keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Todella epäonnistunut Älä naura -video... :D

Moikka! Tässä olis teille todella epäonnistunut ja huono Älä naura -video :-D Eli jos ette halua katsoa surkeaa ja epätoivoista yritystä saada toista nauramaan, ei kannata katsoa. Me emme siis Ingan kanssa suunniteltu miten toisiamme naurattaa ja siks kävi nyt noin. Ja tiedän kyllä ilman, että sitä tarvii sanoa - eli siis ois voinut keksiä jotain muutakin kuin hokea tota "naura, naura" -juttua, mutta tehty mikä tehty jo. Tosiaan tosikot vois jättää katsomatta ton suosiolla, kiitos :-) Palaillaan paremman videon tai postauksen parissa, heippa! <3

35 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, eiks sen nyt nää jo kauas :)? Parin viikon sisäl pitäis syntyä!

   Poista
 2. mua ainakin nauratti toi teidän video :)

  VastaaPoista
 3. Mua harmittaa suunnattomasti tuo ask viesti, mikä Teemulle oli laitettu. :( Toivoisin niin paljon videoita teistä kahdesta, niitä oli mukava katsella. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI mikä viesti!?!?!? Eiks Teemu ja Iina tee enää videoita vai....????!??!?

   Poista
  2. Sitä määki mietin:O😱

   Poista
  3. Siis tottakai me tehdään teemun kanssa vielä videoita :D

   Poista
 4. Kiitos videosta :) ja muistakin videoista sekä blogipostauksista hienoilla kuvilla!

  VastaaPoista
 5. Moi, sori ku tää kommentti ei liity nyt ollenkaan tähän aiheeseen, mutta ois kiva jos tekisit sellasen videon et mitkä on sun lempi kesävaatteet tai mitä käytät eniten :) Oot ihana bloggaaja(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aatellu tehä semmosta "summer outfits" videota, miltäs semmonen kuulostais :)? Kiitos :)!

   Poista
 6. millä editoit sun videot? (-: ja miten ton erillisen kuvan saa tohon pikkukuvaa/alkuu? siis toi kuva mikä ei oo videossa, mut se näkyy sillee tossa.... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sony vegas pro 10:llä :) Ja mulla lukee vaan siinä videota ladattaessa että "oma pikkukuva" ja sit painan siitä ja lisään :)

   Poista
  2. Millä sä iina muokkaat sun videot?

   Poista
 7. Teet tosi ihania videoita ja olet niissä yksin puhuessasi tosi luonteva, mutta esim. Shmootie-haasteen videossa Teemun vierellä muutut ihan erilaiseksi, esität jotain kovaa ja erilaista ja alat kiroilemaan. Älä kuotenkaan ota tätä pahalla, sillä olen huomannut samaa myös monissa muissa ja itsessänikin, kai se on vaan ihmisille luontaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Iina on enemmän oma ittensä just niissä videoissa missä Teemu on mukana :D Ehkä se johtuu siitä, että tunnen Iinan ja tiedän, millanen hän oikeesti on livenä. Tuntemattomien on aika paha sanoo, milloin toinen on luonnollinen ja milloin ei, kun eivät kyseistä ihmistä näe muuten ku kuvissa ja videoilla :)

   Poista
  2. Samaa mieltä tuon anon kanssa, yhtäkkiä smootsiehaasteessa aloit puhuun huutamallla ja hoit "mie" sanaa. Mun mielestä oli tosi ärsyttävää kattoo sitä videota.

   Poista
  3. Anonyymi 13.01, miksi sitten katsoit?

   Poista
  4. Eka anonyymi:
   kiitos :)! Ja siis mä en esitä kovaa tai muutenkaan esitä nimenomaan niissä videoissa, missä olen kaverien/teemun kanssa, niissä mä pystyn nimenomaan olla paremmin itseni, koska pelkälle kameralle yksin puhuminen on niin erilaista, ettei voi olla täysin oma itsensä. :)

   Poista
 8. Näytät joltai 14 vuotiaalt :o

  VastaaPoista
 9. Iina, on tosi ärsyttävää kun sä lässytät tollee ja esität tollasta pienikokosta ja "söpöä". Huoh.. oikeesti sun videot on niin ärsyttävän tylsiä ku vaan selität jotain kokoajan, ja ihan turha sanoo et: "älä kato sit mun videoita jos ne ärsyttää" kun tosiasiassa päätin itsekin vilkaista että millaisia nämä videot on kun olen kuullut ettei monikaan tuttavistani pidä näistä, joten päätin ilmaista mielipiteeni enkä aijo katsoa videoitasi enää ikinä. Ja jos sun mielestä ei saa kommentoida negatiivisesti, niin kannattaa silloin poistaa koko kommenttiboxi, koska sitähän varten tuo koko mahdollisuus on, että ihmiset saavat kertoa mielipiteensä. Olen puhunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mielipiteeni kommentistasi:
   minusta kommenttisi ei ollut hirveän ilkeä. Ainakin osaat ilmaista mielipiteesi Iinasta. Minusta hän ei kyllä lässytä, vaan puhuu ihan normaalisti:)!

   Poista
  2. Iina ei ole missään vaiheessa sanonut että ei saa kommentoida negatiivisesti, hän on todennäköisesti vain kyllästynyt siihen että monet niistä negatiivisista mielipiteistä ilmaistaan täysin ilman perusteluja ja jos niitä perusteluja kysyy niin ne on jotain tyyliin "koska mä sanon niin". Mielestäni Anonyymi 16.21 kertoi mielipiteensä suhteellisen asiallisesti, ensimmäisen lauseen olisi tietysti voinut muotoilla paremmin.

   Poista
  3. Niin, olisihan hän voinut laittaa vaikka että "mä en pidä siitä että puhut noin."tms:)

   Poista
 10. Tosi ärsyttävää kun lausut ask.fm- sivuston "ääski". Se kyllä lausutaan "äsk", ei sillä että se minua haittaisi, noloa se vain on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti se sinua haittaa kun sinun pitää siitä tulla mainitsemaan : DD

   Poista
  2. Juurihan hän sanoi että ei se häntä haittaa, se vain on noloa sille, joka sen lausuu väärin. Olen samaa mieltä että se on noloa, mutta hänhän mainitsi sen vain "pelastaakseen" iinan noloudelta.
   Iina oot ihan hyvä bloggaaja, mutta kaikista löytyy ainakin yksi virhe:).

   Poista
  3. Toi "ei sillä että minua haittaisi" kuulostaa just siltä että vaan selitellään kun tullaan valittamaan turhasta asiasta : DD Eiks teillä ihmisillä oo muuta elämää kun kuunnella miten ihmiset lausuu sanoja?

   Poista
  4. No todellakin on. Saahan hän mielipiteensä sanoa. Älä sinä siihen puutu, Anonyymi 4.21, pidä vain huoli omista asioistasi. Iinalle tuo kommentti oli tarkoitettu, ei sinulle. Suurin osa anonyymeistä ottaa Iinalle tarkoitetut kommentit itseensä ja loukkaantuu niistä. Ei herranjumala eikö teillä ole mitään muuta kommentoitavaa täällä blogissa!
   Ja Iina oot hyvä bloggaaja!:)
   tee 10 parasta kommenttia video!:D

   Poista
 11. Ei sillee mitenkää liity tähä videoon vaan siihen minkä teit lukiosta joskus aiemmin. Sitä vaa että nyt stressaa taas vaihteeksi. Mutta g'day mate :/

  VastaaPoista
 12. Sun videot piristää mun päivää: ) Ja oot ihan sairaan kaunis♥ ( juu oli aika turha kommentti joka ei ees liittyny aiheeseen mutta halusimpahan vaan kertoo :) )

  VastaaPoista