torstai 28. elokuuta 2014

SM-kisat 2014 + muut kuulumiset!

Heippa! Hengissä ollaan, vaikka viikkoon ei oo musta täällä mitään kuulunutkaan. Nytkin heräsin ihan tämän postauksen tekemisen takia ajoissa, sillä mulla on hirveästi hommia nyt ja kaikki painaa päälle, mutta palataan siihen myöhemmin. Eli tässä olis nyt viime viikonlopun ja tämän viikon kuulumisia! IMG_9763 IMG_9768 IMG_9779 IMG_9798 IMG_9814 Torstai-iltana päätin yllättää Teemun ja lähdin bussilla Voikkaalle katsomaan Teemun peliä. Yleensä oon pyöräillyt sinne, mutta yritin säästellä itseäni seuraavan päivän SM-kisojen takia. En sitten tajunnut, että siellä varmaan on illalla _vähän_ kylmä... Eli jäädyin sinne sitten, tärisin siellä ihan totaalisesti ja alkoi vähän kaduttamaan, sillä pelkäsin, että pilasin tolla nyt mun viikonlopun kisat. Teemun joukkue voitti ylivoimaisesti, muistaakseni 10 tai 11-0 :-D Pelin jälkeen tulin pois Teemun mopon kyydissä, sillä olin ottanu kypärän sitä varten, että just sillä sit pääsisin kotiin. Olin ihan jäässä, kun saavuttiin meille ja laitoin heti lämpimiä vaatteita ja koitin lämmitellä. Se kai sitten auttoi, sillä en pahemmin kipeäksi tullut, tosin vähän enemmän tota limaa tuntu tulevan, mutta ei onneksi sen kummempaa. IMG_9971 Perjantai mulla oli vapaata koulusta, sillä piti keskittyä SM-kisoihin. Mulla oli hyvin aikaa siinä siis ennen kuin lähettiin kohti Kotkaa. Mä lakkasin mun perinnekisakynnet, noi mulla on ollut joka SM-kisoissa. Kahelta Sannin iskä haki mut niille ja oltiin siellä hetki ennen kuin lähettiin Kotkaan ajamaan. Perillä mulla oli jonkin verran aikaa, eikä tarvinut heti lähteä verryttelemään. Mulla oli perjantaina siis kaksi kertaa 100 metriä siellä, sillä meillä oli alkuerät ja finaali. IMG_9844 IMG_9953 IMG_9958 IMG_9959 IMG_9962 IMG_9967 Alkueriä oli vain kaksi ja niistä pääsi kustakin erästä 3 suoraan finaaliin ja kaksi aikojen perusteella. Mä pääsin onneksi sellaiseen erään, jossa pystyin olla helposti toinen. Toisessa erässä oli vähän enemmän kamppailua sitten jatkopaikoista!
        Alkuerien jälkeen finaaliin oli reilu 2,5 tuntia, jonka aikana söin ja lepäilin. Illalla oli aika viileä juosta, eikä tulokset olleet kovinkaan hyviä kellään. Lisäksi tuolla Kotkassa puhalsi lähes koko ajan vastatuuli, siellä on oikeestaan aina vastatuulta melkeinpä, kun siellä oon kisannut. Sain finaalissa hyvän lähdön, mutta itse kiihytys jäi aika lyhyeksi. Muuten juoksu meni oikein hyvin ja ajattelin vaan, että "ää nyt otat kiinni nuo muut ja saat mitalin!!". Olin kuitenkin neljäs, mutta en mä paljoa mitalista jäänyt, 7 sadaosaa vain, kuten kuvista näkyy! Olin tosi tyytyväinen ja mun aikani oli 12,58s, joka oli yllättävän kova tohon säähän, sillä monet jäivät paljon paljon enemmän omista ennätyksistään. Finaalissa tais muuten olla aika nollatuulet kyllä, että siihenkin nähen hyvä juoksu, sillä mun ennätykset on juostu myötätuuleen. Sanoisin, että elämäni paras juoksu olis ollut, jos olis ollut lämpimämpi ja vähän myötätuulta :) PicMonkey Collage IMG_9969 IMG_9979 Lauantaina mulla ei ollut sitten mitään lajia ja vietin sen päivän kotona hoidellen muun muassa koulujuttuja. Sunnuntaina oli sitten aikasempi herätys, sillä lähettiin jo klo 10 ajamaan Kotkaan.
        Mua ei silloin perjantaina jännittänyt oikeestaan ollenkaan, mutta sunnuntaina... siis olin ihan paineissa :-D 100 metrillä kun voi vaan painaa sen suoran niin kovaa kun pystyy, mutta 200 metrillä on se kaarrekin juostavana. Mun jännitystä ei auttanut se, että eräjaot oli ihan kamalat mulle. Mut oli pistetty toiseen erään, radalle 2(vihaan sisäratoja, koska ne on niin jyrkkiä) ja siinä erässä oli melkein kaikki kovat samassa. Alkueriä oli siis 3, joten vain 2 parasta/erä pääsi jatkoon ja yhteensä 2 sitten aikojen perusteella. Joku meni sitten valittamaan siitä eräjaosta, koska se oli oikeasti epäreilu. Sitä muutettiin vaan sen verran sitten, että mun eräni oli 3, mutta rata pysyi samana ja kilpakumppanit, lukuunottamatta yhtä, joka vaihtui eri erään.
        No, sitten koitti juoksun aika ja yllätyin, sillä ei se 2 rata ollutkaan niin paha kuin olin kuvitellut! Meillä oli mukava vastatuuli siinä, -3.1 m/s, että ei ollut mikään kiva juosta. Olin eräni toinen eli pääsin suoraan jatkoon ja siinä vaiheessa mulla ei ollut enää paineita, sillä finaalissa sit painetaan ihan eri asenteella.
        Juoksun jälkeen taas söin ja lepäsin, kunnes koitti finaalin aika. Finaalissa mulla oli sitten ratana uloin rata eli 8., joten nyt ei ainakaan voinut valittaa radan jyrkkyydestä :-D Juoksu meni hyvin, koko loppusuoran vedin minkä pystyin, annoin oikeesti kaikkeni. Ei riittänyt taaskaan ihan mitaliin, olin siis 4. taas. Aika oli 26,23 s, mikä oli ihan huippu, sillä monia juoksuja oli alla ja juoksin elämäni kovimpaan vastatuuleen: -4,7 m/s. Uusi ennätys olisi tullut, jos olisit ollut tyyni sää tai myötätuulta! Mulla ei tästä juoksusta ole mitään materiaalia valitettavasti, koska ei ollut ketään, kuka ois voinut kuvata. Tai siis valmentaja kuvasi sen videolle omalle tabletilleen, mutta eihän mulla sitä ole. Tälläkin kertaa jäin mitalista vain vähän reilun kymmenyksen. Mut olin tosi tyytyväinen, sillä elämäni parhaat juoksut olisivat olleet, jos sää olisi ollut erilainen.
        Kummankin kisapäivän jälkeen käytiin syömässä Abc:llä ja alotinkin tässä nyt herkuttelujakson, kun kisakausi loppui :P IMG_9992 1 IMG_9985 IMG_9986 IMG_9998 IMG_9990 IMG_0001 Kävin maanantaina kirjastossa lainaamassa kirjoja, sillä koulun takia pitää taas lukea jokin kirja. Olin suunnitellut, että luen niitä sitten sairaalassa ollessani, mutta heh mites kävikään...
        Eli siis tiistaina heräsin joskus 5 jälkeen jo, sillä mua jännitti. 7 jälkeen lähettiin sairaalaan ja siellä sitten mulle annettiin ne sairaalavaatteet, esilääke ja mitattiin verenpaine ja pulssi. Sitten mut vietiinkin leikkaussaliin ja muistan sen, kun mulle sanottiin "hyvää yötä" ja sitten nukahdin.
        Seuraavaksi heräsin tokkurassa vähän ennen 11 ja mut vietiin sitten sinne huoneeseen. Koko päivä meni puoliksi nukkuessa ja puoliksi kännykällä ollessa. Ei ollut mitään kiinnostusta avata niitä kirjoja ja lukea, ja vaikka oisinkin lukenut, en usko, että oisin muistanut mitään lukemastani :-D Mulla oli sellanen letku tossa kaulassa ja se vähän häiritsi liikkumista, mutta ei sen kummempaa.
         Koko päivänä ei ollut ollenkaan nälkä eikä vessahätä. Söin kuitenkin joskus 12 jälkeen jäätelöä ja mehukeittoa. Iltapäivällä en pystynyt syömään ollenkaan, sillä sattu ihan liikaa. Mua se ei sinänsä haitannut, kun ei nälkäkään ollut. 17 tuli äiti käymään vähäksi aikaa ja sen jälkeen tuli Teemu. Teemu olikin mun kanssa siellä koko illan. Käytiin yhessä vessassa, vaikka tosiaan ei mulla vessahätää tuntunut, mutta näköjään sellanen oli sit kuitenkin, en vaan tuntenut sitä :-D Teemu lähti joskus yhdeksän jälkeen kotiin vasta.
         Yön nukuin aika huonosti, mutta odotin vaan, että pääsen kotiin. Eilen sitten koko aamupäivän odotin, että kohta pääsen kotiin, kun multa irrotetaan letku, mutta ei... Joskus 13 maissa se viimein irrotettiin ja pääsin kotiin, jonne menin sitten taksilla. Sairaalalta meille ei tarvi ajaa kuin alamäkeä joku 1-2 km, mutta en saanut lähteä yksin hortoilemaan, joten menin sillä taksilla ja 11,50 euroa maksoi tollanen matka :-D Teemu oli ostanut mulle ruusuja ja suklaata, ihana <3 Eilen tilattiin illalla pitsat (taas) ja syömisen jälkeen nukahdin Teemun kainaloon, kunnes heräsin, kun Teemun piti lähteä. 2 D962ED7F-00F9-4C24-9EEA-0D72FD6C7F9F_zpsnv9omsdf Tulipas paljon tekstiä tällä kertaa! Mutta ehkä se ei haittaa, ku en nyt viikkoon oo kuitenkaan postaillut. Mulle tuli viime viikolla muuten uudet farkut, jotka tilasin Freddystoresta, on muuten aivan ihanat! Kerrankin farkut, jotka istuu hyvin, mulla ei taida olla yhtiäkään sellasia ollut aiemmin. Tänään olisi ihan hirmusesti koulujuttuja hoidettavana ja oikeesti, niitä on ihan liikaa. Enkä osaa mitään, kun pitää itsenäisesti opiskella... Mut kattoo nyt miten selviän! Mulla on tosiaan vaan tää päivä aikaa, sillä huomenna lähetään jo aamusta kohti Helsinkiä ruotsi-ottelua varten! Ootan niin innolla tätä viikonloppua. Mut jospa menisin tästä nyt syömään edes aamupalan, kun sitäkään en oo vielä syönyt, hups :-D Palaillaan ensi viikolla, heippa <3

30 kommenttia:

 1. Hyvä iina! :)
  Juoksit hyvin, katoin sen. Siis 200m. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vai olikohan se 100m :DD
   Mutta näin sun 100m ainaski :D

   Poista
  2. Ajattelekko kisois esim. että kattookohan toi ja toi sun videoita?! :D

   Poista
  3. 1. Anonyymi
   Kiitos :)!
   2. Anonyymi
   Aattelen juu :'D

   Poista
 2. Mikä leikkaus sulle tehtiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan nyt Iinan puolesta, kun luulen, että Iina on jo kyllästynyt vastaamaan näihin mikä leikkaus-kysymyksiin.:D Mutta Iinalta leikattiin siis kaulasta kysta(Googleta, jos et tiedä mikä se on). :) Ja Iina on kertonut aiemmissakin postauksissa tuosta leikkauksesta, niin olisit löytänyt vastauksen sun kysymykseen täältä blogista jos olisit vähän ollut omatoiminen. :)

   Poista
 3. Onnea iina!! Hyvät juoksut!!

  VastaaPoista
 4. en tienny et kukaan ostais noita pepputyrkkyfarkkuja, eikös ne oo sen takii tollaset kun halutaan esitellä peppua :D mut tosi kiva postauus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt puolestani mä haluan ottaa kantaa tähän..
   Urheilijan kropalla OIKEASTI istuvia farkkuja on vaikea löytää ja luulenpa että Iina on nää hommannut juurikin sen istuvuuden takia joihin nää "tyrkky"farkut on just parhaat. :)

   Poista
  2. Millai noi on erillaiset et noist tulee tyrkkyfarkut?

   Poista
  3. Noissa farkuissa on "pyöreät" takataskut, jotka korostavat pepun muotoja.

   Poista
  4. Iinalla nyt vaan sattuu olemaan keskimääräistä teinityttöä parempi peppu, todennäköisesti ihan reenin takia : D Suurimmalla osalla kun ei ole (sielläkään) muotoa ollenkaan, niin luullaan että jos joku on reenannut pakaralihaksia = tyrkky.... : DD

   Poista
 5. Anteeksi että täälä blogissa kysyn mutta en voi askissa kysyä koska anonesto:D Niin tosiaan mikä se sun nenässä oleva juttu oikein oli?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ollu nenässä... Ja iinan kaulassa oli kysta (kato googlest jos et tiiä) iina on kertonu siitä sen videoissa ja blogissakin...

   Poista
  2. Jos tarkotat sitä ku postasin kerran kuvan missä mun nenässä oli jotain, nii se kyl selvis sinä sanot minä teen -videolla :D

   Poista
 6. Hei kerro sun koeviikoista. Tyylii missä ne kokeet pidetää, onko kouluu enää sen jälkeen, pukeudutko normisti vai rennosit, meikkaatko silloin? Jaa myös parhaat vinkkis koeviikoille! :D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos mun video nimeltä "Lukio!" :p en muista sanoinko siinä tosta laittautumisesta mut en tosiaa laittaudu yhtää sillo :) mut aika normi vaatteet, sellaset helpot!

   Poista
 7. paljon noi pökät makso ja mikä koko sulla on niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko xs, vähä kirraa eestä mut ei ollu muuta kokoa :/ pitää venyttää vähä! Ja hintaa 119€!

   Poista
 8. Hei itse ajattelin myös tilata freddyt! Minkä kokoiset nuo sun on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Nuo mun on xs:t, ei ollu muuta ku kaikki loppuunmyyty :( vähä pienet etupuolelta kyllä, pitää venyttää vähä!

   Poista
 9. semmosta mietiskelin että tanssitko wanhoja ja kenen kanssa ? :))))

  VastaaPoista
 10. Joo noniin. En usko, että ketään kiinnostaa se, että sulla normaalia enemmän limaa tai se, että kävit Teemun kanssa yhdessä vessassa. Mitä ihmettä? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ketään ylipäätään kiinnostaa mikään mitä teen? Herranjumala ku oli nyt iso juttu että noi sanoin :O Tietääkseni saan kirjottaa ihan mun omia kuulumisiani oman mieleni mukaan, ei oo mun ongelmani jos juuri sinua ei kiinnosta. Ne kuului mun päivään ja asiasta mainitsin vain, not big deal, paitsi sulle.

   Poista
 11. OOn ihastunu teemuun joten vihaan sua

  VastaaPoista