keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

It's hard to get high when you're living on the bottom

Heippa ! Tulin tähän nyt postailemaan. Mun oli pakko, koska mulle tuli nyt äkkilähtö jannalle ja myöhemmin niitten mökille :-D Halusin siksi siis tulla teille tekemään jonkunlaisen postauksen, jotta ette ihmettele mihin oon kadonnu. En kerkee siis tulla postailemaan tällä viikolla enää.
warmdayy 128warmdayy 016 warmdayy 276 warmdayy 134 Maanantaina mun loppupäivä meni koneen ääressä. Etiskelin itelleni suojakuoria kännykkään. No, löysin kaikki ihania, mutta arvatkaa sainko niitä ostettua. En. Vitutuksen määrä oli suuri, koska kulutin siihen oikeesti koko loppupäivän. Etin siis eri sivustoilta niitä kun toisesta en saanu ostettua niin siirryin eri sivustolle. En ymmärrä miks muut pystyy niitä tilata, mut en mä :( warmdayy 110 warmdayy 062 kisat 001 warmdayy 124 Tiistaina olin Teemun kanssa heti aamusta. Käytiin ulkona kuvailemassa, koska oli lämmin ja aurinkoista :) Teemu lähti sitte siin aika ajois, koska sillä oli harkat ja mulla oli lähtö kisoihin. Juoksin siellä 100 m, jos sitä juoksemiseks voi kutsua. Masennuin kyllä täysin juoksun jälkeen kun en saa sitä juoksua pyörimään ja muut vaan joka askeleella menee yhä kauemmas. Se tunne vaan on mulle niin uus. Kuitenkin mun iltaa piristi, kun huomasin että mulle tulee lukijoita lisää ! Voi että, enää yks nii on 300 lukijaa täynnä ! Sen kunniaks teen jonkun videon. Oisin tehny muuten tänää jo jonkun, mutta en ehdi.
warmdayy 270 kisat 012 warmdayy 193 kisat 031 warmdayy 148 Tänään kävin aamulla kentällä vähän verryttelemässä. Niitten jälkee kysyin jannalta millo se vois olla ja saatii sovittuu että meen tänää jo ja tuun sunnuntaina takasin ! :) Juhannus mökillä, eka kerta mulle. On se kiva että on jotaa tekemistä kerrankin juhannuksena ja Teemukin menee mökilleen. Tulin tossa äsken hierojalta, olin siis ihan ekaa kertaa :-D Kieltämättä vähän on nyt kipeenä paikat. Mutta mulla ei oo tällä viikolla enää kun lepoa, nii ei tarvi mökilläkää paljon mitään urheilua tehdä. Varasin muuten ajan kosmetologille kulmien värjäykseen, kun ne on jo ihan vaaleet ! Haluisin värjätä hiuksiani vähän vaaleemmaks kans. Sain tänää myös kirjeen, että pääsin urheilu akatemiaan! Ens viikko on aika kiireinen tai siis kun mulla on to-su karnevaalit. Ei mulla nyt muuta, moikka ja palaillaan ens viikon alussa
 

10 kommenttia:

 1. kyllä se siitä lähtee taas paremmi menee oon varma siitä! :) oot joka tapaukses paljon parempi juoksija ja urheilija kun monet monet muut! ja ihan sairaan upeita kuvia taas ja mistä toi sun mekko muuten on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! :) ja kiitos tosi paljon <3 ja se on joskus 3 vuotta sitte ostettu h&m:stä :D

   Poista
 2. mille karnevaaleille meet?

  VastaaPoista
 3. wou, sulla on aivan ihana blogi ja oot ihan käsittämättömän kaunis ! pakko jäädä seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa <3 (:

   Poista
 4. vau miten upeita kuvia! :) oot tosi kaunis! Olis kiva jos voisit tehdä jonkun mydayn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi paljon :-)! ja juu oon aatellukkin tehä sen, todennäkösesti ensviikolla jos suunnitelmat toteutuu :)

   Poista