torstai 2. toukokuuta 2013

carving our names in a tree, just you and me


Moikka ! :) Aattelin tulla teille nyt taas laittaa uutta videoo ja kuvii mitä täs nyt on otettu. Oltiin Teemun kanssa siis keskiviikkona ulkona melkee koko päivä ku kuvailtii. Yritettii ottaa semmossii pätkii mis sanotaa vaa noi sanat ja sit lopuks toi minkä te nyt näitte, mut ei oikee onnistunu nii saa jäädä teille nähtäväks vaa tuo. Video on taas huonolaatuin vaik laitoin nyt sen paremmaks? Ilmankos se latas niin nopeest :-D Ja joo tosta videosta...unohin sanoo että rakastan sitä ku Teemu kehuu mua aina, se on siis se 10. asia. Hehe mul oli vähän ilonen päivä joten älkää välittäkö mun naurusta ja oudoista jutuista :) Toi tuuli vähän pilaa tota äänen kuuluvuutta mut kyl sen voi kuulla. Nii ja toi on sit eka otos, ei otettu ees muita. Ainii ja tos lopus on toi mun laulupätkä sillo reilu viikko sit olleest konsertist.
Aateltiin, että voitais viikonloppuna mennä Teemun kaa Helsinkiin shoppailemaan joten teen seuraavan postauksen varmaan sunnuntaina :) Eipä tässä muuta, toivotaan että ens videon saan hyvälaatuseks, moikka

Nii ja hei mulle ja Teemulle saa laittaa kysymyksiä nyt tulemaan, koska seuraava video on semmonen. Saa kysyä mitä vaan, mutta tietysti liian yksityisiin ei vastata. :)   10 asiaa 005 10 asiaa 164 10 asiaa 047 10 asiaa 272 10 asiaa 001 10 asiaa 067 10 asiaa 196

26 kommenttia:

 1. voiii ettää sulan teille ku ootte niin söpöjä :')) oot kans niin superkaunis :) ja kysymys teille et mitkä on teijjän mielest ne toimivan parisuhteen avaimet? ja kuinka usein te näätte? =)

  VastaaPoista
 2. voi eiii ootte niin söpöjä ja täydellisiä yhdessä! ku katoin ton videon saitte mut pakosti hymyilemään, teist jotenki hohtaa se kuinka paljon toisianne rakastatte! sit ainaku toinen sanoo mistä toisessa rakastaa nii se toinen hymyilee :) hyvin selitetty mutta joo :D ihana toi video vois tulla useemmin tän tapasia! ja oot muuten superkaunis! ei ihme että teemu on suhun rakastunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana♥ (':! Ja joo ymmärsin kyllä :P Ja kiitos paljon vielä ja hihi :>!

   Poista
 3. eeiiiiluuoojaaa XDDD nauran tol videol... tykkään siitäku iina tulee silittää muo... tykkään siitäky teemu tulee sille NYT ja sit räääää ja sit se hyökkää XDDDD iina sun ääni kuulostaa vitulapselliselt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tarvi aina olla nii kauhee tosikko :-DDddd ja tiiän itekki että mun ääni on lapsellinen mut en viittis alkaa mitä vitun mieshormonei vetää :) ps. toi on meiän omaa huumorii ;)

   Poista
 4. awws, ihana toi video♥ ja muutenki ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana video ! :) ei kaikkien noita tarvii ymmärtääkkään ! Ne on teijän omia juttuja ja ne tekeekin teistä niin täydellisen parin :-) ei voi muuta sanoo ku että oon onnelinen teijän puolesta !! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ! :) Ja nii samaa mieltä ! Kiitos paljon vielä ihana ♥ :)

   Poista
 6. aivan ihana video, tuli oikeen itku! oot oikeesti kyllä tosi kaunis ja hei sait uuden lukijan!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon :')! ja kiitos tostakin ja tervetuloa (:!

   Poista
 7. kiva blogi!(:
  http://littlemisswagger.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. tee erilliin postaus mihin voi laittaa niit kysymyksii ku tähän ei oo huomannu laittanu vissii kukaa ku toi teksti oli tos tollee huomaamattomast :)

  VastaaPoista
 9. Ootte iha super söpöiiiiii !!!!!<3

  VastaaPoista