sunnuntai 12. toukokuuta 2013

If this love only exists in my dreams, don't wake me up

Moikka :-) Huomasin just, että tää postaus sisältää aika paljon ruokakuvia :-D Mut eipä tuo nyt mitää minuu ainakaan haittaa. Tähän alkuun heti sanon, että tilasin sen mekon numero neljä, sen missä oli se iso rusetti. Ite tykkäsin siitä eniten ja teistäki suurin osa sitä äänesti. Kiitos avusta kaikille !
Perjantaina saatiin matikan kokeet takasin. Ah, viimenen peruskoulun matikan koe ja onneks meni hyvinPerjantain oli myös vika äikän koe peruskoulussa, mutta en tiiä vielä paljon tulee :) Illemmalla täällä Kuusaalla alko sataa tosi kovaa ja ukkostikin. Onneks se ei kuitenkaa hirveen kauaa kestäny ja sit aurinko alkoki taas paistamaan ja sain sateenkaarestaki jonkulaista kuvaa. Hehe, tää postaus sisältää aika paljon myös maisemakuvia... :-D
Lauantaina kävin aamulla tekees urheilukentällä omatoimisen treenin. Oli kyllä tosi lämmin päivä ja meinasin läkähtyä kun mulla oli pitkähihanen paita. Päivemmällä Teemu tuli meille ja mentiin kukkaostoksille. En mistää löytäny semmosta hienoa amppeelia äitille, mutta ostin sitte hienon kukkakimpun, ainaki mun mielestä hienon:) Käytii nopees myös kattoos markkinat läpi. Kun oltiin tultu nii kuvattiikin melkein heti se video minkä eilen tänne laitoin. Sitte olikin sauna ja käytiin saunassa ja äiti tulikin melkein heti sen jälkeen töistä ja toi pitsan meille tullessaan. Teemu oli siis meillä yötä (:
Tänään annoin äitille aamusta noi kukkaset ja kortin sekä rinkelin, jonka ostin eilen markkinoilta. Teemu lähti 11 maissa ja mentiin äitin kaa syömää joskus puoleltapäivin Torokseen. Siitä mentiin sitten vielä jäätelökiskalle syömään herkkujäätelöt. Aloinki melkein heti sitte tekemään tätä postausta ! Mun oli pakko tulla tekemää nyt jo postaus, ku must tää on vaan niin parasta ja kun teitä lukijoitakin on jo yli 240, ootte ihania ! Voisin tässä alkaa lukemaan terveystiedon kokeeseen... moikka

ps. tein Teemun kännykällä instagrammin ja mut löytää sieltä nimel iinnuuu :) saan iphonen varmaan ku kesä alkaa virallisemmin ja sit tulee enemmän sinne kuvii ;)
kysymyksiä part 1 002
äikän kokeisiin lukua Elmeri seurana :')
kysymyksiä part 1 034-001 kysymyksiä part 1 038
PicMonkey Collage
1. taivas 2. käytiin Teemun kanssa ostamas äipälle kukkaset 3. ensimmäinen kerta tänä vuonna Kuusaan urheilukentällä ! 4. rajun sateen muokkaama pururata
äitienpäivä 034 kysymyksiä part 1 149 kysymyksiä part 1 078

1
1. jee valkovuokkoja 2. pururadalla hölkkäilees 3. minitulva 4. aurinkoinen Kettumäki
äitienpäivä 022 kysymyksiä part 1 101 kysymyksiä part 1 091 äitienpäivä 003 kysymyksiä part 1 167 kysymyksiä part 1 015 kysymyksiä part 1 153 äitienpäivä 009
2
1. syömäs äitin kaa Torokses äitienpäivän kunniaks 2. jotaa hiuskuvaa :-D 3. kateltiin Teemun kans lomamatkaa 4. käytii ruuan jälkeen ostaas äipän kaa jätskit jäätelökiskalt :)
kysymyksiä part 1 036 kysymyksiä part 1 154 äitienpäivä 015 äitienpäivä 072

25 kommenttia:

 1. sun postauksii on aina niin kiva lukee! :-)

  VastaaPoista
 2. vittu sul on kallis järkkäri, saat iphonen ja sul on melkee kaikkii vaatteit mitä haluut ! okei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi vittu mitä se on sulta pois? okei.

   Poista
  2. ööm...äiti on maksanu kaikki noi mulle paitsi osan vaatteista ja ne on menny sen ihan omasta pussista että... :-Dd älä tuu huutelee että perintörahat menee ku et mistään mitään tiiä.

   Poista
 3. Oi että, taas niin ihana postaus ja ihanii kuvia!! ♥

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun postauksista jostain syystä aivan älyttömästi! :)) tykkään just siitä ku on paljon kuvia ja paljon tekstiäki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon, on aina kiva kuulla että joku tykkää! (: ja mäki tykkään lukea semmossia blogeja just missä on paljon kuvia ja tekstiä :-)

   Poista
 5. Millä sä muokkaat noita sun kuvia? :) Ja oot mun mielestä hyvä kuvaamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääosin picasalla ja picmonkeylla, mut gifit teen tolla photoscapella :) ja kiitos paljon :)!

   Poista
 6. Pakko sanoa, että blogisi on yks parhaista!! Se on kiva ku postailet usein ja teet paljon Teemun kaa viedoita yms! :) Ootan aina innolla, millon teet seuraavan postauksen ;D hehe..

  VastaaPoista
 7. ooi iinu oot niiin ihana!! <3 <3 mul on kauhee ikävä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana jenna <3<3!! niin mulki :( !

   Poista
 8. Mulle alkaa pikkuhiljaa riittää noi helvetin anonyymit jotka tänne Iinan blogiin noista perintörahoista kommentoi. Vittu hankkikaa se elämä! Toinen on kokenu valtavan menetyksen, eikä siitä ole edes kauaa ja jotkut kehtaa vaan valittaa ja arvostella. Argg.

  Ihana blogi sul Iina, älä noistä välitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii kyl muakin. En ymmärrä sitä, että vaikka tuhlaisinkin niitä rahoja tai olisin tuhlaamatta nii noista kumpikaan ei vaikuta heidän elämään millään lailla mun mielestä :-D Ei ne niitä mun rahoja kuitenkaan saa :D Ja nii, oon niitä aika harvoi jotka kokee näin nuoreen vanhemman kuoleman. Sit ne jotka ei ilmeisesti oo sitä kokenut tulee tänne huutelemaan ku mitkäki pikkukakarat. No omapahan on ongelmansa ku ei tajuu miltä mustakin voi tutntua... :)

   Mut kiitos paljon ihana♥

   Poista
 9. eijumalauta miten ihmiset osaa olla raukkamaisia x___x ei vaan mee järkeen tommonen käytös, mite joillaki on pokkaa sanoo kellekkää noin ilkeesti :O nomutjoo mulla ei oo ku hyvää sanottavaa, en oikeesti tiiä miten pystyt olemaan noin positiivinen ja ilonen ihminen ja jaksaa vaa eteenpäin vaikka ootki kokenu kaikkee, sunkaltasia ihmisiä on harvassa ja sua ei voi muuta ku kunnioittaa! muutenki tää blogi on niin ihana ja vaikutat niin sympaattiselta ja ihanalta ihmiseltä! :)) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :/ ja ää tää sun kommentti♥ kiitos paljon, piristit minun iltaa ihana ♥ :')!

   Poista
 10. herrajesta mitä anonyymejä... kateellisia ne vaan on ;) ihana postaus taas ja tykkään sun blogistas ihan hirrmusesti! yks lemppareista :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä... Ja haha;) kiitos paljon tuuli <3 :> !

   Poista
 11. mun kanin nimi on elmeri :-DD

  VastaaPoista