lauantai 18. toukokuuta 2013

unelmat vaihtuu toisiin

Heippa ! (-: Tähän heti alkuun pahottelut kuvista, koska melkein kaikki on iphonella ja silleen...Ku en oo ottanu itestäni kameralla kuvia, nii ei voinu laittaa ku kollaaseihin noita ja siksi niitäkin on niin paljon. Ens postaukseen yritän saada enemmän järkkärikuvia ja vähemmän kollaaseja :)
Torstaina menin koulun jälkeen melkein heti veturiin, kun mulle tuli päähänpisto että haluun sen iphonen jo nyt . No mentiin sitte sinne ja käytii eka mustassa pörssissä, mut siel ei myyty ku niitä kahta kalleinta ja mä aattelin että en mä nyt niitä tarvi, että riittää se vähän huonompikin. Löyettii elisan liikkeestä sitte se halvempi, se iphone 4 ja ostin sitte sen(:  Sen jälkeen mentiin subiin syömään ja siellä kävi vähän nolo juttu... kun oltiin siinä kassalla ja piti maksaa nii olin sanonu Teemulle, että mä tarjoan. No siinä sitten laitoin kortin ja näppäilin ja kone sanoo ettei toimi. Kokeiltiin uudestaan ja ei vaan saatu maksettua. Alettiin siinä kaivamaan lompakoista pieniä kolikoita ja onneks Teemultaki löyty muutama euro nii saatii maksettua :-D hävetti vaan niin paljon ! En voinu siis maksaa, koska se mun raja meni yli minkä saan päiväs käyttää... Kun oltiin syöty halusin lähtä pois veturista kun alko ärsyttämään niin paljon.
Kun päästiin meille niin alettiin kattomaan tota iphonee ja ei saatu sitä toimimaa ku ei tajuttu mitää ja sit soitettii sinne liikkeeseen ja se neuvo :) Siinä meillä menikin loppuilta iphonea kattoessa. Ärsytti kun piti vielä ihan väsyneenä lukea ruotsin läksäriin...
Eilen mulle oli tullu postissa joskus talvella tilattu Sweet Dreams -kyltti. Enää pitäis laittaa se seinälle ja sit oon tyytyväinen. Mellu osti myös mun vanhan kännykän pois ja mulle tuli kiire poistaa kaikki mun jutut siitä. Alko stressaamaan jotenkin siinä. Tuntu että kaikki painaa päälle. Kun mä en oikeesti oo saanu aikaseks mitää. Tuntuu ettei aika taho riittää. Mul oli jääny treenit merkkaamatta yli viikon ajalta, en oo tehny omatoimist lihaskuntoo ollenkaa vaikka pitäis, oon ihan pihalla yh:sta, must tuntuu ettei mul oo aikaa mihinkään ja kaikkea muuta.
No sain ainakin suurimman osan poistettua ja lähin treenaamaan sannin kanssa. Kun tulin nii yritin lukea yh:ta päänsärky seurana. Mitään ei jääny mielee eli ihan turhaa luin pari tuntia.
Tänää heräsin pitkästä aikaa 8 jälkeen ! Voi johtua se mun aikainen herääminen siitä, että kaikki stressaa. Sain eilen hoidettua alta pois pari mieltä painavaa asiaa niin ehkä se autto. Mulla oli tossa muutama tunti sitten harkat ja nyt oon Teemun kaa ja se tossa pelailee mun kännykällä ja mä teen tätä postausta :-D Taian tästä kömpiä sen luo nyt, moikka

ps. teitä on jo yli 250 :o!

nolo sub 002 nolo sub 007
5
1. minä salilla 2. oon nyt pelannu tota temple runnii :-D 3. mulle on tullu lisää seuraajia, hihi :) 4. mä ja Teemu veturin parkkipaikalla lähössä kotiin päin.
2
1. enää 14 päivää nii onkin jo kesäloma, miettikää kahen viikon pääst tähä aikaa! 2. minä
nolo sub 003
4
1. XDDD 2. etteköhän te tiiä
nolo sub 014 null_zps398862bd
3
1. minä ja sanni salilla 2. heräsin vast 8 jälkeen ! 3. yh:n kokeisiin lukua... 4. ...
nolo sub 013

10 kommenttia:

 1. Heeei tuli sellanen mielee ku noit kuvii kattelin nii jos jossain vaiheessa haluut nähä kuinka monta prosenttii sulla tota akkuu on jäljellä nii saat sen näkymää ku meet asetuksii -> sit yleiset -> käyttö -> akku prosentteina ja pyyhkäset sen siitä päälle :) helpottaa huomattavast ku tietää tarkalleen kuinka paljon akkuu on :D

  VastaaPoista
 2. Liityin lukijakses :)

  Sul on kiva blogi ja ihana banneri!

  http://eveendiary.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. paljon toi sun iphone makso ? :) onks se hyvä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 399 e :) ja on se ! en viittiny niit kalliimpii ostaa ku kelpaa ihan hyvin toiki :)

   Poista