sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Suunta on ylöspäin, jee!

Heippa! Maanantaina suuntasin siis tietokoneostoksille. Mentii äitin kanssa tohon läheiseen Expert liikkeeseen katselemaan tietokoneita ja sieltä sitten mukaan sellainen lähtikin! Myyjä suositteli tätä konetta, kun kerroin tarvitsevani sellaisen koneen, joka on hyvä videon editoimisessa. Hintaa oli 699 euroa tarjouksessa ja mä olin suunnitellut heti ostavani tämän. Lähettiin äitin kanssa sit pankkiin siitä, kun oltiin kone saatu varattua.
           Siellä pankissa oli ihan älyttömästi porukkaa ja jouduttii odottaa joku tunti, että oli vihdoin meidän vuoromme. Meidän oli tarkotus nostaa siis mun yheltä toiselta tililtä, kuin käyttötililtä lähes toi summa, mutta siinä kassalla sitten sanottiin, että saldo on vaan 270 euroa... no oltiin vähän sillee okei, mutta no otetaan sitten se raha. Tämän jälkeen mentiin nostamaan mun käyttötililtäni kaikki rahat, mutta arvatkaas mitä. Meillä oli ollut siellä pankissa väärä tilinumero, ton mun käyttötilin numero ja ne rahat oli menneet siis sieltä. Siinä vaiheessa otti ihan älyttömästi päähän, koska oltiin jonotettu kauan sinne, ja saman homman olisi voinut hoitaa parissa kymmenessä sekunnissa käymällä automaatilla... IMG_4546 dw IMG_4750 IMG_4373 IMG_4302 IMG_4367 IMG_4752 Sen jälkeen kun tää oli tapahtunut, me oltiin äitin kanssa yhtä mieltä siitä, että me ei aleta enää toista kertaa jonottamaan niin kauaa pankissa. Mä sitten menin sinne Experttiin ja kerroin tilanteen ja sovittiin, että maksan osan sinä päivänä ja loput seuraavana. Sain koneen siis heti mukaani ja Teemun kanssa asennettiin tää aluilleen.
          Tiistaina me mentiin Teemun kanssa kuvailemaan, koska oli niin ihana ilma! Nyt kesällä tulee paljon kuvailtua, kun talvella taas jäi tosi vähäselle ulkona kuvailut, koska aina oli pimeetä ja kylmää. Mentiin tonne kukkaisten keskelle kuvailemaan ja mä jotenkin tykkään noista liloista kukista tosi paljon! Niitä on joka puolella ja ne tuo väriä maisemaan. Ainoa miinus kukkien seassa kuvailussa on ampiaiset ja muut ötökät... Mä pelkään hirveästi ampiaisia, koska mä oon pienenä astunut maa-ampiaispesään ja mua on pistänyt toistakymmentä ampiaista. IMG_4661 IMG_4647 2 IMG_4319 IMG_4455 IMG_4411 3 IMG_4741 IMG_4725 IMG_4524 IMG_4754 Kuvailun jälkeen lähettiin Teemun kanssa meille päin, mutta matkalla iski jäätelön nälkä ja käytiinkin kaupan kautta ostamassa jäätelöt. Siinä istuttiin sitten leikkikentällä auringon paahtaessa syöden jäätelöä. Mehujää on syötävä älyttömän nopeasti, kun on kuuma, sillä vaikka mä kuinka hotkin tota mun mehujäätäni, niin silti se vaan valu ja tippu mun mekolleni.
          Keskiviikkona mä lähdin ulos kuvaamaan sitä viime postauksen videota. Mulla oli hauskaa siellä metässä :-D Ottelin myös läppäkuvia, mutta en mä niitä viitsi tänne laittaa, haha! Mulla taisi keskiviikkona olla myös treenit, tosin saatan muistaa väärin. Lomalla menee kaikki päivät sekasin ja mulla kun tää alkuloma on mennyt täällä kotosalla aikalailla, nii en muista enää mitä on tapahtunut minäkin päivänä :-D IMG_4935 IMG_4710 IMG_4559 IMG_4297 IMG_4762 IMG_4321 1 IMG_4808 Keskiviikkoiltana lähettiin vielä Teemun ja koirien kanssa lenkille. Ensin mentiin yhelle ruohoalueelle, jossa koirat on aina vapaana ja riehuvat minkä kerkeää. Siitä lähettiin rantaan päin ja Teemu oli päättänyt opettaa koiria uimaan. Vili ei oo meinaan ikinä suostunut tulla veteen, ei edes kokeilla, mutta tuona iltana Vilikin viimein uskalsi ja nyt se haluis olla siellä koko ajan :-D Vekku uskalsi ennen Viliä mennä uimaan. Ois vaan pitäny ikuistaa se hetki, kun Teemu lähtee veteen ja Vili on vaan rannalla, mutta Vekku lähtee perään tosta noi vaan, kunnes on vedessä ja tajuaa mitä on just tehnyt! Haha se ois ollu kuvauksen arvoinen. Vekku ei oikein tosta uimisesta niin kovin pidä, se käy ensin kyllä kastautumassa, mutta sitten se ei enää suostu millään tulemaan veteen vaan uikuttaa rannalla :-D IMG_4804 IMG_4795 IMG_4800 4 IMG_4308 Mulle tuli yks päivä postissa tuo avaruusmekko ja rannekoru. Mä tykkään kummastakin paljon, vaikka harvemmin rannekoruja yleensä käytän. Tota mekkoa on tullut nyt pidettyäkin aika paljon jo!
          Huomasin yks päivä, että mä oon kyllä saanu jotain aikaseksi, meinaan vertasin viime vuonna kesällä otettua kuvaa musta ja tänä kesänä, niin mun maha on parantunut huomattavasti! Muistan kyllä hyvinkin selkeästi, kun koko viime kesä meni valittaessa, kuinka iso mun maha on. No mutta, nyt oon jaksanut tsempata ja tuloksia on tullut, jes!
          Katottiin myös yks päivä Teemun kanssa elokuva. Toi oli ihan hyvä, me katotaan aina joku komedia :-D Muuten, multa on joku yli-innokas anonyymi nyt koko ajan kysellyt siitä arvonnasta. Eli suoritan sen kyllä, mutta osallistujia on hirmusesti ja mun pitää tosiaan tehdä kaikille arpalippuja, joillainhan on kolmekin arpaa, nii mulla kestää niissä. Mulle on muuten tullut postissa kaksi palkintoa, ne meikkisetit. Mun on nyt ikävä ilmoittaa, mutta se toinen tuli mulle ihan hajonneena, koska se oli heitetty vaan postilaatikosta ilman kummempia suojia. Toinen on kuitenkin ehjä, sillä se tuli itse postiin ja kunnolla pakattuna! Ostan jonkun toisen meikkisetin korvaamaan ton rikki menneen. IMG_4825 IMG_4912 IMG_4854 IMG_4850 IMG_4857 IMG_4862 Eilen mulla oli Janakkalassa ne nuorten eliittikisat. Lajina mulla oli siis vain 100 metriä! Lähettiin aamulla valmentajani ja Aliisan kanssa 10 jälkeen ajamaan kohti Janakkalaa ja perillä oltiin siinä 12 maissa. 100 metriä alkoi sitten klo 13.35, mutta mulla oli toiseksi viimeinen erä vasta. Vähän ennen mun juoksua tuli sellanen, onneksi vain parikymmentä sekuntia kestävä, sadekuuro. Mä en tykkää yhtään jos kisoissa on kauhea sade, koska silloin on kylmä ja muutenkin paljon epämukavempaa kisailla. Onneksi se siis loppui nopeasti ja pääsin juoksemaan kuivassa säässä. Mun erä oli tosi kova ja jäinkin eräni viimeiseksi. Mä sain tosi huonon lähön verrattuna muihin, en ymmärrä kuinka raketteina jotkut lähti siitä vierestä :-D Juoksun jälkeen jännitin kovasti mun aikaani. Kun se sitten viimein ilmesty siihen tulostaululle, olin niin yllättynyt ja iloinen!! Juoksin tasan saman ajan, kuin mun ennätys on parin vuoden takaa. Uudet lukijat ei siis välttämättä tiedä, että mulla oli viime vuosi huono urheilun suhteen. Nyt oon taas saanu mun entisen minäni kiinni ja voin jatkaa kohti parempaa! Olin superiloinen koko loppupäivän.
         Paluumatkalla mentiin syömään ja tilasin tollasen pitsan. Oli ihan älyttömän täyttävää, enkä millään jaksanut syödä kaikkea. Illalla näin vielä Teemua ja saunoin äitin kanssa. Tänään ois tarkotus nähä taas Teemua ja eipä tässä muita suunnitelmia ole. Aamulla kävin puolentunnin verryttelyllä/lenkillä tuolla ihanassa säässä. Palaillaan taas kun on kuvia tai videota, heippa<3 IMG_4897 IMG_4919 Tiivistelmä
Viime maanantaina lähin äitini kanssa tietokoneostoksille. Ostin hp:n tietokoneen, jolla hintaa oli 699 euroa. Mulla oli vaikeuksia saada rahaa kasaan, koska toheloitiin äitin kanssa pankissa. Sain kuitenkin sovittua kauppiaan kanssa niin, että maksan sinä päivänä osan ja loput seuraavana päivänä. Asennettiin Teemun kanssa heti kone kuntoon ja aloinkin käyttämään sitä heti.
         Tiistaina käytiin Teemun kanssa kuvailemassa kukkasten keskellä. Ikävä kyllä siellä oli myös ampiaisia, joita pelkään pienenä tapahtuneen jutun jälkeen paljon(lukee tuolla isossa tekstissä vähän tarkemmin). Kun oltiin kuvailtu, lähettiin kotiin päin, mutta matkalla meidät yllätti jäätelön nälkä ja käytiin ostamassa jäätelöt. Syötiin niitä auringonpaisteessa leikkikentällä. Mehujääni suli niin kovaa vauhtia, että se sotki mun mekkonikin.
         Keskiviikkona kuvasin viime postauksessa olleen videon. Samana iltana lähettiin Teemun ja koirien kanssa vielä rantaan, jossa kummatkin koirani uivat ensimmäistä kertaa! Vekku ei ollut enää ekan pulahduksen jälkeen niin innokas, vaan uikutti rannalla eikä halunnut tulla veteen.
         Mulle on tullut myös taas pari uutta juttua, tuo avaruusmekko ja rannekoru. Oon myös huomannut, että oon kehittynyt, sillä vatsani on selkeästi parempi kuin viime kesänä. Viime kesä menikin valittaessa pömppömahastani :-D
         Yks päivä katottiin myös elokuva Teemun kanssa. Arvonnasta mainitsin myös tuolla tekstissä, jos se kiinnostaa niin lue tosta isommasta tekstistä(lukee ennen kisakuvia).
          Eilen mulla oli kisat Janakkalassa ja mulla oli lajina 100 metriä. Juoksuni aikana ei onneksi satanut, vaikka yhessä vaiheessa siltä jo vaikuttikin. Juoksin saman kuin ennätykseni parin vuoden takaa ja olin ihan fiiliksissä! Mulla ei viime vuonna mennyt kisoissa ollenkaan hyvin, sillä ei ollut motivaatiota isän kuoleman jälkeen. Nyt alan palata taas entiseen minuun ja tästä on suunta ylöspäin! Paluumatkalla käytiin pitsoilla ja loppuilta meni äitin kanssa saunoessa ja Teemun kanssa ollessa. Palataan taas, kun mulla on kuvia tai videota, heippa <3

64 kommenttia:

 1. Ihanaa ,kun pidette ihanista koirista huolta.:)Mä oon sun puolesta tosi onnellinen,että sait sen tuloksen jita olet jo pitkään tavoitellut.Loistavaa lomaa sulle.:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sait sen tuloksen mitä oot haaveillut jo pitkää aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Mistä toi ihana koru on ? ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja kuvia:) Söpö tuo kuva jossa Teemu on Vilin kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Voisit tehä jonkun videon tai postauksrn siitä miten treenaat kotioloissa.. Sul on jo yks mut tekisit vähä toisenlaisen...

  Mistä tilaat useiten sun vaattees??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain urheiluun liittyvää oon tekemässä kesällä!
   Tilaan lähes aina Ebaysta vaan netistä :-D

   Poista
 6. Minkä merkkiset noi sun lenkkarit on? ja mikä malli? :)

  VastaaPoista
 7. Kivan kesänen ja rento postaus :) Mut pakko kysyä että käsitteletkö kuvia ollenkaa? :D On meinaa valkotasapainot tosi monessa aivan hanursta, siis esim. noi kukkapeltokuvat on joko vihreitä/keltasia, sen näkee esim. sun ihosta ja hiuksista, että sävy on ihan luonnoton :D mut muuten tosi kauniita ja kiva idea niissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mä käsittelen niitä nimenomaan silleen, että muutan ne ton värisiksi :D Laitan värikylläisyyttä ja välil jotain efektiä. Mun koneella ne ei näytä kyllä sun kuvailemilta, riippunee koneesta aika paljon miten ne näkee x) Mä meinaan tykkään ite sellasista värikkäistä kuvista!

   Poista
  2. Me ei nyt puhuta samasta asiasta, valkotasapainosta käytetään myös termejä väritasapaino tai värilämpötila. Sen tarkemmin en osaa ite selittää, mutta löytyy täältä http://www.digifaq.info/digifaq/3_valko.html Ja tein havainnollistavan esimerkin, siitä ainaki sun hiuksista ja ihosta näkyy toi sävyero, että muokkasin vihreetä/keltasuutta pois :) Tosin se meni vähä punertavaks :D https://i.imgur.com/rSzhxTI.png oikeen puoleinen on mun tekemä.

   Ehkä nyt ymmärrät mitä ajoin takaa :D Mutta joo värikylläsyys lisää kyllä kohinaa, mikä huijaa silmää ja efektit kyllä näen, mitä käytät ja mun mielestä osaat niitä hyvin käyttääkin :) Omille kuville myös sokeutuu varsinki ku niitä muokkailee, nii "kaikki kuvat näyttää hyviltä" :D Itsellä tulee mm. kontrastia usein liikaa, koska silmä tottuu siihen :) Mutta joo toivottavasti noista oli jotain apua, mitä hain, ei siinä siis mitään jos halut että ne on tollasia, oli vaa pakko kertoo :D Valkotasapainon saa muutettua kameran asetuksista valaistukseen sopivaksi, muuttaa yllättävän paljon kuvien sävyä! :)

   -Jenny

   Poista
  3. Sori spämmään vieläki, tein nyt mun ekan peräti miinutin mittasen videon http://zennytintti.blogspot.fi/2014/06/jaa-uskalsinko.html Ei ollu helppoo ku jotenki jännitti kauheesti ja ei muuten tullu ihan luonnostaa :D pakko nostaa sun useille videoille kyllä hattua, ite vedin ihan riman ali, vaikka niiku "tiiän" miten "pitäis" toimia xD

   Poista
 8. sulla on tosi kiva blogi:)ja sulla on tosi pitkiä postauksia,mutta sehän on vaan hyvä asia,ku ne jaksaa lukea!

  VastaaPoista
 9. Miltä sivulta katoitte tuon leffan? (:

  VastaaPoista
 10. Heii!
  Jos uskaltaisit tai no uskallathan sä tietysti, mutta haluaisitko tehdä postauksen jossa olis kuva sun ns. "vanhasta" kropasta ja nyt sitte tästä sun nykysestä treenatusta? Ja kertoisit sitte vähä siinä välissä tapahtuneesta ajasta :)
  Mukavaa viikon alkua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin mä kuvat laittaa, mutta en oikein tosta kertomisesta osaa sen enempää sanoa, tää on vaan tapahtunu kun vuoden aikana olen treenannut kunnolla ja syönyt paremmin :D kiitos samoin<3

   Poista
 11. Iina sulla on toooosi hyvä blogi. :-) Toi sun uusi tietokone on hirveän hieno.

  VastaaPoista
 12. Pyritkö kirjottaa postauksii jonain tiettynä päivänä tai esim. kerran viikossa vai kirjotteletko nyt lomalla aina sillon tällön?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pyri! Kirjotan silloin kun on aikaa ja kuvia, mut mahollisimman usein pyrin :) mut en halua joka päivä tai joka toinenkaan mielellään :)

   Poista
 13. Ei vitsi mua nyt kyllä vähän harmittaa etten tullu kattomaan noita kisoja! Asun siis itse Janakkalassa ja olin ihan innoissani kun kuulin että oot tulossa tonne, oisin vaan halunnu kertoa ihan kasvotusten kuinka kiva sun blogi on ja kuinka tyylikäs tyttö ootkaan! Oon ollu sun lukijana pitkään ja tuun olemaankin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, oisit vaan tullut! Oisin kyllä ollut varmasti sönkkö ja ujo, mulla kun se vaan on aina ärsyttävästi mukana, kun puhun uusille ihmisille :( Mutta kiva kuulla :-)!! Kiitos sulle <3

   Poista
 14. Pakko kysyy vaikkei liity aiheeseen!!
  Otatko puhelimella videoita?
  Jos otat nii millä editoit/muokkaat ne?
  Jos joku muuki osaa auttaa nii kommatkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota puhelimella videoita ikinä, tai no otan, mutta en siis näitä jotka tänne laitan :D Ne pysyy vaan kännykässä. Toivottavasti joku muu osaa auttaa :)

   Poista
 15. Ihana postaus taas jälleen ♥
  Annan sinulle vinkin kun aijot hoitaa hiuksiasi, et kannattaa ekana pestä hoitoaineella ja sitten shamppoolla :) kannattaa edes kokeilla

  VastaaPoista
 16. Teidän koirat näyttää niin onnellisilta!:)) ihanaa kun pidätte niin hyvää huolta:)) hyvää kesää sulle Iina!:))<3

  VastaaPoista
 17. Todella hyviä kuvia!!! :3 ihana blogi:)

  VastaaPoista
 18. Milloin se ask and dare- videon toka osa tulee???? :)) Ihana blogi!!!!!!

  VastaaPoista
 19. ihanaa nähdä, kun voit hyvin ja oot noin pirtee ! tee hei my day :) sun my dayt on nii kiva kattoo.

  VastaaPoista
 20. Syötkö enää herkkuja? Näytät laihtuneen paljon, toivottavasti et laihduta kuitenkaan :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syön paljonkin! :D en laihuta, mut haluisin vähän mahasta pois ja lihaksia tilalle :)

   Poista
 21. sulla on kivoja pitkiä postauksia!!! :):):):):):):););););)

  VastaaPoista
 22. Ihana postaus!! <3 Oottee kaikki niiiin ihania!!! Söpöt koirat :3

  VastaaPoista
 23. Ihan Iina! Ihana postaus, ihanat kaikkiiiii PS.söpöjä koiria :3

  VastaaPoista
 24. Onko teillä harrastuksen puolesta suositeltu mitään ruokavaliota tai annettu jotain yksittäisiä ohjeita? Jos on niin voisitko kertoa niistä? (:

  VastaaPoista
 25. Ihanan pitkä postaus! Muutenki kivasti kirjotettu niinku sun pistaukset aina!:) mutta mun piti sulta askissa kysyä mut olit laittanu niin etten ilman profiilia kysä niin kysyn tässä sitten että ootko menossa Eliitti-kisoihin Lahteen vai onko ne sellaset mihin sulla on oikeus osallistua?

  VastaaPoista
 26. Miten teit ton sun bannerin tai ton otsikko kuvan!? oon ite yrittäny tehä mut en tajuu miten!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiinpä iina vastaa!t;samaongelma

   Poista
  2. Picasalla ja picmonkeylla vain tein, simple :)

   Poista
 27. Oot just perus nätti blondi, jolla on kiva urheiluharrastus, ihana poikaystävä (jonka kanssa forevertogether), päihteetön ja eläinrakas. Kaupan päälle säälipisteet kuolleesta isästä. Oot siis just sellanen kenestä ei _saa_ sanoa pahaa sanaa, ja jos joku sanoo, niin 'se on vaan kateellinen!!'. Oikeestaan sun videot on tasoa soikku, molemmat suosittuja mut miks? Persoonallisuus puuttuu kokonaan. Toisaalta, näyttää hyvin uppoavan ala-aste ikäsiin pikkulikkoihin. Ja älä ala vinkua että 'en oo pakottanu sua kattoo mun videoita tai blogia' tmv koska jos alat b/vlogaamaan, sun on kestettävä myös negatiivista kritiikkiä. Ja mähän suorastaan kehun sua ja sun tarun hohtosta elämääs tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni tän viestin idea ihan ohitse :D? Miten niin multa puuttuu persoonallisuus? Ja haha taas yksi näitä anonyymeja lisää, jotka eivät tiedä ollenkaan mistä puhuvat :-D tuli viimeksikin todistettua tämä alakoulu juttu vääräksi. Lueppas vähän aiempien postauksien kommentteja ;) ja hei, kun oon askissa puhunut siitä, että ne haukkuvat on kateellisia, nii ihan oikeasti, niistä se paistaa kilometrien päähän :D en mä huvikseni tollasta sano. Ois niin ihanaa nähdä minkälainen henkilö siellä ruudun toisella puolella taas kirjottelee noin katkeran kuuloisen sävyisenä :D mutta ei, kun ei millään sitä omaa naama näytetä, hmph. Mut asiallisesti muuten esitit juttusi, katkeraa tekstiä vain :-)

   Poista
  2. Hmm no kerrohan mistä kukaan ois sulle katkera tai kateellinen? :D

   Poista
  3. Ainii unohin ihan, mulle ei voi olla mistään kateellinen, olen vain täysi nolla, joka ei ole saavuttanut yhtään mitään, niinhän se meni :( anteeksi että unohdin ihan. Totta, anonyymit on kovin täydellisiä ja kaikki ovat heille vain kateellisia ja heillä on varaa haukkua muita, niin se meni :)!

   Poista
  4. Nyt vittu... Mikset kestä kritiikkiä? Etkö vaan voi hyväksyä, että jotkut ihmiset eivät susta pidä. Onko se oikeasti sun mielestä mahdotonta, että haukkujat eivät ole kateellisia? Ala-asteikäiset pikkulikat sun instagramkuviin yleensä kommentoi, mikset voi hyväksyä tätäkään faktaa? Tekstistä ei huokunut katkeruus, sinun kommentista kylläkin. Yrität olla mukaniinkauhean nerokas ja nokkela noitten kommenttiesi kanssa, mutta oikeasti ne kuulostavat säälittäviltä. Get over yourself, pliis.

   Poista
  5. Te ootte niin helvetin tyhmiä jotkut, en kestä sunkaltaisia. Te ette näköjään tunnista yhäkään sitä kritiikkiä selvästä pilkkaamisesta. Kannattais oikeesti opetella pikkuhiljaa ennen ku avaudutte mulle etten kestä "kritiikkiä". Ja te ootte niin saakelin säälittävää porukkaa, että teiänlaisilta pitäis nettiin pääsy kieltää. Yritätte vaan saada hyvää mieltä muita mollaamalla netissä naamattomina, oma naama taitaa olla sellasta luokkaa ettei sitä kannattais kyllä edes paljoa esitellä.
   Kuten olen sen tuhat kertaa sanonut, en ymmärrä mitä ihmiset tekevät blogissani tai muuallakaan missä olen, jos eivät pidä minusta lainkaan. Yritättekö vaan saada itellenne paremman mielen haukkumalla täällä toista minkä kerkeätte? Jos musta ei pidä, ei myöskään kannata oleskella mun sivuillani, vai? Koska kritiikkiä en kuitenkaan teiltä saa, vain mollaavaa tekstiä jossa ei kritiikistä tietoakaan.
   Sitten toi alaikäis juttu. Sä oot ihan helvetin pihalla taas. Puhuttiinko me instagramista? Ei. Puhuttiin blogista ja youtubesta. Mulla on täällä paljon myös päälle 20-vuotiaita ja oman ikäisiä lukijoita, mutta paljon on alakouluikäisiä, mitä sitten? Vaikuttaako se jotenkin muka mun blogin tasoon? En mä itse valitse mun seuraajiani. Ja ei toki huokunut katkeruus, hohhoijaa joo. Minä olen tosi katkera kyllä kun anonyymi täydellisyys kirjoitti minulle haukkua ei katkerana, jep :( miksi olisin katkera jollekin tosi säälittävälle ja lapselliselle ANONYYMILLE? Ihan tosi nyt. Herätkää nyt pienet nirppanokat ja painukaa jo vittuun täältä, teiänlaiset ihmiset ei kuulu tänne, teiänlaisten ei ees pitäis olla olemassa. Vähän eri asia ois jos esittäisitte asianne asiallisesti. Ja voin ihan tosi sanoa, että kateellista porukkaa selkeästi :-) pus !

   Poista
  6. Huhhuh tulipa sieltä tiukkaa tekstiä. Et ole yhtään parempi kuin kaksi ylläolevaa anonyymiä, koska haukut heitäkin minkä kerkeät, tuplasti pahemmin kuin me sinua. Iina, rauhoitu. Mitäs sitten jos tulee anonyyminä kommentoimaan, en toki sano että kommentit olivat kauniimmasta päästä, mutta kestäisitkö tosiaan jos sua tultaisiin haukkumaan naaman kanssa? Epäilen. Kukaan ei tässä edes sanonut, että anonyymi olisi itse täydellinen, kukaan ei ole. Enkä tarkoittanut katkeralla viestillä, että olisit katkera anonyymille. Olet katkera, koska et kestä että sinusta ei pidetä. Niin kun jo sanoin, get over yourself. Pus pus vaan sinnekkin :):):)

   Poista
  7. EIKÄ TÄSSÄ KUKAAN OLE KATEELLINEN VOITKO YMMÄRTÄÄ. Jokainen sinua haukkuva ei ole sinulle kateellinen, ET OLE NIIN IHMEELLINEN.

   Poista
  8. Voi että kun toinen käy siellä ihan kuumissaan, ihanaa :3 kateus, se on kyllä jännä asia. Saa ihmiset vaivaantumaan kirjottamaan toiselle anonyymina haukkuja ja yrittää saada pahaa mieltä, kateus, kumma asia :-) ihanaa nähdä että vaivaudut kirjottamaan keskellä kesää mun blogissa haukkuja, olen imarreltu :3

   Poista
  9. Oletko oikeasti noin helvetin typerä, vai esitätkö vaan?

   Poista
  10. Hehe jep, minä tässä olen typerä :3 t. viisaat anonyymihaukkuja/kiusaajat :-) anna jo olla ja mene muualle, kukaan ei kaipaa sinua täällä, for real. Mua ei tosissaan kiinnosta juttusi, tiedän itse miten asiat ovat ja tää turha jankkaaminen ei muuta asianlaitaa vittuakaan. :)

   Poista
 28. moi iina !

  oot tosi hyvä bloggaamaan ja vloggamaan. musta n ihanaa ett jaksat vastailla kommentteihin vaikka sulle tulee niitä tosi paljon. onnea tosta kisatuloksesta. oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 29. Sulla on aina nii ihanat meikit❤👌

  VastaaPoista
 30. moi Iina!
  Toi sun avaruusmekko on tosi ihana. Sopii sulle loistavasti :3 Ois toosi kiva nähä sut taas joskus livenä 8)
  ps. Ihan turhaa tappelet ja kulutat energiaas anonyymien kans. Vaikka puhutkii asiaa nii se vaa yllyttää niit jatkamaa paskan jauhantaa.

  VastaaPoista
 31. Onko toi läppärin alla oleva juttu tuuletin? Ku mietin vaan ku mullakin semmonen oli mut nyt se on hukassa. :D

  VastaaPoista