torstai 7. elokuuta 2014

Pilalle menneet 1 + asiaa -video!

Heippa! Mä julkasin tän toissapäivänä, mutta tänne laitan nyt myöhässä, sori. Aattelin vaan julkasta tän nyt, mutta parempaa postausta voin tässä pian tehdä! Ei ole paljoa tullut kuvailtua nyt, mutta katsellaan, jos tossa viikonloppuna nyt tulee kuitenkin kuulumispostausta ja löytyis jonkin verran kuviakin :)
        Tässä nyt kerron vielä lyhyesti miten tää kaikki tapahtui. Eli siis sain maanantaiaamuna soiton Yleltä ja multa kysyttiin haluisinko tälläseen juttuun mukaan. He olivat katselleet youtubesta vlogeja ja löytäneet mun videot, ja huomanneet, että olen kouvolasta ja mulla on paljon tilaajia. Sovittiin sitten heti, että seuraavana aamuna he tulevat klo 10 meille kuvaamaan tän haastattelun. Mua jännitti ihan hirmusesti, että miten mä onnistun puhumaan selvää suomea, kun jännittääkin vielä. Kuten yllä olevasta videosta näkee, mä en meinaan yleensä onnistu heti puhumaan kunnolla... :-D No, se meni ihan hyvin, takelteli tietty vähän, mutta paremmin meni kuin odotin! Vajaa tunti koko touhussa meni ja sitten jäinkin oottelemaan milloin jutut musta ilmestyy.
        Mä en itse kuullut mun radiojuttua, mutta enkai mä mitään menettänyt ! Tässä ois kuitenkin linkki sekä nettijuttuun, että tv:ssä näkyneeseen pätkään (paina noista sanoista, niin sivut avautuu). Toi video katoaa sitten tuolta areenasta, että taitaa näkyä tämän kuun ajan vain. Mun juttuni alkaa kohdasta 3.28, jos et jaksa katsoa kokonaan. :) Eipä mulla muuta, palataan paremman postauksen kanssa, heippa <3 !

28 kommenttia:

 1. Toi pilalle menneet video on ihan paras, lisää tollasia! :D

  VastaaPoista
 2. "Olen myös ollut tosi ystävällinen seuraajilleni ja lukijoilleni"
  just, vai ystävällinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä sopii miettiä, että miks joillekki en oo niin ystävällinen, neiti anonyymi :) olen kyllä ollut ystävällinen niille, jotka sitä on ollut mulle. Mä kohtelen ihan samalla tavalla ihmisiä kun he mua :-)

   Poista
  2. Neiti? Eikö pojat saa lukea blogiasi?

   Poista
  3. Ja tämä on taas asia, josta pitää valittaa? Suurin osa lukijoistani on naispuolisia, kyllä muutama miespuolinenkin löytyy, mutta minäpäs en sukupuoltasi voi tietää, kun anonyyminappulan taakse olet piiloutunut, mutta arvelin sinun olevan naispuolinen :-)

   Poista
  4. Tää anonyymi varmaan tarkotti sitä et oot mukava niille kommentoijille ketkä kehuu sun blogias (joka on kyllä hyvä jeejee!) mut heti kun joku ano kyseenalaistaa sun sanoman asian/lauseen (enkä tarkota niitä "hyi vittu oot ruma"-anonyymejä vaan ainakin mielestäni asiallista palautetta antavia), niin vastaat piikikkäästi, jopa vähän piilovittuilen takaisin. Ehkä oon lukenu huonosti, mutta itse en oo vielä nähnyt yhdenkään anonyymin kyseenalaistamiskommentin vastauksessa esim. Kiitos palautteesta-tyyppistä päätöstä.

   Poista
 3. Älä kokoajan jaksa haroo noita sun hiuksias, ärsyttää ihan himona ! Tykkään sun videoista ja ootan aina innolla että tulee lisää mutta voisitko lopettaa ton hiusten haromisen kiitos. Joissain videoissa teet tosi hyvin koska et haro hiuksias juuri ollenkaan mut joissain taas teet ihan himona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kuullut sellasesta asiasta, että jotku tulee luonnostaan? Luuletko että teen tahallani noin? En. Sille ei vaan voi mitään, ihan oikeasti :)

   Poista
  2. Hah ei oikeesti.. siis on sillee tosi iso asia että tullaan haastattelemaan tv:seen ja muihin mutta aina sit joku iki ihana anonyymi ei osaa iloita toisen puolesta vaan aina pitää ihan väkisinki keskiä jotain valittamista :'D kateus vähän vaan pilkottaa ei mul muuta :> ...Ihana blogi, vlogi,sinä, sun videot ja kaikki♥ (en jaksanut kirjautuu sisää siks anona)

   Poista
 4. Tuutko Kotkaan nuorten sm kisoihin? Mitkä lajit?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tuun sinne :)

   Poista
  2. oon ymmärtäny, että sm-kisoissa seuran kisa-asu on pakollinen? mietin vaan, kun selasin sun vanhoja postauksia, ja sulla ainakin oli ihan nike pron shortsit viime vuoden sm-kisoissa? :) en siis arvostele tai mitään sano pahalla, haluisin vaan tietää että eikö se olekaan niin pakollista kun oon ymmärtäny :-D et jos laittaa vaan seuran yläosan eikä alaosaa niin onkse ihan ok?

   Poista
  3. Ei tarvii käyttää seuran alaosaa :D ei melkein kukaan käytä ja ei ne niitä kato että ihan sama vaikka olis joku eri yläosakin vaan :D ei ne sieltä numerolappujen takaata näy kuitenkaan yhtää

   Poista
  4. Einii. Mullakaan ei ollu seuran alaosaa toissa vuoden SM-kisois :)

   Poista
  5. 1. Ano
   Tulen, lajeina 100, 200 ja 400 m :)
   3. Ano
   Joo siis ei oo niin tarkkaa kuitenkaa :D en käyttäny meiän seuran alaosaa, koska se on ihan kamala xd

   Poista
 5. Iina itke joskus sun videossas :D

  VastaaPoista
 6. Ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta siinä 'sinä sanot minä teen' videossa meni yks pilalle (yhtäri tuntemattoman kans) koska sää jäit selittelee 'tää on vaa tällänen haaste, yms.' Nii ois ollu parempi silleen ettet selittelis mitää!! Mut voikko tehä joskus jonkulaisen DIY videon? Mun mielestä sun paras video on smoothie haaste ja nyt kun luin nuita aijempia kommenteja niin sulle valitettiin hiusten räpläämisestä kii eihän sille oikeesti voi mitään! Mut voithan yrittää vähentää jos se niin monia ärsyttää. Mua ei onneks mut jos on pakko sanoo yks miinus sun videoista ni maiskutus ja hiustenräpläys! Ymmärrän kuitenkin etttet voi sille mitään. Ja joo itke jossain sun videossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin selittää, koska halusin hoitaa sen homman alta pois eikä tääl päin suostuta noihi helpost xd ja no en ite kyl oo ikinä DIY juttuja harrastanu, mut täytyy kattoo :)
   Ja jep :)!

   Poista
 7. tee leivona video !!! se winter cupscake video on paras nii tee vaik joku siitä kirjasta :-)

  VastaaPoista
 8. aww ihana:''3 en tiiä mut nii söpöö ku tollasia virheitä XD sönkötystä ja näi:D hihi

  VastaaPoista
 9. vielä kerran pitää kysyä, millä muokkaat sun videot? xd pitääkö se ladata koneelle & onko ilmanen? miten ladataan?

  VastaaPoista