sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivän kirjottelut

Tulin postaamaan vielä näin sunnuntai-iltana teille pikaiset kuluneen viikon kohokohdat, koska tykkään kumminkin sen kerran viikossa ees postata tänne. Sain muuten tosi kivan erikoispostausidean ja aattelin toteuttaa sen tässä lähiaikoina, tulee vähän vaihtelua näihin kuulumisiinkin! Mutta siis tosiaan, alkuviikko mulla oli aikalailla sitä normaalia koulu-treeni-akselia, mutta loppuviikosta sitten ehti jotain tapahtuakin.IMG_0309 PicMonkey Collage2 Kauhulla oottelin kuvia viime viikonlopulta, koska tuntui menevän ihan pipariksi, mutta musta toi meiän yhteiskuva onnistui ihan kivasti! Ainoo vaan, että mun kroppa näyttää jotenkin niin oudolta, ei yhtään semmoselta kuin se on. Itteäni häiritsi etenkin tuo pyllykohta, koska jostain syystä tuntui, että kyseinen kohta on tossa kuvassa hävinnyt kokonaan ja mun omiin ihanteisiin kuuluu, että on pyöreä ja sopivankokonen pylly. Mutta se ei ollutkaan kuvassa pointtina, joten anti olla, kiva muisto saatiin tapahtumasta. Oon hyvin kriittinen omaa kroppaani kohtaan, joten siksi tuppaan aina ottamaan tämmöset asiat esille. Se erikoispostausidea liittyy muuten tähän aiheeseen, joten palataan siis tämän aiheen(kropan) parissa vielä.
                 Alla on yks kuva, jolla osallistuin yhteen kisaan ja mikäpäs muukaan oli aiheena kuin tuo ihana tupla+ proteiinipatukka. Oon siis niin rakastunut tohon jotenkin, että mielelläni kyseisestä asiasta kuvan otinkin ja kisaan osallistuin. 
IMG_0192 IMG_9939 PicMonkey Collage Käytiin Teemun kanssa perjantaina Veturissa, koska totesin, että mulle riittää nyt tää paleleminen ja haluun paremman takin. Ensimmäisenä suunnattiin Onlyyn, josta valitsin yhden kivan takin sovitettavaksi ja sille tielle muuten jäin. En ees enää kattonut muista kaupoista tai sovittanut muita takkeja, vaan totesin, että tää on nyt mun uus takki. Oon ihan rakastunut tohon, koska en oo omistanut ikinä mitään ton tyylistä takkia! // Tänään oli taas meiän perinteinen 10 km sauvakävelylenkki. Viimeinen kerta tänä vuonna, mutta varmaan ens syksynä sitten taas. Sykkeet ei tahtonut pysyä aerobisella tasolla, vaikka tarkotus olisi ollut, mutta toivottavasti oli vaan kyse yksittäisestä kerrasta.IMG_0333 Eilen mentiin sitten juhlistamaan Ingan synttäreitä Nevilleen. Oikeasti hän täytti vuosia jo keskiviikkona, mutta parempihan niitä on viikonloppuna juhlistaa. Ruoka oli hyvää ja otin saman kuin aiemmillakin kerroilla kyseisessä ravintolassa. Oon vähän semmonen, etten uskaltais ottaa mitään uutta, koska jos en tykkääkään, niin sit ei oo kellään kivaa. Ruoka maitto enemmän kun hyvin kaikille, koska oli kaamea nälkä! Ruokailun jälkeen siirryttiin vielä Ingalle kakulle, mutta siitä en edes kuvaa ehtinyt napsaista, kun se olikin jo melkein syötynä. Oli hyvää ja aattelin, että tota vois tehä joskus itsekin.753CD616-462F-4986-9A5A-32D39C2052CA_zpslnakp6vo IMG_0386 Tänään sitten vietettiin isänpäivää. Tai no, vietettiin ja vietettiin, itsehän kävin treenaamassa ja tein läksyjä, toki illalla kävin isän haudalla. Äiti meni miesystävänsä kanssa syömään ja olin mäkin eka menossa mukaan, mutta tuli niin puskan takaa lähtö, etten ollut yhtään valmis, joten syötiin sitten Teemun kanssa omat ruokamme. Äsken justiin tultiin haudoilta ja kohta olis tarkotus mennä iltapalalle ja nukkumaan. Kuten huomasitte, ei mitään kovin ihmeellistä mun viikkoon kuulunut kumminkaan, mutta tarviikos sitä aina kuuluakaan. Todennäkösesti teen sen erikoispostauksen seuraavaksi, sillä mustakin on kivaa vaihtelua semmonen näiden ainaisten kuulumisten ohella. Palaillaan ensi viikolla, moimoi <3IMG_0306

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus tää! Ja hienoja kuvia! : )

  VastaaPoista
 2. tuo kakku on valmiskakku eikä ite tehty ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no kuten tekstissä sanoin, en Ingan kakusta saanut otettua edes kuvaa. Toi onkin isänpäivän kakku, jonka äippä osti kaupasta :-D

   Poista
  2. "Ruokailun jälkeen siirryttiin vielä Ingalle kakulle, mutta siitä en edes kuvaa ehtinyt napsaista, kun se olikin jo melkein syötynä." itsekkin ymmärsin tuon ja sen jälkeisen kuvan niin että et ehtinyt ottaa kakusta kuvaa kokonaisena vaan tuollaisena kun se kuvassa on. kuvan sijoittelu ja asia että mainitset postauksessa vain yhden kakun on aika hämäävä näin lukijan silmään :)

   Poista
  3. "Ruokailun jälkeen siirryttiin vielä Ingalle kakulle, mutta siitä en edes kuvaa ehtinyt napsaista, kun se olikin jo melkein syötynä. Oli hyvää ja aattelin, että tota vois tehä joskus itsekin." + kakun kuva. en yhtään ihmettele jos suurinosa lukijoista yhdisti kuvan kakun tekstin kakkuun.

   Poista
  4. Jeps, siltähän tuo kuulostaa hieman, mutta ei nyt ollut koko postauksen pointti. Kakku oli juustokakku ja Ingalla syöty ja kinuskikakun kuva on meillä otettu :) Enkä varmaan puhuisi valmiskakusta tollaseen sävyyn, että oisin itse joskus sellaista valmistamassa.

   Poista
  5. En tiennyt ennen tuota kommenttia, että kyseinen kakku on valmiskakku, koska en kakkuja juuri syö. Tämä ei mikään suuri moka ollut, mutta kannattaa jatkossa ottaa tekstin ja kuvien sijoittelu huomioon, ettei synny tällaisia sekaannuksia :)

   Poista