torstai 21. elokuuta 2014

Videota yleisurheilusta ja kuulumisia!

Moikka! Tässä olisi vähän niinku sitä yleisurheilupostausta videon muodossa, jota oon lupaillut teille jo jonkin aikaa. Mä tein viime syksynä erilaisen urheilupostauksen, jonka voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ ! Tossa ylhäällä olevassa videossa kerron siis mun urheiluhistoriasta ja saavutuksista sekä ruotsi-ottelusta, johon on muuten enää reilu viikko, jee! Videosta tuli vähän suunniteltua pidempi, mutta jos ette jaksa katsoa niin älkää katsoko.
          Mun oli tarkoitus laittaa tohon mun kisoista juoksupätkiä, mikäli vaan löydän niitä jostain, mutta en enää tohon viitsinyt laittaa, koska toi oli jo tarpeeksi pitkä ilman niitä. Ajattelin, että voisin tietysti tehä erikseen videon, jossa vaan on kisoista kuvattuja juoksupätkiä, kiinnostaako nähä sellaista? IMG_9619 IMG_9650 IMG_9613 IMG_9696 IMG_9686 f Mutta hei, kerron tässä nyt vähän kuulumisia! Eli ennen kun koulut alkoi, sisko ja lapset tuli käymään meillä. Ottelin taas kuvia pikkusista ja musta noi on kivoja, tykkään tosta etenkin, missä kaikki kolme näkyy :') Miko pelaili suurimmaks osaks mun kännykällä minion rushia ja subway surfersia ja Maisa oli Mimosan ja mun kanssa. Aina vaan täytyy hehkuttaa noita Mimosan silmiä, ne on niin suuret ja ihanan väriset! Lisäks ihanan tummat ripset ja tummat hiukset. Oon ihan kateellinen. Mimosa söi meiän lattialla suklaapiparia, jonka jälkeen oli niin lattia kuin Mimosan naamakin ihan sotkunen, mutta eikös ookkin söpö :')IMG_9738 IMG_9737 Viime viikon sunnuntaina oli Espoossa Tähtikisat, joissa juoksin 100 metriä. Eka juoksu meni hyvin, juoksin 12,54 s, mutta alkoi vähän harmittamaan, sillä ootin ennätystä. Sitten jäin jännityksellä oottamaan, että pääsenkö finaaliin ja mä pääsin ihan A-finaaliin, juuri kahdeksantena eli viimeisenä. Siellä oli siis myös B-finaali, jonne pääsi alkuerissä 9-16. sijoittuneet. Finaalikin meni hyvin, juoksu tuntu hyvältä ja tunsin, että nyt sain vähän eri tavalla itestäni irti. Jännityksellä odotin tulostaululle ilmestyviä tuloksia, mä kun olin siis finaalin viimeinen ja niitä tuloksia ilmestyi yksi kerrallaan lisää. Sitten se aika ilmestyi siihen ja olin superilonen. Uusi ennätys on nyt siis 12,48 s eli pääsinpäs alle 12,50 s!
Huomenna alkaa kauden päätöskisat, SM-kisat. Mulla on siis huomenna 100 metriä ja sunnuntaina 200 m. Lauantain vietänkin kotona, sillä mulla ei ookkaan silloin 200 metrin alkueriä, sillä aikataulu muuttui. Toivotaan, että kisat menee hyvin, sillä kyllähän se jää harmittamaan, jos kauden viimeiset kisat menee huonosti. IMG_9755 IMG_9757 PicMonkey Collage Äiti toi mulle tossa pari päivää sitten tuliaisia, kun ne oli Tuurissa miesystävänsä kanssa. Hehe, enää yksi levy jälellä...hups. Mulle ei auta ostaa suklaata noin paljoa, sillä silloin tulee syötyä ne, kun ne siinä mukavasti houkuttaa koulupäivän jälkeen. Äiti osti myös mulle sukkia, niitä kun mulla tuppaa aina hukkumaan johonkin :-D Mutta hei, viikonloppu menee kisaillessa ja silloin en ehdi tänne mitään päivitellä. Mulla on sitten ainoastaan maanantaina aikaa ehkä SM-kisoista tehdä postausta, mutta jos ei mua silloin kuulu, niin sitten se siirtyy myöhemmälle, sillä mulla on nyt tulevana tiistaina se kystaleikkaus jo! Päivittelen tänne, kun mulla on kuvia tai videota, heippa <3

43 kommenttia:

  1. Ihanan pitkä postaus! kiitos!! (:

    VastaaPoista
  2. Hyviä kuvia! :)
    Hyvä aika espoossa! Tsemii huomiseen ja sunnuntaiseen juoksuun! :)
    Ittee jännittää tosi paljon, vaikka en oo jännittäny ikinä silleen näin aikasin ja varinkaan paljoo. Johtunee ku mulla on esteet... Vesieste kuumottaa, jos katos kaadun sinne :D Oon kerran juossu ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!! Ja pieni jännitys kuuluukin olla ;) Itteäni ei jännitä tällä hetkellä, eikä oo yhtään SM-kisa fiilis, koska Kotka :/ Siellä oon käyny niin usein kisaamassa ja nyt ku ei yövytä ees hotellissa :s Mut hei tsemii sullekin ja hyvin ne menee :)!

      Poista
    2. Ymmärrän täysin sun tilanteen! Meiltä ajaa kotkaan reilut 4h! :D
      Mutta kiitos kovasti! Ennätyksiä tavoitellen sinne. :)

      Poista
  3. Kiva ja erilainen video ! :)
    Tosin vähän kummastutti että kuvat sinun kisoista oli lähinnä sellaisia missä sinä oletettavasti seisoit aina siinä ykkössijalla,mutta ei se nyt mitenkään huono asia ollut :D
    Olen todella pahoillani isäsi poismenon vuoksi <3 Vanhemman menettäminen on elämän kamalimpia tapahtumia eikä sitä heti haluakkaan ymmärtää. Voin samaistua sinun tarinaasi melkein täysin, koska oma isäni kuoli kun olin 14 ja laitoin asian syrjään ja annoin asian olla. Kuitenkin vuoden lopussa ja seuraavan vuoden alussa tuli lihottua, koska kai minä sitten söin suruuni niinkuin sinä tuossa videolla kerroit..
    Onneksi on kaikki ihanat muistot joita ketään ei voi viedä pois ! <3
    Oikein paljon onnea tuleviin kisoihin ja toivottavasti menestyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja haha, musta ei hirveest oo ku ykköspallilla kuvia, mut noi oli ekat mitkä löysin nii siks tuli vaa melkein sellassia, missä ykköspallilla seisoin :-D
      Kiitos <3 Kiva kuulla, että en ole ainoa, joka noin on tehnyt isän kuoleman jälkeen. Olen pahoillani myös <3 ja totta <3! Kiitos paljon sulle! :)

      Poista
  4. Meillä on koulun kanssa yleisurheilukisat tulossa ja mun olis tarkotus mennä pituushyppyyn oisko sulla joitakin vinkkejä esim hyppy tyyleistä? Oisin tosi tosi kiitollinen jos voisit auttaa. Sain viime vuonna kyseisistä kisoista kultaa,mutta en millään usko onnistuvani uudestaan joten vinkit tulis tarpeeseen. :) Tosi hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mulla ei oo pahemmin hyppytyyleistä vinkkejä, mä kun sanoin tossa videolla just, että mä en oo koskaan oikein osannut tulla hienosti alas :D No mutta, sen verran osaan sanoa, että juokse kovaa se vauhti, se on iso osa hyppyä! Ja ponnistusvaiheessa kädet apuun, niin pääset ylemmäs :) Kyllä ne hyvin menee! Kiitos :)!

      Poista
    2. Kiitos paljon! :)

      Poista
  5. Sun videot ja tää blogi on ihan super kivoja ! oot tosi kaunis ja onnea siihen leikkaukseen :)

    VastaaPoista
  6. tee erikseen video jossa laitat kisoista videopätkiä sun juoksuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) Täytyy vaan ettiä niitä sit ku on aikaa, esim. ens viikolla saattaa leikkauksen jälkeen olla aikaa :)

      Poista
  7. Mistä tuo nahkatakki on? :) Onko se semmoinen lyhyempi vai meneekö pepulle asti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:stä :) Ja lyhyt, ei mee pepulle asti :) Eilen joku oli vieny ton koulussa, mutta onneks tänään joku palautti sen, oli vaan vahingossa ottanu mun takin, huh!

      Poista
  8. Ihana postaus jälleen kerran :)! Onnea leikkaukseen, toivottavasti kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
  9. Pääsiskö sua perjantaina moikkaamaan joskus kahden aikaan sinne keskuskentälle??
    T. 15v. Kotkalaisfanisi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suosittele siihen aikaan, sillä me lähetään vasta 14 jälkeen ajamaan kotkaan :/ Ollaan siellä joskus 15-15.30 vasta :)

      Poista
  10. Onnea leikkaukseen! <3

    VastaaPoista
  11. Kiva kun teit tämän videon! Missä sarjassa oot voittanut sun sm-mitalit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihdoin ja viimein ;) Ja siis T14 ja T15 sarjoissa oon voittanu :)

      Poista
  12. Mä en tiedä missä vika, mutta mulla aina lagaa kone kun avaan tän sun blogin : S Ei kauaa, mutta hidastuu tyyliin 10-20 sekunniksi..

    Ootko miettinyt mille tasolle pyrit? Haluaisitko esim. EM- tai MM-kisoihin aikuisena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähä jännä :o
      Ja en sillee oo miettiny, mut EM-kisoihin ois kyllä siistiä päästä!

      Poista
  13. Ihana postaus jälleen kerran <3! Sori, uskon että sulta on kysytty tämmösiä kysymyksiä monesti aikasemminki, mutta aattelin nyt silti kysästä . Oon siis 14- vuotias ja kovasti urheilullinen tyttö ja mua kiinnostais kovasti yleisurheilu, mutta onkohan mulla mitään mahollisuutta alottaa enää tässä iässä, osaistkohan yhtään sanoa ? Kiitos paljon jos autat !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3!
      On sulla mahollisuus toki, etenkin kun urheilullinen olet jo valmiiksi :)!

      Poista
  14. Ei vitsi kui ihana video! Ite harrastan juoksuu, tosin vaa iha omaks iloks juoksentelen ja tykkään tosi paljo! Nyt kuitenki koulun alettuu oon ollu tosi väsyny, sairastellu ja kaikkee ja motivaatio on ollu aika hukassa..Vaikka itellä ei oo kisa tavoitteit kummemmi ku et juoksisin ens vuonna 3000m coopperis ja et pärjäisin koulunkisoissa ja erityisesti mun maakunta-alueen koulujen välisis kisois, nii toi video anto jostai syystä mulle iha sikana motivaatioo ylipäätää kaikkee liikuntaa! Kiitos täst videosta, oot ihana! <3

    VastaaPoista
  15. Ahdistaako sua esim. verkata/ olla kentällä (SM) ku et tiä ketkä kattoo sun videoita?
    Olit 4. 200m, hyvä!! :)
    Itellä meni hyvin ja huonosti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus joo! Mut ei aina :) kiitos :)! Ja voi ei, no mut onneks ees toinen meni hyvin :D!

      Poista
  16. Miten se menee: siis kun on kouvola ja kuusankoski? Onko ne niinku erii vai samaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusankoski kuuluu Kouvolaan :)! Mut siis ennen tää oli itsenäinen, kunnes tos muutama vuos sit nää kunnat yhdisty :)

      Poista
  17. Eilen oli ylen etusivulla Iina sinusta juttu.Myös muista vlogaajistakin oli :) :)

    VastaaPoista
  18. Mitens leikkaus meni?! :)

    VastaaPoista
  19. Voitko joskus ottaa kuvan jossa sulla on vähän vaaleemmat kulmat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän piirtää näit vaaleiks mutku nää ei ikinä suostu :/ aina tulee liian tummat :/

      Poista
    2. Voisit kokeilla vaihtaa vaalampaan väriin? Ovat nuokin kivan väriset. :-)

      Poista
  20. Missä istuitte stadionilla? Olikko osallisena MM-ennätykseen letkajenkassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A9 ja A8 katsomoissa la ja su :) ja en valitettavasti :D yritin kyllä osallistua mut ei meiän katsomo ollu hyvä :<

      Poista