perjantai 1. helmikuuta 2013

MY BOYFRIEND♥

Multa on nyt pyydetty tekemää aika monii erikoispostauksia. Päätin nyt kuitenkii tehä tämmösen my boyfriend -postauksen, koska olin itekki jo ajatellu tämmösen tekeväni :) Eli siis kerron tässä kaikesta siitä ajasta mitä oon Teemun tuntenu nii mun mielipiteitä siitä ja mitä on tapahtunu jne.

Oltii Teemun kaa siis samassa koulussa oltu jo pari vuotta, mut en ees tienny koko ihmistä. Kun mä olin kasilla ja Teemu ysillä nii silloin me tutustuttii. Teemu pyys mua fb-kaveriks joskus joulukuus 2011 mut siin se sit oli viel silloin. Vähän keveemmällä Teemu alkoi kommentoimaa mun fb kuviin. Samoihin aikoihin se alko juttelee mulle siellä myös. Ne sen jutut oli aika outoi ja sit se vaikutti silt että se tykkäs musta. Mä en tykänny siit yhtää, suorastaan ällötti :-D Jep, nyt sitä on tosi vaikee kuvitella että miks mä olin sillee.

Downloads Osittain uskon että syy miksen Teemusta tykänny oli se että olin ihastunu sillo yhteen toiseen. Olin ollu itseasias aika pitkää ihastunu siihen toiseen. Siks Teemu ei merkannu mulle oikeen mitään silloin. Yhtenä päivänä Teemu sano mulle että se tykkää musta. Olin ihan sillee voi ei mitä mä nyt teen ku en mä haluu olla sille ilkee ja sanoo että joo mä en susta. Siis eihän se nyt ilkeetä oo jos toisesta ei tykkää mut must vaa ite tuntuis pahalt jos ei sais vastakaikuu. Mä sit vaa olin sillee että aijaa :) ku en tienny mitä ois pitäny sanoo.

2012-08-13 that hurt Muistan kuinka aina puhuin mun kaverille että taas se juttelee mulle apua XD Sit aina naurettii niille sen kommenteille :D Myöhemmin sain tietää, siis sillo ku seurusteltiin jo ,että  Teemu oli koko ajan luullu että mäki tykkään siitä. Olin vaa sille ystävällinen. Koulussa Teemu katteli mua koko ajan ja se oli must aika ahistavaa ku en yhtää hänestä tykänny. Mut kesä alko lähestyy ja tää sama siis jatku vielä. Yhtenä päivänä mulle tuli tekstari oudosta numerosta jossa kysyttiin missä mul on harkat. Olin ihan hämmentyny ja kysyin että nii kuka kysyy. No sit Teemu piinas mua eikä kertonu enkä sillo viel päässy mistää selvittämää sitä numeroo. Sit mä tivasin ja tivasin että kuka hän on. Ite olin ihan innoissaa että jos se onkii se josta tykkäsin silloin. Mut sit vähän petyin ku sain tietää että se oliki se Teemu... :-D

2012-09-23 i hate anonyymsTeemu kysy vähä ennen kesäloman alkamist että voitaisko nähä kesälomal. Vastasin että joo... vaikka mielessä ajattelin että en voi. Sit olikii jo melkee kesäloma. Tykkäsin vielä kesäkuun alussa siitä toisesta. Aika nopeesti mun mieli vaihtu mut nyt se ei vaihuEli siis kesäloman ihan ekoil päivil mä aloin tykkäämää Teemusta. Se oli kaikin puolin ihana ja silloin vast huomasin että sehän oli hyvännäköinki ! Mä en tiiä miten mulla nyt menis ilman mun Teemua:-) En oo seurustellu kenenkään kanssa ikinä aikasemmin. Teemuu parempaa saa ettiä ! Siis mulle ainaki. Teemun kaa voi jutella mistä vaa, olla täysin  oma ittensä ja siis kaikkea ihanaaTeemuu voi luottaa sataprosenttisesti ja se haluu vaa kaikkee hyvää mulle. Sit se on urheilullinen ja rakastan sen kroppaa myös! 

2012-12-11 nike-kisat Mut palataan vielä kesäkuun alkuun. Eli siis nähtiin Teemun kaa kesäkuun alussa. Ensimmäinen kerta ku juttelin Teemulle oli tositosi nolo tilanne ku olin niitten talon lähellä ja olin ihan paniikissa ku Teemu tuli siihen tielle. Ei me siinä kauaa rupateltu, lähin sitte kotii. Ei menny kauaakaa ku Teemu oli meiän pihalla. Käytii sitte rannassa kävelemässä ja olihan se aika semmosta ettei mitää juttuu oikee tullu. Mut nähtii sen päivän jälkee pari kertaa ja kyl se juttelu alko jo sujumaa. Yhtenä päivänä Teemu sitte pussas mua. Mä olin ihan hämmentyny ja hävetti ihan hirveest ku meni vähä huonosti mulla... :D Mut pari ekaa kertaa mua jännitti pussata Teemua koska mua pelotti että jos oon aina yhtä huono ku ekal kerral. Onneks se meni nopeest ohi ja tottakai se on nyt ihan normaalii. Päätettii viralliseks päiväks 12.6. :P Täs kuussa tulee 8 kk täyteen meilläMeiän seurustelun ajasta voin sanoo että on ollu jotaa riitoi, yleensä mä oon jostaa suuttunu ja ku on muutenki huono päivä nii silloin ne paisuu liian isoiks jotku pikkujutut. Aina kuitenkin saadaan ne sovittua ja totta puhuen en haluu riidellä mut oon vaan aika äkkipikanen ja ku suutun ja näytän sen nii silloin en haluu heti lopettaa vaik tekis mieli toisaalta. Mut noi on vaa tommossii juttui joita tulee kaikille elämän aikana. Muuten ollaa nää 8 kk vietetty ihanasti Teemu piristää mua aina, yllättää mut ihanasti, muistuttaa mua päivittäin siitä kuinka paljo mua rakastaa, pitää mua hyvänä, halailee, pussailee, kutittaa, pelleilee mun kanssa, tekee mun kaa mitä mä nyt ikinä vaan haluan siis ihan vapaaehtoisesti ofc ja yksinkertasesti on vaan ihanin ! 
Rakastan sua Teemu :*

Toivottavasti jaksoitte lukea ! :)

29 kommenttia:

 1. meijän koulus on yks poika joka tuijottaa mua mut ei puhu ja on facessakii aika etäinen? se on mun eksän kaveri et tykkääkse musta?? :O mitä mun pitäs sanoo vai annanko olla vaa? oon siis 13 !!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ootko jutellu ollenkaa sille facessa? :) Ja en tiiä pojan tunteita. Katseethan voi kertoo siitä että se on kiinnostunu sust mut voi ne johtua jostain muustakin. Tykkäätkö sä ite siitä pojasta siis? Jos tykkäät ja sun kaveria ei haittaa nii voithan sä vähän sitä lähestyä vaikka ensin fb:ssä ja selvittää jotenki että tykkääks se sust(:

   Poista
  2. no siiis juttelin sille jotain moi ja mitä kuuluu ja tällee.. ja kyl mä ehkä vähän tykkään:) ! mut en uskalla oikee lähestyy ku kuitenki mokaan kaiken ja se nauraa...?:-/

   Poista
  3. okei :) no vaikuttiks se sillo mitenkää kiinnostuneelta susta ? Vai oliks se ihan tyly ? Mut jos se vaikutti vähän kiinnostuneelta nii kannattaa yrittää lähestyy ettei kaduta myöhemmin ! Ja jos se naurais tommosen takii nii sit se on mun mielest semmoin johon en tuhlais aikaani enää hetkeäkään. Mut tiiätkö miks sun kaveri eros siitä? Jos siin on joku kunnon syy joka liittyy siihen poikaa nii kannattaa harkita ettei se tee sitä samaa sulle sit.

   Poista
 2. Ihana postaus, mut vaikee kuvitella et aluks et ollu ees kiinnostunu Teemusta :D

  VastaaPoista
 3. ihana postaus, ootte niin täydellinen pari !! (: <3

  VastaaPoista
 4. ihana, noi kuvat on kaikki nii sulosia :')

  VastaaPoista
 5. oi ihan super ihana postaus !:)

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus ! oisko mahollista jos tekisitte Teemun kaa videopostauksen ? :)

  VastaaPoista
 7. uiuiii ootte niin söpösiä :)<3

  VastaaPoista
 8. aww..<3 miten söpöjä ootte ja noi kaikki kuvat on niiin ihania:). tosi vaikee kuvitella ettet aluks tykänny teemusta:D

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva et toi teiän "rakkaustarina" ei oo semmonen tavallinen et aah heti ku nähtii toisemme ni rakastuttii. Uskallatte puhua rehellisesti ja avoimesti suhteestanne, mikä antaa semmosen kuvan et se on vakaalla pohjalla. :) Muutenki tosi paljon tsemppiä surun keskellä! Ei kannata turhaan stressata siitä miten just nyt tällä hetkellä juoksu kulkee koska kukaan ei odota sulta että nyt pitäis olla huippukunnossa, kaikki ymmärtää mitä koet tällä hetkellä! :))

  VastaaPoista
 10. ootsä viel neitsyt, vai haluutko enää vastata näihin kysymyksiin ? :d

  VastaaPoista
 11. ootte niin sulonen pari <3 ! (-:

  VastaaPoista
 12. mäki rakastan sua tosi paljon kulta :* <3

  VastaaPoista
 13. luin tämän vasta nyt vaikka oon sun blogia lukenu jo jonkun aikaa mut en ollu tätä selaillu näin pitkälle koskaan. ihanasti kirjotit teemusta. tiiät sä, te ootte nii ansainnu toisenne ! en voi muuta sanoo ku "he kuuluvat toisilleen" ♥ pysykää aina yhessä, ihanuudet:)

  VastaaPoista