maanantai 23. kesäkuuta 2014

Arvonnan voittajat! + juhannuksen kuulumiset

Moikka! Tosiaan eilen arvoin noi voittajat siihen joskus kuukausi sitten järjestämääni arvontaan. Otan yhteyttä voittajiin tässä lähipäivinä, kuhan muistan :-D Eli jos epäilette teidän olevan joku noista neljästä nii käykääs tsekkailemassa sähköpostia! Toi video katkes tossa just ennen viimestä arpaa, mutta onneks huomasin sen heti!
         Tähän perään vielä vähän juhannustunnelmia.IMG_6350IMG_6263 IMG_6189 IMG_6079 IMG_6344 IMG_6192 IMG_6173 Mun juhannus meni tosiaan täällä ihan kotosalla vaan. Säät oli mitä oli, ei kuitenkaan ihan älyttömästi satanut, mutta kylmää riitti senkin edestä.
           Käytiin perjantaina Teemun kanssa ottamassa vähän kuvia musta. Aurinko ei millään tahtonut paistaa ja silloin musta ei oo nii kiva ottaa kuvia. Eipä me siis kauaa viihdytty ja lähettiin takasin meille. Illalla mentiin katsomaan juhannuskokkoa Kuusankoskitalon taakse. Vähän ihmetytti se, että miten ne ton kokon sytyttivät. Se paloi ihan toispuoleisesti, eikä silleen kivasti mun mielestä.
           Teemu oli meillä siis yötä pe-su ja vietettiin meidän juhannusta pelailemalla wii:tä, katsomalla elokuva, herkuttelemalla ihan liikaa ja olemalla koirien kanssa ja tietysti myös kahden kesken! Mulla oli mukava juhannus, mutta sää nyt vähän pilasi tietysti tunnelmaa.
           Huomenna ajattelin tehdä erikoispostauksen, jossa aiheena voisi olla lukio, sillä muutama sitä toivoi ja ajattelin sen olevan nyt aika ajankohtainen, sillä jotkuthan aloittavat lukio-opintonsa syksyllä. Jos on jotain toiveita, mitä haluatte mun siinä kertovan niin kirjottakaa kommenttia. Heippa ihanat <3!11 IMG_6380 IMG_6378 IMG_6323 IMG_6090 IMG_6183 IMG_6346

14 kommenttia:

  1. kerro siinnä lukio postauksessa että millä perusteella suosittelisit lukiota ja millä et, koska oon ite menossa ens vuoden jälkeen johonki mut oon ihan hukassa ku en oo varma hakisinko lukioo vai amiksee ! :(

    VastaaPoista
  2. Moikka Iina :-) Sulla on tosi kiva blogi, ja tykkään tosi paljon siitä, että sun postaukset on pitkiä. Ootte myös tosi suloisia Teemun kanssa! Mulla ois pari random kysymystä sulle, ja arvostaisin tosi paljon jos vastaisit: 1) Miten saat näin paljon lukijoita blogiin? Siis tiedän että sisällöllä on vaikutusta, mutta ootko linkannu jonnekkin vai mitä oot tehnyt, et ihmiset tulis kattomaan sun blogia ja kommentoimaan? (Hah nyt kuulostan jo ihan vitun epätoivoiselta :-D) 2) Oisin hankkimassa uutta objektiivia, mitä objektiivia noista käytät näissä sun omakuvissa (18-55mm vai 70-300mm?) Kiitos jos vastaat! ♥

    VastaaPoista
  3. Se lukio postaus olis ihan kiva! Ois kiva tietää miten sulla kurssivalinnat meni ja miten ne pitää tehdä, onko jotain mihin pittää erikoisesti kiinnittää huomiota ja muita sellasia olennaisia asioita! :-)

    VastaaPoista
  4. Onks tossa lavatanssikuvassa sun äiti? (:

    VastaaPoista
  5. Lukio postaus olis kyl tosi kiva, itse oon alottamas syksyl lukio opinnot. Olis kiva lukee ihan et millasta se lukion arki on, millaset kokeet on ja minkä tyyppisiä kysymykset niissä on! Olis kans kiva kuulla miten oot ite viihtyny lukiossa ja onko siellä tosissaan niin rankkaa kun siitä puhutaan!:-) Sulla on muuten kiva blogi.

    VastaaPoista
  6. IHANIA KUVIA! :o Ja niiin täydellinen blogi!

    Lataatko sun kuvat flickerin kautta tänne, ja jos lataat ni onko se ilmainen ja miten se ohhjelma toimii?
    Yritin googlata mutta tässä asiassa ei osannu auttaa :/

    Ps. Katoin sun tube vidin (10 parasta kommenttia #2), ihan järkyttävää miten ihmiset voi olla noin kusipäitä! Ei kannata välittää tommosista paskanaamoista, on vaan kateellisia sulle kun oot niin nätti ja saanut tilaajia/lukiojoita niin paljon, ja jokaisen oot ansainnut! :)
    Nyt lopetn tän romaanin -.-

    VastaaPoista
  7. Joo toi lukio postaus olis tosi ajankohtanen! Ois kiva jos kertoisit vaikka että mitä kursseja valitsit ekalle lukio vuodelle, montako kurssia suoritit ekana vuonna ja oliko tarpeeksi/liikaa, oliko helppo tutustua muihin, millanen ilmapiiri, mikä oli lukiosi keskiarvo raja, miksi päädyit lukioon, risut ja ruusut lukiosta :)

    VastaaPoista
  8. Lukiosta video olis ajan kohtainen.Kaikki kuvat mitä susta on tänne laitettu ne on super kauniita,tarkkoja ja kaikin puolin onnistuneita.:)Olet ihana persoona,olen ihaillut jo kaun kuinka suloinen pari te ootte.Aina illalla luen sun ask läpi.Katon sun videoita ja luen niin parasta blogias.Jos jotkut valittaa sun hymystä niin ne on vaan niin kateelisiä.Ne haluu pahoittas sun päivät niiden idioottimaisella käytökselle!Älä välitä niistä mun mielestä sä et vastaa niille liian ilkeästi!:)Kun kerrot täällä sun kokeiden numeroita ,yleisurheilutuloksia.Se ei ole ylimielistä.Täysin normaalia ihmiset?Jos ,et niitä kertois niin ihmiset kyselis kumminkin mikä sun ennätys on?Entä keskisarvo?:)Arvostan sitä ,että Teemu ja sinä ette ryypää tai polta.Teemu on just täydellinen sulle!:)♥Toivon sulle kaikkea hyvää ja tsemppiä yleisurheilu kisoihin!

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva kun teet lukio postauksen oot niin ihana ja sun postaukset aina piristää mukavasti :)

    VastaaPoista
  10. joo lukio postaus ois tosi kiva! :) alotan ite syksyllä lukion ja mulla ois pari kysymystä 1) onki sulle tapahtunu niin että huomaat oppitunnilla ostaneesi väärän kirjan? 2)kuinka paljon käytät päivittäin aikaa läksyjen tekoon? 3)olitko lukion alussa hämmentynyt vai tiesitkö jo suurinpiirtein kaiken lukiosta :)

    VastaaPoista
  11. Kuinka pitkä oot noitten korkojen kanssa? :D

    VastaaPoista
  12. Iina ihana Tää sun blogi, tätä on aina kiva lukee ja tästä tulee Super hyvä mieli ja sun videot piristää mun päivää kummasti :) :3

    VastaaPoista
  13. Onko se kovin vakavaa jos ei suorita kaikkia ensimmäisen vuoden pakollisia kurssejä? Koska mulla ei mahtunut kaikki pakolliset mm. pitkän matikan vuoksi.

    VastaaPoista