perjantai 18. heinäkuuta 2014

Tiedotusasiaa !

Heippa! Kuvasin eilen tuon videon ja ajattelin nyt julkaista vaan sen. Oli mulla yheltä mun ja Teemun rantareissulta vähän kuvia, mutta siihen ne sitten jäikin, joten päätin säästää ne sitten seuraavaan kuulumispostaukseen. Pitäis oikeesti varmaan väsätä nyt vihdoin se joku erikoispostaus, mutta kun en nyt vaan millään saa mitään ideaa. Oli kiva tehdä silloin siitä lukiosta sellainen erikoipostaus, mutta nyt en keksi aihetta, vaikka joo urheilusta monet pyytää, mutta tarvisin kunnon ideoita siihen, sillä olen jo aiemmin yhden tehnyt. Älkääkä ehdotelko nyt mitään ihmeen videohaasteita tähän, en hae niitä :-D Ainiin, videolla mainitsemani lauantai vähän peruuntui nyt. Kisat on kyllä Riihimäellä, mutta Jannalle ei käykään tää viikonloppu. Mä tässä alan nyt hoitaa asioita, mun kanavasta meinaan ollaan taas kiinnostuneita ja mulle tarjottiin parempaa sopimusta kuin nykyinen, jee! Moikka ja hyvää viikonloppua kaikille <3

23 kommenttia:

 1. Mä olenkin jo monesti pyytänyt että tekisit urheilupostausta sun tavoitteista sekä myös siitä millanen sun "urheiluhistoria" on. Jos yhdistäisit nämä ideat, niin saisit varmasti kokonaisen postauksen koottua, eikä siitä tulisi lainkaan samanlainen kuin sun edellisestä urheilupostauksesta. Ymmärrän ettet ole tehnyt tällaista postausta jos sulle ei tule aiheesta mitään ideoita, mutta mun mielestä tämä on ainakin ihan kunnon idea kun sanot ettei kukaan ole ehdottanut sulle sellaisia. Odotan innolla jos saisit jotain aikaan tästä aiheesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo, oot jääny mun mieleenkin siitä kun sä oot aina se joka sitä urheilupostausta ehdottaa ;) Mutta joo noista voisin kertoa, noi on hyviä ideoita! Mut sellasta vaan, että mites tämä kuva/video puoli, mitä haluisit siihen :)?

   Poista
  2. Urheilupostaus olis kiva ja mun mielestä voisit vaikka esitellä sun reenivaatteita ja just kertoo noista mitä yuo edellinen sanoi!:3

   Poista
  3. kaikkia kuvia mitä sulla on treeneistä/kisoista, ja tietty jos videoitakin löytyy sieltä niin olis kiva. Ja sulla on aina hienoja kuvia ihan vaikka vaan sun treenivaatteista ja kaikesta sellasesta. :)

   Poista
 2. Moikka niin siis tarkoitko että teit uudenkanavan vai siis tän https://www.facebook.com/Iinaps?fref=ts kun siis days of my way kanavakin löytyy sieltä vai siis päivititkö sen. Se jäi vähän epäselväksi mutta siis kivaa että menette sinne Tampereelle. Seillä näät varmaan paljon uusia ihmisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Siis nimenomaan tein ton linkin, eli sama kanava, ei muutu mitenkään, mutta tein sille vaan omat fb-sivut :) Ja siis days of my way fb-sivu on omansa, Iinaps omansa :) Ja jep :)!

   Poista
 3. ei vittu nauran ku sä ja teemu erootte :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan osaa, me kun ei tulla eroamaan :/ harmin paikka ettet pääse nauramaan! Elämäsi on kyllä varmasti todella hyvässä jamassa, kun toivot tuollaista toisille.

   Poista
  2. Hei anonyymi: tosta sun kommentista näkee selvästi kuinka kateellinen oot iinan ja teemun onnesta 😄 mun mielestä ainakin näyttää siltä että iina ja teemu on suorastaan luodut toisilleen einkä ton ikäsinä olla enää kauheesti semmosissa "alax oleen" suhteissa, joten sinuna lopettaisin tollasten naurettavien kommenttejen lähettämisen 😊

   Poista
 4. En oo ylempi ano, enkä oo todellakaa samaa mieltä kun se. Ihmtellen kyllä myös tota sun vastausta 'me kn ei tulla eroamaan', mistä voit olla noin varma?
  Ei kannata liikaa aatella et 'se ei ole mahdollista', sit jos joskus tuleekin nii ikävä juttu ku ero nii on tosi vaikeeta päästä yli jos on uskotellut itelleen et se ei oo mahdollista.
  Mut onnee teidän suhteeseen, ootte loistava pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin niin siksi, että meillä oikeesti menee älyttömän hyvin, ollaan onnellisia, sovitaan toisillemme ja uskotaan siihen että meidän suhde todella kestää :) Kiitos :)

   Poista
 5. Moi! Tuun kommentoimaan tän nyt blogiis kun mulla ei oo ask-tiliä :) mutta kyselit siellä tekemistä Tampereelle! Oon täälä asunu koko ikäni niin voisin kertoo jotain.
  Ihan ekana tulee mieleen Särkänniemi, sinne tuli tänä kesänä ilmanen sisäänpääsy, joten ei maksa enää jos haluaa mennä pelkästään sinne alueelle viettään aikaa :) ja särkässähän on laitteiden lisäks delfinaario, planetaario jne ja sitten tietty Näsinneula!
  Pyynikin uimaranta on kans tosi hieno ja laaja alue, sinne pääsee helposti keskustasta ihan kävellen. Jos on aurinkoinen päivä ja jaksaa vähän ydinkeskustasta lähtee ni suosittelen!
  Jos taas ootte vaan siel ihan keskustan kupeessa niin suosittelisin käymään Koskikeskuksessa tai Hämeenkadun liikkeissä! Jos on hyvä sää niin koskenrantaan on kiva mennä istuskeleen ja vaikka pitään vähän piknikkiä :)
  kannattaa myös ihan vaikka vaan kuljeskella ympäriinsä, esimerkiks niitä siltoja pitkin mitkä ylittää kosken!
  En tienny tarviitko enää näitä vinkkejä mut tossa nyt oli jotain! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos vinkeistä :)! Täytyy katsoa miten ehtii, meillä ei kauheesti torstaina sitä aikaa jääkkään :/

   Poista
 6. Tee postaus sun elämästä tähän asti - laitat kuvia lapsuudesta ja kerro mitkä on jääny mielee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan ylempää urheilupostausideaa sekä just jotain lapsuuspostausta, tyyliin keroisit minkälainen oot ollu pienenä, ootko muuttunu paljon, yms.yms. :)

   Poista
 7. Moikka! Sori pakko kertoo vaikka ei liitykkää tähä postaukseen ja näin. Mut oon huomannu et mulla käy elämässä tosi paljon samanlaisia asioita saman ikäisenä suunnilleen kun sulla on käyny. Esimerkiksi myös mun isä on kuollut nyt tässä jonku aikaa sitten ja aloitin seurustelemaan ekaa kertaa suunnilleen saman ikäisenä kun sä. Oon vuotta suunnillee nuorempi mut nii nää tapahtumat tapahtuuki sillai jäljessä. Ei muuten mitää mut se on aika pelottavaa huomaa. :D mutta joo ei mulla muuta, oot loistava bloggaaja ja tosi kaunis ja mitä nyt tällee blogin kautta oon saanu kuvan nii tosi mukava ja iloinen ja ootte teemunkaa ihana pari. :)

  VastaaPoista
 8. Video ehdotus: tee sellanen video missä esittelet sun kaikki urheilu vaatteet ja tarvikkeet eli ihan kaikki urheilu kengät ja painot ja ihan kaikki urheilu jutut:-) se ois tosi kivaa:-) p.s oot mun lemppari blogaaja vlogaaja ja oot tosi kaunis:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niitä on kyllä ihan liikaa mun mielestä tommoseen :D Kiitos :)!!

   Poista
 9. Oiii Iina en ootieny etusumuvalot isäs on kuollu:o

  VastaaPoista