maanantai 2. kesäkuuta 2014

Nauraisin pois kaiken ikävän

Moikka! Kuvasin eilen ton videon ja sain sen onneks editoitua, vaikka sitä vähän epäilin aluksi. Tuo video on tehty tollee aika hätäsesti, joten siitä ei nyt sen tarkemmin kannata välittää. Kuten videolla sanon, mä oon menossa ostamaan uutta tietokonetta tällä viikolla, saattaa olla, että jo tänään. Mulla oli muuten vähän ongelmia tän postauksen kanssa, sillä näitä kuvia on paljon vaikeampi jaotella sillä tavalla kuin viime postauksessa. Tuli meinaan Ingan kanssa otettua paljon kuvia lauantaina :-D huoneee 003 huoneee 004 huoneee 006 1 Helatorstaina mä otin itteäni niskasta kiinni ja siivosin mun huoneeni. Jotenkin kummasti tää vaan aina pääsee sotkuseksi, vaikka kuinka uhoan, että "nyt pidän tän siistinä" :-D. Mä oon tosi tyytyväinen tähän huoneeseen, mutta vielä muutama pikku juttu pitää tehdä, että tää on valmis. Tuo ylhäällä oleva laivaboordi pitäisi ottaa pois ja tilalle pitäis keksiä jotakin muuta. Toi on ollu siis meillä siitä asti, kun muutettiin tähän taloon, sillä tässä asu ennen meitä jotain poikia. Mun toinen seinähän oli sininen kanssa, mutta se sentään saatiin aika nopeasti maalattua valkoiseksi :-D Lisäksi vielä aion laittaa seinätarran, kunhan se vain saapuu postissa. Teen tosiaan sitten tästä huoneesta sen esittelyvideon, kun tää on täysin valmis. Ajattelin myös kuvina laittaa, sillä joku pyysi muistaakseni, että olisi kiva saada kuvina. vdieo 002 IMG_8988 IMG_9014 vdieo 004 IMG_8626 IMG_8876 IMG_8926 IMG_9028 vdieo 003 Perjantaina oli kokeiden palautuspäivä. Olin tosi ilonen kaikista numeroista, sillä ootin joistakin paljon huonompaa. Äidinkielen koe meni vähän huonosti, niin kuin viime postauksessa sanoinkin arvelevani. Historian koe ei kuitenkaan mennyt yhtään niin huonosti kuin luulin, sillä ootin sieltä 7 alkavaa numeroa :-D Matematiikan kokeesta tuli 9½, englannin kokeesta 8+, historian ja kemian 9+, filosofia 9, äidinkieli 8+ ja fysiikan kokeesta 9- ! Kaikista sain todistukseen kuitenkin yhdeksikön.
              Lauantaina oli kevätjuhla Kuusankoskitalolla kello 9 aamulla. Mä olin suunnitellut laittavani eri asun, mutta sitten löysinkin ton ja päädyin siihen. Kevätjuhlassa oli eri musiikkiesityksiä ja puheita. Oli tosi ihana fiilis siellä jotenkin. Juhlissa oli myös stipendien jako ja mun nimi sitten sanottiin siellä ja kävin hakemassa stipendini. En oo ihan varma mikä stipendi tuo oli, mutta uskoisin, että joku luokan paras todistus, koska kaikilta eri luokilta käsittääkseni yksi sai tuollaisen. Stipendistä paljastui 100 euroa ja kyllä tulee tarpeeseen, nyt kun en leirillekkään päässyt kesätöihin! Saatiin todistusten lisäksi meidän koulun lehti, jossa oli mun blogistani juttu :P Näytän vaan ihan järkyttävältä noissa kuvissa...
               Kevätjuhlan jälkeen mentiin Ingan kanssa ostamaan jäätelöä. Ostettiin sitä mun lempparia, josta viime postauksessa mainitsin. Tultiin meille syömään, koska ulkona oli kylmä ja alko ihan vähän vettäkin ripotella. Kun oltiin saatu syötyä, me lähettiin ulos kuvailemaan. Harmitti vaan kun aurinko ei tahtonut tulla näkyviin millään. Heti kun lopetettiin niin arvatkaas vaan mikä siellä taivaalla paisto niin kirkkaana... :-D         huoneee 015IMG_8629 IMG_9109 4 IMG_8722 IMG_8724 IMG_8549 huoneee 018 IMG_8878 IMG_8635 IMG_9033 3 huoneee 008 IMG_9104 IMG_8937 Päivällä sitten tuli sellanen tilanne, että lupasin lainata mun muistikorttiani kaverille, sillä hänen siskollaan oli valmistujaiset. Mulla siis on kaksi muistikorttia, nii sen takia lupasin lainata. En kuitenkaan sitten löytänyt mistään sitä toista, joka mun piti lainata hänelle ja jouduin antamaan ton mun paremman muistikortin. Etin suunnilleen 40 minuuttia sitä toista muistikorttia, sillä mä tarvitsin sitä vielä sinä päivänä, koska halusin kuvia. Ei tuntunu löytyvän mistään, mutta satuin katsomaan vanhaan reppuuni ja siellä se sitten onneksi oli!
               Mulla oli ihan järkyttävä nälkä tässä vaiheessa ja päätettiin lähteä Teemun kanssa syömään. Mentiin sitten kotipizzaan meidän lempipitsoille! Miten joku onkaan voinu keksiä noin ihanan pitsan. Syömisen jälkeen mentiin kauppaan ostamaan herkkuja. Oli pakko ostaa noita Doris pipareita, vaikka ne onkin aika kalliita. Lisäksi ostin suklaalevyn, sillä pitäähän nyt pandan maitosuklaata saada x) Loppupäivä menikin koirien kanssa riehuessa ulkona ja syödessä herkkuja. Käytiin myös saunassa illalla ja oli kyllä mukava saunoa pitkästä aikaa! vdieo 005 vdieo 009 aww 013 2 Eilen sisko ja lapset tulivat käymään meillä. Sori, että nuo kuvat ei oo ihan tarkkoja, mutta tossa oli otettava nopeasti kuvat, sillä lapset kun ei ihan paikallaan tahdo pysyä ja kun toi mun objektiivi tosiaan ei toimi kuin itsetarkennuksella! Mimosa, joka on siis tuo pienempi, on mun kummilapsi ja voi että kun on tyttö niin nätti Aivan ihanat silmät ja kaikki! Mimosa on ihan suomalainen, vaikka moni luuleekin, että ois ulkomaalasta tytössä. Lisäksi mukana oli Miko, mutta hänestä en nyt kuvaa muistanut ottaa. Musta on aina kiva nähdä pikkusia, koska ei me niin kovin usein ehditä nähdä.
             Nyt mun tästä varmaan täytyisi alkaa kiirehtimään, koska äiti tossa hoputtaa, sillä ollaan menossa katsomaan nyt sitä tietokonetta! Palaillaan taas heti kun multa löytyy kuvia, sillä jos ei oo kuvia, niin ei oikein voi postaustakaan tehdä, ellei sitten videon merkeissä! Heippa ihanat ja hyvää kesälomaa kaikille aww 016 aww 030 vdieo 015 Tiivistelmä
Moikka! Nyt on kesäloma alkanut ja todistus on kourassa. Helatorstaina siivosin huoneeni, sillä tää aina vaan pääsee sotkuseksi, vaikka kovasti uhoan, että nyt pidän tämän siistinä. Tää mun huone on muutamia uudistuksia vaille valmis ja sitten, kun tää on ihan valmis, teen huoneestani videon ja myös kuvina esittelen tämän. Perjantaina saatiin kokeet takaisin ja kaikista tuli hyvät numerot. Numerot menivät näin: matikka 9½, englanti ja äidinkieli 8+, historia ja kemia 9+, filosofia 9 ja fysiikka 9- :)
        Lauantaina oli kevätjuhla Kuusankoskitalolla ja siellä oli erilaisia musiikkiesityksiä ja puheita. Sain siellä myös 100 euron stipendin! Todistustenjaon yhteydessä saimme myös meidän koulun lehden, jossa oli mun blogistani juttu. Niissä kuvissa näytin ihan järkyttävältä, mutta ei voi mitään. Kevätjuhlan jälkeen mentiin Ingan kanssa jäätelöille ja sen jälkeen kuvailemaan. Aurinko ei millään tahtonut paistaa ja oli vähän kylmäkin.
        Päivällä lainasin muistikorttiani kaverille, enkä meinannut millään löytää toista muistikorttiani ja tarvitsin sitä. Löysin sen kuitenkin ja lähettiin Teemun kanssa pitsoille kotipizzaan. Ruuan jälkeen mentiin kauppaan ostamaan herkkuja. Loppupäivä meni herkutellessa, saunoessa ja koirien kanssa riehuessa.
        Eilen sisko ja lapset tulivat käymään. Oli ihana nähdä pikkusia taas ja Mimosa sen kuin kasvaa ja kaunistuu, kummin pieni kulta Ollaan nyt lähdössä äitin kanssa tietokoneostoksille, joten palaillaan taas, kun multa löytyy kuvia tai sitten videon parissa! Heippa ja hyvää kesälomaa

79 kommenttia:

 1. heii haluisitko neuvoo miten tuon videon alotuskuvan saa muutettua ettei siihen tuu automaattisesti vaan joku kohta siitä videosta? :) kiitos hirvittävästi jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen saa laitettuu videon asetuksista mutta pitää olla tarpeeks katsojia että sen voi laittaa

   Poista
  2. mikä on tarpeeksi?:p mistä sieltä sen sitten voi laittaa? tarviisin kipeesti apuu

   Poista
  3. mitää miten mistä sieltä?:) ja paljoko on tarpeeks? tarviisin kipeesti apuu!

   Poista
  4. Ihan näin nyt teille kaikille tiedoksi: pitää kai olla joku yhteistyösopimus, jotta sen kuvan voi valita mielensä mukaan :) Muuten sitä ei saa.

   Poista
  5. Nykyään ei pidä olla yhteistyössä eikä tarvitse olla mitään katsojia, pitää vaan asetuksista tehdä joku ihme säätö ja sitten sen saa. Siitä kun itse sen tein on jo aikaa, mutta omia thumbnail-kuvia saan laitettua vaikka aluksi tilaajia oli 0. Ei ole kamalan vaikeaa vähän katsoa asetuksia läpi.

   Poista
 2. Kirjotat kyllä tosi hyvää tekstiä ja näkee että jaksat panostaa! Tykkäsin noista sun hiuksista tosi paljon, voisitko joskus kertoa miten tollaset lainekiharat tai mitkä onkaan niin tehään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Oon tehnyt aiheesta videon, löytyy kanavalta Iinaps youtubesta muistaakseni nimellä "how i curl my hair" :)!

   Poista
 3. oi ihana postaus & ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista
 4. Hieno todistus ja onnee stipendist!!

  VastaaPoista
 5. Ootte molemmat tosi kauniita !

  VastaaPoista
 6. Ihana video! :) oot niin nätti ja toi jakaus sopii sulle tosi hyvin! Aiii että Mimosa on sulonen:3 Mistä toi Ingan mekko on, ja mikä pizza toi siun lempi pizza on? Mukavaa kesää! :D

  VastaaPoista
 7. Miten voi olla noin isot silmät ku tolla mimosalla :D ihan sika ihanat!!

  VastaaPoista
 8. Paljon sun ka oli nyt? Entä paljon sillon kun pääsit yläasteelta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukion todistuksesta vähän erilaista se laskea :-D mut kurssien keskiarvojen keskiarvo oli 9,2 :) yläkoulun päättätodistuksessa oli 9,47 :)

   Poista
 9. Mul on just just sama juttu, et päätän pitää huoneen siistinä, mutta eihän se nii pysy :D Taas kerran ihana postaus ja onnee hyvästä todistuksesta ja stipendistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D joo tää on taas sotkunen... Kiitos :)!

   Poista
 10. sun postaukset on aina niin hyviä :-)

  VastaaPoista
 11. Onnea stipendistä! Olet sen varmasti ansainnut, loistava todistus. Toivottavasti et aja itseäsi loppuun (:

  VastaaPoista
 12. Ihana postaus ♥ & mimosa on niin kaunis lapsi :-)

  VastaaPoista
 13. ostitko tietokoneen? minkä laiden ?

  VastaaPoista
 14. miten sun hampaat on noin huonossa kunnossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tollaset ollut kauan. Mä en oikein tiiä mitä luulet mun tähän vastaavan? Toisille ei ole laitettu rautoja, eivätkä hampaat ole tasasessa rivissä. Mä en itse voi asialle mitään ettei mulle rautoja oo koskaan laitettu.

   Poista
 15. Voi kun Mimosa on kaunis! <3 Tosi hyvät numerot sulla! Ihana postaus, päivän piristys. Jos ei ois sun blogia nii en tietäis mitä tekisin. :)

  VastaaPoista
 16. onnea paljon sinulle iina olet kaunis tee my day video jonkun sun kamun kanssa

  VastaaPoista
 17. Hei mulla ois videoehdotus:) En tiiä onko joku tätä jo ehdottanut, mutta ehdotan nyt kuitenkin:D Kuvaa kesän aikana videopätkiä missä ikinä meetkin järkkärilla ja vaikka iphonellakin ja tee niistä kesäloman lopussa sellanen My summer- koostevideo. Vois olla ihan kivaa vaihtelua perus höpöttelyvideoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tais ehottaa askissa ! :D mut joo täytyy kattoo :)!

   Poista
 18. Hyvää kesälomaa sulle, Iina!
  On toi Mimosa kyl aika söpö;)
  Hyvin on näköjään koulu menny... Kiva postaus/kuvat :D

  VastaaPoista
 19. Ihania noi pikkuset!:)

  VastaaPoista
 20. Mun siskolla on kans ollu toi patti, mut sille ei oo tehty mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko varma että on ollut sama patti kyseessä :)?

   Poista
 21. miks sun huoneen lattialla on sanomalehtiä?

  VastaaPoista
 22. molemmat pikkutytöt niin sulosia ja ihanat silmät myös heillä! :)

  VastaaPoista
 23. Voisitteko tehä teemun kaa yhessä jonku videon? Siis vaik et teemu kertos ite miten tapasitte ja miltä siit tuntu ku näki sut ekan kerran? :3 Ihanii blogi tekstejä ja videoit yt:ssä :)

  VastaaPoista
 24. Mitä ehkäisyä käytitte ekalla kerralla? Meil olis se suunnitteil nii jos osaisit auttaa :*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit kyl kannattaa tulla henkilökohtasesti kysymään facebookissa :)

   Poista
 25. Voi ihastuin noihin kuviin :) aivan ihana postaus ja muutenki koko blogi :3

  VastaaPoista
 26. Miksi et siltikään kirjoita tai tee videoita vaikka sulla on loma ja sanoit et on enemmän aikaa? Ois kiva jos kirjottaisit joka päivä niinku esim nää jotkuu huippu bloggaajat.. Ja voisit vähän useammin vastata kommenteihinkin vai eikö sua oikein kiinnosta? Ei pahalla mut tää on mun mielipide:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei herranjesta kun kilahti kun luin tämän kommentin. Teenhän mä nyt useammin näitä ku aiemmin? Siis joka päivän kirjotus... nyt ihan tosi. Mä en postaile muutaman postauksen kuvia ja muutamaa lausetta. Mun postaukset on pitkiä, ja eivät käsittele jotain turhaa yhtä asiaa vain. Musta on ehkä turhimpia sellaiset postaukset, joita ilmestyy joka päivä ja jossa on samasta asiasta 4 kuvaa eri kuvakulmista otettuina.
   Se, että olen lomalla, ei tarkota sitä että mun pitää 24/7 olla koneella vastailemassa näihin kommentteihin ja tehdä postauksia sekä videoita. Herranjesta. Mun pitää myös saada nauttia lomasta, kun kerrankin on mahdollisuus. Jos mä tekisin noin usein noita juttuja nii en ymmärrä missä vaiheessa luulet mun saavan materiaalia postauksiin, jos istun tosiaan vaan tässä vastailemassa kommentteihin ja editoimassa videoita. Lue niitä huippubloggaajien blogeja, mut anna mun nauttia edes vähän lomasta, nytkin oon uhrannu tän kauniin päivän videon editointiin.

   Poista
 27. Tosi kiva postaus!:) aina jotkuu jaksaa valittaa älä välitä:)) milloin julkaset uuden videon mitä oot nyt editoinu anteeksi kun kysyn:) hyvää lomaa sinulle!:))

  VastaaPoista
 28. jeee! tosi kiva postaus :-) mistä noi sun aurinkolasit ja mekko on? i like i like

  VastaaPoista
 29. Juu, noista pienistä on vaikee ottaa kuvia... Itellä 1v serkku nii sehän ei sitte pysy millää paikallaa! (paitsi sylissä)

  VastaaPoista
 30. vau miten ihana toi sun punainen mekko ja tosi kivasti käy sulle kiharat! oot kaunis :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. hei plz lopeta noitten tekopyhien ylimuokattujen videoiden tekeminen :'DDDDD ei helvetti nyt. et oo yhtää oma ittes noissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylimuokattu? Tossa ei oo mitään muokattu, videot vaan katkastu. Älä katso jos ei miellytä lapsi rakas :> ja et tunne mua vissii oikein hyvin jos sanot etten oo oma itteni noissa :-D

   Poista
  2. Jos Iina kerran ei ole videoissa oma itsensä, niin mistä voit tietää millainen hän on?

   Poista
 32. Tolla Mimosalla on kyllä maailman ihanimmat silmät! ja se on muutenkin tosi söpö<3

  VastaaPoista
 33. MInulle tuli mieleen että missä postauksessa Teemu mainitaan ensimmäisen kerran tai missä hänestä on kuva?

  VastaaPoista
 34. Mitä sulle on tapahtunut? Näytät jotenkin entistä kauniimmalta ja säteilevämmältä täs videos! Ja onnelliselta :) No ehkäpä johtunee lomasta?

  VastaaPoista
 35. wau mikä huone sul on! oot maailman kaunein tyttö!:) osaat piristää mun päivää 1000000000%! nauran aina sun videoille!:D (jos ne on hauskoi:D ) muista että oot paras!

  VastaaPoista