sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Inspiration day ja blog awards!

Huhhuh mikä viikonloppu takana! Olin ekaa kertaa mukana Indiedaysin Blogger's Inspiration Day:ssa ja illalla myöskin Indiedays Blog Awards -gaalassa. Oon ilmoittautunut mukaan jo kahdesti ennenkin, mutta myönnän, oon jänistänyt aiempina kertoina - ihan vaan siksi, etten tunne ketään. Nyt kuitenkin päätin, etten jänistä tällä kertaa ja varasinkin hotellin ajoissa jo, etten voi senkään puolesta jättää menemättä, sitä kun ei voinut edes perua ilmaiseksi. 
              Lauantaina oli siis suhteellisen aikanen herätys, koska piti ajaa täältä Kouvolasta Helsinkiin ja siellä vielä säätää auton kanssa. Löysin vihdoin sitten perille ja sattui aivan älyttömän hyvä tuuri, sillä tunsin tasan yhden ihmisen sieltä (en tiennyt etukäteen onko hän tulossa) ja satuttiin sitten samaan aikaan naulakoille ja pääsinkin sitten viettämään päivää hänen ja hänen tuttunsa kanssa. 
IMG_9808 IMG_9813 IMG_9805 Tarjoilua riitti hyvin, tosin juomat olivat pitkälti alkoholia, mutta onneksi vettäkin löytyi. Oltiin siis ravintola Maxinessa, josta oli upeat näkymät Helsingin ylle. Hyvää kuvaa en vaan maisemista saanut valitettavasti. Kierreltiin tuolla eri pisteillä ja testailtiin uusia juttuja. Mä maistoin itse ekaa kertaa Tuplan proteiinipatukkaa ja yllätyin ihan älyttömän positiivisesti! Oon aina vihannut proteiinipatukoita, en oo saanut yhtäkään syötyä kokonaan. No, nyt sitten oisin voinut vetästä useammankin putkeen, hah. Normaalisti proteiinipatukat ovat kovin jauhomaisia, mutta tämä ei ollut. Pakko mennä pian ostamaan noita itelle!IMG_9801 IMG_9821 IMG_9837 Vähän ennen kolmea lähdin sitten pois ja alkoikin ruokapaikan metsästys. Mulla oli tässä kohtaa aivan jäätävä nälkä ja halusin vaan nopeesti johonkin syömään. No, se nopea ruuan saaminen jäikin sitten siihen, kun ei oikein löydetty hyvää paikkaa, mihin oltais haluttu mennä syömään. Tässä kohtaa siis Teemu tuli Kampille hotellilta ja yhessä etittiin sitä ruokapaikkaa. Löydettiin sitten yksi ja onneks siellä ei kovin kauaa kestänyt ruuassa. Täysillä massuilla sitten käveltiin hotellille ja tässä kohtaa ois tehnyt mieli vaan jäädä loppuillaksi sänkyyn lojumaan. Ryhdistäydyin kumminkin ja tein iltameikin, ainoaksi ongelmaksi jäi se, että miten saadaan Teemu iltajuhlaan, kun sen jalat oli aivan hiertyneet uusilla kengillä kävelystä. Siis oikeesti, en oo ikinä nähnyt niin vaivalloista Teemua, huh. Onneks kuitenkin selvittiin juhlaan, jossa ei kylläkään tunnuttu kuuluvamme joukkoon, me kun ei baareissa tai muissa semmosissa käydä ikinä. Juotiin vesipullot siellä, katottiin palkintojen jako ja lähettiin takasin hotellille.3 IMG_9891 4 Tänään aamulla heräiltiin taas ajoissa, sillä halusin ehtiä yhteisiin treeneihin mukaan. Aamupala oli ihana, niin kuin yleensä aina hotelleissa - ja tällä kertaa söinkin ihan kaiken, mitä lautasella oli. Aamupalalla oli kiva istua ikkunan vieressä, sillä on noissa Helsingin kaduissa jokin oma viehättävyytensä - ainakin silloin kun se ei ole täynnä kiireisiä ihmisiä.
             Meille tuli lopulta taas kiire ja nopeasti pakattiin ja suunnattiin metrolla Itäkeskukseen, jonka lähellä meiän auto oli. Myöhästyin treeneistä, mutta ehdin vielä mukaan silti. Ei siis olisi ollut mikään tarve mennä kyseisiin treeneihin, muta ihan omasta tahdostani halusin treenata. Joka tapauksessa oli ihan kiva reissu, vaikkakin paljon vastoinkäymisiä sattui. 
IMG_9748 IMG_9634 IMG_9744 Tossa nyt oli eilinen kokonaisuudessaan. Ei mulla paljon mitään erikoista tapahtunut tässä viikon aikana, paitsi perjantaina lähettiin koulun kanssa Lappeenrantaan tutustumaan yliopistoon ja ammattikorkeakouluun. Mulle päivästä ei ollut oikein hyötyä, sillä kyseiset alat eivät minua kiinnosta. Viihtyisältä paikalta muuten kyllä vaikutti :) Tuli myös leivottua pariinkin otteeseen, joista kumpikaan ei kyllä sujunut täydellisesti. No, ei oo ollut mikään paras viikko, mulla on meneillään nyt joku huonon onnen kausi, siltä ainakin tuntuu. Onneksi huonon onnen jälkeen tulee se parempionninen aika, joten sitä ootellessa! Muffineista sentään tuli hyviä, harmi vaan että toi video on nyt ihan myöhässä kylläkin... No, ens vuonna sitten testaamaan, hah! Mä tästä alan nyt kattomaan Teemun kanssa eilennä väliin jäänyttä Putousta, joten heippa <3!

20 kommenttia:

 1. Onko sulla kavereita? :D Tuli vaan mieleen, kun oot blogien ja videoiden perusteella aina vaan poikaystäväsi kanssa. Siis painosanalla aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla treenikavereita, urheilukavereita ja sit Inga semmonen kaveri jota vapaa-ajalla näen :) Ja Inka, tosin häntä en oo nähny ku kerran kesällä! Niin ja Daniel tietty tullu kesäst hyväks kaveriks, asuu vaan eri paikkakunnalla. Ei mulla siis paljoa ole kavereita, kun oon vähän tämmönen ihminen, joka viihtyy hyvin yksin (tai just Teemun kanssa) ja vapaa-aikaahan mulla on hyvin vähän, niin en ehtis kavereita nähäkään, vaikka niitä olis kymmeniä :D

   Poista
 2. Onko sulla joku tietty juttu vastaan alkoholia? Kun sanoit, että ette baareissa tai semmosissa käy ikinä? Mietin vaan, jos et pysty käymään iltamissa yms (ainakin tuo kuulosti siltä) missä muut juo, vaikka itse et joisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä, en vaan koe alkoholin juontia tarpeelliseksi. Ei mitään isoa juttua taustalla :) En tykkää käydä baareissa, kun ahistaa ihmispaljous ja humalassa olevat ihmiset, eihän siellä itse tarvis juoda. Mut kyllä mä pystyn jossain muualla olla, missä muut juo :)

   Poista
 3. Vau ihanat mekkokuvat, oot tosi kaunis :) Onko sulla tekoripset noissa? Näyttää vaan! Ja oon samaa mieltä, että hotelliaamiaiset on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :>! On joo, kun noi rajaukset oon laittanu, nii omat hukkuu vähän niinku muuten :D Jep :)

   Poista
 4. Ite en tänä vuonna päässyt tuonne Indiedaysin inspiration dayhin ja Blog awardsiin, mutta ensi vuonne sitten:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii :-) Iteki varmaa keväällä tuun ainakin päivätapahtumaan!

   Poista
 5. Mä join yhden ginger beerin ja vettä ja lähdin kotiin. Oli kyllä tuttuja, mutta ei vaan jaksanut :D

  VastaaPoista
 6. Sun kroppa näyttää nii upeelta tos mekossa ja oot muuteski tosi kauniina :)<3

  VastaaPoista
 7. Söpöjä muffineja <3 :D en vaan ite jaksais tehä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 :P Niin no aikaahan noihin menee jonkin aikaa x)

   Poista
 8. Mulla ois yks erikoispostaustoive! Olisi kiva lukea ajatuksia sun omasta kehosta. Millainen sun keho on ollut eri ikäisenä ja millaisia ajatuksia sulla on ollut sitä kohtaan. Siis ihan ulkoisia (oma kehonkuva ja tunne siitä) ja sitten varmasti urheilun myötä heränneitä sisäisiäkin (ei nyt mitään sisäelintoimintoja siis vaan esimerkiksi omasta nopeudesta, notkeudesta...) ominaisuuksia voisi käsitellä, ihan mikä susta tuntuu mukavalta/mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 9. Kun sähän oot hakemassa jyväskylän yliopistoon lukion jälkeen, niin ootko menoss nyt ens viikon perjantaina (13.11.) sinne jyväskylän yliopistoon kun siellä on sellanen avointen ovien päivä tyyppinen juttu ja sit kerrotaa niistä aloista yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua en tienny tosta ees! Täytyy oikeesti miettiä, voisin hyvinkin lähtä sinne :)

   Poista
 10. oli ihana nähdä <3 mulla vaan oli vähän liikaa tuttuja naamoja ettei musta kunnon seuraksi ollut, mut onneks löysit hennan :3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli <3 Ja joo ei se mitään, onneksi Henna oli mukavaa seuraa :3

   Poista