keskiviikko 16. tammikuuta 2013

just think about it

Moikka ! Tulin vaan ilmottelemaan jotain ittestäni ettette ihmettele mihin oon kadonnu :) Täs ei oo nyt tapahtunu oikee mitään, siks en oo postannu ja kuvat on mitä on :-D Mut kuitenki stressaa koulu ja sit jotkut ihmiset vituttavat minua :) vois mun puolest aatella mitä kaikkee mulle täs on nyt lähiaikoin tapahtunu eikä tarvis vittuilla mulle jostaa ihan turhasta asiasta joka ei edes koske koko ihmisiä. Joo mut siis nii eli ei mitää kummaa oo tapahtunu tässä nyt, mut lauantaina ois iskän hautajaiset. En oo vieläkään tajunnu että iskä ei enää oo tääl. Vaikka sanon sen tällee teille mut en silti tajua sitä ? Tajuun/muistan sen ehkä 5 sekuntii ja sit oon taas ihan normaalis elämäs: muistan ettei mitää ois tapahtunu. Ajan kanssa, ajan kanssa. Mut oon huomannu kans etten anna itteni surra. Välil ku ei oo mitää tekemistä nii sillo tulee tää asia mieleen ja alkaa itkettää mut sit oon vaa sillee: 'ei, en mä nyt just voi.' ja sit mä ajattelen muuta.

Kuitenkii huomenna on koulussa kouahead-messut. Muuten normaali koulupäivä paitsi 8-11 tunnit jää pois.
Huomenna nähään ehkä Teemun kaa ja sit sama juttu perjantaina :) Perjantaina kanssa autan varmaan äitii tekee ruokaa hautajaisii ja sillee. Mut ei nyt muuta, heippa :)!

joululoma 031 aurinko laskee 001 aurinko laskee 005 aurinko laskee 007 joululoma 028

10 kommenttia:

 1. oi että oot nätti ja noi sun hiukset on ihanat <3 kauan sul kesti kasvattaa noin pitkiks ne? ja oisko mitää tapaa mitä tietäisit et sais hiukset kasvamaa koska koitan itekki saada näit pidemmiks :) voisitko tehä teijän kodist postauksen ja sun huoneest jaaa sit ois kans kiva nähä jos teemu antais luvan ni jos tekisit ns. lapsuus postauksen teist molemmist siis ihan vauvast asti kuvii ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 :> ja no siis 3 vuotta sitte mun hiukset oli aika lyhyet eli jotaa 3 vuotta :)! Ja en yhtää tiiä miten sais hiukset kasvamaa ku mul vaa kasvaa :D Mut onhan ainaki jotaa valmisteit jotka nopeuttaa hiustenkasvuu !ja joo voin mä ku kerkeen ! :) ja kysyn teemult tota vikaa <:

   Poista
 2. Ootko viel neitsyt, tää saattaa olla aika henkilökohtast, mut kiinnostas vaa tietää :) ja oot muuten ihan sairaan kaunis, ei tajuu miten teemu voi pitää halunsa kuris sun kans, ellei se oo niit saanu päästää valloillee sillai ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä vielä oon :) ja voi kiitti :> ! Ja nii no en tiiä teemusta :D Mut kyl se viel sit saa päästää halunsa kunnol irti ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :-)

  > hennadiennaa.blogspot.com

  VastaaPoista