perjantai 15. elokuuta 2014

Tapahtumarikas elokuu -video!

Heippa! Tossa ois nyt vähän niinku kuulumisia videon muodossa! Kuten videolta näkee, tämä kuu on mulla todella kiireinen, mutta kai me tästä selvitään :) Ei mulla nyt muuta, videolla kerroin ihan tarpeeksi. Heippa <3

33 kommenttia:

 1. Oho, onpas sulla paljo tekemistä! Mäkin oon lukion kakkosella ja mullekin on tullu jo nyt ihan liikaa tekemistä... Joten ymmärrän sua täysin jos et ehi tehä videoita! :D Mut sun videoita on tosi kiva kattoo, ois kiva joskus tavata esim. jossain Youtube tapahtumassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja haha :D Kiitos ja uskon, että tavataan vielä jossain :)!

   Poista
 2. Tsemppiä viikonlopun kisoihin! :)
  SM-kisoissa nähään! :) Itellä on lajit LA ja SU. (Kiinnosti varmaan) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mulla ei oo lauantaina lajia, vaihtu aikataulu niin, eli lauantai onkin vapaapäivä :P

   Poista
 3. Tsemppiä siihen leikkaukseen, toivottavasti sulle ei tuu samanlaista huonoo oloo sitten kun heräät nukutuksesta ku mulle tuli (tosin multa leikattiin käsi, mutta silti :D)! Ja mä ainakin ymmärrän tosi hyvin ettet ehdi tehdä videoita niin usein. En oo oikeen ikinä ymmärtäny miks sitä aina kysellään :/ Onnea myös tuleviin kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Toivotaan :-D! Kiva, että ymmärrät :) Ja joo en minäkään! Kiitos :)

   Poista
 4. Moi! Oon 14v tyttö ja sain koulujen välisissä yu kisoissa 1000m ajaksi 3.35min. Olisiko minulla vielä mahdollisuuksia pärjätä kisoissa jos aloittaisin lajin? Kiitos jos vastaat ja sinun blogisi on ihana ja odotan sitä maaottelu postausta innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuveljeni juoksee saman ajan ja on 11v.. eikä reenaa yhtään joten töitä on aika tosi paljon://

   Poista
  2. Kyll sulla on mahiksii. Ku juokset tollasen ajan, ja kunhan vaan alat treenaamaan niin kyllä se siitä nousuun lähtee.

   Poista
  3. 1. anonyymi:
   Moi! Olisi mahdollista kyllä :) Itelläni ennätys 3.24 s 1000 metriltä juurikin 14-vuotiaana tehty muistaakseni, mutta mulla tosiaan aiempi pitkä urheilutausta, joten toi sun on kuitenki tosi hyvä aika! Kiitos :>!

   Poista
 5. Siis onko ne sm-kisat kotkassa? Ja tiedätkö millä kentällä?? Asun itse kotkassa niin olisi kiva jos pääsisi moikkaamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.karhulankatajaiset.fi/sm1617/62
   Tosta näät :D

   Poista
  2. Joo tuolta näkee eli karhulan siellä kentällä on :D Ja mulla ei ookkaan lauantaina mitään, nii sillo ei kannata tulla moikkaamaan :D!

   Poista
 6. Itekki oon menos maaotteluu! Saako sua tulla moikkaa ja vaikka saada yhteiskuva ja nimmari?♥

  VastaaPoista
 7. millanen teijän seuran kisa asu on? mietin vaan et auttas SM kisois sun tunnistamisessa :-D vai siis laitatko jonkun muun kisa asun sinne kun seuran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sm-kisois täytyy pitää seuran virallista kisa-asua ja luulen että ainakaan ennen suorituksiaan Iina ei halua ketään faneja tavata, vaan hän haluaa keskittyä omaan suoritukseensa, koska sm-kisat on kauden pääkisat:) niin mulla ainaki on. Tsemppii Iina kisoihin, mäki oon siellä kisaamassa mutta vuotta nuoremmissa :)!

   Poista
  2. Nii pitää! :)
   Määki kisaan vuotta iinaa nuoremmissa :)
   Tsemppii iina kisoihin ja leikkaukseen ja jaksamiseen koulun kaa ja kaikkee :))

   Poista
  3. 1. Anonyymi:
   http://daysofmyway.blogspot.fi/2013/08/sm-kisat-2013.html <--- tuolta näkee sen asun :) Ja ton laitan, koska toi pitää olla!
   2. anonyymi:
   Jep! Ennen suoritusta en haluu häiriintyä, mut sillo ku en mitään tee nii saa vapaasti tulla moikkaamaan :)Kiitos ja samoin sulle :)!
   3. anonyymi:
   Kiitos ja onnea sullekin kisoihin! :)

   Poista
  4. häh siis onks tein seuran virallises kisa asus nike pron shortsit :O vai laitaks ne niinku muuten vaan :)

   Poista
  5. Ei oo, mut siis yläosa on seuran :) Ei sil alaosal oo nii välii. :)

   Poista
 8. Tsemppiä matikan kanssa. Pyydät vaan opettajalta jotain vinkkejä ja kurssikavereilta, kyllä sä pärjäät :) Kuusaalla maikat on kuitenki suhteellisen ymmärtäväisiä.

  VastaaPoista
 9. Iina oot niin upee persoona :3 ärsyttää vaan noin noi anot jotka kysyy että ootko vielä Teemun kanssa yhessä :/ eikö ne voi tajuta että teiän suhde ei oo samanlainen ku joku ala-aste suhde, joka kestää pari viikkoa (en nyt sano, etteikö ala-astesuhteet vois kestää, joskus kestää, yleensä ei) vaan te oikeesti rakastatte toisianne ja oon varma että ette ikinä eroo :'3 mutta kaikkee hyvää sulle ja onnea opiskeluihin nyt ku koulu alkoi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :3! Ja älä vaa :D Jos ei oltais yhdessä, kyllä sen huomais, siit tulis iso juttu jos erottais :D Kiitos paljon <3!

   Poista
 10. Oon miettiny ku kuulut indiedaysiin ni miks sun blogi on bloggerissa eikä indiedaysin portaalissa tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo se indiedaysin sellanen jäsen, kuulun indiedays inspirationiin, että mun blogi siis pysyy bloggerissa siksi :)

   Poista
 11. Tää liittyy ask.fm:iin, tiedän ettet juo, et oo kuitenkaan absolutisti,et voi olla,sillä alaikäiset ei edes sais juoda. Oot fiksu kun et pelleile kännissä pitkin pientareita, mutse kysymys. Miten voit sanoa, että et pidä kaljasta, et se on pskaa? Siis ymmärsin tän lähinnä maun kannalta.:) kun et ikinä oo juonut:) sori jos oon väärässä, en tarkota pahalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa, koska olen kyllä maistanut sitä :D Iskä kerran pakotti maistamaan ja hyi hele xd Se, etten oo juonu, ei tarkota kuitenki etten ois suulla vaan maistanu :)

   Poista
 12. Miten pystyt treenaan tai en tajuu miten pärjäät ku isäs on kuollu :(
  iskänikin valmentaa mua, ja en kestäis jos se kuolis. Ei olis intoo treenata...

  VastaaPoista
 13. Hei kerro sun koeviikoista. Tyylii missä ne kokeet pidetää, onko kouluu enää sen jälkeen, pukeudutko normisti vai rennosit, meikkaatko silloin? Jaa myös parhaat vinkkis koeviikoille! :D ;)

  VastaaPoista
 14. Mikähän matikan kurssi mahtaa olla kyseessä? Ettei olis vaan 4 tai 5?

  VastaaPoista
 15. Moi Iina (: Mä katon sun videoita tosi paljon ja jos mulla esim on huonompi päivä niin sun videot auttaa. Et oo mun mielestä yhtään ylimielinen (: Voisitko tehä 10 parasta kommenttia 3? Ne videot on just ihan parhaita :D Sun vaatteet on ihania ja Vekkukin on ihana! Ite harrastan joukkuevoimistelua mutta toi juoksu on kans kivaa vaikka en sitä harrastakkaan (:

  VastaaPoista