keskiviikko 22. toukokuuta 2013

I know I should of treated you better


happy day or not 078 happy day or not 001 happy day or not 036 happy day or not 082 happy day or not 086 1 happy day or not 088 happy day or not 060 happy day or not 089 happy day or not 092 happy day or not 161 happy day or not 117 happy day or not 046 2 happy day or not 163 Moikka :)! Täällä kirjottelee nyt ilosempi tyttö ku viimeks! Peruskoulun viimenen koe, yhteiskuntaopin koe, on takanapäin ja voi viimeinkin hellittää. Voiko ihanampaa olla? Okei vois, jos osaisin laulaa ton joutsenet ens viikon bändikatselmuksessa ilman että pitää hävetä itteää silmät päästä. Se onkin ainoa asia mikä mua melkeenpä nyt ärsyttää :-D Osaan kotona sen, mutta koulussa en, kun toinen ääni tulee mukaan. Tänää olinkin vähän herkillä ton biisin takia, ku oon tämmönen herkkä ihminen...
Mut asiaan ! Lauantai ilta meni siis Teemun kanssa. Kävin illalla wilmassa ja sain tt:n kokeesta 10-, jes !Sunnuntaina luin tyyliin koko päivän yhteiskuntaoppia ja en tajunnu mistään mitään. Ihan loppuillasta ehkä vähäsen ;) Välillä laulelin tota joutsenia, koska onhan se paljon kivempaa kun yh.
Maanantaina luin harkkojen jälkeen vielä pääasiat yh:n koealueesta ja enpäs tainnut oikein muuta tehdä. Eilen mulla oli kesän ekat kisat Lahdessa. Ennen niitä sain laitettua ton Sweet Dreams -kyltin seinälle ja must se sopii tohon just eikä melkein ! Kuitenkin. Lähettiin Sannin kyydillä Lahteen ajelemaan neljän aikoihin. Oltiin ennen viittä Lahdessa ja mulla olikin hyvin aikaa siellä, koska mulla ei ollut kiekkoa (ois muuten jo 1 kg kiekko :D) Mulla oli lajeina siis pituus ja 100m. Pituus oli vähän yli seitsemän ja en oo treenannu sitä mitenkään...No eipä mitää eka oli ihan hyvä mut yliastuttu ja toka hyppy jäi parhaaks. Mut oon tyytyväinen koska ei mulla se hallikaudellakaan paremmin mennyt. Sitte oli 100 m siinä puol yhdeksän ja siihenkin oon tyytyväinen, koska valmentaja sano että ihmettelis jos menis ees 13 pintaan, koska meiän kestävyyskuntokausi kestää viel kesäkuun puolee välii asti. Mut joo juoksin 13,12 s myötätuuleen. Tyytyväinen oon, koska se oli rento juoksu :) Lähettiin ajamaan takasin päin ja olin 10 aikaan kotona.
Tänään ei oo mitää kummempaa tapahtunukkaan. Iitu tulee meille varmaan kohta ja leivotaan taas suklaakakkua, nami. Ainiin hei oon pysyny erosta herkuista, koska äiti ei oo niitä ostanu ! Tuhat kertaa oon kieltäny sitä ostamast ja aina on ostanu mut nyt se kerranki usko :P 9 päivää jo ilman suklaata ja muuta :o Mut tänää nyt sit vähän kakun yhteydessä... Moikka ihanat!

17 kommenttia:

 1. vähänkö kivoja kuvia taas kerran ja toi vikan kuvan kaulakoru on sikaupee!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. voisiks tehä vaik huonepostauksen joskus? :>

  VastaaPoista
 3. hyvii kuvii ja oot kaunis !:)

  VastaaPoista
 4. Näyttää vähän hölmöltä kun nuo 'pystysuunnassa' olevat kuvat on tuolla reunassa,eikä keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo unohan aina laittaa ne keskelle ! :D ehkä ens postaukseen sit ;)

   Poista
 5. onko mistä nuo sun farkkushortsit mitkä tossa yhessä kuvassa näkyy :-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:stä joskus reilu vuos sitte ainakin :)!

   Poista
 6. onks toi sun kaveri hyvä kiekonheitossa :o näyttää siltä ettei olis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se on hyvä :-D aika kärjes oman ikäsissää:)

   Poista
  2. Miten voi parin kuvan perusteella, joissa ei ees näy heittoa tms., sanoa että vaikuttaa huonolta kiekonheitossa? Toisessa kuvassa istuu ja toisessa seisoo kiekko kädessä? Ihmettelenpä vaan :D vai ihmisen ulkonäöstäkö sen näkee, missä on hyvä ja missä ei? okei.

   Poista
  3. Sanni: XDd
   Ano: niinpä mietin samaa :-D !

   Poista
 7. Mä en kyllä tiiä et miten toi ano arvioi noitten kuvien perusteella, et onks toi sun kaveri hyvä kiekonheitos vai ei. Eihän se ees heitä noissa:-D

  Ja ihana postaus, ihanat kuvat ja ihana iina !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä ! :D
   Ja voi kiitos paljon ihana <3 ! <:

   Poista