torstai 5. kesäkuuta 2014

Ostoksia-video :)!

Moikka! Tossa olis videota, jonka kuvasin eilen ja tänään oon sitä editoinut aamusta asti. Mulla ois kuviakin jo ihan mukava määrä, mutta oon käyttäny jo niin paljon tätä ihanan lämmintä aurinkoista päivää, että en nyt aio loppupäivää uhrata koneella olemiselle. Teen kuulumispostausta sitten sunnuntaina teille! Mulla on lauantaina tän vuoden ekat kisat Janakkalassa ja vähän jännittää kyllä! Mutta toivottavasti menis ees suht hyvin, koska se antais jo uskoa myöhempiin kisoihin :) Heippa<3

74 kommenttia:

  1. tosta cutecouple videosta.. ku sitähän halutaan nii paljon. nii voisithan sä tehä sellasen talvisen? pätkiä esim. hiihtämisessä, laskettelussa,luisteluu, muuten vaan lumihangessa ja pakkases oloo :-D jos nyt tajusit mitä aattelin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hiihdetä, lasketella tai luistella x) mut joku talvinen ehkä muuten :)

      Poista
  2. Ois kiva jos tekisit sun aamurutii ja iltarutiini videon, jonku videon jossa laulat jonku biisin, koska sul on toosi hyvä ääni! Ja vaikka teemun kaa voisit tehä semmosen kananmuna haasteen XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitte jos ette haluu rikkoo kananmunii, nii käyttäkää vaikka kermavaahtoa :)

      Poista
  3. Joo voisitte tehä ton kananmuna kysely haasteen eli kysytte toisiltanme kysymyksiä ja jos vastaa väärin niin toinen saa hajottaa kananmunan toisen päähän :)
    Tai sitten vaikka smoothie haaste :)
    Ja voisit joskus laittaa johonkin videoon sellasen pätkän kisoista kun oot juoksemassa :)
    Ja sitten voisit tehdä just ostosvideoita, jos käyt ostoksilla/ ostat jotain netistä :D
    Ja sitten voisit tehdä ihan vaan höpöttelyvideoita :)
    Kauheen pitkä tuli tästä nyt, mutta siinä joitain :) muistahan nauttia lomasta, äläkä stressaa liikaa tätä blogia äläkä videoita! :)

    VastaaPoista
  4. Voisitko tehdä Teemun tai jokun muun sun kaverin kanssa not my arms challenge videon.
    :D

    VastaaPoista
  5. Voikko linkkaa ton vika valkosen topin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla mitään linkkejä ole :/ enkä ala etsimään tuhansien joukosta :D

      Poista
  6. Miten sen arvonta jutun kanssa on milloin julistat voittajat??

    VastaaPoista
  7. Tee teemun tai jonku muun kaa jotain haasteita kuten smoothie haaste yms.
    Ja eiks niitten avaruus housujen kaa sopis se paita mis oli viikset

    VastaaPoista
  8. usein ku katon sun videoit nii syön mikroranskiksii... ja ihana video! niit ranskiksii saa ainaki k-marketista.. (iina asun ehk noin 1km päässä susta nii siit marketist mikä on sn vieres)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks mut miten tää liitty yhtään mihinkään? :D

      Poista
  9. millä hakusanalla etit ebaysta noita kännykkä juttuja?:)

    VastaaPoista
  10. sulla on tosi ihana lauluääni!! :-)

    VastaaPoista
  11. Tee kuukauden suosikit video!! (:

    VastaaPoista
  12. miten ebay tilaus toimi, tulikko postimaksuja? vastasko koot hyvin ja kauanko toimituksessa kesti? oon pitkään haaveillu ebayn vaatteista ku ne on niin hurjan kivoja ja halpoja mut mietityttää esim että jos tilaa useemmalta eri myyjältä, saako ne kaikki samaan pakettiin? :p
    kiitti jos vastailet kaunokainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan Iinan puolesta, toivottavasti et Iina pahastu :)
      Postikulut lukee jokaisessa tuotteessa, itse suosin tuotteita joissa on merkitty "free delivery" eli ilmainen postitus! Tälläisiä kannattaa siis tilata, niin pääsee paljon halvemmalla.
      Ja tuotteet tulee eri paketeissa, ellet ole tilannut samalta myyjältä kaikkia :)
      Toimituksessa menee yleensä n. 2 viikkoa, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Jos on pelkoa tuotteiden joutumisesta tulliin, niin se raja menee yleensä siinä reilu kahdenkymmenen euron kohdalla eli, kun yhden paketin summa ylittää sen, ei siis kaikkien tuotteiden yhteishinta! :)

      Ja kannattaa aina tarkistaa myyjän luotettavuus siitä prosenttijutusta, jos on paljon negatiivista palautetta tullut, niin etsii vaikka toisen myyjän, joka on varmasti luotettava! Ebay on loistava paikka ostaa halvemmalla tuotteita, vaikka en itse isoja määriä tavaraa viitsi tilata lapsityövoiman takia, jota yleensä kiina -tuotteissa poikkeuksetta on käytetty. Toivottavasti oli apua! :)

      Poista
  13. teE LAULUVIDEO OMG sulla on ihan sairaan upeen kuulonen ääni mitä tästä nyt päättelin! pääsit tosi hyvin tonne matalallekkin, vautsi! :-)

    VastaaPoista
  14. boyfriend tag, tai sitte sellanen kananmunahaaste jossa kysytte toisiltanne kysymyksi ja sitte jos menee väärin niin tulee kananmuna päähän :D

    VastaaPoista
  15. Ihanaa vaihtelua että kuvasit ulkona videon,näitä lisää ! :)
    Kun tossa videossa puhuit että pitkä paita,mutta ei kuitenkaan mekko,niin oikea nimitys olisi tunika,häiritsi vaan kun puhuit pitkästä paidast :D Itse käytän tunikoita shortsien kanssa,koska on just lyhyitä,mutta jos vaikka juuri tuulee niin ei sitten vilahda kun on sortsit alla,tosin viime kesänä sain kauhistuneita katseita vanhemmilta ihmisiltä kun luulivat että on lyhyt hame kun shortsit eivät alta näkyneet :D

    VastaaPoista
  16. Oisko sun mahdollista kuvata sun treenejä ja tehä siitä videoo? :) Tai sit sillei et laittaisit videoita ja kuvia sun kisoista niinku ihan pienestä pitäen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo oikein kauheesti mahollista kuvata tai siis en oikein tiedä tykkääkö valmentaja ajatuksesta :D ja toi viimenen ois muuten hyvä, mut mulla ei ole videoita tallessa sen enempää kuin yksi videokooste kisoista youtubessa :/ mut katellaan :)

      Poista
  17. Ois kiva jos tekisit vaikka Teemun kanssa kaikkia erilaisia pieniä haasteita osan tekusitte toisianne vastaan ja osan parihaaste missä molempien pitää tehä jotain ja sit sekin ois kiva se kananmuna juttu mis toisiltanne kyselette

    VastaaPoista
  18. En tiedä ootko ite huomannut, mutta kaikki nää sun 'lehtimäkiloverssit' ovat jotain ala-aste ikäisiä pikkutyttöjä. Sun blogi ja videot on just sellasia, että ne kerää lukija- ja katselukunnakseen vaan sua nuorempia tyttöjä eikä vanhempia. Eikö tää häiritse sua yhtään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä, että miten niin kaikki? Mulla on myös oman ikäisiä sekä parikymppisiä lukijoita täällä. Että kyllä mulla oman ikäsiä seuraajia on kanssa, mutta faktahan on se, että kaikilla tubettajilla on suurin osa seuraajistaan 10-14-vuotiaita, mutta kyllä joukkoon muunkin ikäisiä mahtuu. Mun videoni ovat ihan perus videoita, ei mitään pelkästään pienille suunnattua, niinku yrität kovasti saada sen siltä vaikuttamaan :-) joten miksi häiritsisi?

      Poista
    2. Hahhah, 24v lukija ilmoittautuu :--D

      Poista
    3. Määkin oon kyllä saman ikänen kun iina että on täällä muitakin :) paitsi että en ehkä ihan toi "lehtimäkiloverssi" oo.. Mutta tykkään tosi paljon iinan blogista ja videoista! Iina on tosi ihailtava persoona! <3

      Poista
    4. Täytän tänä vuonna 19,mutta jos mut voi laskea ala-aste ikäiseksi,vaikka ammattikoulun juuri sain päätökseen,niin mikäs siinä :)
      En koe olevani mikään "lehtimäkilovers",mutta Iinalla on ihana blogi ja kiva tapa kirjoittaa,niin miksikäs en lukisi :)

      Poista
  19. Mä täytän tänä vuonna 21 ja silti kiinnostaa seurata blogia ja videoita. En ehkä kuvailisi itseäni tuona mainitsemanasi "lehtimäkiloverssina", mutta ihailen Iinan tapaa selvitä elämässä eteenpäin. Moni nuori jonka vanhempi/läheinen kuolee, katkeroituu ja saattaa heittää elämänsä ihan hukkaan. Iina tekee töitä opiskelunsa ja harrastuksensa eteen, mikä on todella ihailtavaa ja moni saisi ottaa siitä oppia.

    Ihailtavaa on myös se että Iina jatkaa bloggaamista ja vloggaamista vaikka hälle tulee todella paljon paskaa niskaan anonyymeiltä, joilla ei ilmeisesti ole parempaa tekemistä kuin roikkua netissä haukkumassa muita. Luulen, että nämä anonyymit on just niitä elämäänsä kyllästyneitä pikkuteinejä, joita ärsyttää se kun joku menestyy elämässään (mm. koulu, yleisurheilu, poikaystävä, koirat, blogi..). Kaikki eivät ole välttämättä kateellisia, mutta kyllähän ihmisen elämässä/asenteessa on joku vialla jos haukkuu toisia ihmisiä, varsinkin nimettömänä ja ilman tosiasiallista syytä. Varmasti jokaisella ihmisellä käy joskus mielessä asioita mitä voisi toiselle sanoa ilkeästi, mutta ei sitä tarvitse toteuttaa.

    Tsemppiä lauantain kisoihin ja toivottavasti nää ilkeät anonyymit jättää sut joskus rauhaan (:

    VastaaPoista
  20. Itsekin olen 20v ja pidän todella paljon Iinan tavasta kirjoittaa ja tehdä videoita. On ihailtavaa että pystyy kameran edessä olemaan noinkin luonteva kun itse muutun aivan puupökkelöksi jos joku ottaa edes kuvia :D
    Tykkään myös paljon lukea pitkää tekstiä ja on mukava että joku kirjoittaa niin elävästi omasta arjestaan :)
    Ja samaa mieltä olen tuosta, että on upeaa että Iina on jatkanut elämää tavalliseen tahtiin läheisen menetyksestä huolimatta. Se on todella arvostettavaa, kun niin monen on nähnyt sitä masentuvan ja menettävän elämänilon kokonaan!

    Kiitos Iina siis hyvästä blogista ja jatka samaan malliin! :) ja harmittavia nuo negatiiviset anonyymit, kun itse en ymmärrä lainkaan miksi toisen ilo on heti toiselta pois. Itse iloitsen toisten menestyksestä ihan mielelläni :)
    Tsemppiä kisoihin ja mukavaa kesälomaa, olet sen kyllä hyvän kouluvuoden jälkeen ansainnut! :)

    VastaaPoista
  21. Sun harrastukseen ja urheiluun liittyvää postausta odotellessa ;)

    VastaaPoista
  22. Minne päin Janakkalaa oot tullossa?Itse asun täällä olis tosi kiva nähdä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa sanoa kuin että sinne Janakkalan urheilukentälle olen menossa :D siinä on joku lampi kentän vieressä, oon käyny ennenkin!

      Poista
  23. Mun mielestäki ois kiva joku urheilupostaus! :)

    VastaaPoista
  24. Hei koska työ viette sinne kirpparille ne kamat? :) nii ja kerrotko sitte sen pöytänumeron?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan tähän nyt heti! Vastailen muihin kommentteihin kun ehdin :)! Eli siis ne on siellä jo ja pöytänumero on 68 :-)!

      Poista
    2. Okei kiitti! :)

      Poista
    3. millä kirpparilla ne on?:)

      Poista
    4. Kuusankoskella teeässän vieressä :)

      Poista
  25. Smoothie haaste ja älä naura ois paras ylläri! ;)

    VastaaPoista
  26. Haluisin niin tulla sinne janakkalaan kattoon sua!! Koska asun aika lähellä janakkalaa, pälkäneellä :)

    VastaaPoista
  27. Mistä toi pääkallo toppi on? (se mikä näkyy videolla)

    VastaaPoista
  28. Urheilu/kotitreenipostaus ois kiva :)!

    VastaaPoista
  29. Hei tää kysymys ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen mut kysyn silti :-) Eli ootko vielä yhtään aatellu et mitkä aineet kirjotat sit kolmosella? Ja kirjotatko kaikki sillo keväällä vai aiotko kirjottaa jonkun aineen jo syksyllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo aatellu yhtää ja siks onki vähä paineita :/

      Poista
  30. Tehkää Teemun kaa Vaahtokarkki haaste! :D

    VastaaPoista
  31. voitko linkata ton iphone telineen tai mil hakusanal sitä voi hakee oon ettiny tollast tosi kaua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää arvaa muistanko :( mulla tuli se vastaan ku katoin linssejä :/

      Poista
  32. Mä kannatan smoothiehaastetta!! Myös toi älä naura vaikuttaa hauskalt :D

    VastaaPoista
  33. Smoothie haaste!!! :--D sellai et teil ois just erikokoset mukitki mist arvottas et kumpi saa pienemmä ja myös esim. mehu ja maito :D nii ois viel 'jännittävämpi' !

    VastaaPoista
  34. Moikka :)! Ihan näin ensiksi, luin sinun Blogiasi (kommentteja...) ja mietin että miksi ihmiset tulee anonyyminä haukkumaan muita ihmisiä joita ei edes tunne hyvin. Netissä sitä haukutaan mutta livenä ei edes uskalleta avata suuta ja sanoa toiselle suoraan. Sitten vielä näistä "Lehtimäkiloversseista" sinä joka väität että vain pienet lapset katsovat Iinan videoita niin me nuoremmat tykkäämme katsoa meitä vanhempien videoita. Mutta ei Se sitä tarkota että vanhemmat ei voisi katsoa Iinan videoita ja tykätä niistä. Jos itse et tykkää niin voit lopettaa Iinan videoiden/Blogin ja muiden seuraamisen jos noin paljon ärsyttää.

    Ja oli taas ihana postaus. Arvostan sitä, että jaksat kirjoitella blogiisi vaikka kiireitä olikin. Hyviä koenumeroita myös sait.
    Hyvää kesää sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon että monet nuoremmat pitää Iinaa jonkinlaisena esikuvana. Ei välttämättä tietoisesti, mutta pitävät silti. Ja Iina onkin erinomainen esikuva nuoremmilleen, päihteetön ja arvot kohdillaan (:

      Poista
    2. Voi kiitoksia paljon teille molemmille <3 :>!!

      Poista
  35. Aivan ihana video niin keäsäinen. Kivaa vaihtelua sille ainaiselle samassa paikassa otetulle. Lisää tuollaisia ulkona tehtyjä videoita. Ku kerra halusit video ehdotuksia niin antaa niitten nyt puhua puolestaan.

    1. boyfriend tag
    2. laukkujen ja reppujen esittely tai jonku tiettyjen esittely
    3. lempi tuotteet
    4. pulle pupu haaste, vaikka teemunkaa tai joku muu haaste, mut ei mitään missä sä syöt esim. oreganoa
    5. teet kysymys ja vastaus videoo
    6. meikkivideo, näytät sun meikit ja miten meikkaat, jos se on muuttunu siit alun meikkaamisesta tai teet uuden muuten vaa
    7. 100 factaa minusta, jossa kerrot 100 factaa itsestäsi
    8. ilta / aamu rutiinit
    9. laulu video, englannin kielinen laulu
    10. joku luonto video missä kuvaat luontoa ja musiikki taustalla tai joku vastaava

    Hyvää lomaa ja pidä hauskaa ja älä stressaa blogista hyvä siit tulee vaikka vähän harvemmi tekisitkin sitä <3 : )

    VastaaPoista
  36. Tää ei nyt liity aiheeseen mut kysyn silti eli: tuleeko sulta kysy ja haasta osa kakkonen video?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee, oon sanonu tätä edeltävässä videossa asiasta :)

      Poista
  37. 1. Soita kaverilles, jonkun toisen puhelimesta ja muuttaa ääntäs(vähän niin, kun pilari)
    2. Tee aamu- ja iltarutiini videolla
    3. Pullea pupu haaste

    VastaaPoista
  38. Mä näin tänä aamuna kai Vilin ja Vekun joskus vähä vaille ysin. Olin se jolla oli se valkoin koira jos sun äiti muistaa :)

    VastaaPoista
  39. Vooi oot ihan liian kaunis! :) Sulla on hyvä blogi ja teet tosi mielenkiintosia ja hyviä videoita!! :)

    VastaaPoista
  40. Oot tosi kaunis kun oot noin aurinkoinen :)

    VastaaPoista
  41. Hienot vatteet ja puhelin jutut ja muut
    :)

    VastaaPoista
  42. voisitko linkata noi tuotteet? tai ees kertoo että millä hakusanalla etit. Ku haluisin tietää ainaki nuo aurinkolasit,shortsit, kukkatopin ja valkosen olkaimettoman topin! kiitti jos vastaat :)

    VastaaPoista