maanantai 4. elokuuta 2014

Anonyymit-video

Heippa! Tein ton videon jo muutama päivä sitten, mutta enpäs oo muistanut tänne sitä laittaa! Youtubessa videon tiedoissa lukee vielä: "HUOM! Unohan aina jotain sanoa videolla ja se oli se, että ei siis kaikki todellakaan oo kateellisia, mutta suurimmasta osasta sen kyllä näkee selkeästi." Ettei joku anonyymi taas pääse sieltä pätemään, kuinka hän ei ole kateellinen ja plää plää plää, niin kuin aina. Mulle tulikin viime postaukseen jo joku anonyymi tästä laittamaan kommenttia, kun ei ilmeisesti malttanut odottaa, että laitan tän videon tänne. Kommentti kuului näin: Iina. On nyt ihan pakko tulla sanomaan täällä, joo ihan anonyyminä, että minä en pidä sinusta, enkä ole pätkääkään kateellinen. Enkä usko, että moni muukaan 'hater' on. Luuletko ittestäs vähän liikoja?
No, en saanut häneltä vastausta esittämääni kysymykseen, että miksi hän sitten täällä roikkuu vainoamassa minua, jos minusta ei pidä. Turhauttavaa muutenkin, ettei osata lukea edes videon kuvausta ennen kuin tullaan avautumaan :-D
Niin ja vielä se, että mä näytän tässä videossa jotenkin oudolta, livenä en näyttänyt. Uskoisin, että johtuu valaistuksesta ja kuvakulmasta aika paljon ja tietty siitä, että vasta värjäsin kulmakarvat, minkä takia ne on nyt aika tummat !
Muuten, kun olen siitä erikoispostauksesta nyt jo monta kertaa puhunut, niin ajattelin tehä sen urheiluun liittyvän postauksen SM-kisojen jälkeen, eli elokuun lopussa tai syyskuun alussa :) Ei mulla nyt muuta, heippa <3

54 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hyvä Iina!
   Pelkkää asiaa. Katso vaan eteenpäin ja mene täysillä!
   Risto

   Poista
 2. tosi hyvä ja asialline video!!

  VastaaPoista
 3. Aihe oli ihan huippu! Mä oon just samaa mieltä koska se on ihan tyhmää haukkuu toisia! Itse olen kokemut/koen samaa koko ajan, mutta ei mua kiinnosta ne, mut onhan se ärsyttävää omalla tavallaan... Yhden asian lisäisin tohon sun puheeseen: kun joku ano tulee haukkumaan ja vastaat siihen nin seuraavaksi se on anona kehumassa ja nostamassa sua pilviin... Saanko muuten jakaa tän sun postauksen mun askissa?(: ja sitä paitsi, oot kaunis ja sulla on elämä mallillaan nin sillon siitä pitää iloita!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ja joo, mulla on sama, että se itse haukku ei haittaa mut se haukkuminen on niin rasittavaa, kun tuntuu ettei muuta elämää heil ole ku roikkua siel valittamassa kaikesta :D saat toki ! Ja kiitos paljon :>!

   Poista
 4. Hyvä video ja asiallista puhetta! :)

  VastaaPoista
 5. Muuten ihan asiallinen video, mutta vähän liikaa toisti itseään. Toi kateellisuus on ihan hyvä argumentti, mutta toit sitä esille turhan monta kertaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla tuppaa toistumaan usein joku juttu, vähän niinku mun tapa toistaa asioita liikaa :-D

   Poista
 6. Jollaintapaa tää aihe sua silti ärsyttää tai jotai kun tästä aiheesta piti tehdä tämmönen haloo video ja oot niin kiihdyksis tos.. taidat ottaa siitä ittees vaikka kovaa väität vastaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ärsyttääkin, kuten sanoin? Ette taida pahemmin edes kuunnella mitä puhun? Sanoin, että tein videon, koska aihe on yleinen ja joitain ne anonyymien kommentit oikeasti koskettaa ja tuntuu pahalta. Videon tarkoitus oli takoa idioottien(anojen) päähän järkeä, mutta enpä usko sen auttavan teihin :-) Ja ei, en ota itteeni anonyymien kommenteista, vaikka te kovasti niin väitätte ja luulette todella saavanne pahan mielen mulle, lähinnä naurattaa, että se on ainoa teidän tavoite elämässänne. :) Olen kiihdyksissä videolla, koska musta on helvetin vakava asia, että ihmiset ajautuu teidän takia itsemurhiin jopa. Se, että olen videolla kiihdyksissä ei tarkoita mitenkään sitä, että mä ottaisin mulle tulevat anonyymien kommentit vakavasti. Se tarkoittaa sitä, että otan vakavasti toisten haukkumisen netissä.

   Poista
  2. Ja tämä oli mielestäni ihan asiallinen kommentti

   Poista
  3. Mä luulen että toi anonyymi olis itsekin kiihdyksissä jos saisi kuunnella päivittäin sellaista haukkumista mitä sä saat somessa yms : D

   Poista
  4. Ja mun mielestä vastasin ihan samaan sävyyn kuin ekan kommentin laittaja :)

   Poista
  5. Voisitko Iina lopettaa "teistä" puhumisen. Hitto vie kun ei tarvitse kokoajan puhua monikossa kun voi puhua vaikka "anonyymeistä". Tuosta saa vain sen kuvan että itse olet muita parempi ja "me" ollaan niitä paskoja jotka vaan haukkuu. Sä nostat hirveen haloon niistä haukkujista ja unohdat kaikki kivojen kommenttien lähettäjät ja vieläpä väität että ne haukkumiskommentit ei sua haittaa, mutta ilmeisesti asia ei ole niin. Mutta kun sanot "te" niin puhut (tahtomattasikin, luulisin) kaikista lukijoistasi. Sori, kun näin äkäinen kommentti mutta asia todellakin ärsyttää. (:

   Poista
  6. Miksi se on noin iso asia jos sanon "te" ? :D Kaikki nyt varmaan tajuaa mun tarkottavan haukkuja-anoja, tai ainakin pitäisi tajuta. Anonyymitkin on yhtälailla monikko kuin te :D Ja miten tosta nyt sellaisen kuvan saa? Te otatte aina kaiken niin itseenne, en tajua. Ja totta kyllä tuo on, että paskoja ne haukkujat on. Mut se ei silti tarkota että mä olen muita parempi, olen vain haukkujia parempi. Miten niin unohdan kaikki kivojen kommenttien lähettäjät? Perustele toki. Mä vastaan heille täällä blogissa ihan yhtälailla ja kiitän heitä. Se, etten tee heistä videota vaan haukkujista, ei vaikuta mitenkään siihen, että olisin muka unohtanut kivojen kommenttien lähettäjät. Ja montakohan kertaa teille pitää toistaa: mua ei haittaa ne mulle tulevat haukut, vaan se, että anonyymit on niin tyhmiä ja samalla myös kiusaajia. Se minua ärsyttää, että he saavat toisille pahaa aikaan. Toi mun "te" ei kyllä missään vaiheessa ole mun mielestä viitannut mun kaikkiin lukijoihin, vain ja ainoastaan haukkuja-anonyymeihin. En ees ymmärrä miten sen voi toisin ottaa.

   Poista
 7. Mä oon jo vähän aikaa seurannu sun blogia ihaillen mutten oo kertaakaan vielä kommentoinut - syynä on kylllä ollut se että kun yleensä kirjoitan kommentin kaikkiin blogeihin joita lähden seuraamaa, niin sinä päivänä kun löysin tän sun blogin, löysin "muutaman" muunkin blogin joita sitten lähdin seuraamaan :D Joten en kaikkiin jaksanut kirjoittaa kommenttia.

  Mutta siis sun blogi on IHANA! Mä en oo koskaan juossut muotiblogien tai äitiysblogien perässä - muhun iskee enemmän just tälläiset hyviä kuvia omaavat lifestyle-blogit joissa kyllä saa olla joskus ostosesittelyjä ja päivän asuja, mieluummin joskus kuin että joka postaus olisi täynnä asuja :D

  Ja tähän postaukseen kommatakseni; GO IINA! :D Mua kiusattiin aika rajusti mun ekassa blogissa, sanottiin että oon jälkeenjäänyt ja itsekäs kakara joka ei osaa kasvaa aikuiseksi (olin siihen aikaan 16). Blogini ulkoasua haukuttiin oikein olan takaa ja ihmeteltiin suureen ääneen että miten en jaksa tehdä blogistani hienompaa, että olen kuulemma laiska. Ja sitten blogin loppuvaiheessa anonyymit alkoivat vyöryä blogiini, ja kaikki haukkuivat ulkonäköäni, blogiani, luonnettani jne Yleisin komma oli "hyi vittu sä oot läski.............. ja oot muuten myös tosi ruma.... yök. Tapa ittes.", siihen aikaan kommentit satuttivat mutta nykyään olen paljon vahvempi ilkeiden anojen kanssa. :)

  Toi video oli ihan mahtava ja siinä sä annat nettikiusatuille aika vahvan äänen. Ja se on hyvä! :3 Musta on ihan mahtavaa että vaikka sä ootkin näin suositun blogin omistaja, osaat puolustaa niitä joilla on/on ollut rankkaa nettikiusaamisen takia, siitä isot pisteet sulle! ♥

  (Sori jos tää on täynnä kirjoitusvirheitä, ostin just tänään tälläisen tablet-läppärin ja vielä toistaiseksi tän kaa saa kyllä opetella :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :')
   Voi ei :( Mutta onneksi nykyään olet vahvempi ilkeiden anojen kanssa! :)
   Kiitos tästä kommentista <3 :)!

   Poista
 8. Asiaa! Hyvä video! Itse en ole koskaan haukkunut netissä muita, enkä aio haukkuakkaan.

  Omaan blogiini tuli tuossa alku vuodesta koko ajan haukuntaa. En ymmärrä miksi anonyymit eivät voi sanoa "mielipidettään" (kuten he asian ilmaisevat) kauniisti. Esimerkiksi jos sanoo samassa kommentissa että: "Oot tosi ruma ja huono bloggaaja tai vloggaaja. Lopeta videoiden teko" miksei voisi sanoa miksi postaukset, tai videot ovat huonoja. Vaikka tietenkin he haluavat toiselle pahan mielen, mutta silti.

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä ja asiallinen video! Hyvä IIna! :D

  VastaaPoista
 10. On hassua kuinka puhut tosissasi asioista videoissasi ja postauksissasi samalla pyydellen mielipiteitäsi anteeksi. Ei siun tarvi pyydellä mitään anteeksi nainen hyvä. Suomi on toistaiseksi vapaa maa ja tavallaan tuolla anteeksipyytelyllä mitätöit juuri sanomasi mielipiteen.
  Ja ihan asiaa tuo video. Sun vlogit on koko ajan mennyt parempaan päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, missä mä anteeks pyysin :o ? En omasta mielestäni oo pyytäny :D Mutta kiitos :)!

   Poista
 11. Harmi, että on ihmisiä, joilla asiat menee niin huonosti omassa elämässä, että heillä on "aikaa" tulla aiheuttamaan pahaa mieltä muille. Tietysti, kuten varmasti itsekin tiedät, niin syy ei ole sussa. Sussa ei ole mitään vikaa, vaan enemmänkin jotain vikaa on heidän elämässä, jotka tulevat ihan pahaa mieltä aiheuttamaan muille. Mä nyt anonyyminä voin kertoa, että vaikutat mukavalta, kauniilta (sisäisesti ja ulkoisesti) ihmiseltä, joka ei ansaitsisi kuulla muilta suoria haukkuja, jotka on tarkoitettu vain pahaa mieltä tuottamaan.
  Jos olet tyytyväinen elämääsi ja itseesi, et silloin halua tulla haukkumaan muita, vaan enemmänkin jakaa sitä hyvää mieltä. Harmittaa, että jotkut, joilla ei mene niin hyvin, käyttää aikaansa levittäen pahaa oloaan, kun sen sijaan voisi katsoa, mikä elämässään mättää ja tehdä jotain positiivista sen eteen. Varmasti siellä haukkujissakin voisi olla mahtavia tyyppejä, jotka ikävä kyllä sen sijaan päättää tuoda sitä huonoa oloa muille kuin olla se paras tyyppi, joka ne voisi olla sen sijaan.
  Tsemppiä kuitenkin sulle ja älä koskaan anna niiden haukkujen latistaa sua, sillä ne viestit kertoo enemmänkin niistä lähettäjistä jotain kuin susta!:)

  VastaaPoista
 12. Tää mun kommentti nyt ei varsinaisesti liity just tähän videoon mutta ootko koskaan miettiny tekeväs kokonaan positiivisa videoita? Vaikka sulla on hyviä pointteja, ei muistaakseni kertaakaan videostasi ole jäänyt oikeasti positiivista makua, vaan aina sulla on jotain negatiivista sanottavaa jostain. Ihmiset haukkuu ja kyselee tyhmiä kysymyksiä aina, teit tai sanoit mitä tahansa. Esimerkkinä jos sanot videossa että älkää kysykö koska tulee seuraava, se päinvastoin innostaa anonyymejä härnäämään. Olen sinua selvästi vanhempi ja osaan ehkä ikänikin puolesta katsoa asiaa laajemmassa valossa. Toivottavasti et ota tätä loukkaavana vaikka anonyymina kirjottelenkin, vaan otat lukijasi paremmin huomioon esimerkiksi ignooraamalla ja jättämällä turhat valitukset pois, positiivisuus kunniaan, eikö?:) hyvää loppukesää ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mun mielestä mulla ei paljoa negatiivisia videoita ole :D? En sit tiedä, ehken itse sitä näe. Ja voisin tosiaan tehdä positiivisia videoita, jos joku antais aiheen, oisko sulla jotain ? :) Ja joo tiiän, ei ilkeät anonyymit lopeta, vaikka kuinka niille toistaa, ettei kiinnosta. Halusin videon tehdä vain siksi, että anonyymit tajuais kuinka tyhmiä he ovat ja sit myös siksi, että ne, joita anonyymit haukkuu, tajuaisi, että he ovat niiden yläpuolella ja ei pidä välittää ilkeistä kommenteista :)
   Ja en ota loukkaavana, kirjoitat sentään asiallisesti, toisin kuin monet anonyymit. Kiitos samoin!

   Poista
 13. En kyllä tajuu sitä että miks tuhlaat ja käytät aikaas tälläsen videon tekoon jos sua ei kiinnosta? :D ja kehotan olemaa vaan vastaamatta tästä lähtien jokaiseen ilkeeseen kommenttiin ja haukkumisiin, sillä tavalla saat ittes vaikuttamaan järkevämmältä ja kypsemmältä kun ne anonyymit :) vastaamala ja vastaan sanomisella teet itestäs vaan lapsellisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta vastasin ylempänä olevalle anolle näin: "Sanoin, että tein videon, koska aihe on yleinen ja joitain ne anonyymien kommentit oikeasti koskettaa ja tuntuu pahalta. Videon tarkoitus oli takoa idioottien(anojen) päähän järkeä, mutta enpä usko sen auttavan teihin :-)"
   Ja joo, mä voin olla vastaamatta kyllä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että anonyymit on nettikiusaajia, jotka voi saada toisille pahaa aikaan.

   Poista
 14. Miks sun täytyy aina selitellä, että et näytä livenä 'oudolta' vaikka videossa näytit? Huonoo itsetuntoo, pelkoo et anonyymit tulee sanoo et näytät oudolta vai??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ? Kai mä saan sanoa näyttäväni oudolta, jos oon sitä mieltä :D? Miten se liittyy anonyymeihin?

   Poista
  2. ei mitenkään, kai yleisesti postausta saa kommentoida?:) en tarkottanu pahalla mut hirveet selitykset sille miks näyttää videos oudolle:D ja vielä painotus, ettet livenä näytä. Ja sanon vielä ettei tuu väärinkäsitystä, musta oot ihan nätti tällä videolla, erilaisen näkönen huulipunan ansiosta mut nätti silti.

   Poista
  3. Juu saa toki :) Ihmettelin vaan :D Kiitos :)

   Poista
 15. Anonyymit haukkuvat joskus myös siksi koska haluavat purkaa oma pahaa energiaa muihin. Eli anonyymeillä saattaa olla omassa elämässä jokin huonosti. Mutta hyvä oli video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä usko, koska sen takia koko kommentointimahdollisuus on,että he voivat kertoa mielipiteensä iinasta ja hänen videoistaan.

   Poista
  2. Anonyymi 13.16, mielipiteen kertominen on eri asia kuin haukkuminen !

   Poista
 16. Olit jo ekan kerran paikallisuutisissa tv2 ja klo 19 varmaan toisen kerran.

  VastaaPoista
 17. Mul värjätää huomeen kulmat ni eikai niist tuu noi tummii ku sul on ei pahal? :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen vaikuttaa kuule aika moni asia :D Se, millä värjää ja se, kauan antaa vaikuttaa ja se, millanen väri on jo pohjalla :D

   Poista
 18. Varoitus, nyt on kilometrikommentti tulossa! :-D en oo ikinä aimmin sum blogiin kommentoinu, nyt tuli sellanen tunne että pakko jotain kirjoitella! tää kommentti ei erityisemmin tähän postaukseen liity, halusin vaan laittaa uusinpaan.

  Oon reippaasti yli vuoden seurannut sun blogia, ja oot kyllä niin ihailtava ja mukavan olonen! Oot myös tosi kaunis ja sulla on ihana vaatetyyli! :> mä pidän välillä sun videoiden katselutuokioita, nytkin oon jo tunnin ajan vaan katsellut sun videoita ja lueskellut sun blogia. Mun mielestä olis niin kiva olla sun kaveris, oot varmasti sellanen ihminen, joka ei jätä ystävää missään tilanteessa! Ootte myös teemun kanssa tosi suloinen pari!

  Sun blogissa arvostan sun pitkiä tekstipätkiä, koska niitä ei hirveen usein enää näe muissa blogeissa. Samoin tykkään siitä kun sun blogissa on kuvia paljon ja ne on laadukkaita. Sä myös vastaat lukijoillesi kivasti ja siitä huomaa että sä arvostat meitä! :-) Kaikin puolin sun blogi ja vlogi on mun mielestä täydellisiä! <3

  Oikeesti toivon niin lujaa että tapaan sut joskus vaikka blogi tai vlogimiitissä, olis toosi kiva tutustua vaikka oonkin sua kaks vuotta nuorempi! :-)

  Huh, tulipa pitkä kommentti.. Toivottavasti vastaat pitkästi, lempibloggaajien vastauksia on kiva lueskella! :> kaikkee hyvää sulle<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Tosi kiva saada tälläsiä pitkiä kommentteja! :)

   Oho, kiva kuulla, että oot viihtyny täällä jo yli vuoden seurailemassa tätä mun blogiani/elämääni :> Haha ihana tuo videoiden katselutuokio juttu, kiva juttu, että tykkäät katsoa niitä! Oletan, että oot jo nähny ne aiemminkin, mutta katsot niitä uudemman kerran? Toivottavasti et tylsisty ;) Kiitos paljon!

   Mulle toiset tulee sanomaan, että kirjoitan liian pitkiä tekstejä ja eivät jaksa lukea niitä millään. Sinänsä vähän harmi, että nykyään ihmiset ei jaksaisi lukea totakaan vertaa, vaan aina pitäis olla vaan muutama rivi tekstiä! Mutta oon nyt tehny tosiaan tiivistelmän aina postauksen loppuun joillekin, jotka eivät pidempiä tekstejä jaksa lukea. Mut oon samaa mieltä, että nykyään ei enää monienkaan blogeissa oo pitkiä tekstejä tai paljoa kuvia, vain muutama kuva samasta jutusta ja pari riviä tekstiä :/ Voi kiitos paljon <3!

   Mä uskon, että kyllä sä mut jossain tuut tapaamaan vielä, varmaankin ensi kesänä jos ei aiemmin! Ja eihän 2 vuotta nyt paljoa ole, vaikutat kuitenkin kypsältä :-)

   Kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää myös sulle <3!

   Poista
 19. Oon seuraillu sun blogia noin puol vuotta ja must tää on niin ihana! Mul on oma blogi ja annat mulle inspiraatioo kun en keksi mitään kirjotettavaa.. Kysysin vaan että miten bloggerin kautta saa noi kuvat noin isoiksi, pitääkö sitä html koodia muokata jotenkin, vai miten säädät ne, koska kun mä laitan alkuperänen koko ni ne on iihan kauheen isoja ja ku laitan erittäin suuri ni niistä tulee liian pieniä :0 Toivottavasti älysit täst ny jottaain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :-)
   Ja siis mä lataan mun kuvat flickrin kautta, josta kopioin siis koodin blogiini ja siitä muokkaan kokoa suuremmaksi vielä :)! Suosittelen lataamaan flickrin kautta, bloggerin kuvanlaatu kun on aika huono! Flickrin käyttöön apua kannattaa yrittää googlailla, uskon, että sieltä löytyy joku apublogi, jossa neuvotaan tää juttu :)!

   Poista
 20. "Ihan omasta tahdosta" ja "joku tuli sanoo et tee anonyymit-video"-_-
  Ja "vitsi te ootte tyhmiä".. mietipä jos joillakin ei edes ole mitään askia, niin ovatko hekin sitten "tyhmiä"? Ei ihme että monikaan ei kato enää sun videoitas.. eli älä yleistä, jooko:D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin? Mikähän ongelma tästäkin piti tehdä :D Tein omasta tahdosta ja olin suunnitellut tekeväni tälläisen videon, mutta lisäks tuli vielä joku sanomaan, että tee anonyymeista video ja sit muistin mun aiemmat suunnitelmat ja toteutin tämän. Miten toi "vitsi te ootte tyhmiä" liitty tähän :D Kyllä jotkut anonyymit ovat tyhmiä, ne nimenomaan jotka haukkuu ja keksii kaikesta valitettavaa :) Ja joo ei kaikilla ole askia, mutta se on se ja sama, miksi pitää tulla avautumaan toiselle, mikä siinä on? :D
   Sain muuten kunnon naurut tosta "ei ihme että monikaan ei kato enää sun videoitas.." :-D Juu ei toki, koko ajan tilaajia tulee vain lisää, mutta juu, sovitaan näin! :-)

   Poista
 21. Ihana blogi sulla, tykkään!:)
  Ja oot niin kaunokainen!:)
  http://www.karlanmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. Ihana blogi! Tätä on niin ihana lukea!! <3
  Oot todella kaunis!
  liityin lukijaksi, oli ihan pakko :D
  http://maisuuwl.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 23. Musta video nimi voisi olla paremminkin nettikiusaaminen. :) nimi "anonyymit" tarkoittaa siis kaikkia naamattomia ja uskon että osa niistä lähettää myös kehuja ja positiivistä palautetta!

  VastaaPoista
 24. Tää sun blogi on kyl tosi ihana. Just sellane jota tykkään lukea, ois kiva liittyä lukijaks, mutta koska olen nuori (12 vuotias) en ole vielä oppinut netin saloihin. :) Nii ja sen takii kirjotan tähän enkä uusimpiin videoihin, että oot aina aikasemmin sanonu "kaikissa" youtube videoissa, että kiihdyt kun puhut jostain joka ärsyttää/on vakava asia, ja sen kyllä huomaa. :) Ei siis millään pahalla, olen ite nimittäin samanlainen, paitsi että noiden videoiden perusteella 5 kertaa äkkipikaisempi/dramaattisempi. Ei toi kyl hirveen hyvä syy oo, et kirjotin tähän enkä uudempiin postauksiin, mut ihansama. (Nii ja tässä istuu tyttö joka on kateellinen sulle, (niinku jokainen jollekki) mutta ei pidä sitä haukkumisen aiheena, sillä jokainen on oma itsensä ja pitää olla ylpeä itsestään ja niin pois päin.):)

  VastaaPoista