sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

I remember every word you said

Heippa :)! Ja taas tähän alkuun: huomaatte varmaan että kuvat on otettu iphonella... Sen mun kameran piti tulla sieltä korjauksesta tällä viikolla. No, perjantaina soitettiin sinne ja kysyttiin, että missä se oikein viipyy. No ne sit siellä sanoo että niillä oli joku viikon kesäloma ettei ne tehny mitää siellä. Just joo sanon minä. Ne vielä lupas meille viime viikolla että ens viikolla tulee ja ei mistää lomasta mitään maininnu. Siinä meni piloille sitte mun perjantai.
Torstaina kuitenkin Teemu oli täällä meillä päivällä ja illalla mulla oli ne kisat Kotkassa. Mulla oli 100 m siellä. Olin toinen ja aika oli ihan älyttömän huono :-D Mut ei mua sillee mitenkään se haitannu, oli siinä kuitenkin melkein 3 metriä vastatuulta. Perjantaina olin Teemun kanssa ja ei me mitään kummempaa tehty, en ees muista enää ! :D
Eilen iltapäivällä Teemu tuli meille. Käytiin vuokraamassa leffa ja ostettiin herkkuja. Mentiin sitten rantaan istuskelemaan ja kuvailemaan. Sieltä mentiinkin meille ja katottii toi leffa. Oli kyllä hauska :)! Sen jälkeen syötiin pannaria ja lähettiinkin kelttiin kuvaamaan. Ois ollu ihan jees ku ois ollu järkkäri. Ois tullu tosi kivoja kuvia ! Mutta onhan tässä koko kesä aikaa :)!
Tultiin sitten vasta puol 11 aikaa illalla kotiin. Tänään herättiin tosi aikaseen, koska Teemun piti olla 9 kouvolassa. Nyt se kuitenki tuli jo takasin (:
Mun täytyy sanoo että te lukijat ootte tehny mut tosi onnelliseksPerjantaina ja lauantaina teitä tuli lisää kerralla yli kymmenen ! Toivottavasti kestätte nyt nää huonolaatuset kuvat. Ens viikolla mun pitäis saada se järkkäri. Ja jos en saa nii ihan oikeesti en oo maksamassa niille kyllä penniäkään. Ens keskiviikkona mulla ja Teemulla tulee vuosi täyteen :-) Haluisin sen järkkärin viimestää keskiviikoks, koska sillo vuosipäivänä sais kivoja kuvia.
Ei mulla nyt muuta, meen varmaan köllöttelemään tonne yhen viereen, moikka

Pakko vielä sanoo yks juttu! Ku suunnittelin vissiin perjantaina että mitä tehtäis vuosipäivänä ja mitä ostaisin Teemulle ja valittelin etten tiiä. Nii sit Teemu sano nii ihanasti että no ei se oo niin tärkeetä ku se on vaan sillee yks vuosi, ja se on ihan pieni aika ku aattelee sitä kuinka kauan aion sun kans olla :')Joo vähän sekavasti selitin mutta toivottavast tajusitte :D
null_zps4007a22bnull_zps069759fb null_zps71da0bd4 22222 null_zps2cfe01a0 null_zps2fb32bb2 null_zpsa307c4d0 null_zps27ed5624 1111 null_zpsbcce4b88

20 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Oot ihan mielettömän kaunis! Oon monesti miettiny, että pitäis kattoo toi I Love You, Phillip Morris, ja täytyy kyllä oikeesti, jos se kerta on hauska. :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon♥ :) Ja juu kannattaa! Siin oli monta kohtaa mitkä oli hyviä :)!

   Poista
 2. oi onnea teille jo etukäteen! tarkoititko muuten että huono juoksu aika sulle vai yleensäkkin? miten suhtaudut yleensäkkin sua huonompiin urheilijoihin kun oot ite nii hyvä?:) jos joku juoksee vaikka puoli sekuntia hitaammin 100m niin ajatteletko 'ompa toi surkee' tms vai miten :D tai jos jotkut on vähän tukevammassa kunnossa kun sinä niin herättääkö se jotain negatiivisuutta? hehhe tulipas kysymyksiä noh loppuun vielä oot kyllä tosi kaunis ja blogis on kiva!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti ♥:)! ja siis no on toi huono aika varmaan tosi monelle, koska juoksin viime kesään melkein sekunnin kovempaa :D! Ja mä suhtaudun ihan hyvin mua huonompiinkin, koska on positiivista että neki jaksaa käydä kisoissa ja sillee ! :) tänä vuonna mä oon varmaan ite muille se 'huono' :s Mut en aattele että kukaa ois surkee, ne vaan on huonompia, se on tätä urheilua :) Ja jos on vähän semmossia pyöreämpiä nii kyllähän ne niinku erottuu sieltä joukosta, mut ei siin muuta sit. Mullahan ei oo mikään unelma urheilijakroppa nii ei oo mitää varaa sanoo sillee:-D
   Ja ei haittaa, tykkään vastailla kysymyksiin :)! kiitos paljon ♥ :)!

   Poista
 3. Voi noi teemun sanat !<3 aivan ihana ! Paljon onnee teille jo nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä vaan♥! :') ja kiitos paljon♥ :-)

   Poista
 4. piti oikein lihavoida toi "iphonella"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan siks vaa, että minuu vituttaa ku paskalaatuset kuvat nii kaikki nyt varmast näkee että iphonella otettuja. Kauhee syntihän tuo on, anteeksi.

   Poista
 5. Miks iphonea ei voi sanoa kännykäks vaan se pitää oikein lihavoida... Ei vittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska se on iphone. Ei vittu. Ja eikö se oo ihan sama sanonko iphone vai kännykkä??? Ei tarvi lukea jos on noin kamalaa tommoin asia. Kasvakaa :)

   Poista
  2. Eli pistäskö munki alkaa sanoo: Samsung Galaxy xcover 2. Luoja.

   Poista
  3. Kyllä sinun pitäisi varmaankin. Ei vittu oikeesti suosittelen lopettamaan tän blogin lukemisen, ei tommonen voi häiritä noin paljon :'DDDdd Ja mähän sanoinki noin tarkasti ton nimenki. Jos et oo muita blogeja lukenu niin kyllä niissäkin lukee: via iphone tai iphone kuvia -postaus. Myötähäpeää... :-)

   Poista
 6. http://m.voice.fi/terveysjahyvinvointi/pelottavia-uutisia-suomalaisillekin-tutuista-e-pillereista/23/50678

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itehän vaihoin noi pillerit zoely pillereihin jo yli kuukaus sitte koska noi yazit ei sopinu mulle :)

   Poista
  2. Miten noi yazit sit vaikutti suhun?

   Poista
  3. Tuli tulehus joka siis johtu niistä :/

   Poista
 7. Sä olet tosi nätti(: ja kun huomasin sun ja Teemun yhteisiä videoita youtubessa, etsin heti blogisi. Ja ryhdyin lukijaksi(: ootte Teemun kanssa tosi söpö pari<3 onnea vuosipäivästä!!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :)! ja kiva että tykkäsit, tervetuloa lukemaan :-) kiitos paljon sulle ihana♥ :> !

   Poista
 8. Itellänikin on blogi, ja haluaisin laittaa ns kuvakollaaseja. Taisiis tollasia missä on monta kuvaa yhdessä. Testiä ne kuvanmuokkauksella, jos teet millä? Kiitos jo etukäteen(:<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä käytän picmonkeyta ku teen kollaaseja :)! Ole hyvä <3 :)

   Poista