tiistai 30. kesäkuuta 2015

Pikajuoksukarnevaalit

Moikka! Nyt ois kesäkuu eletty ja toinen kesätyö saatu päätökseensä. Tää kuukausi meni ohi tosi nopeasti, johtunee varmaankin just töistäkin, kun melkein joka päivä kului siellä. Sinänsä hyvä, ettei kesäkuussa ollut hyviä säitä paljoa, koska ois ollut ikävämpää töitä tehdä silloin. Toivotaan, että nyt heinäkuu tuo tullessaan niitä hyviä säitä!
                  Mulla oli sunnuntaina kisat Jämsänkoskella eli pikajuoksukarnevaaleilla siis olin. Ajeltiin sinne Teemun kanssa kahdestaan, mä alotin kotoa ajamisen ja vaihettiin hyvissä ajoin, jotten menis ihan jumiin ajamisesta sitten. Kaikki sujui hyvin tällä vajaan parinsadan kilometrin matkalla ja pysähyttiin myös haukkaamassa evästä. Täytenä yllätyksenä tuli, miten hyvä sää tuolla oli! Olin katsonut edellisenä päivänä, että oli luvattu noin 16 astetta, mutta siellähän oli sitten ihan kunnon lämmin sää. 100 metrin alkuerissä puhalsi juuri hyvä myötätuuli, mutta minäpä onnistuin sitten tekemään todella surkean lähdön, minkä takia aika oli mitä oli. Pääsin kuitenkin tällä 12,73 s finaaliin juuri ja juuri ja finaalissa sainkin tosi hyvän lähdön ja johdin juoksua muutamakymmentä metriä jopa!
IMG_9633 IMG_9664 IMG_9678 IMG_9686 IMG_0409 IMG_9728 No, mulla ei se itse juoksu sitten kulje niin hyvin vieläkään, joten jäin sitten lopulta kuudenneksi. Sattuipa sitten tietenkin myös niin, että finaalissa puhalsi melkein kolmen metrin vastatuuli, joten ajat oli kaikilla mitä oli :-D Juoksin 12,89 s kolmen metrin vastaiseen, mikä tarkoittaa, että olis se tämän kauden paras tullut, jos takana olisi ollut vaikkapa pieni myötäinen tai ihan tyyntä. Noissa kisoissa jäi nyt sitten tulematta se, mutta ei se mitään, sillä vielä on kesää jäljellä!
              Kahden pikapyrähdyksen jälkeen mulla oli vielä jäljellä 200 metriä. Ei ois millään jaksanut juosta sitä, kun jalat oli ihan väsyneet jo satasista, kun eivät ole raukat nyt tottuneet tämmöiseen. Kannatti kuitenkin juosta, sillä olin kolmas ja tuli tän kauden paras eli 26,11 s! Jäin siis alle kolme kymmenystä mun enkasta, mikä on kuitenkin aika vähän tässä tapauksessa nyt. Myötätuultakaan ei juoksussa ollut, joten ei voi sen piikkiin pistää :P Päästiin lähtemään odotettua myöhemmin kotimatkalle, mutta onneksi seuraavana päivänä ei sentään ollut töissä aamuvuoroa. Pysähyttiin syömään Padasjoen abc:lle ja oltiin kummatkin kyllä sen jälkeen ihan täynnä, että teki tuskaa ajaa kotiin. Kotiin kuitenkin selviydyttiin siinä ennen klo 23 ja koitettiin päästä mahollisimman pian nukkumaan.
c2 IMG_9601 IMG_9795 1IMG_9844 1IMG_9794 Siinä oli noista kisoista ihan kiitettävästi. Muuten ei oo mitään erityisempää tapahtunut tässä, eilen illalla mentiin töiden jälkeen Teemun ja Vilin kanssa (yrittämään) kuvailemaan Juissi-kuvia, kun niitäkään en oo kovin paljoa vielä kerennyt ottaa. Mulla oli hyvä visio siitä, millaisen kuvan haluan, mutta tuli pari muuttujaa sitten :-D Juissi-purkki ei tahtonut pysyä millään oikein päin, vaan aina vedessä lilluessaan kääntyi ja Vilikään ei mennyt niin kuin olin suunnitellut. Tuli erilaisia kuvia kuin olin ajatellut, mutta silti kivoja! Tässä postauksessa ei nyt ole sitä Vilin kuvaa, jonka tänään laitoin Instagramiin, mutta sieltä voi sen katsoa. Jouduin uhrautumaan ja mennä veteen, onneksi olin varautunut siihen ja mulla oli uikkarit mukana. En siis ennen tota päivää ollut vielä talviturkkia heittänyt, mutta nytpä tuli sekin sitten heitettyä, kun jouduin hakea kauaksi lainehtineen Juissin takaisin. Nuo kuvat siis täysin tilannekuvia kaikki tossa yllä, mikään ei oo suunniteltu tai oikein poseeraamalla poseerattu. Teemu vaan kuvia siinä napsi, kun tuolla vedessä olin niin päätin sitten samalla jotain tehdäkin siinä enkä vaan toljottaa, haha.c3 IMG_9544 c1 IMG_9561 Mulle kävi viime viikolla kiva yllätys, kun kävin postissa. Mulle oli siis tullut lappu, että paketti noudettavissa ja mä sitten innoissani menin katsomaan, että mitäköhän sitä on taas ostettu, kun en ees enää muista. Avasin paketin ja suu loksahti auki - 10 levyä suklaata. Onko tää joku yhteistyö? Miksen muista? Sitten muistin, että aivan, osallistuin parisen viikkoa sitten Fazerin kilpailuun ja näköjään sitten tuli voitettua, siitä ei ilmoitettu mitään mihinkään, niin olin siksi kovin hämmentynyt aluksi :-D Piristi kyllä kummasti iltaa! Tuli vaan vähän pahaan kohtaan nuo, kun nyt on ollut muutenkin aika epäterveellistä menoa ja tullut lihottua jonkin verran. No, noita levyjä ei nyt enää ole (lahjoitin kyllä muutaman pois, että en mä kaikkia yksin syönyt...), joten ei tuo enää haittaa. Mulla alkaa nyt heinäkuussa vähän tehokkaampi treenaus, kun noi mun työt nyt loppu niin koitan siinä samalla sitten panostaa ja panostankin tähän syömiseen.
                Lisäksi mulle tuli viime viikolla noi yläpuolella olevat paketit eli Blistex-tuotteita ja Juissi-juttuja! Noi Blistexin tuotteetkin niin sanotusti voitin Instagram-kisan kautta, joten nyt on kyllä mua lykästänyt :P Tuossa kollaasissa ylempänä on kuva Vilistä, joka näyttää musta aivan jyrsijältä. Siis nuo valkoset kohat ei ole hampaat oikeasti, vaan ne on jogurttia, joka sattui jäämään tolla tavalla! Onneks sain ikuistettua tuon. Mä tässä lopussa nyt hypin vähän asiasta toiseen, mutta sain myös eilen läksiäislahjan töistä eli tuon muumikipon, joka oli täytetty suklaalla, nam! Oli kiva kokemus työskennellä leirikeskuksessa ja tänään sitten tuli se palkkakin ja oli parempi kuin olin luullut! Siihen kun tuli niitä kaikenmaailman lisiä ja muita, mutta kyllä tää kuukaus sai riittää :)
               Oon ollut tänään superväsynyt johtuen huonosti nukutusta yöstä ja tosi aikaisesta herätyksestä. Sain kuin sainkin itseni kuitenkin tekemään tän postauksen tänään niin kuin olin teille luvannut, joten nyt voin hyvillä mielin käydä nukkumaan. Toivottavasti nyt heinäkuussa löytyy enemmän postattavaa ja kyllä mä uskon, että löytyykin, kun somettajien kanssa matkustellaan ja kaikkea kivaa on luvassa. Mutta palaillaan seuraavassa postauksessa, heippa ja hyvää alkavaa heinäkuuta kaikille <3!
IMG_9554 1IMG_9942

22 kommenttia:

  1. Osaatko yhtään analysoida minkä takia se juoksu ei kulje kunnolla? Fyysinen ongelma, psyykkinen/motivaatio-ongelma tai jotain muuta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se johtuu siitä, että mun juoksu jää suppeaksi, pitäis saada enemmän lantiosta auki sitä! Menis ennätyslukemiin, jos nyt saisin sen vain lantiosta aukinaiseksi :)

      Poista
  2. upeita kisakuvia, sä oot kyllä hyvässä kunnossa! katse kiinnittyi myös noihin sun pohkeisiin, ei sieltä lihasta puutu ;-) onnea hyvistä suorituksista, on varmaan hieno fiilis kun ylittää itsensä tai johtaa juoksua :) heinoja myös nuo teemun ottamat kuvat :) ja oho, suahan on lykästäny, kyllä mullekkin kelpais tommonen määrä suklaata, haha :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Haha xP On kyllä, vielä kun se tunne vaan kestäis ton koko matkan niin ois hyvä :D Ja joo täytyy ihmetellä kuinka hyvä tuuri on käynyt noissa kilpailuissa!

      Poista
  3. Hyvä teksti ja tsemppiä kisoihin ja treeneihin!
    Mitkä on seuraavat kisat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ei ole vielä tiedossa itseasiassa, ens viikon oon reissussa kokonaan melkein eli ei ainakaan ens viikolla kisoja :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia! Pakko kyä näin alottelevana bloggaajana, tuleeko bloggerin kautta tehtyyn blogiin automaattisesti tuo "googlen käyttäjäraati eli linkki josta voi liittyä blogin lukijaksi", vai pitääkö se erikseen bloggaajan lisätä ja miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ei tule automaattisesti. Se lisätään hallintapaneelissa. Sieltä kohta ulkoasu ja lisää gadget! Lukee muistaakseni ihan lukijat tai jotain semmoista siinä :) Toivottavasti löydät!

      Poista
  5. Hyvin juoksit. Jopa 3m vastaiseen noin kova aika :) Ja onnea 200m juoksusta.
    Tsemii tuleviin treeneihin ja kisoihin sekä toivottavasti pysyt ehjänä ja terveenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllätyin kyllä tosta ajasta tohon tuuleen nähden! Kiitos paljon ja toivotaan :)!

      Poista
  6. Hyvin todellakin ja oot aika hyväs kunnos tsemppii vaa

    VastaaPoista
  7. Eikö teiltä oo joukkuetta Smviesteihin mahdollista saada? Tai siis oliko

    VastaaPoista
  8. Hyvä postaus ja pitkä😉 Tsemppii seuraavaan kisaa👌

    VastaaPoista
  9. Mikä sun enkka on 200m?
    Ite juoksin 100m aidat hiukan päälle 22sec XD 74cm
    Mut en ookkaan mikään sprintteri mutta silti oot melko lailla samaan aikaan mun kaa maalis ku juokset puolet enemmän ku miä mut ilman aitoi.

    Mut lähin pystystä ku tuli kiire XD

    Tykkään eniten sun näist sporttipostauksist ku sama harrastus' ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 25,84 s! :)
      Ja haha x) No mut joo, ei kaikki oo sprinttereit xP

      Poista
  10. Oot toisi kiva:) Tää postaus on myös kiva. Oisko mahdollista että tekisit kesän lopuksi sellaisen postauksen/videon jossa näyttäisit kuvia ja videon pätkiä kesästä 2015?
    T.Aada

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :>! Ja joo varmaan olisikin! Teen ainakin vuoden lopussa vuodesta 2015 koosteen :)

      Poista