sunnuntai 20. tammikuuta 2013

mun sydämeni tänne jää...

Heippa ! Heti täs alus pyyän anteeks ku tää postauksen alku on täynnä mun kuvia mut en oikee tienny mihin muualle mä ne laittaisin. Mut joo torstaina oli ne kouahead messut. Oltii siel jotaa puoltoista tuntii. Sielt sai karkkii, esitteitä, kyniä ja vaikka mitä :)! Osallistuin arvontoihinkin joista saatto voittaa lahjakorttei eri paikkoihin. Mut kuitenkii sen jälkee oli ihan normaali koulupäivä.
       Perjantaina ei ollu mitään erikoista koulussa. Koulun jälkee menin kampaajalle ja laitoin taas vaaleit raitoja (yritän vaalentaa mun hiuksii takas pikkuhiljaa). Ja illalla nähtii vähän aikaa Teemun kaa :)
Eilen oli sitte ne iskän hautajaiset. Mentii sinne siunauskappelii joskus 11 jälkee ja jouduttii oottelee siel aika kauan ennen ku päästii sinne salii ku siel oli joku ennen meitä. Mut kuitenkii se tilaisuus alko 12 ja kylhän siellä se itku tuli. Ja en ehtiny Teemulle kertomaa mitä pitää kuvata nii meni vähän mönkään ja mul on nyt tosi paha mieli siitä. Siis muuten oli hyvät kuvat mut olin ite nii hämmentyny kaikesta etten tajunnu ottaa kuvaa tärkeistä henkilöistä. Oon niin vihanen itelleni! Mun moka, ei Teemun. Mut kuitenkii muuten hautajaiset meni hyvin. Äiti oli tehny tosi hyvää ruokaa ja sillee ! Ja iskäst oli tehty ihana valokuva-albumi ja sitä kattellessa tietyst itku tuli kans !
        Ku tilaisuus oli ohi nii Teemu tuli meille loppuillaks :) Käytii saunassa ja kattelin telkkaria kullan kainalossa :)Mut sillo tajusin ton valokuvausmoka jutun ja ilta meni vähän pilalle :s Mut sillehän ei enää mitään voi...
        Tänää heräsin tos 8 jälkee ja aloin tehä tätä postausta :) Tänää pitäis lukee oikee urakalla bilsan kokeeseen koska en oo vielä koko kirjaa ehtiny ees avata ja huomenna on koe. Mut Teemunkin kanssa pitäis nähä tänää ja lenkillä käyä ! Ei mulla nyt muuta, moimoi ihanat !

ps. toi yks kuva tuol lopus toi auringonlasku tai toi nii must se on ihana ! Äitin kaa aateltii että iskä varmaa kulki tot 'auraa' pitkin taivaasee, toi on siis eiliseltä

Tää soitettii muuten eilen iskän hautajaisis ku iskä oli toivonu sillee :'(

isän hautajaiset 019
WP_001147
Kik-1187959791

isän hautajaiset 029
WP_001150
isän hautajaiset 025
isän hautajaiset 040
2013-01-20 isän hautajaiset1
isän hautajaiset 079
isän hautajaiset 084
isän hautajaiset 091 isän hautajaiset 096 isän hautajaiset 107 isän hautajaiset 125 isän hautajaiset 130 2013-01-20 isän hautajaiset
isän hautajaiset 194
isän hautajaiset 208 isän hautajaiset 217 isän hautajaiset 150


12 kommenttia:

 1. ihania kuvia ! (: kuinka vaaleeks aiot vaalentaa noi hiukses? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)! Ja no siis yritän saada aika mun oikeen väriseks ettei juurikasvust tarvis välittää eli aika vaaleeks :D Mut siis osa hiuksist on jo oikeeta värii mut alla olevat on viel tot ruskeet ja osa päältä :)

   Poista
 2. En tiiä oonko missannu sen postauksen mut mitä sun isälle kävi? Voimia sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu olet missannu ! http://daysofmyway.blogspot.fi/2013/01/mita-tapahtui.html <- tossa se on. Ja kiitti <3!

   Poista
 3. missä kampaajal sie käyt? (:

  VastaaPoista
 4. ihana postaus ja sun hiukset on ihananant ♥ ja hyvii noi kuvat tuolt hautajaisist, jos noin voi sanoo, mut hyvin onnistuneit!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia Iina ♥ nuo vaaleemmat hiukset sopii sulle tosi hyvin ! :)

  VastaaPoista
 6. voi vitsi sulla on niiin kaunis ja ihana hymy! :)
  ja sorisori tuun vähä myöhäs mut paljo tsemppii sulle!

  VastaaPoista