torstai 9. toukokuuta 2013

Pointless sighs and lonely nights

Voi että tätä parin päivän kestänyttä aurinkoa ja lämpöäLoppuviikoksi sitä me ei varmaankaan enään saada... Mutta onneks sain eilen nautittua tosta lämmöstä, siis ihan ku ois ollu kesä ! Olin parvekkeella lukemas äikän kokeeseen koulun jälkeen ja meiän partsin mittari näytti vissii jotaa 30 astetta ku aurinko paisto suoraa ikkunalasien läpi. Heheh paloin vähäsen :-D
 Aika monest asiast huomaa että koht on kesä. Marsuille voi antaa pihalta ruohoa. Ihmisillä on shortseja ja muutenkin vähän päällä. Meiän koulun oppilaat tahtoo oikeesti mennä välkälle, eikä jää sisälle piileksimään terkkarin odotushuoneeseen pakkovälkällä. Enää ei jaksais olla koulussa, vaan tahtois vaan olla ulkona. Ei jaksa keskittyä opettajan puheisiin vaan haaveilee kesälomasta. Puihin alkaa tulla lehtiä. Uusia kukkia putkahtaa joka puolelta. Ihmiset on ilosempia. Kesä saa ihmeitä aikaan :')
Mut joo, jos jatkaisin kertomista :D Menin illalla harkkoihin tekemään taas omatoimisen treenin. Kun olin aika loppupuolella niin taas mua alko sattumaan sinne lapaluun lähelle. Se vissii on nyt jotenkin herkillä ku se on aika monta kertaa alkanu tuntumaa. Voisin joskus mennä ehkä hierojallekin kun en oo sellasella koskaan käyny !
Illemmalla Teemu tuli meille ja mentiin ulos kuvailemaan, koska tiesin että täl viikol ei varmaan enää aurinko paista. Katoin eilen myös unelmakameraa, canon eos 6D:tä... taitaa jäädä haaveeks. Löysin myös jotain Sonyn ja tämmössii ja ne oli oikeest aika halpoi ja tosi hyvii ! Mut nekin taitaa jäädä, koska mun objektiivit on tarkotettu Canonille. En viittis alkaa ostamaa sen takii uusia ja loppujen lopuks tulis seki kalliiks. Mut siin oli yli 24 mp nii jäi harmittaa :(
Tänää oon täs aamul katellu nellystä itelleni juhlamekkoo, ku mä en oikee sitä mekkoo, mikä oli viime postauksessa, nii haluu laittaa päättäreihi. Löysin kivoja ja tossa vikassa kuvassa on neljä mun valitsemaa vaihtoehtoo nii saatte auttaa, jos haluutte nii kertomalla mulle, että mikä teiän mielest ois paras ! :)
ps. oon pelannu tota Doors-peliä ja ärsyttää ku en pääse level 18 eteenpäin ku en tiiä miten saan sen oven auki, en ymmärrä sitä vihjettä...Jos joku on pelannu tota ja tietää nii saa auttaa :P
lämpööö 146 lämpööö 037 lämpööö 178
lämpööö 030
laitoin vähän värikylläisyyttä että näkyy ku kamera laimens sen :o
lämpööö 115 lämpööö 042 lämpööö 160 lämpööö 257 2013-05-09 lämpööö lämpööö 024 lämpööö 078 lämpööö 049 lämpööö 185
lämpööö 240
No teemun ottama kuva (;
lämpööö 145 PicMonkey Collage

56 kommenttia:

  1. mekko numero 4 on ihanin:3

    VastaaPoista
  2. Ota joko 2 tai 4 :) En itse tykkää tosta ykkösestä yhtään..

    VastaaPoista
  3. Munki mielestä 4 on hienoin :)

    Ihanaa ku tulee kesä ja tosi upeita kuvii! ♥

    VastaaPoista
  4. 2 tai 4, koska noi 1 ja 3 ei ainakaan mun silmää miellytä yhtään:o
    ja upeita kuvia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu kiitti :)! ja hehe kaikil oma maku :P mut kiitos♥ ! (:

      Poista
  5. Siinä Doorsissa levelis 18 sun pitää kääntää sitä kuvaruutuu vähän etuviistoon(?) et niis oves olevista muistista jutuista tulee numeroita (: Ja 4 on mun ehoton suosikki!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa :o ku siin oli se vihje joo nii oon yrittäny käännellä ja ravistaa sitä ja tajusin että kännykkä pitää kääntää viistoon mut ei toiminu :( Ja nyt kokeilin viel kaikis mahollisis asennois mut ei :o mikäköhän siin on, haluisin vaa päästä seuraavaa :D ja kiitti :)!

      Poista
    2. Ihania kuvia taas :) & toi 4 passais sulle kyllä älyttömän hyvin:)!

      Hei sen verran tost pelist et kato youtubest niit videoit mis näytetää et miten päästää läpi jos tulee oikein kinkkinen tilanne : D!

      Poista
    3. kiitos :)! Ja hei mä tajusin sen itekki ! :D eilen illal sieltä kattelin apuja, mut kiitos kuitenkin :>

      Poista
    4. Haha, ja viel yks kysymys, et ku sulla on toi fisu sun kameraas, niin onks sul samyang merkkinen se? Ni onks sul sellasta "tarkennus"vipua siihen? :D ku katoin yhest kuvast et sul ois sama ku mul mut tota tiiäks mikä se juttu siin on mikä "pyörii" :D tajusiks siin niinku kiristys jutun edes (kiristys juttu=eli siis se liitin mikä liitetää kameraan ja sulkee aukon) ni mikä juttu se siin edes on sul :D vaikkaki mul o nikon mut ne o melkeen samanlaisia :D sori sekava selitys toivottavasti tajuut jottai (:

      Poista
    5. Juu on se :) ja ei mul oo mitää vipua ku siin on se itsetarkennus vaa että ku siin lukee 0.3, 0.4 jne. nii siitä tarkentelen sitä :-D Nyt kun tuli mielee nii en kyl tiiä onks sul sit ihan sama ku ei mulla mikään pyöri :o siis tai no jos ite pyöritän nii joo :-D Ja en kyl nyt osaa yhtää auttaa ku en ymmärrä tota kiristys juttua,sori :(!

      Poista
  6. mun mielestä ehdottomasti 1 tai 3!:) noi kaks muuta näyttää jotenkin niin perusmekoilta joita on tosi monilla...

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia ! :) mun ehdoton suosikki on 4 ja uskon et se sopis sulle kun nenä päähän ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :)! ja haha ihana vertaus kiitti !:')

      Poista
  8. 2 :-) ! ehottomasti, taas kerran upeit kuvii !

    VastaaPoista
  9. Oot tooosi nätti!♥

    VastaaPoista
  10. ihana kuvia! :) mun mielestä toi 4 mekko on ihana ja sopis sulle tosi hyvin! :))

    VastaaPoista
  11. 4 ois just ihana sulle :)

    VastaaPoista
  12. 2 <3 tollasii nelosen näkösiin on niiiiin monilla! :(

    VastaaPoista
  13. Kivan lyhyit noi mekot, et varmaan lyhyempiä löytäny....?

    VastaaPoista
  14. Mistä toi 4 mekko on ? o;

    VastaaPoista
  15. Noi on kyl aika lyhyit.. Mut nättei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ne must oo :DDd on niit paljo lyhyempiikii semmossii persevilkkuu jee... mut kiitti :)

      Poista
  16. miten sait tohon sun banneriin ton tekstin alle ton haaleen jutun et se niinku se teksti erottuu tost? Ku en löydä picmonkyst mistää sitä :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ku on picmonkeyssa siin sivussa että voi valita effets, text jne. nii sit valitset overlays ja sen geometric ja valitset mieleises kuvion ja klikkaat sitä ja se on eka musta mut voit valita siit jutust värin ja laitat fadee vaa nii se hailenee ja sit tulee tommoin :-) Teksti sit vaa tummemmaks ku se tausta nii kyllä erottuu :)

      Poista