sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Video Tampereesta ja kuulumisia!

Heippa! Tuossa olisi siis videota Tampereesta teille.
       Tiiättekö, mulla nyt ei ajatus tahdo millään kulkea, enkä saa tähän kirjoitettua mitään järkevää miten aloittaisin postauksen. Mutta jos siirrytään suoraan niihin kuulumisiin! Mulla ei hirveesti oo nyt mitään tapahtunut, paitsi viikonloppuna. Muuten mun päivät on vaan mennyt treenamisessa ja koulunkäynnissä. IMG_3567 shr 1// Reilu viikko sitten Teemu ja mä <3
2// Mun uusi ihanan pitkä ja löysä neule !
sfjr 1// Menossa kouluun yks päivä
2// Läksyjä, läksyjä ja läksyjä...   IMG_3586IMG_3571 tj1// Eilen Teemun kanssa syötiin parasta pizzaa pitkästä aikaa <3
2// Eilen Veturissa ostoksilla, löysin ihanan toppaliivin!

Ennen perjantain treenejä tilasin netistä kameran, sillä uskottiin, ettei kaupoissa myydä sen hintasia kameroita, joten emme edes lähteneet katsomaan olisko siellä ollut sellaista. Perjantaina treenien jälkeen olin Teemun kanssa ja käytiin kaupassa ostamassa vähän hyvää. Herkut menikin jo mun osalta melkeinpä ennen ohjelman, siis Possen, alkua :-D Ilta meni siis Possea katsoessa.
         Lauantaina mulla oli aamusta treenit, jossa oli hikipalloilua, keskivartaloa ja liikkuvuutta. Teemu meni mun treenien ajaksi sairaalaan, sillä hänellä on ollut jo pitkään jatkunut flunssa ja muutenkin vähän voimaton olo. Siellä kestikin jonkin aikaa ja mäkin ehdin mennä Teemun seuraksi sinne, ennen kuin päästiin kotiin.Verikokeissa tai sydänfilmissä ei näkynyt mitään vikaa, mutta poskionteloissa kuulemma jotakin. Onneks ei sen kummempaa ollut, tai toivottavasti ei ole, sillä eihän noihin nopeisiin testeihin voi aina luottaa!
          Sairaalasta tultuamme lähettiin Veturiin palauttamaan Teemun työvaatteet ja muutenkin vähän katselemaan kaikkea. Mentiin huviksemme Anttilaan katsomaan, oisko siellä ollut sitä kameraa minkä perjantaina tilasin ja ai että mua alko ketuttamaan, kun näin, että sitä myytiin siellä. No, onneksi sen kameran pitäisi tulla tiistaihin mennessä! Testasin kuitenkin sitä kameraa siellä ja vaikutti ihan älyttömän hyvältä :-)! Mentiin vähän kaupoille tämän jälkeen ja mukaan tarttuikin yökkäri, sukat ja toppaliivi!

IMG_0976 IMG_0984 qe etj 1// Pelailtiin treeneissä jalkapalloa ja muuta yks päivä ulkona!
2// Lenkille lähössä tiistaiaamuna! dshsw eu IMG_3579 Joo, tossapa oikeestaan olikin mun kuulumiseni tällä kertaa. Mulla ei ole vielä syyslomaa, niin kuin monet tuntuu olettavan sillä perusteella, kun heillä itsellään on se nyt. Meilläpäin syysloma on vasta viikon päästä, eli vielä viikko koulua jälellä ennen lomaa! Ai että mä ootan tota lomaa, vaikka vaan viikon onkin. Oon todella sen tarpeessa nyt. Ootan etenkin sitä, että pääsen testaamaan uutta kameraani! Ää en malta oottaa oikeesti.
         Joku kuitenkin kysyy, niin kerron nyt: eli tilasin kokonaan uuden kameran, sillä mulla meni totaalisen hermo siihen edelliseen paikkaan, sillä sitä toimitusaikaa vaan pitkitettiin ja pitkitettiin. Päätin samalla tilata kokonaan uuden kameran muutenkin, eli tilasin nyt Canon eos 70 D:n! Ehkä se vaan on parempi mulle kuin Nikon, sillä mulla ei oo Nikoneista mitään kokemusta ja mun objektiivit on tarkoitettu Canonille, niin olis sääli luopua niistä sen takia.
         Mutta hei, eipä mulla nyt muuta, palaillaan taas heti, kun ehdin ja silloin toivottavasti uuden kameran kuvien/videon kera! Heippa <3

19 kommenttia:

 1. Ihana postaus taas!!:)♥

  VastaaPoista
 2. Ihana toi yökkäri��. Sit ku saat uuen kameran tee videoit.

  VastaaPoista
 3. Mulla on samanlainen toppaliivi, ihana. <3

  VastaaPoista
 4. Wow mikä toppaliivi <3

  VastaaPoista
 5. toi h&m:n toppaliivi on ihana :) mäkin kävin yks päivä ostamassa ton, tosin hieman erilaisen mut kuitenkin :) näinkin sut ja teemun mun kaverin kanssa veturissa, mut ei me sit uskallettu tulla moikkaamaan hah :D ehkä enskerralla! ;D

  VastaaPoista
 6. Vinkki: älä sano ihmisiä tai heidän kysymyksiään tyhmiksi vaikka ne sinusta sitä olisivatkin. Ohita "tyhmyydet" kommentoimatta niin et tee itsestäsi heitä tyhmempää etkä vaikuta ylimieliseltä. Ihanahan se on kun kehutaan ulkonäköä, vaatteita, poikaystävää jne. mutta loppupeleissä se on aika tyhmää ainakin näin ulkopuolisen näkökulmasta. Tuskin egosi tarvitsee nuoleskelijoiden pönkitystä, vai? Ajattele tätä rakentavana kommenttina tai sitten yhtenä tyhmyytenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni tämän kommentin idea vähän ohi nyt. En ymmärrä ensinnäkään mihin tämä nyt taas liittyy, sillä ei mun mielestä tässä postauksessa oo mitään tommoista ? Mielestäni saan sanoa kysymyksiä tyhmäksi, jos ne todella sitä ovat :D Ei sen pitäisi tehdä musta tyhmempää tai ylimielistä.
   Ja tuo loppukin meni nyt ohi. Mihin tuo kehujuttukin nyt liittyy ja miten ihmeessä se liittyi ekoihin lauseisiin sun kommentissa? Ois ihan kiva, kun edes ymmärrettävästi näitä rakentavia kommentteja kirjoittaisitte, nyt olen vain ihan kujalla.

   Poista
  2. Ok, väärä foorumi kun tarkoitin ask:ssa esittämiäsi kommentteja kysyjistä / kirjoittajista jotka valitettavasti joskus ovat aika töykeitä. Sitten kun nättiä nassuasi tai vaatteitasi kehutaan niin ne viestit kyllä kelpaavat. Ymmärräthän että suurin osa kysyjistä / kommentoijista on varsin nuoria, lapsia suorastaan, eli on kai itsestäänselvyys että kysymykset saattavat sinusta tuntua "tyhmiltä" tai itsestäänselvyyksiltä. Sulla on positiivinen imago, älä pilaa sitä sillä että ihmiset alkavat kuvitella että oot nokkava tai jopa ylimielinen. Ole onnellinen että sulla on faneja ja kestä meistä jopa ne "tyhmimmät".

   Poista
 7. Moi! :) millä tavalla sun treeniviikko rakentuu? (Esim. Ma nopeus, ti voima jne.)

  VastaaPoista
 8. Ootte teemun kans täydellinen pari! ♡♥

  VastaaPoista
 9. Iina onks sulle ikinä käyny sillee että et oo kerinny tehä koetta?:/ Mulle kävi fysikan kokeessa. Kirjotin esseetä liian pitkään. Sain kyl siit täyet ja plussaa. ja sitten aloi paniikis tekee niit muita. :D Sain 9- ja mua harmittaa iha sikana ku mul on 10 fyke ja oikeesti oisin osannu ne tehtävät mut Se aika...

  VastaaPoista
 10. Mun on nyt pakko laittaa video ehdotuksia tänne kun mulla ei oo askia niin yks olis että tekisit taas jonku kokkaus videon tai sitten vaikka laulu videon (esim anna abreun huominen on huomenna) sitte olis toooosi kiva jos tekisit semmosen "not my arms" videon jonkun kaveris kanssa (jos on mahdollista) ja voisitte siinä vaikka meikata, syödä tai vaikka hoitaa sun koiria:3 ps. Oot tooosi ihana ja nautin aina sun videoista!! ♥♥

  VastaaPoista