torstai 16. lokakuuta 2014

Kameravalitusta ja syksyvaatteita!

Heippa ! Video selittääkin teille aikalailla sen, miksei ole tullut taas postausta. Mutta pian asia onneksi muuttuu. Sori muutama kirosana, aina mua ärsyttävistä asioista puhuessa pääsee kirosanoja lipsahtamaan. Palaillaan nyt seuraavassa postauksessa, ainakin kaiken toivon mukaan, uuden kameran kuvien/videon kera. Heippa <3 sjdt

13 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat kameras pian! :) Mutta jos et saakaan, niin Anttilaan on turha mennä raivoamaan, sillä ne ei voi vaikuttaa Netanttilan tekemisiin tai toimituksiin. Kysellä tottakai kannattaa, jos se olisi tullut, mutta siellä ne ei sitä saa nopeammin tulemaan.

  Hyvää tulevaa syyslomaa! Oma alkaa olla jo lopussa! :<

  - Iso-Jutta

  VastaaPoista
 2. voi iina :( kyllä se kamera sieltä vielä tulee, ku toi posti aina sillon tällön vaa takkuilee. mutta kannattaa seuraavalla kerralla harkita tilatakko netistä vai ostaako suoraan kaupasta jos ei kestä postin jumittamista vai mitä? :) tiedän kyllä varsin hyvin itse tuon saman fiiliksen kun ärsyttää kun paketti ei oo ikinä perillä

  VastaaPoista
 3. mistä noi sun mustavalkoset legginsit on?:) oon etsiny tosi kauan ton tyyppisiä mutta mistään ei tunnu löytyvän.. ne on tosi kivat!:)

  VastaaPoista
 4. :)Tosi kivaa kun tuli video ,vaikka sulla onkin tosi kiireinen arki.Älä stressaa videoiden tekoa.:)Kyl me jaksetaan oottaa..!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksetaa oottaa mut noi sun videot on Nii perseestä. Joitakin voi sietää

   Poista
  2. Miks sitten katsot hänen videoitaan? :D

   Poista
 5. Aivan ihanan oloinen blogi! :)

  x Kia
  http://kia-anette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mikä on sun kengänkoko? :D sun jalat näyttää nii pienilt ja söpöilt :')

  VastaaPoista
 7. Kyllä saat sun kameran kohta :) ihana syksyisiä vaatteita. Sulla on hyvä maku vaatteiden suhteen :) mulla alkaa maanantaina syysloma,millon sinulla alkaa? :)

  VastaaPoista
 8. Sulla on ihania vaatteita ja niin paljooooon!! Mä olen (positiivisessa mielessä) kateellinen, sillä itse joudun etsimään päällepantavaa kirppareilta. Allright, ihan kivoi vaatteita sieltäkin löytyy mut muitten vanhoja. Oma vika varmaan, sillä vaikka käyn koulun ohella kaupan kassalla töissä niin pakko säästää rahat että pääsen kerran vuodessa jonnekin ulkomaille. Talvilomalla haaveena lähteä Madeiralle jos rahat riittää. Asun yhä kotona, mutta joudun porukoille maksamaan ruokarahaa kun olen jo 18v täyttänyt. Ihanaa syksyn jatkoa sulle!!

  VastaaPoista
 9. Mäki asun Kouvolassa XD. Jos nään sut joskus ni saanks tulla pyytää sulta nimmarii

  VastaaPoista
 10. minkä nikonin kameran tilasit eka,peruutikko sen tilauksen? (: ostitko sen canonin omalla rahalla?itse ostan nikonin d7100 kameran.:)

  VastaaPoista
 11. mikä sun vanha kamera oli ja mite sille kävi? :D

  VastaaPoista