tiistai 7. lokakuuta 2014

COLOURFUL

Helou! Huhhuh, mistähän sitä edes alottais. No, olin Ingan kanssa noin viikko sitten kuvailemassa, kun meillä kummallakin oli vapaapäivä koulusta. Etittiin kivan värikäs kohta, missä pääsis ottamaan syksysiä kuvia. Siitä läheltä löytykin sopiva paikka ja saatiin kivoja kuvia! Mitä nyt välillä kamera oli mennyt ilmeisesti jollekin huonolle asetukselle, sillä kuvat oli ihan pilalla, niin huonolaatuisilta näytti. Onneks se oli vaan yhissä musta otetuissa kuvissa, joten eipä se haitannut, kun kuitenkin muut tuli hyvällä asetuksella otettua! IMG_3412 IMG_2992 IMG_2908 IMG_2909 IMG_3310 IMG_3361 IMG_2906 IMG_3454 IMG_3439 IMG_2954 IMG_3257 IMG_2933 IMG_2914 1 2 IMG_3504 Mentiin sitten kuvailujen jälkeen vielä Ingalle ja mä innostuin kuvailemaan Ingan kaloja :-D Vietinkin siellä jonkin aikaa ennen kuin lähdin, sillä ei huvittanut lähteä kylmään ulkoilmaan.
          Tähän väliin voisin sanoa nyt vähän koulusta. Toinen jakso alkoi viime viikolla ja oon nyt jo ihan pulassa, että miten saan kaiken aikani riittämään kaikkien aineiden läksyihin blogin, vlogin ja urheilun sekä tietysti kaiken muun ohella. Mä oon aika tämmöstä stressaajatyyppiä, kuten monet mun blogia jo viime kouluvuodesta asti seuranneet sen tietääkin. Mä aika helposti tuppaan aina toistamaan tätä mun kiireisyyttä täällä, sillä se on mun tapa ehkä vähän lievittää mun stressiä. Sen avulla mä tiedän, että te tiedätte, että mulla on kiire, eikä postauksia tule aina niin usein. Muuten stressaisin siitä, että luulisitte postausvälien pidentymisen johtuvan laiskuudesta. Kuitenkin, nyt se on taas sanottu teillekin!IMG_3517 IMG_3535 IMG_3552 IMG_3457 IMG_3637 IMG_3587 IMG_3620 IMG_3684 Sisko ja lapset kävi meillä viime viikolla myös ja voi kun Mimosa oli taas kasvanut! Aivan ihana tyttönen ja täyttää ihan kohta vuoden <3 Oonkin hommannut jo synttärilahjan Mimosalle, mutta en sitä täällä paljasta ennen synttäreitä, sillä siskokin lukee tätä blogia ;-) Mutta tänään saapui yksi osa lahjasta postissa ja musta se on ihana! Loppuja ootellessa, mutta jos ne ei ehdi tulla, nii voin sitten joululahjaksi antaa. Sen verran paljon tuli tilailtua meinaan :-D
            Perjantaina Teemu oli meillä yötä niin kuin taisinkin mainita. Me katottiin Possea ja herkuteltiin ja tykästyin tohon Posseen kyllä! Tällä viikolla alkaa Putouskin, niin onpahan katsottavaa sitten televisiosta. Mä en siis yleensä katso televisiota ikinä!
IMG_3770 IMG_3781 IMG_3783 IMG_3793 IMG_3798 IMG_3786 IMG_3795 Lauantaina lähinkin kohti Tamperetta, sillä siellä oli tubemiitti! Tää oli mun toinen miitti ikinä ja ensimmäinenkin oli reilu kaks kuukautta sitten Tampereella. Jouduin yhessä vaiheessa ihan piiritetyksi ja olin siinä yli puoli tuntia jumissa :-D Siis mä niinku seisoin siinä torilla ja jokapuolella mua oli ihmisiä, joilla oli paperia ja kynä käsissään. Selvisin kuitenkin siitä sitten kai jotenkin kunnialla, mitä nyt välillä onnistuin tiputtamaan joltain paperin kädestä, kun en tiennyt kelle pitäis nimmari seuraavaks jakaa tai kenen kanssa seuraava yhteiskuva... :-D Tuntuu oudolta muutenkin, että ihmiset kysyy nimmareita ja yhteiskuvia siksi, että tekee videoita! Kuitenkin ihan normaali ihminen vaan olen ja tällee. Mut varmaan se on vaan kiva muisto tai sillee! Oli kuitenkin tosi kiva nähä teitä kaikkia seuraajia ja kiitos kaikista jutuista, joita annoitte mulle <3IMG_3853 IMG_3868 IMG_3893 Lähettiin illalla miitin jälkeen sitten Susannalle ja oltiin kummatkin ihan väsyneitä. Nukkumaan mentiin joskus puolenyön aikoihin. Susannalla me leikittiin Vili-koiran kanssa ja eipä me hirveesti muuta ees keretty tekemään! Ois ollu kiva kuvata joku yhteisvideo, mutta ei nyt vaan kerennyt tällä kertaa.
            Lähettiin yhen maissa sunnuntaina bussilla kohti keskustaa ja mulla olikin hyvin aikaa syödä eväitä ennen junan lähtöä. Mä elinkin ton viikonlopun lähinnä patongin ja suklaan voimalla, haha. Onneks tämmössiä reissuja ei oo kovin usein, sillä mä haluun syyä mieluummin kotiruokaa!
            Kouvolassa olin puol 17 jälkeen ja ilta meni läksyjä tehdessä. En millään kerennyt lenkille, vaikka sinnekin olis pitänyt keretä.
IMG_3900 IMG_3907 IMG_3437 IMG_3452 Mä muuten rakastan ihan älyttömästi näitä syksyn värejä. Aina kun nään jonkun ihanan värikkään puun, mä alan ihan innoissani osottamaa, että ää kattokaa kuinka ihanan värinen puu! Ne virkistää kummasti kyllä, vaikka muuten syksyhän on aika pimeetä, kylmää ja sateista aikaa.
           Meillä oli tänään koulukuvaus ja mua ärsyttää, kun se kuvaustilanne tulee ja menee tosta noin vaan. :-D Ei ehi valmistautua oikein. Nytkin vähän jäi semmonen jännitys tonne mahanpohjaan, että onnistukohan ne sittenkään. Viime vuonna mun koulukuva oli ihan kamala mun mielestä ja mä häpesin sitä. Mut ehkä parempi säkä tänä vuonna!
            Ollaan saatu takasin vaan ruotsin kokeet vasta, mutta se meni ainakin tosi huonosti. Onneks kuitenkin muut jutut vaikuttaa myös numeroon ja saan 9 tosta kurssista kuitenkin! Muita kokeita odotellessa, toivottavasti muut menis edes paremmin, tosin matikka menee todennäköisesti vielä huonommin.
            Eipä mulla nyt oikein muuta, tässä alkaa tulla jo kiire treeneihin :-D Mutta palaillaan videon merkeissä, kunhan sen kerkeän editoimaan, heippa <3
Ps. Muistakaa tykätä tupakanvastaisen kampanjan fb-sivuista! (CLICK)

17 kommenttia:

  1. Moi iina! Eka mä sanon et oot tosi kaunis ja mukavan olonen. Sun blogiski on tosi kiva. :) Mut aattelin et osaisit auttaa tässä, koska oot hyvä koulus. No saatto kuulostaa vähä tyhmältä. Mut mitä tarkottaa että: " Pyöräilijään varastoituu energiaa mäkeä noustessa. Tämä energia jota varastoituu on nimeltään potentiaalienergiaa. " Tiiän mitä on potentiaali energia mut millä tavoin sitä varastoituu? Ku mun mielest energiaa pitäs poistuu liikunnan avulla. :D Toivottavasti vastaat!

    Tv: Kasiluokkalainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos :)! Siis wikipediassa lukee näin: "Potentiaalienergia eli asemaenergia kuvaa kappaleen kykyä tehdä työtä asemansa ansiosta." Potentiaalienergia ei tarkota sitä poistuvaa energiaa vaan siis semmosta, no en osaa selittää millasta. Mut siis sun tarvii vaan tietää, että potentiaalienergiaa varastoituu just esim. pöydällä olevaan tietokoneeseenkin lattiaan nähden. Eli aina kun joku tavara tai ihminen on korkeammalla kun joku tietty taso (eli esim. lattia) niin siihen tavaraan/ihmiseen varastoituu potentiaalienergiaa :) Sit ku esimerkiks uimahyppääjä on siellä ylhäällä ennen hyppyään, nii sillä on potentiaalienergiaa, mutta kun se hyppää, niin tää potentiaalienergia muuttuu koko ajan alemmas tultaessa liike-energiaksi, kunnes se osuu sinne veteen, nii sillä ei oo enää potentiaalienergiaa ollenkaan siihen veden pintaan nähden siis. :) Tää on vähä vaikee selittää mut koita muistaa noi esimerkit!

      Poista
  2. Näin sut tuola Tampereella! Ja sun blogin kuvat on niin ihanan hyvä laatusia! ♥ Panostus kyllä näkyy ruudun toisellekki puolelle:) Ja toivottavasti toi stressi helpottaa syyslomalla:3

    VastaaPoista
  3. Joo kiitti tajusin! Oikeesti Iina oot nii ihana! :) <3 Oon miettiny tota jo aika kaua ja oon aatellukki et se ois jotai tolast, mut en oo sit ollu varma. :)

    VastaaPoista
  4. Olin ilmeisesti samassa vaunussa sun kanssa tampereelle menevässä junassa, jäin ite kanssa tampereella ja siinä oven lähellä sut huomasin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha noni :P En oo varma olitko se yks tyttö, ku ainakin yks katto aika pitkään x)

      Poista
  5. Ihan hullua kuinka nopeesti lapset kasvaa! :D Justhan sä pistit kuvia Mimosan ristiäisistä ja nyt se on kohta vuoden!
    Oli muuten kiva nähdä Tampereella. :)♥

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva tää postaus!
    Mäki ain stressaan koulusta ja tällee on tulos parit kokeet kans mut onneks alkaa syysloma kohta!:)
    Http.okayokay-blog.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Ihania syksyisia kuvia! :) ja muutenki tosi kiva postaus! ;) olisiko mahdollista tehdä semmoinen video (tai kuvilla) jossa näytät miten värjäät kulmasi ja millaisella aineella yms? koska ite en tiiä.. :( mullla on blodit kulmat ja haluisin värjää ne ku en aina jaksa piirtää niitä ku on alkanu menee jo hermo siihe... :/ mut jos viitsisit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! Mä en tosta aiheesta viitsis tehä videota tai muuta, mutta voin tässä lyhyesti selittää, ei oo vaikea meinaan!
      http://3.bp.blogspot.com/-1wBQhbvYi6E/T6Yzr0TJEjI/AAAAAAAAAZs/A8E4yK8YGjM/s400/IMG_6825m.JPG
      eli toi on se väriaine mitä mä käytän, sitä saa ihan normi kaupoista, ite oon ostanut S-marketista :)
      Sisällä on ohjeet, mutta selitän lyhyesti. Eli siinä on kaks sellasta tuubia, joista laitetaan kummastakin aika vähän sitä ainetta ja ne sekotetaan sellasella valkosella tikulla, jolla sitten väriaine myös pitää levittää kulmakarvoihin. Yritä värjätä sen muotoiset kun itse haluat saada. Vaikutusaika paketissa on vain muistaakseni 5 min, mutta ite pidän 15-20 min, koska se ei yksinkertasesti tartu muuten hyvin mun niin vaaleisiin kulmakarvoihin. Sitten vaan otat vaikka paperilla ja vedellä pois värit ja se on siinä :)

      Poista
  8. Tämmöisiä*, ei "tämmössiä" sama kaikis "tällaisia, sellaisia, tuollaisia (kaikkiin tulee vaan yksi S- kirjain) :D ku sä kirjoitat ja sanot aina ne kahel ässällä ni halusin nyt vaa sanoo mut joo:) haha sori oli pakko.. xd mut oli kiva postaus ja upeita nuo kuvat ah ihan piristää päivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä tiedän miten on kieliopillisesti oikein, mutta en kirjoita kuitenkaan ihan kirjakieltä :-D Mä sanon tollee sen ja kirjotan täällä, mutta äidinkielen jutuissa kirjotan oikein. Kiitos <3

      Poista
  9. Moikka
    tää ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta oon miettinyt pitkään että pystyykö blogin seuraajia poistamaan muuten kun estämällä sen ihmisen. Tai siten en vaan osaa käyttää tätä palvelua vielä kunnolla. Jos joku osaisi vastat olisi kiva ;) Aivan ihana postaus ja minäkin tykkkään syksyn väreisä .

    VastaaPoista