lauantai 12. tammikuuta 2013

Lahti !

Moikka :)! Ihan mahtava perjantai & lauantai takana! Ensin tosin meni vähän perseelleen ku bussi myöhässä... Olin siis oottamassa bussia jonka piti tulla 11.30 keskustaan...no siinä oottelin kunnes kello oliki jo melkein 12 ! Mut yks bussi tuli sit ja pääsin sillä kouvolaa jossa olin joskus 10 yli 12. Nopeesti kävin ostamassa junalipun ja oli kiire nii sit ku pääsin sinne mis on monii raiteit nii unohin mikä se mun junan raide oli :-D Yritin kattoo siitä lipusta mut ei siinä lukenu mitää raiteesta. Onneks tuli kuulutus ja sit löysin sen mut sit tuli ongelma paikan kanssa. En löytäny mun paikkaa ja sit se juna jo lähtiki liikkeelle ja mul oli ihan hirveästi tavaraa mukana. Kysyin sitte neuvoa ja löysin sitte mun paikan. Mut olin ihan paniikissa koska en oo ennen junalla matkustanu, tai no kerran taajamajunalla mut en semmosella joka menee suoraan, jossa on omat paikat. Mut nytpä opin käyttää totaki :)emmi + cup 009 emmi + cup 148 emmi + cup 144 emmi + cup 347 emmi + cup 162 542870_536348699718283_1754822328_n emmi + cup 446 emmi + cup 372
Kävelin sitte asemalta torille ja oottelin siellä Emmiä. Mentii sitte suoraa sieltä fysioterapeutille ku Emmil oli aika sille. Ennen sitä ehittii parit kuvat ottaa siinä pihalla mutta musta ei tullu julkasukelposia sen junareissun ja pakkases olon jälkee :-D Fysioterapeutil käynnin jälkee mentii bussilla Emmille ja otettiin kuvia niitten pihalla. Sen jälkee käytii kaupassa ostaas herkkuja ja mentii Emmille dataamaa ja lisättii kuvat koneelle :) Sit käytii poreissa, juteltiin, syötiin ja kaikkee :)
emmi + cup 447 emmi + cup 482

emmi + cup 448
Tänää herättii sitte 8 jälkee ja aloin valmistautuu kisoihin. 10 oltii sitte siellä. Mulla oli 60 m aidat ensin ja ne meni ihan hyvin 9.72 s :) En oo noilla väleillä meinaa juossu oikee. 60m oli myöhemmin ja se ei menny oikee hyvin 8.20 s. Siit vaa puuttuu semmoin yritys, muuten näytti videolla hyvältä mun mielest. Mut en oo treenannu nyt pikajuoksuu nii voi johtuu siitäki. Ku mun lajit oli ohi nii menin pihalle ottamaa parit kuvat ku oli ihana ilma Tulin Oonan kyydil pois sielt :)
emmi + cup 614

emmi + cup 503
Oona, Sanni & Oona ! :)
emmi + cup 573

emmi + cup 579

emmi + cup 511

emmi + cup 585

emmi + cup 513

emmi + cup 588

emmi + cup 657
Kun tulin kotiin niin tilattiin äitin kaa perhepizza josta äiti sai vaa 2 palaa ja mä söin sit ne loput 6 :D Kuuelt käytii saunassa ja nyt katon tässä putousta. Ei mulla nyt muuta, väsyttää vähän. Ainii en ollu tänää Teemun kaa enkä oo nyt monee päivää ku sen iskä suuttu jostaa nii sano ettei nähä viikkoo nyt mut nähää ainaki ens lauantain koska silloin on iskän hautajaiset ja Teemu tulee sinne. Mut heippa ihanat!
emmi + cup 689

emmi + cup 604

24 kommenttia:

 1. pääsekkö kolmella askeleella ne aitojen välit? =) ja ketä sä oot noissa juoksukuvissa ? kaunis oot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo pääsen kai? :D ainaki aina samalla jalalla menen ja noi välit joudun harppomaan ku ne piteni nyt(: ja mä oon toi jol on sininen niken lyhyt toppi ja lyhyet mustat housut:) ja kiitti (-:!

   Poista
 2. käytkö salilla, jos käyt nii missä?

  VastaaPoista
 3. mäkin harrastin joskus yleisurheiluu, huvitti ku näky yks tuttu naama nois kuvissa! :-D

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia ja oot nii nätti! :)

  VastaaPoista
 5. mikä sun painoindeksi on? :) oot muuten aivan älyttömän nätti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi netti sanoo että 19,5 - normaalipaino :-D mut kiitos :>!

   Poista
 6. ei se teemu täydellinen oo.. jätkä on niin väkivaltanen naisia kohtaa et huhhuh!!:) kattoisit vähä sen perää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mitäköhän vittua sä selität :-D?

   Poista
  2. mietin ihan samaa :DDd samoin teemu :):)

   Poista
  3. heitti mua lennokil ja limsapullol!!

   Poista
 7. Onks sul muuten ihan henkilökohtanen valmentaja yleisurheilus vai käytkö jossain ns.urheilukoulus et siel on muitaki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen oli lähinnä iskä mut nyt ku häntä ei enää oo nii joo käyn semmosessa pienessä ryhmässä treenaamassa :)

   Poista