sunnuntai 27. tammikuuta 2013

shopping is my therapy

Moikka :)! Aattelin tulla teille nyt postailemaan kun eilen käytii Teemun kanssa veturissa ostoksilla.
         Perjantaina Teemu siis tuli meille yöks :) Käytii hakees kotipizzasta pitsat meille ja kaupas ostamas herkkui :P Sitten kateltiin telkkaria ja oltiin vaa♥ 
         Eilen syötii sitte täyttävä aamupala ja sit myöhemmin ruoka ja lähettiikii sitte Veturii ajamaa pyörillä. Löysin itelleni tosi kivoi vaatteit ! Tigerist innostuin ostamaa aika paljon kaikkee xd Mut noita kyllä tulee käytettyyki :) Pari urheilutoppia ostin ja toi keltanen on oikeesti ihan kirkkaan keltanen mut en saanu sitä kuvas sellaseks. Ja kuvissa näkyy nyt kaikkee mitä ostin. Sitte käytii arnoldsissa ja sit pyöräiltii meille ja mentii saunaa (: Sitte Teemun piti lähtä ku sil oli viel koulujuttuja tehtävänä ja pakattava tän päivän pelii.
         Nähää illemmalla Teemun kanssa, meen varmaa niille. Mut nyt alan tekee uskonnon projektityötä... Heippa !teemu yötä & veturi 056 teemu yötä & veturi 001 teemu yötä & veturi 002 WP_001233 WP_001234 teemu yötä & veturi 119 teemu yötä & veturi 120 teemu yötä & veturi 121 teemu yötä & veturi 069 teemu yötä & veturi 122 teemu yötä & veturi 123 teemu yötä & veturi 124 teemu yötä & veturi 045 teemu yötä & veturi 125 teemu yötä & veturi 126 teemu yötä & veturi 127
teemu yötä & veturi 101
teemu yötä & veturi 128 teemu yötä & veturi 129 teemu yötä & veturi 130 teemu yötä & veturi 131 teemu yötä & veturi 057

14 kommenttia:

 1. harrastitteko jo seksiä teemun kanssa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt jaksa vastata enää tämmössii :)

   Poista
 2. Vähän kiva toi keltanen huppari ! Voit laittaa ens postauksee kuvan siitä sun päällä:) mistä ostit ton? Ja mitäs muuta sinne suomeen kuuluuu ?:) ois kiva nähä sit ku tuun takas suomee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) ja joo laitan :) Ostin sen h&m:stä ! ja ihan hyvää kuuluu, kylmää :-D Mut nii ois ja kyl me nähää !(:

   Poista
 3. ootteko uikkarit pääl saunas ?

  VastaaPoista
 4. ööööö toi toka vika kuva ei näy ja kehottaisin sua kirjottaa vähän huolellisemmin: ärsyttää lukee tollast tekstiä "sitte tehtii sillee ja sit mentii sinne ja tonne ja sittesitte sitte sitte......." ei mulla muuta ollu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai en tiiä miks se ei näy. Ja sori hirveest en oo hyvä muotoilemaa miten muuten kirjottaisin. Oon itekki huomannu ton kirjotushomman.

   Poista
 5. Noi bikinit on aivan ihanat! Onks ne cubuksest ? :)

  VastaaPoista
 6. Voisitko tehä sust ja Teemust vähän tyylisen postauksen :)?♥
  http://clairvoyantblog.blogspot.fi/2013/01/my-boyfriend.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin :)! aattelin just tänää että vois tehä jonkuu tommosen♥

   Poista
 7. onks sun siskos eronnu? :(

  VastaaPoista