttysenpistoja täynnä, mutta eipä haittaa ollenkaan. Lähettiin muuten sunnuntaina ihan liian kiireellä, koska mun juna lähti 16.45 ja me päästiin lähtemään joskus 20 yli neljä vasta sieltä mökiltä. Rikottiin vähän nopeusrajoituksia, sillä meillä oli järkyttävä kiire. En ehtinyt ostaa junalippuakaan, mutta rahaa oli pakko käydä nostamassa, sillä junassa ei voinut maskaa visa electronilla. Pääsin junaan pari minuuttia ennen sen lähtöä ja kyllä olo helpotti kun sinne junaan astuin. Toivottavasti jatkossa ei tuu noin kamalaa kiirettä :-D
            Saavuin kahdeksan jälkeen Kouvolaan juna-asemalle, jossa Teemu odotti mua ruusujen kanssa, ihana <3 Teemu tuli meille siitä yöksi ja tänään hän sitten lähti. Eipä mulla nyt muuta, heippa <3IMG_6929 IMG_6973 PicMonkey Collage IMG_7041 Tiivistelmä
Moikka! Eli lähdin perjantaina Jyväskylään junalla. Jyväskylään saavuin yhden jälkeen ja asemalla mua oli vastassa Tomas, Emma ja Henna. Lähettiin sieltä ajamaan mökille, jossa heiteltiin tikkaa ja tutustuttiin mökkiin ja toisiimme, kun odottelimme muita.
       Kun toinen porukka saapui, suunniteltiin kauppalista ja osa lähti kauppaan ostoksille. Me jäätiin neljästää: minä, Emma, Susanna ja Tanja, joten päätettiin tehä yllätys toisille. Niinpä kaivettiin Toten matkalaukku ja otettiin sieltä bokserit ja ripustettiin autoon. :-D
       Pelailtiin mökillä lautapelejä, saunottiin, syötiin, heitettiin tikkaa, kuvailtiin ja kaikkea tämmöstä. Mökillä tuli valvottua kolmeen asti yöhön ja toisena jopa viiteen asti!
       Lauantaina käytiin Jyväskylän keskustassa, jossa kierreltiin kaupoissa ja muutenkin Jyväskylässä. Mukaan lähti ns. jumpsuit stadiumista :-) Totte kävi kysymässä selfieitä randomeilta ja hän jopa meni kysymään poliiseilta ja hääpariltakin, mutta kummatkaan eivät suostuneet. Käytiin myös syömässä mäkkärissä.
        Reissu oli kaiken kaikkiaan mahtava ja odotan innolla milloin seuraava järjestetään! Olin tuolla yllättävän rohkea, sillä mä olen tosi ujo vieraitten ihmisten seurassa, mutta tuolla sopeuduin nopeasti. Sunnuntaina tuli aivan tulen palava kiire junaan, mutta ehdin viime minuutilla siihen, sillä ajettiin vähän kovempaa kuin laki sallii :-D Kouvolan juna-asemalla mua odotti yllätys, sillä Teemu oli tullut mua vastaan ruusujen kera, ihana <3 Tossa tais olla tärkeimmät reissusta, heippa <3

42 kommenttia:

 1. Noi muumikarkit,kuolen *Q* Mistä noin iso boksi,siis noi on niin hyvä :33

  VastaaPoista
 2. Kyllä saa hakemalla hakea noin ihanaa poikaystävää, joka on juna asemalla vastassa, ruusukimpun kanssa💕 Herrasmies☺ Ihania kuvia oot saanu napsittua ja ja kuvista sai kyllä sen kuvan..et teil oli sie varmasti toosi kivaa☺

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ♥ Nää postaukset on aina niin hyviä, teksti ei lopu heti kesken ja kuvia on tarpeeks. Ja muutenki, osaat kirjottaa kivasti, eikä sillee tylsästi - kävin kaupassa tms. Päivittelet sosiaalisia medioita todella aktiivisesti. Youtubessa osaat olla oma iloinen itsesi, etkä esitä mitään, mitä et ole:) Plussaa on vielä että videot on kivan pitkiä ja hyvän laatuisia. Oot yks mun lemppari bloggaajista ja vloggaajita, vaikka en seuraakkaan sun lisäksi kuin kahta. Päivää piristää aina sun videot ja postaukset. Ansaitset vain hyvää palautetta. ♥

  VastaaPoista
 4. ketä vlogaajia tuolla oli mukana? :) voitko luetella nimet

  VastaaPoista
 5. Vaikka ei puhuttu viime viikonloppuna paljoa nii oli kiva et olit mukana!! :-) T Totte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, jäi juttelu meillä vähän vähiin :/ Mutta joskus sitten! Ja kivaa oli, kiitos että pääsin mukaan! :-)

   Poista
 6. Voisiks linkkaa noiden youtube-kanavat? :)

  VastaaPoista
 7. ois kiva jos esim linkkaisit kaikkien tuolla olleiden vlogaajien kanavat tai kertoisit heidän kanavien nimet !! :) ps. oot toosi kaunis!!

  VastaaPoista
 8. Tuo reissu kuulosti ja näytti niiin ihanalle! Rakastan sun postauksia, tarpeeksi tekstiä jota kirjoitat omalla hyvällä tyylilläsi, paljon ihania kuvia, missä oikea fiilis tulee tänne ruudun toiselle puolelle asti ♥ Videoissa oot aina niin pirtsakka itsesi :-) Oot yksi mun suosikkibloggaajista, kiitos Iina että bloggaat! ♥

  VastaaPoista
 9. Moikka
  Kuvasit sä videota tuolla vai otitko vain kuvia . Ei haittaa siis jos et kuvannut videota. Tosi hyviä kuvia ja toi kalsari juttu oli hauska. Ihana kuulla että sinulla oli kiva reissu ja kaikki meni hyvin vaikka hyttyset söivätkin. Ootsä muuten tehnyt vielä sitä sinä sanot minä teen juttua vai oliko se Ask & dare video, vähän sen tyylinen. Siis en tarkoita että tarvisi tehdä mutta joskus siis olisi kiva nähdä sellainen video. Mutta älä ota tressii teet ihan omaan tahtiin ja nauti lomasta kun sitten saa taas puurtaa kun koulu alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Kuvasin myös videopätkiä :) Kiitos :)! En oo tehnyt, mutta aattelin tehä ton ask&daren tilalle ton sinä sanot minä teen videon, koska ois kiva alottaa puhtaalta pöydältä :)

   Poista
  2. Ok kiva mutta siis ei kiirettä sen asian suhteen. Teet kun itestäsi tuntuu siltä. Ja siis varmaan helpompi kuvata kaikki alusta asti kun lisäillä jo johonkin kuvattuun videoon uusia kohtia . Jos se ennestään semmoinen mikä ei enään näytä hyvältä. Ihanaa että jaksat kerta toisensa jälkeen panostaa tän yllä pitämiseen vaikka se ei ole helppoa kun ei aina ehdi revetä joka paikkaan. Silti aina kuitenkin päivityksesi saa hyvälle milelle ja niitä on ihana lukee . Hyvää loppu kesää teille. Ja sori kun tuli näin pitkä komma :)

   Poista
 10. mistä toi isopurkki noita muumikarkkeja on?:O pakko saada!:D ne on vaan niin hyviä

  VastaaPoista
 11. voisitteko tehä teemunkaa tälläsen https://www.youtube.com/watch?v=7LZbH9kK1hI ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mähän sanoin edellisessä videossa että aiotaan tehä :)

   Poista
 12. Ootko aatellu uudistaa pannerias? :)

  VastaaPoista
 13. ihan toi uus banneri :D

  VastaaPoista
 14. Mikä ton vlogin nimi olikaa ton mustapään poijan mikä nois kuvissaki on?? :)Seurasin sitä yhessä vaihees,mutta en muista enää nickiä sen...

  VastaaPoista
 15. En löydä mistään että millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin sivussa lukee kyllä tosi selkeästi :) canon eos 550 D.

   Poista
 16. tää sun blogi on niin hyvä ! videot myös :) oli varmasti kivaa !

  VastaaPoista
 17. Onko totte yks niistä kesäsomettajista?:-)

  VastaaPoista
 18. Voi että vaikuttaa tosi kivalta mökkireissulta! <3 kirjotat tosi TOSI ihania postauksia.

  VastaaPoista
 19. siis mitä kautta tunnet noi ihmiset ja siis miten sovitte ton tapaaisen ja kenen mökki?:) sori en oikee tajunnu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuntenut heitä ollenkaan kun menin, mutta tosiaan kaikki ollaa vlogaajia :) Ja netissä vaan sovittiin toi, mä en tarkemmin tiiä sillä mä en järjestänyt tota ollenkaan, mut vaan kutsuttiin :-D ja mökki oli vuokramökki :)

   Poista
 20. Miks ei teemu ollu mukana

  VastaaPoista