keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

video !

Moikka :-) Tosiaan tossa ois tota videota mitä lupasin teille. Mä vaan höpötän mitä päähän pälkähtää ja en tiiä mitä ihmettä mä alan välillä selittämään x) Nii nyt on kuitenkin kosmetologilla käyty ja viestikisat on ohi. Kuinkas siinä sitten kävikään... No mä juoksin mun osuuden ihan hyvin, oltiin ekoja koko matkan ajan, mutta mun ja Tuulin vaihto meni vähän niinku pelkäsinkin. Eli siis huusin 'hep' ja sitte yritin antaa sitä kapulaa mutta mä en saa sitä annettua :-D  Siinä yritin muutaman kerran ja sit alko se rajaviiva jo lähestyä ja karjuin jotaa: 'eeeeeei' ja sit Tuuli jarrutti ihan kokonaa, n. 30-50 cm siitä rajasta. Joten tiukille meni ! Kuitenkin voitettiin ihan reilusti. Okei oli tosi vähän joukkueita mutta silti. Harkitaa nyt menemistä sm-viesteihin, jotka näkyy telkkarissa :-D Tai en tiiä kyllä alkueristä, joten voi olla, ettei me ees päästäis telkkariin. Tota vaihtoa kyllä pitäis sitte hioa aika paljon... Mutta joo. En tässä ala enempää jaarittelemaan. Postailemaan pääsen vasta ens viikolla kun tuun pikajuoksukarnevaaleilta. Tänään ohjelmassa Teemun kanssa oloa ja pakkailua. Tässä on alkuun vielä vähän mökkikuvia :) juhannus mökillä 383 juhannus mökillä 1190 juhannus mökillä 867 juhannus mökillä 1193 juhannus mökillä 1382 juhannus mökillä 648 null_zps08ef151a juhannus mökillä 1458 Ainiin pakko sanoa! Alotin herkkulakon nyt eilen, koska oli ihan pakko. Mua ällöttää mun maha tosi paljon. Mut musta tuntuu että tää alkaa pian olla entisensä tai parempikin ;) Ja tähän vähän kuvia eiliseltä :-) moikka ihanat viestit 009 viestit 003 viestit 022 viestit 005

21 kommenttia:

 1. JOOO!!!! todellaki;) mun on pakko parantuu ensviikoks <3

  VastaaPoista
 2. ootte nii nättei kaikki! ♥ pusujaa :)!!

  VastaaPoista
 3. voiko ihanempaa blogia oikeesti olla ku sulla <3 ja iha mielenkiinnosta kysyn et montaks sun fb profiili kuvasta tykkää täl hetkel :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos paljon ihana <3 !! :> ja siitä tykkää 168 :-)

   Poista
 4. olet niin kaunis :') sul on mahtava tulevaisuuus eessä :--) keep holding on! peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon sulle ihana :') <3!

   Poista
 5. ihania kuvia ja kivan olonen blogi! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Onks 13,22 hyvä satasen aika? Paljo sä oot juossu täl kaudel? :) Oot myös tosi kaunis ja sul on ihana blogi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu iästä :) ja ei se nyt ihan huono oo mun ikäselle (: ja just juoksin tos vajaa 2 tuntii sit 13.09 s :D kyllä mä täältä vielä nousen ! Ja kiitos paljon :> !

   Poista
  2. No se on sit hyvä aika :)! Ite juoksin 14-vuotiaana 12.65 parhaimmillaan mutta en o siitä nyt kehittyny ja tää kausi on huono etenkin iskän kuoleman takia. Että sullakin saattaa ens vuonna yhtäkkiä parantua aika ihan yllättäin paljonkin ! :) sekavaa kyllä nyt kun kännykällä kirjotan ja tää ei tottele xd

   Poista
 7. voi että oot kaunis!<3 postaukses piristää mun päivää aina! haluisin nii tutustuu suhu iha tällee muuteki paremmi mut äh en vaan uskalla:p.. ujoku oon!

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos paljon ja kiva kuulla :> <3 ! Ja joo itekki oon ujo ja en uskalla tutustuu uusii ihmisiin oikein :/ muhun saa kyllä tulla ihan vapaasti tutustumaan, vaikka ensin fb:ssä voi tulla juttelemaan :)!

  VastaaPoista
 9. Heeimistä sä oot ostanu ton sun kameran? c:

  VastaaPoista
 10. Ja pakko viel kysyy et miks teil on venäjän lippu teijän poskissa ?O_O
  Ooks ihan suomalainen ja juoksetko ihan suomaalises seura vai mitä höh häh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha meiän hienoi 'lippui' on luultu saksaks ja venäjäks mut ne on vaa 3 viivaa jossa on meiän seuran värit :D juoksen siis ihan suomalaisessa seurassa ja oon täysin suomalainen :p

   Poista
 11. Sulla on tosi hyvä aika juoksussa ! Mun koko elämässä mä en ole käynyt näin hyvässä blogissa ! Olen tykännyt kaikista sun videoista jota olet tehnyt.Minäkin harrastan yleisurheilua.:-)

  VastaaPoista