tiistai 17. kesäkuuta 2014

Morning routine -video!

Heippa! Tein tossa yks päivä tämmösen aamurutiinit-videon ja nyt vasta muistin sen tännekin laittaa! Pahoittelen tota ärsyttävää taustamusiikkia ja etenkin sitä, kun siellä kuuluu se miehen ääni tosi usein. Mulla oli vähä editoimisvaikeuksia ja annoin sitten asian olla, eikai se nyt niin vakava asia ole. :)
          Ajattelin, että vois välillä tehä jonkin erikoispostauksen, sillä niitä ei oo tullut pitkään aikaan. Monet on toivonut urheiluun liittyvää postausta, mutta haluisitteko sitten kertoa toiveitanne vähän tarkemmin? Kun oon siis syksyllä tehnyt yhen semmoisen jo. Jos on muita erikoispostausideoita niin kirjottakaa kommentteja! Palaillaan taas joku päivä, heippa <3

36 kommenttia:

  1. Smoothie-haaste olis hauska :D
    Tekisit sen vaikka Teemun kanssa? :)

    VastaaPoista
  2. My day postaus, siis että laitat kellonajat ja kirjoitat mitä teit just sillon jos tajusit, monet bloggaajat on tehnyt tälläisiä :)

    VastaaPoista
  3. tässä muutamia vinkkejä siihen treenipostaukseen, että mistä kertoisit: ruokavalio (mitä syöt, kuinka usein, onko poikkeuksia), yleisurheilu (perustietoa yleisurheilusta, tavotteet, mitä harkat sisältää, kauan kestää), kisoista (ennätykset, tavotteet, milloin oli sun ekat kisat, parhaat kisahetket, kuinka usein kisoja, kisakustannukset), kotitreeni (treenaatko jotain tiettyä esim. pelkät vatsat, kuinka usein, millasilla sarjoilla, teetkö omatoimisia lenkkejä ja minkä pitusia), sitten vielä miten pidät motivaatioo yllä, millanen sun valmentaja on, mikä motivoi sua (esim. jotain kuvia/biisejä), miten sun läheiset on suhtautunu tohon treenaamiseen, onko ollu vaikeita hetkiä kun urheilu ei kiinnosta ja kuinka paljon urheilu vie aikaa sun elämästä. :) jos kertoisit noista kaikista, niin tulis varmaan aika pitkä postaus joten voit valita sieltä semmosia ajankohtasia juttuja, mistä haluut kertoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi olis tosi kiva!! :)

      Poista
    2. Nää kaikki asiathan kerrottiin just siinä postauksessa, minkä Iina on tehnyt aiemmin. Ei mua ainakaan hirveesti kiinnostais enää toinen urheilupostaus, toki Iina itse päätät, mitä tänne postaat :)

      Poista
  4. Moikka jos haluat teetkö koiran kanssa jonkun videon. Esim missä se tekee jonkun tempun tai etsii lelunsa ja tuo sinulle sen. Tai sitten video missä sä ja teemmu urheieltte yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori luin ohjeen väärin. Voisitko tehdä postauksen koirista että mitä temppuja ne osaa ja kuvata ne. Tai sitten joku ruoka postaus missä teet ruokaa ja joku sitten maistaa sitä ja arvioi työn tuloksen. Nehän varmaan saa kuvilla eri vaiheet yms. Jos tajusit mitä tarkoitin .

      Poista
  5. Voi miten ihana video!! oot muutenkin kauheen positiivinen ja pirtee tapaus :) rakastan sun hiuksia!!!!!!! ♥♥ ymmärrän täysin ettet voi koko ajan tehdä videoita. tottakai ihminen tarvitsee omaakin aikaa! haluisin kuitenkin ehdottaa yhtä videoo jotai toivoisin.. nimittäin voisitko tehdä teemun kanssa jonkun kokkausvideon? :) se olis mun mielestä mielenkiintoinen:) !!!!!! oot ihana♥

    VastaaPoista
  6. Voisitko tehdä jonkun postauksen lukiosta ja miten se sulla lähti käyntiin ekana vuonna ? On varmaan monia lukioon menijöitä joita voisi kiinnostaa lukiosta myös sun mielipiteet :) Jos teet tälläsen niin kertoisitko myös sun ekan vuoden kurssivalinnoista yms. Kiitos jos toteutat !!

    VastaaPoista
  7. Kiva video.Myös iltarutiini ja smoothie haaste-videot ois kivoja!!

    VastaaPoista
  8. Kun kerran sanoit et videot käy työstä ja et se on rankkaa, niin ehkä kannattaa jättää ne pois:) Tai siis meinaan sitä et blogin kuuluis olla harrastus josta nauttii eikä vaan miellyttää lukijoita! En siis mitenkään pahalla sano, tää on vaa vinkki jos tuntuu et videot on rankka tehdä:)

    VastaaPoista
  9. Voisitko tehdä not my arms haasteen

    VastaaPoista
  10. olis kiinnostavaa jos kertoisit sun tavoitteet urheilussa lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. ja sitten sun urheiluhistoriasta olis kiva tietää lisää. :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva video! Teet muutenkin hyviä videoita :) Oot paras bloggaaja ja videoiden tekijä! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  12. Tee sellanen kotitreeni video! :D et niinkun jos vaik esim 50 vatsaa niin teet ne kaikki 50 siin videol etkä vaa esim kaks ja sano et noit sit 50 :D jos ymmärrät mitä tarkotan, ja siis koko kroppa treeni :D niinku sellasel tyylil et ku kattoo sitä videoo voi tehä samal ku näytät mitä tehää :D jos et ymmärtäny nii kato youtubest vaik joku xhit dailyn video :D ja sit kannustat siin sillee "vielä jaksaa, enää kaksi!" tms :D

    VastaaPoista
  13. Miks käytät meikkivoidet? :( se pilaa ihon ja sulle tulee enemmän ryppyi vanhana... Varsinki kesäl iha turhaa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siit voi olla monta mieltä et tekeeks se just tolleen. Onks sulla sit kokemusta tollasest? Ku siin ei oo mitää huonoo se tekee paremman ihon. Ei meikkii saa laittaa liikaa tietty ikinä, mut ihmettelen tätä kommenttia ihan täysin. Meikkivoide ehkäsee ettei tulis nii nopeesti vanhana ryppyjä. Nii niis lukee. Eihän se aina pidä paikkaansa, mut ite en jättäs sitä pois ja laittas vaa puuteria. Se saattaa karista pois päivän aikana. Mut kyllä nuorelle iholle suositellaan just meikkivoidetta. Jos haluaa ihan välttyä tuollasist pulmist jättää kokonaan puuterin ja meikkivoiteen pois. Ei tollasii kannata miettiä enen ku niit itellä on ja muistaa vaa hankkia oikeet tuottee sellasiin ja pestä aina meikit pois ennen nukkumaan menoa.

      Poista
  14. Ei toi taustamusa haittaa, just kiva! (:

    VastaaPoista
  15. Tee smoothie-haaste teemun tai jonku kamun kaa... Ja sit tee yks editoimaton video

    VastaaPoista
  16. tee joku postaus mis kerrot miten jaksat lukee kokeisiin, millä tavalla, miten paljon ja mistä saat lukemiseen motivaatiota. Tulis jotkut hyvät vinkit todella tarpeeseen :D

    VastaaPoista
  17. Mielestäni iina pyysi postaus ehdotuksia eikä videoehdotuksi 😂😋

    VastaaPoista
  18. what is in my mouth- video! :) Jos et oo kuullu tosta nii kato youtubesta se idea

    VastaaPoista
  19. Tee vaikka joku sun kenkien esittely video?

    VastaaPoista
  20. Tee uus treenikassin sisältö :D tai älä naura haaste jonku sun kaverin kaa, mieluiten joku muu ku Teemu ku sitä on näkyny videois nii paljo :)

    VastaaPoista
  21. ootko ollu siin ohjelmas au-pairina mikä tuli joskus syksyllä?? oot nii tutun näköne:DD??

    VastaaPoista
  22. Hei en tosiaankaan tiedä haluutko vastata tähän, mutta katoin ton sun edellisen postauksen ja rakastuin noihin vaatteisiin mitkä sul on tossa neljännessä kuvassa! :D Ni aattelin vaan kysyä et mistä oot ostanu ne ja oot ihan suoer kaunis ja sun videoita on ilo katsella! Ja voi että kun voi olla jollain niin ihanat hiukset 😻!

    VastaaPoista
  23. smoothie haaste, älä naura ja iltarutiini????

    VastaaPoista
  24. IHMISET HEI!!
    Mä pyysin nimenomaan erikoispostaus ideoita, en videoehdotuksia. :)

    VastaaPoista
  25. Oot tosi vahva, kaunis ja ihana ihminen! Susta paistaa ulospäin se että olet asiallinen ja osaat ottaa kehut vastaan asiallisesti! Älä anna anojen lannistaa, niistä huomaa kuinka ne on kateellisia ja oma elämä menee päin v*tt*a. Jatka samaa rataa, tollasella asenteella pääsee pitkälle! <3 <3

    p.s. jos Iina sanoo et sille käy molemmat jakaustyylit, se ei tarkota et Iina olis ym,... Jollekkin voi käydä molemmat ja itse sen aika hyvin tietää käykö molemmat vai vain toinen! Toki jokaisella on oma mielipide, mutta sen voi sanoa asialliseen tyyliin tai sitten ihan suoraan Iinalle face to face!

    Onnee viel hyvästä juoksusta, huippu aika...

    VastaaPoista
  26. Ei liity tähän videoon, mut löysin youtubesta sun 10parasta kommenttia kakkos osan ja hitto mä nauroin :D Ne sun omat kommentit niihi kommentteihin oli ihan mahtavia! Kiitti illan nauruista.

    Ja toiseks, sul on ehk maailman söpöimmät koirat! Mäki haluan tollaset pikkumiehet:)

    VastaaPoista
  27. Erikoispostauksesta en tiiä onko Tää sitä mutta kuvapostaus:) ja kuvien aiheita vois olla:
    - Lempielokuva
    - Lempi hajuvesi ?
    - Lempineule
    - Lempikukka
    - Maisemakuva missä on vettä ( esim.joki)
    -kuva itsestäsi 2010 ja 2014
    - Paras asia huoneessasi
    - Koulureppu
    - Treeni laukku
    tosa nyt noita, mut ei todellakaan pakko:D tämmönen olis mun mielestä kiva:))

    VastaaPoista