torstai 31. heinäkuuta 2014

Tampere kuvien ja tekstin muodossa !

Heippa! Tässä postauksessa on nyt vielä kuvia Tampereen reissulta ja myös ostoksista sekä lopussa vähän makoisempia kuvia ;) Mä en tähän postaukseen nyt laita tiivistelmää. Viime postauksessa ollut my day riittänee niille, jotka ei jaksa tätä muuten lukea.
         Eli viime viikon keskiviikkona lähettiin Teemun kanssa mun veljen kyydillä ajamaan kohti Tamperetta. Perillä oltiin siinä 12 jälkeen ja siitä menin sit suoraan keskustorille, jossa multa tultiinkin heti pyytämään yhteiskuvaa. Torilla oli aika tukalaa olla, koska oli aivan järkyttävän kuuma ja aurinko vain paahtoi suoraan siihen torille. Yritin ite olla lähes koko ajan vaan varjossa, jota siellä ei kyllä hirveästi ollut :-D IMG_8884 IMG_8886 IMG_8889 Miitistä lähettiin Teemun kanssa sitten siinä 16 jälkeen kävelemään kohti hotellia. Keskustasta oli sinne semmonen 1,5 km suunnilleen ja se tuntu jotenki kauheen pitkältä ainakin nälissään ja väsyneenä. Hotellin saaminen sujuikin helposti, kuhan nimi sanottiin niin saatiin se huone :-D Mua pelotti, että siin ilmenis jotain esteitä, mut asia onneks hoitukin vaan noin.
         Suihkun jälkeen lähettiin sitten Teemun kanssa taas keskustaan päin kävelemään ja ettimään ruokapaikkaa. Ruoka oli hyvää ja jälkkäriksi ostettiin pirtelöt. Musta noi oli tosi hienot, en oo ikinä syöny noin kivannäköisiä pirtelöitä! Maku ei ollut ehkä ihan niin hyvä kuin toivoin, mutta ei pahaa kuitenkaan :) IMG_8897 IMG_8901 IMG_8890 IMG_8907 IMG_8910 IMG_8919 Lähettiin silloin myöhemmin illalla vielä ulos, koska hotellihuoneessa oli niin kauhean kuuma. Siellä olikin rannassa sit aivan ihanat maisemat ja mä vaan hehkutin niitä koko ajan, haha. Aurinko kuitenkin laski pois tosi nopeesti ja hieno maisema pimeni. Siellä lenteli lintuja ja yritin kuvata niitä, se ois näyttäny hienolta, kun ne lensi ton taivaan luona, mutta ei onnistunut millään. Päätettiin sitten ottaa musta sellassia pimeitä kuvia siellä ja musta noi on ihan kivoja! IMG_8943 IMG_8967 IMG_8946 IMG_8971 IMG_8955 IMG_8974 IMG_8944 IMG_9011 Seuraavana päivänä käytiin kaupasta ostamassa croissantit aamupalaksi ja tultiin syömään ne meiän hotelliin. Huomattiin sen jälkeen vasta, että me oltais saatu joku alennettu aamupala jostain lähipaikasta, mutta eipä se nyt haitannut.
         Lähettiin sitten keskustaan koskikeskukseen ostoksille. Löysinkin sieltä muutaman vaatteen ja ostin elämäni ensimmäisen huulipunan! Toi on ihanan raikkaan värinen ja aion nyt käyttää sitä usein. Ainoo vaan, että mulla tuppaa huulipunat aina leviämään, kun en muista, että mulla on sellaset huulissa... :-D
         Käytiin Amarillossa syömässä ja en kyllä toiste ota tota samaa ruokaa. Me päätettiin vaan kokeilla jotain uutta, mutta ei tällä kertaa ollut mitään erityisen hyvää. Sen jälkeen mentiin vielä ihan täysillä vatsoilla Minettiin syömään jäätelöitä ja mä vielä otin 4 palloa... Sen jälkeen tuntu, että maha kirjaimellisesti ratkeaa :-D IMG_9097 IMG_9036 IMG_9024 IMG_9026 IMG_9050 IMG_9100 IMG_9114 IMG_9110 IMG_9119 Mentiin tampereen keskustasta bussilla Kalevaan, josta meiän bussin piti sit lähtä kohti Helsinkiä. Vähän ennen bussin lähtöaikaa kateltiin vähän, kun ei keitään muita näy siinä ja sitten alettiin kattoa tarkemmin meiän sijaintia. Onnibussin sivuilla lukee siis, että iskun kohdalla syvennyksessä on se pysäkki ja me siis oltiin iskun kohdalla pysäkillä. Oltiin kuitenkin väärässä ja se olikin eri puolella iskua :-D Onneksi tajuttiin se, meinaan bussi ois vaan vilahtanu siitä ohi.
        Helsingissä oltiin siinä 18.20 ja lähettiin käymään kampissa ja forumissa. Ei me kaupoissa oikeen pyöritty, mutta mentiin vaan sinne kuluttamaan aikaamme. Oisin halunnu käydä Robert's coffeessa ja etittiin sitä joka paikasta, ja vihdoin kun löydettiin, niin se oli kiinni ?! Aukioloajoissa luki, että se on 21 asti auki ja kello oli silloin jotain 19. Mua jotenkin muutenkin ahisti koko Helsinki, ihan liikaa ihmisiä mun makuun. Haettiin vähä ennen bussin lähtöä euron juustot ja mentiinkin syömään niitä bussiin. IMG_9124 IMG_9128 IMG_9133 Saavuttiin Kotkaan 22.30 ja sieltä äitin miesystävä haki meidät ja oltiin kotona siinä puol 12 yöllä. Teemu jäi meille vielä yöksi siitä, koska oltiin kummatkin niin väsyneitä. Tossa alla vielä ne mun Tampereen ostokset!
       Voisin tähän lyhyesti sanoa muita kuulumisia. Mulle ei oo tässä nyt tapahtunut mitään kuvaamisen arvosta. Eilen koko päivä meni kuvaillessa sinä sanot minä teen -videota ja lisäks aloitin jo tätä postausta eilen. Nyt mulla on tässä ollut hirveesti asioita hoidettavana, tein niistä listan oikein, että voin sitten aina merkata, kun oon saanut jonkun tehtyä!
       Koulujen alkuun on enää viikko ja 4 päivää ja harmittaa vähän, koska tää loppuloma menee pitkälti hoitelemalla asioita. Aion puhua opon kanssa heti, kun koulut alkaa, sillä haluan vaihtaa mun opiskelutahtia 4 vuoteen. Viime vuonna tuli todettua, että toi tahti vie mun kaikki voimat ja mulle ei jää millään aikaa koulunkäynnin lisäksi tehdä ne läksyt, käydä treeneissä, pitää blogia, tehdä videoita ja samalla myös nähdä Teemua tai muita. Siksi toivon, että toi yks lisävuosi auttais mua tän asian suhteen. IMG_9143 IMG_9137 PicMonkey Collage Mulle saapui eilen postissa tälläinen iloinen suklaalähetys Cloettalta! Alla kerroin teille vähän mun mielipidettä noista tuotteista, jotta tekin ehkä tiedätte mitä kannattaa kokeilla :) Eipä mulla muuta, pitäkää hauska loppuloma, keillä sitä vielä on jäljellä <3!IMG_9159 IMG_9166 Tää olikin mulle ihan uusi tuttavuus! Oon nähnyt kaupan hyllyissä tuota, mutta en oo uskaltanu ostaa! Mä oon aina vähän epävarma ostamaan jotain uutta, kun pelkään, etten tykkääkkään siitä välttämättä ja sit tuntuu, että tuli tehtyä hukkaostos. Nyt kuitenkin maistoin tuota ja täytyy todeta, että oli ihan älyttömän hyvää! Aion jatkossa ostaa tota kaupasta. :) IMG_9167 Tämäkin oli mulle aivan uusi maku. Edellisen lailla, oon nähnyt tuotakin kaupoissa ja kerran jopa meinasin ostaa, mutta sitten en uskaltanutkaan. Nyt maistoin tuota sitten ensimmäistä kertaa ja hyvää tämäkin oli! Mutta pidin enemmän aiemmasta. Tässä maistuu vohveli tosi selkeesti ja mä en niin paljoa ton vohvelin ystävä ole, mutta hyvää oli kuitenkin. :) IMG_9169 Sitten päästään jo vähän tutumpaan makuun! Tätä olen tosiaan aiemminkin maistanut ja oon tykännyt kovasti! Mä tykkään toffeesta suklaan sisällä, ne jotenkin sopii yhteen. :) IMG_9170 Myös tätä olen omasta mielestäni kerran aiemmin maistanut. Tästä en pidä niin paljoa kuin toffeeta sisältävästä, mutta hyvää on tämäkin. Hieman äklön makuista ehkä mun makuun, mutta uskon, että nougatin ystävät tykkäävät tosta! IMG_9171 Ja nyt onkin vuorossa sitten salmiakkia sisältävää suklaata. Mä en itse oo ikinä ollut salmiakin ystävä, enkä koskaan osta salmiakkia tai syö karkkipusseista niitä mustia karkkeja. Tässä se salmiakki kuitenkin menee, eikä se pahaa ole. Itse en kuitenkaan tätä varmaan tule jatkossa ostamaan, ihan vaan sen takia, etten ole salmiakin ystävä. Salmiakki tekee sellaisen pirteän maun tohon, suosittelen salmiakista tykkääville :) IMG_9176 Viimeisenä mun lemppari, vanha tuttu. Oon syönyt tuota jo niin kauan kuin muistan. Pienempänä ostin tosi usein noita aina herkkupäivänä! Maistuu samalta kuin aiemmin näkynyt suklaalevy, joka sisältää toffeeta, mutta tässä sitä toffeeta on sisällä enemmän ja se on musta kivempi! :)

33 kommenttia:

  1. 17v ja ny vast ostat ekan huulipunan??? Whaaat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaikki käytä huulipunia? En mäkään ole koskaan käyttäny, enkä varmaan tuu koskaan käyttämään, joten miksi siis turhaan ostaa? :)

      Poista
    2. Pisti silmään tää kommentti niin oli pakko tulla sanomaan mielipide. :D en tajua ekan anon pointtia. :D kysymys kuuluu: mitä sitten? miksi pitäis? Mäkin oon 16, en oo koskaan käyttänyt huulipunaa enkä aiokaan. Jotkut saattaa kokea ettei itselle sovi ja sitä paitsi huulipunat on aika kalliita.. no mut joo, kiva postaus iina ja pitää testata noita suklaita ;-)

      Poista
    3. SÄ oot nii nätti pieni ja laiha mut eks SÄ liho vähän nopeesti KU syöt ton kokosii annoksii?:)

      Poista
    4. :'DDD urheilijan täytyy syödä paljon. & ravintoloiden annokset sattuu olemaan aika isoja.... eihän iina syönyt kun kaksi 'isoa' annosta, ja vielä ihan terveellistä ruokaa niin ei se siitä liho :D

      Poista
    5. 1. Ano
      Kyllä :D
      Nelli
      Niinpä! Ja kiitos, suosittelen ;-)
      Canan life vehkaniemi
      Haha, eihän noi nyt ihan kauheen isoja annoksia ollu tai no oli, mutta piti nälän poissa lähes koko päivän :D

      Poista
    6. Ootko sit ite joku 10v ja käytät huulipunaa iha innoissas

      Poista
  2. en usko että sun kannattaa käydä lukio neljässä vuodessa, koska sulla on kuitenkin ollut aika paljon kursseja ekana vuonna, niin ei niitä kursseja hirveesti jäisi enää seuraavalle kolmelle vuodelle. abivuonnakin kun on vaan kolme jaksoa koulua. mietin nimittäin ihan samaa silloin kun ite olin ykkösellä, mutta päätin kuitenkin käydä kolmessa vuodessa, kun opo sanoi että se on järkevämpää. nyt mulla onkin enää abivuosi jäljellä ja oon kyllä ilonen, että kuuntelin opoa! toki enhän mä tiedä sun ainevalintoja niin en tiedä paljon sulla on niitä kursseja, mut kyllä mullaki oli justiin pitkä matikka ja pitkä kemia. (tosin lopetin pitkän matikan kakkosvuoden lopussa) tästä nyt tuli hirveä romaani mutta joo kannattaa ensin käydä tosiaan juttelemassa sen opon kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mietin tota samaa! sanoit mun mielestä siinä lukio -videossa että oot käyny jo 34 kurssia nii mitä ihmettä sehän on kauhee määrä ekalle vuodelle :-D about 60 kurssia ois hyvä olla täynnä kakkosvuoden jälkeen, niin eihän sun tarvis ottaa kun 26 kurssia ens vuodelle ja kerkeisit silti helposti kolmeen vuoteen :D

      Poista
    2. mutta onhan 3,5 vuottakin mahdollista, jos ei haittaa juhlien osuvan talvelle !

      Poista
    3. Kuten aiemmin on sanottu, niin kannatta vielä jutella opon kanssa, koska siulla on kumminkin jo aika paljon kursseja suoritettuna. Toiselle ja varsinkaan kolmanne vuodelle ei kuitenkaan tuu niin paljoa pakollisia kursseja enää, vaan ne on ennemminki syventäviä ja soveltavia niistä aineista, mitkä haluut kirjoittaa :) Toki riippuu ainevalinnoistaeli jos siulla on paljon pitkiä aineita nii kurssejaki on enemmän.

      Ja ite kävin siis lukion kolmen vuoteen vaikka suoritettuja kursseja miulle tuli joku 96 :D Toki osa niistä oli liikuntaa tms. mut oli miulla kuitenkin pitkä saksa ja matikka. Lisäks pelasin salibandyy ja yleisurheilin sekä ohjasin urheilukouluu samalla ja selvisin kaikesta ihan kunnialla ja sen lisäks jäi myös vapaa-aikaaki eli en usko että lukio 3 vuoteen ja urheilu on mikään mahdottomuus

      Poista
    4. jos kävisit 26 kurssia ens vuonna nii sulla olis neljässä jaksossa vaan 5 ainetta eli hyppytunteja ja sit yhes jaksos 6 nii eihä toi ois yhtää rankka :--D paaaljo kevyempi ku se viime vuotes, mun mielestä ois kyl tyhmyyttä vaihtaa enää neljään vuoteen :D

      Poista
    5. Mä kans suosittelen miettimään uudelleen tota koulu hommaa!:) Koska sulla on kuitenkin jo noin hyvin kursseja kasassa, tulee sulle oleen helpompaa 2. ja 3. vuonna. Tuntuu muutenkin, että lukion venyttäminen yli 3 vuoteen on jotenkin "muotia", koska koulu on niin "rankkaa" ja halutaan vaan vapaa-aikaa. Sulla on toki monia syitä venyttää lukiota (harrastus, blogi jne.) mutta uskon, että tuut selviään lukiosta ihan kolmessakin vuodessa!:)

      Terv. Tän kevään ylioppilas

      Poista
    6. Kiitos teille :)! Mä käyn kuitenki opon kanssa asiasta juttelemassa ja tällee, mut varmaankin sekin sanoo, ettei 4 vuoteen kannata käydä. Mut mulla ei oo itelläni kiire pois lukiosta, kun tulevaisuuden suunnitelmat on vielä auki ja haluaisin oikeasti helpot tulevat lukiovuodet :) no mutta katsotaan!

      Poista
    7. Tässä yksi kolme ja puoli vuotinen. Mulla alkaa abivuosi ja toivoisin niin paljo et pääsisin pois aikasemmin. Ei mullakaan kiire ole, mutta kyllä se silti alkaa tympii. Ainoo mikä mua itteeni pitää siellä niin kauan on etten saanut kirjotettavien aineitten kurssei kasaan (=oma tyhmyys). Suosittelen opoo ja se kertoo (hope so) ammattilaisena et kannattaako.

      Poista
  3. Mitä se huulipuna on sun uusimmassa atm kuvassa askissa?:) mist otettu ja sävyy? Tosi kaunis puna!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tuo sama mikä tässä postauksessa näkyy, se on kicksistä ja sen nimi on pink panther :)

      Poista
  4. Kerkeekö antaa vielä haasteen?:) tee se et vesimelono pöydälle, aseta siihen kuminauhoja ja laita niit nii paljo et se posahtaa:D sama ku BBssä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En enää ota uusia haasteita, mulla on jo ne katottu mitkä teen :)!

      Poista
  5. Tosi ihana ja piristävä postaus :) <3! Ja todella kauniita kuvia (:

    VastaaPoista
  6. Heiii tuli tuossa mieleen näitä kuvia katsellessani, että tuleeko sulla pisamia aina näin kesäisin? Itselläni tulee. :)

    VastaaPoista
  7. tää ei liity mitenkään tähän postaukseen,mutta onko sulla jtn iphonen kuorist tehtyy kollaasii tai jotain sinne päin? :D

    VastaaPoista
  8. Paljo tommoset pikku sulkaa levyt suunnilleen maksaa kaupassa? :)

    VastaaPoista
  9. Iina. On nyt ihan pakko tulla sanomaan täällä, joo ihan anonyyminä, että minä en pidä sinusta, enkä ole pätkääkään kateellinen. Enkä usko, että moni muukaan 'hater' on. Luuletko ittestäs vähän liikoja?

    Tää oli kommentti tohon sun "Anonyymit" videoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on taas yksi tollo anonyymi, joka ei edes ole lukenut kuvausta videosta =) no mutta, saanko esittää kysymyksen: kuten videollani sanoin, en itse roiku "vihaamieni" ihmisten sivuilla, mikäs sinun motiivisi on tälläiseen? :-) jos motiivisi on roikkua minun sivuillani siksi, että pääset mua haukkumaan tai muuta vastaavaa, niin ei voi muuta sanoa kuin hyvää päivää ja loppuelämää :-D

      Ja ei, en luule itsestäni liikoja, enkä tietääkseni itsestäni edes videolla puhunut? Mutta kyllä, niin kuin videolla sanoin, tiedän olevani parempi ihminen, kuin te haukkuja-anot :)

      Poista
    2. Okei, mäkin sanon anonyyminä, mutta jos et tykkää ollenkaa iinasta, ni miks katoit sen videon?

      Poista
  10. Onpas sulla pirteä blogi ja vaikutat ihanan iloselta henkilöltä! Blogissas on lisäksi kiva monipuolinen sisältö ja nättejä kuvia! Itse pidän kanssa valokuvaamisesta, harrastan mediaa ja kuntoilemista. Mulla on tämmönen suht uus blogi, jos kiinnostaa kurkata!

    http://bn-the-winding-path.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. hyvä päätös tuo lukion pidentäminen! :---)

    VastaaPoista