keskiviikko 15. toukokuuta 2013

I'm so happy!

Moikka ! :) Sunnuntai meni siihen terveystiedon kokeeseen lukiessa. Ei siitä kyllä oikein mitään tullut, koska oon riippuvainen mun kännykästä ja päivittelin koko ajan instagrammia sekä facebookkia :-D Musta on nyt viime aikoina tuntunu, että mun ajatukset on ihan muualla ku yritän keskittyä kokeisiin lukemiseen. Sama juttu on kyllä koulussakin tunneilla, en välil saa millään tajuttua esim. jotain yksinkertaista laskua kun pää on tyhjää täynnä. Ehkä oon vaan loman tarpeessa.
Maanantaina kun tulin koulusta nii äiti oli ostanu mulle paidan seppälästä. Musta toi on ihanan värikäs ja kiva etenkin eestä. Maanantai iltana Teemu tuli vielä meille ja lisättiin taas instagrammiin kuva. Harmi ku en omalla kännykällä pysty :( Hei tietääkö joku miks mun kuvien laatu menee ihan karmeaksi kun laitan sen instagrammiin? Kun muilla se ei mee niin pahaksi kun mulla. Oon ottanu mun kuvat järkkärillä ja sit lisänny ne koneelle ja muokannu ja sit jotain ja siinä vaiheessa ne on ollut vielä hyvälaatusia.
Tiistaina mun teki niin paljon mieli mennä ulos kuvailemaan mutta harmitti kun ei ollu ketään joka kuvais nii en voinu ottaa pitkällä objektiivilla. Teemu sitte pääs kyllä hetkeks heti suoraan töistä, siis oikeesti hetkeks. Niistä kuvista tulikin sen mukasia, ihan kauheita :-D Kuvailun jälkeen lähin kauppaan ostamaan pari juttua, koska aattelin kokeilla yhtä ruokajuttua minkä näin yhestä blogista... joo ei onnistunu ja mulle tuli tosi paha olo siitä ja ällöttää koko homma ! Tyydyin sitten hedelmiin :) Loppupäivän lötköttelin vaan sängyssä.
Tänään saatiin äikän kokeet takasin ja sain 9½ ! Hehe kiva ku kukaa ei muistanu/tienny että pitää laittaa marginaalit ku meillä ei oo ollu tollasta koetta ennen. No opettaja siinä vähän raivos :'D Oon soittanu täs joka päivä rumpurytmii ku soitetaa musas rumpui, tai siis mä. Mut joo soitan sitä vaa ties missä ilman rumpuja ja kapuloita xd. Tänään ku tulin koulusta kotiin mua ootti ihana yllätys lattialla: mun mekko oli tullu ! Must se on tosi ihana ja tykkääntykkäänNaurattaa vähän ku sillo ku laitoin ne mekkovaihtoehdot teille nii jotku anonyymit tuli sanoo etten lyhyempiä sitte löytäny ja onks toi muka teiän mielest lyhyt? :Dd must ei ainakaa! Kävin tossa illalla neuvolassa pyörällä ja aloinki heti tekemään tätä postausta kun tulin kotiin. Enää yksi koe jälellä peruskoulussa ja se onkin niin ihana kuin yh... Huhhu en tajuu mitää ! Mut toivotaa että se menee hyvin :) Onneks se on vasta ens viikolla. Sitten voikin jo hellittää. Moikka nyt ja tuun taas kun on kuvia!
how tired can human be 038how tired can human be 024 how tired can human be 023 how tired can human be 068 how tired can human be 148 how tired can human be 028 how tired can human be 162
1
1. no minää ja uus paita ! 2. terveytiedon kokeeseen lukua 3. rumpujen soittamista ! 4. uutta mekkoa ihaillessa :-)
how tired can human be 155 mene vaan 044 how tired can human be 056 mene vaan 030 mene vaan 040 mene vaan 005
2
1. treeneissä 2. minä... 3. minä ja päivän asu ! 4. pyöräilemässä neuvolaan :) 
mene vaan 017

Täl hetkellä mua ärsyttää:
- se, että mun fb etusivu on täynnä turhia jääkiekkopäivityksiä
- se, että mun pitää vielä jaksaa lukee iso yh:n koealue
- se, että mullei oo hirveest paitoi jotka sopii shortsien kanssa
- se, että herään joka vitun aamu kello 6 ihan väsyneenä vaikka voisin herätä monta tuntia myöhemmin
- se, että oon syöny liikaa herkkui ja se alkaa pikkuhiljaa näkyy

Täl hetkel oon ilonen:
- siitä, että on lämmintä ja aurinkoista
- siitä, että kesäloma alkaa pian
- siitä, että mul on ihana poikaystävä jonka kaa tulee seuraavaks vuos täytee
- siitä, että oon nyt pysyny kaks päivää ilman herkkui x)
- siitä, että mun ihana mekko tuli

30 kommenttia:

 1. mullaki puuttuu aina marginaalit, onneks niillä ei enää oo väliä täällä ammattikoulussa:D oot upee ja toi keltane toppi on superkiva:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. mikä sun insta nimi on?:)

  VastaaPoista
 3. hahah naurahin tolle marginaaljutulle :D

  http://nipsutinn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Arvasin et toi mekko sopii sulle ! :) onne viimeiseen kokeeseen ! Mulla vielä neljä :o...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :)! ja aijaa :o no tsemppiä niihin !

   Poista
 5. Ihana mekko<3
  Mitäs yritit kokkailla ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 ! ja mugcakee :-D ei oo mun makuu...

   Poista
  2. Hahaa arvasin ! Noista hiutaleista nimityäin :D mäki näin yhessä blogissa ja koklasin mut en itekkää hirveesti tykänny :P

   Poista
 6. ihana blogi siulla! käyks kans kurkkaa miun? (: :p

  http://mylifebyripsa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. miksi kävit neuvolassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vaihtaas e-pillerit ku ne toiset ei käyny mulle:)

   Poista
 8. oot aivan älyttömän ihana !!<3 ja jos saan kysyä, niin miks kävit neuvolassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana <3 ! :) ja vaihoin e-pillerit kun toiset ei sopinu mulle :)

   Poista
 9. paljon tolla topilla oli hintaa ja oliko kallis ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu kallis,vaan 17,95 e :)!

   Poista
  2. Ai ei ollu kallis ton hintanen toppi?? Mä maksan topeistani korkeintaan kympin :D No sullahan tota rahaa löytyy...

   Poista
 10. Niin no toi ei oo semmonen perustylsä toppi vaan ihan semmonen erilain nii tommossii ei mitää kympil saa ku ehkä kirpparilt tai alest :) ja jep niin löytyykin mut jos luit ton niin ÄITI osti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on silti mun mielestä ton hintanen toppi aika kallis :) Ja miks sun äiti aina ostaa sulle kaikkea, kun onhan sulla tota omaakin rahaa ja varmasti äitilläs olis muutakin tekemistä rahalla kun vaan ostaa sulle kaikkea?

   Poista
 11. Ai.. :o ja emt, oon ainoo lapsi ja sille sanottii ettei se ikinä tuu saamaa lasta ja saiki mut ja oon käyttäytyny hyvin ja oon pärjänny nii se haluu ostaa mulle niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli olet siis lellitty lapsi?

   Poista
  2. Kyllä :) ei se sulta oo pois :)

   Poista
  3. Onhan se periaatteessa kun ajattelee, koska mä en saa tollasia tavaroita vaikka haluisinkin. Käy vaan sääliks sun äitiäs, se kuitenkin on yksinhuolataja ja käsittääkseni ette oo mitään ökyrikkaita?

   Poista
  4. Ymmärrän kyllä :/ mut en mä voi asialle mitään:( ja nyt oon yrittäny sanoo äitille ettei osta mulle mitää enää :) ja joo ei olla todellakaan rikkaita, isot maksut edessä äitillä ja se onkin ihan murheen murtama... Mut koitetaa nyt säästää siis äitin rahoja :)

   Poista