keskiviikko 20. helmikuuta 2013

If your dreams don't scare you, they aren't big enough

Heippa! :) Pahottelen heti alkuun sitä kun osa noista kuvista on noin huonolaatusia, mutta kuvasin väärällä asetuksella :/ Kuitenkin. Lauantaina oli ne kisat Lahdessa ja aidat on huonontunu joka cupissa. Mut ei se mitää koska silee on sen sijaa parantunu joka cupissa :)! Ei paljoo, mut oon kuitenkin ihan tyytyväinen. Juoksin siis 60 m 8.12 s. Illan vietin putousta kattoen.
                   Sunnuntaina olin Teemun kanssa koko päivän, myö vaan loikoiltiin ja käytiin kaupassa ja muuta semmosta :) Maanantainakaan ei mitään erikoista tapahtunu. Lakkasin kynnet Lindan antamalla kynsilakalla ja oon ihan rakastunu Eilen kävin pihalla ottamassa muutamat kuvat ku oli niin ihana ilma !
                    Tänään oon vaan löhöilly kotona ja pelaillu mou:ta niinku joka päivä :-D Huomenna ois koulussa liikuntapäivä, mut en tee oikein mitään, koska viikonloppuna on SM-kisat Tampereella. Lähtää perjantaina sinne ajelemaan joten postausta ei siis oo enää tällä viikolla tulossa. En oo missää parhaassa kunnossa mut meen nyt kuitenkin ku en sentään niin huonossa kunnossa ole :) Lajeina mulla on 60 m ja 300 m. En tiiä pääsenkö ikinä maaliin asti 300 metrillä... Mut kesällä sitten taas !

Jees perjantaina alkaa loma, heippa ihanat !

ben&jerrys 042 ben&jerrys 004 ben&jerrys 054 ben&jerrys 062 ben&jerrys 072 ben&jerrys 106 ben&jerrys 126 ben&jerrys 120 ben&jerrys 095

6 kommenttia:

 1. onnee sm-kisoihi! :) ihanii kuvia taaas :>

  VastaaPoista
 2. ihanii kuvii & toi kynsilakka :')
  miten oot saanu kuvavälit noin pieneks o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)! Ja ne tulee automaattisesti ku laitan nää kuvat flickrin kautta :)

   Poista
 3. uu omnom ben&jerrys :D hei nätti oot ja ihanan energisii kuvii, ja onnee kisoihi! :))

  Käyppä kurkkaamassa ja jää lukijaks, jos tykkäilet! (:
  sl-stereohearts.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :P ja kiitos :)! Käyn kattoos (: !

   Poista