keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Videota mökkireissusta!

Tässä olis vielä videon muodossa tosta meiän mökkireissusta :) Tosiaan, unohin kuvata kunnon videoita, anteeksi siitä! Ehdotelkaa ihmeessä 30 000 tilaajan speciaalivideota, nyt on meinaan 30 K rikki!

39 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En mä sitä varmaan tee :/ Mut teen sen myöhemmin!

   Poista
 2. Joku kaveri haaste juttu olis kiva tai sitten takaperin haaste että esim teemu sanoo sulle sanan ja sun tarvii sanoa se takaperin . Sovelluksen nimi on Voice changer tossa on jonkun tekemä sellanen jos kiinostaa. https://m.youtube.com/watch?v=TyESvlcFc-Y

  VastaaPoista
 3. Hieman ihmettelen miten voit "unohtaa" puhua o: Aina ennenki oot muistanu puhua videoissa joten todella outoa.
  ja kyl tää video oli mun mielest tarpeeks kunnollinen. :) Tosi kivasti just tollee esittelyä jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, siis mua jännitti tonne mökille meno, sillä en tuntenut ketään. Noi monet klipit on kuvattu ekana iltana, jolloin en ollut vielä tutustunut hyvin ihmisiin, niin silloin en kehannut puhua videoissa kun kuvasin :-D Mä oon vähä tämmönen. Mut kiitos :)!

   Poista
 4. oliks hyvinki alkoholintäyteinen viikonloppu (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tipan tippaa ollut kellään :-D Juissia vedettiin, koska siellä oli juissin kesäsomettajia pari.

   Poista
 5. Tee älä naura haaste jonku sun kaverin (tytön) kaa :D ku sun kavereit ei oo paljoo näkyny videois :(

  VastaaPoista
 6. olitteko vuokrannu mökin vai oliko tää jonkun teistä? :)

  VastaaPoista
 7. Mietin että miks vitussa Totella piti olla noin monet bokserit kolmen päivän ajaks? :DD Mut teillä näytti olevan tosi hauskaa ja kiva video oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se meni siitä kuopioon kato viikon reissu :D kiitos :)!

   Poista
  2. Se meni tuolta suoraan kuopioon vielä, viikon verran tien päällä nii siks :D kiitos :)!

   Poista
 8. kivalta vaikutti mökkireissu ja hyvän videon sait aikaan! :) mutta tuo toisen matkalaukun tonkiminen ja bokserien levittely vaikutti hirmusen lapselliselta. ite ainaki pahastuisin jos omaa matkalaukkua mentäis penkomaan, mutta ilmeisesti se ei sit tottea häirinnyt, onneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ja siis no idea ei ollut minun, en ois ikinä uskaltanut ehottaa tommosta tai ei ois tullut mieleenikään, mutta hauskaa silti oli tehä toi ja oli toi loppujen lopuksi kaikista sit hauskaa :)

   Poista
 9. Tää ei ny oikeen liity tähä postauksee mut kysyn ny et mistä se sun kännykän objekti on? Oon ettiny tähä vastausta mut en oo löytäny, sun blogi on iha paras ja tätä on ihana lukee:), ja sun videot on tosi hyvii:)

  VastaaPoista
 10. Videosta tuli sellainen olo, että olisit ollut hieman ulkopuolinen tuolla?:/ äläkä pahastu, mietin vaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii muuten vaikuttiki!

   Poista
  2. No musta tosta oli vaikee ees nähä oliks se ulkopuolinen vai ei. Tossa vaa näytettiin minkälaista siel tubettajien mökkireissu oli. Jos kattoo yhen toisen videon nii ei se siel vaikuta ainekaan musta nii ulkopuoliselta miltä teistä vaikuttaa ja jos on ujo nii sillo voi vaikuttaa ehkä tuolt, mutta musta se ei sitä ollu eli ei ollu ulkopuolinen. :)

   Poista
  3. Miten videosta siis tämä välittyi :)? En ymmärrä ollenkaan miten sellaisen kuvan saa? Mä olin ihan mukana kaikessa, mutta kun kuvasin videoita nii kai mä oon sillä hetkellä vähän sillee syrjässä tai sillee :D?

   Poista
  4. Eka ano kirjottaa: Tietty kun kuvasit niin se vaikutti ja ujous kans, en oikein osaa selittää mut tuli vaan sellanen vaikutelma, voin toki olla väärässä:)

   Poista
 11. Oletko koskaan ajatellut, että esimerkiksi joku tuleva työnantaja saattaa googlata sun nimen ja löytää blogiin ja/tai ask-profiiliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen, mutta ei mulla mitään peitettävää ole :)

   Poista
 12. Iina tuutteko joukkueena sm viesteihin? 😮 toivottavasti, olis ihana nähdä sua!!! 💕

  VastaaPoista
 13. hei minkä takia rupesitkin pitään keskijakausta yhtäkkiä? kun ensin vakuuttelit niin kovin että sä vaan et saa sitä pysymään että aiheesta ei tarvis vängätä mut sit kumminki siirryit tohon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tämä on ongelma koska?

   Poista
  2. Alkoi kesä, halusin kokeilla uutta ja se alkoi pysyä mulla paremmin ja sitten sain paljon kehuja siitä ja pidin tästä itsekkin, joten nyt oon alkanu käyttämään tätä :-)

   Poista
  3. ei tässä mitään ongelmaa ollut? :D eikö herran jumala voi asiallisesti kysyä asiasta jos tuli mieleen ilman että joku seuraaja ottaa nokkiinsa iinan puolesta ilman syytä :-D

   Poista
  4. no ilmeisesti se oli sinulle ongelma koska sinun piti tulla niin turhanpäiväisestä asiasta ilmoittelemaan ja kysymään : D

   Poista
 14. Toi oli kivaa vaihtelua videolle ei kaikissa tarvii ees puhua. Riitti ku näki millasta siel tubettajien mökillä oli ollu. Tässä muutamii ehdotuksia

  1. pulle pupu haaste
  2. my day saatat tehä muutenki, mut se vois olla tässä kohin ku kaikki sitä ehottelee aina
  3. boyfriend tag
  4. huoneen esittely
  5. kerrot sun suosikki kohat tältä kesältä, jos tulee tän kuun lopussa se video
  6. sinä sanot minä teen haaste

  Siin nyt muutamii ja kaikkee hyvää sulle ja nauti kesästä ja toivottavasti siel on lämpimii säitä, ku niist tykkäät nii paljon <3 :)

  VastaaPoista
 15. Mun blogissa on arvonta! Palkinnot ei oo kovin hyviä, mutta olisin kovin kiitollinen kaikille, jotka siihen arvontaan osallistuisivat. En pidä arvontaa, jos liian vähän osallistujia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis blogin osoite on www.valkoperhonen.blogspot.fi

   Poista
 16. Hei ei liity asiaan mutta onko sun kummityttö ihan suomalainen ku näytti yhes kuvasolevan musta tukka ja ehkä ihan vähän rusertava iho......?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajattelet siis että kaikki mustahiuksiset ovat ulkomaalaisia? : DD salli mun nauraa.

   Poista
  2. Mimosa on ihan täysin suomalainen :-Ddd

   Poista
 17. Mistä toi kukkapaita on mikä on tolla ruskee hiuksisella olisin super kiitollinen jos voisit kysyä häneltä

  VastaaPoista