torstai 30. toukokuuta 2013

luokkaretki

Helou :-)! Sanon tähän alkuun heti, että kuvat on muuten aikalailla aikajärjestyksessä mutta mun ja Ingan kuvat on ripoteltu sinne tänne.
Sunnuntai-iltana kun olin käymässä nukkumaan niin huomasinkin, että jalkani oli palanu ihan kivasti... karvajalka. Maanantaina ei tapahtunu mitään mainitsemisen arvoista muistaakseni. Tiistaina oli se bändikatselmus siinä aamusta. Mua jännitti ihan hirveästi ! Jotenki paljon pelottavampaa laulaa ku on nähny noit ihmisii aina :-D No se jännitys näky siinä mun esiintymisessäkin...unohdin mun sanat kun olin laulanut ekan lauseen ja siinä oli pieni tauko ennen seuraavaa lausetta ja yritin siinä ihan paniikissa muistaa sanoja. Juuri ennen ku mun piti laulaa löin mun kädellä päähän, koska se oli jotain niin kamalaa se tilanne! Mut just aivan samal sekunnil muistin mun sanat ja jatkoin laulua normaalisti. Huhhu, toivottavast ei enää koskaan käy noin !
Illalla mulla oli ne kisat Imatralla. Meni aika huonosti, mutta kyl sen ymmärtää jos melkein joka aidalle sipsuttaa ja vauhti pysähtyy siinä samalla :-D Ens kerralla sitten paremmin. Asiaa ei auttanut väsymys ja päänsärky. Olin ennätysväsynyt kotiintulomatkalla ja en jaksanu tehä yhtään mitään.
Keskiviikkona oli terveyskasvatuspäivä koulussa yseillä. Kierreltiin muutamissa pisteissä vajaat 3 tuntia. Sitten olikin ysien kahvitus ja päästiin sen jälkeen kotiin (: Menin eilen illalla Elmerin kanssa ekaa kertaa pihalle. En oo menossa toiste ainakaan yksin. Se lähti suoraa päätä juoksemaan karkuun enkä meinannu saada sitä kiinni :D
Tänään mentiin puol 11 kouluun. Lähettiin Linnanmäelle päin 11 ja oltiin siellä ennen yhtä. Sitten saatiikin olla siellä 5 tuntia. Mä olin Ingan kanssa ja käytiin laitteissa, kuvailtiin, syötiin ja juteltiin. Uskaltauduttiin Ukkoonkin ! Eikä ees kiljuttu, luulin sitä paljo pahemmaks :-D Oli kuitenkin kiva päivä ! Mua alko vaan taas sattumaan tonne lapaluun lähelle, ja se on taas tosi kipeä. Päätettiin vielä mennä kokeilemaan Dumle onnenpyörää kun oli muutama minuutti aikaa ennen ku piti olla bussilla. Mä voitin sit ton jätti dumlelaatikon :P Tulin siit jotenki tosi iloseks, koska en ois uskonu että se osuu just niihin numeroihin mitä mulla oli. Pienetkin asiat piristää :-) Eipä mulla nyt muuta, huomenna ois koulussa mm.potkiaiset. Lauantaina enää kevätjuhla ja sit pääsekin kesäloman viettoon ! Mun pitää sillo palauttaa Ingalle tää sen kamera, ku täähän on ollu mulla lainassa jo kuukauden verran. Kiitos Ingalle siitä :)! Mut mulle luvattii että se mun kamera tulee korjauksesta ens viikolla :) Nyt meen tästä kohta untenmaille, oon meinaan ihan väsy ! Moikka
paloinko ees 003 paloinko ees 013 linnanmäki 203 null_zps9bcad41d linnanmäki 003 linnanmäki 030 linnanmäki 289 linnanmäki 089 linnanmäki 087 linnanmäki 257 linnanmäki 336 null_zpsd90e1e12 linnanmäki 394 linnanmäki 091 linnanmäki 110 linnanmäki 157 linnanmäki 228 linnanmäki 269 linnanmäki 469 linnanmäki 493 linnanmäki 287 linnanmäki 530 linnanmäki 495 linnanmäki 465 linnanmäki 453 linnanmäki 538

5 kommenttia:

 1. oot niin kaunis !! (: ja niin ois kivaa jos teette sellaisen cute couplen teemun kanssa voi että ootte söpöjä. cute couplea on vissiin ehdoteltukin jo ? :D mut oot kyl oikeesti toooosi kaunis (: ja jos jotkut anonyymit tulee sua haukkumaan, älä välitä niistä, sillä ne on noloja, eikä uskalla tulla oikeella nimellä sanomaan (: ja ne on sulle myös kateellisia. mut oot kaunis (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)! Ja joo yritetää tehä se :)mut kiitos ihanasta kommentista ihana <3 :>

   Poista
 2. Sinulla on tosi hyvä blogi! Oletko käynyt monesti Linnanmäellä? Minä en ole kertaakaan. Oliko hauskaa? Tykkään hirveenä tästä blogista.:-)

  VastaaPoista