sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

this feeling !

päättärit 090 päättärit 041
päättärit 018
päättärit 103 päättärit 143 päättärit 203 päättärit 271 päättärit 286 päättärit 320
päättärit 511
päättärit 505 päättärit 474 päättärit 431 päättärit 334
päättärit 373
ruusut 002 päättärit 537 päättärit 453 päättärit 425 päättärit 357 päättärit 538 päättärit 515 päättärit 517 päättärit 358 päättärit 495 päättärit 455 ruusut 003 Moikka :) Nyt on peruskoulu suoritettu loppuun! Kuitenkin nyt ensin kerron tässä parin viime päivän tapahtumista. Perjantaina mentiin ysiin kouluun. Joskus ennen kymmentä alko opet vastaan oppilaat norsupallopeli. Katottii sitä sitte jonkuu tunnin verran ja tuli sitte tasapeli :) Oli sitte ruokailun jälkeen normaalitunti ja laulettiin toivelauluja. Sen jälkeen alkokin potkijaiset, joita Teemu tuli kuvaamaan. Laitoin niistä nyt vaan tommoset kuvat, koska en haluu että joudun poistelemaan niitä jos jotku ei haluu näkyy :-D Mut joo oli ihan kivat potkiaiset. Vaikka meiän luokka oliki jaetulla vikalla sijalla... Niitten jälkeen päästiin kotiin. Mulla oli iltapäivällä treenit ja oli kyllä hiostava ilma ja sit alkokin ukkostaa !
Lauantaina heräsin ajoissa laittamaan itteäni. Ehdin hyvin ja kun lähdin polkemaan pyörällä kouluun, arvatkaa vaan ripotteliko vettä. No onneks ei paljoa, mut ei kyl tehny kovin hyvää kiharoille. Teemu tuli kuvaamaan kevätjuhliinkin :-D Sain ihan huippuhyvän totarin ja sain 100 euron stipendin, koska oli koulun paras keskiarvo ! Eilisen vietin Teemun kanssa ja oli kyllä ihanaa ja hauskaa. Ei siihen mitään humalaa tarvi?
Tänään ois tarkotus olla Iidan kanssa :)

Ja täs nyt on vähän tämmöstä erilaista tekstiä. Oon lukenu nyt lähiaikoina monia blogeja, joissa on sanottu kuinka nopeesti aika menee. Oon itekki huomannu sen. Vastahan jännitin ensimmäistä luokkaa. Ja enkös mä vasta tonne naukioonkin menny pienenä seiskana ja pelkäsin vanhempia oppilaita. Tää aika on vaan kadonnu johonkin. Vastahan aloin seurustelemaan Teemun kanssa ja siitäkin on kohta jo vuosi. Eihän siitä oo ees kauaa kun näin iskän ? Muistan sen aina ku eilisen ku näin iskän vikaa kertaa sairaalassa. Sillo olin viel varma että kaikki kääntyy hyväks niinku aina ennekin. Mut eihän se sit niin menny...Oon huomannu etten oo vieläkään oikein ymmärtäny. Huomasin yhtenä päivänä, että äiti oli ottanu pois iskän vaatteet roikkumasta meiän vessasta. Ne oli jääny siltä siihen kun iskä oli viimesen kerran käyny lenkillä. Ne oli siinä melkein 5 kk iskän kuoleman jälkeen. Aatelkaa siitä on nyt vähän yli 5kk. Oon selvinny tän ajan aika hyvin, mut mua pelottaa mitä eteen tulee ku mä ihan aidosti tajuan tän asian. Mut en mä nyt ala tässä muuta selittämään. Oli jotenki pakko avautua tästä asiasta.
Heippa ihanat ja tosi hyvää kesälomaa kaikille!

29 kommenttia:

  1. eikä sullahan on ihan unelma elämä, oot kympin oppilas, lahjakas sun lajissas, hyviä kavereita ja poikaystävä! pakko sanoa että todellakin pieni kateus iskee:) itse en pystyisi menestymään koulussa noin hyvin, jos harrastaisin kilpatasolla urheilua :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon♥ :> ! Tosin nyt tää vuosi ei oo tossa urheilussa niin hyvä, mutta toivottavast ens vuos taas ois :)! Ja kieltämättä on vieny aika paljon aikaa kun harkat on monta kertaa viikossa ja on ollu kokeisiin lukua niin välillä ollu henkisesti rankkaa ! Mut selvinny oon onneks (: Ja älä turhaan kadehdi, sä varmaan oot jossaan muussa tosi hyvä missä mä oonkin tosi huono :)

      Poista
  2. toi mekko oli kyllä ihan nappi valinta sulle! superkauniina oot ollut:)

    VastaaPoista
  3. vau, tosi upee päättötokari! oot kyl tosi kaunis ja toi mekko on niin upea sun päällä :) voimia ja jaksamista tulevaan!

    VastaaPoista
  4. Näytän kyllä niin pirteeltä tossa yhteiskuvassa että huhhuh! :'D
    Mut ihanii kuvii ja onnee vielä hyvästä totarista ja stipendistä ja tosi hyvää kesää sulle! ♥ :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :'D
      mut kiitos paljon ja samoin sulle♥ :> !

      Poista
  5. Voimii sulle tosi paljon! Muistan ku aloin melkein itkee ku näin sun päivityksen sillo fb:ssä. Ja vaikka en suo ja sun isääs kovin hyvin oo koskaa tuntenu mut oon varma et mulle tulee kesäl jotenki hassu olo koska joitain puuttuu kentän laidalt huutamast sulle neuvoja. Tarkotus siis ei oo pahottaa sun mieltäs, mut haluun et tiiät, et vaikka ei hyvin tunneta, ni surettaa tosi paljon sun puolesta! ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon enni! Ja mul tuli itku ku luin tän kommentin :( sanoit ton nii osuvasti että jotaa puuttuu kentän laidalta ;( mut kiitos enni <3!

      Poista
  6. kivast lököö housut perseestä... opettele ostamaan housuja, kroppas ois just unelma ni älä anna housujen pilata !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä... Mut jaa noi housut ei kieltämättä istu nii hyvin mulle ku toiset :) ja kiitos kai? (:

      Poista
    2. öhööööö.... nii siis mitä? :DDDDDDDDD

      Poista
  7. Taas ihania kuvia, ja aivan älyttömän ihana mekko <3 ps. Mulla oli sama keskiarvo! (_:

    hetaslife.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. jäään ehdottomasti seuraileen!:) ihanat hiukset ja ripset! rakastuin niihin!

    VastaaPoista
  9. sä oot ihan sairaan kaunis, sulla on ihanat hiukset ja tosi upee toi mekko!! :)♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. oot liian nätti!!:oo ja kauan oot kasvattanu sun hiuksias?:) ja minkä pitunen oot? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti :)! Ja no 6.luokal oli tosi lyhyet että siis n. 3 vuotta :D ja oon 160 melkein (:!

      Poista
  12. herranjumala oisit voinu ees sensuroida mun ilmeet noista kuvista :-DDd ihan järkyttäviä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa sori en tajunnu sua silleen tuolla taustalla :D! yritin ettiä kuvia jotka on kaikkien osalt hyviä, mutta ei noi mun mielestä mitenkään pahoja oo mutta jos tahdot nii voin kyl poistaa? :)

      Poista
    2. no ei sun niitä tarvi poistella mutta kauhustelln vaa että miten voi ihmisestä saada noin kamalia kuvia:DDd

      Poista
  13. SIIS APUA MÄ EN YMMÄRRÄ ET MITEN JOKU VOI OLLA NOIN KAUNIS ?! siis waatafak oikeesti ... Oon nyt kommentoinu kaks kertaa ja nyt tää on kolmas kerta ja lukenu aika monii postauksii ja tykästyin heti ! Todellaki jään seurailee sua ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä kiitos paljon :)<3! Ja kiva että jäät seuraamaa :-)!

      Poista