tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kolme vuotta

Heipsuli hei! Täytyy sanoa, että nyt on kyllä Iinan voimat koetuksella kaikkien asioiden hoitamisen suhteen. Mutta ei se mitään, ei tätä enää kauaa jatku sattuneesta syystä! Mulla oli viime viikon keskiviikkona kisakauden avaus, kun töistäkin sattui olemaan vapaapäivä silloin. Kisat olivat siis Nurmijärvellä ja siellä mulla oli lajina 100 metriä. Keli oli sinne tyypillinen, eli tuulinen ja kylmähkö. No ei mitään, mua ei hirveesti jännittänyt, koska mulla ei ollut mitään odotuksia ajasta tai muustakaan, kun on ollut niin katkonainen harjoituskausi. Kisat kuvattiin telkkariin ja ne voi kattoo vielä parisenkymmenen päivän ajan yle areenasta ! Meiän juoksu on n. 53 minuutin kohdalla, jos joku haluaa sen katsoa. Olin tosiaan neljäs ja aika sen 12,81 s. Olin ite siihen tosi tyytyväinen, sillä ois se voinut paljon huonomminkin mennä tän kaiken jälkeen :-D Mutta loppukesää kohti nyt tähtäys sitten!IMG_8838 IMG_8867 IMG_8907 Perjantaina oli mun ja Teemun 3. vuosipäivä ja me mentiin perinteiseen tapaan Amarilloon syömään. Ruoka oli taas hyvää ja sai lähteä pois ihan maha pyöreänä, haha. Käytiin syömisen jälkeen nopeasti kotona ja suunnattiin sitten elokuviin. Ois pitänyt jo siinä vaiheessa tajuta, että ei pitäisi mennä katsomaan kyseistä elokuvaa, kun myyjän ilme meni niin hämmentyneeksi... :D Kun päästiin saliin, siellä oli tasan kaksi vanhempaa pariskuntaa ja me. Elokuva mitä me mentiin katsomaan oli While we're young ja se oli kyllä oikeesti tosi tylsä, ei mielestäni melkein mitään komediaa siinä, vaikka draamakomediana sitä mainostettiinkin. No, menihän se meiän ilta sielläkin sitten. Mua nauratttaa vieläkin, kun siinä kun elokuva oli alkamassa, ei tullut mitään ääntä mistään ja aloin yksikseni hihittämään, kun tajusin, että ollaan jossain paskassa leffassa. Se olikin se elokuvan paras hetki, oikeesti. Illalla me mentiin vielä kuvailemaan muistoja meistä, mutta kuvat eivät oikein tahtoneet onnistua. Saatiin me kuitenkin yksi ihan hyvä ja se onkin tossa alempana! Otettiin vielä Teemusta erikseen kuvia, mutta kameran linssi oli tosi likainen ja ei saatu sitä oikein puhtaaksi, joten meni vähän huonoksi ne kuvat. IMG_8917 IMG_8988 IMG_8945 IMG_8936 IMG_8996 IMG_8895 Lauantaina suuntasin aamupäivästä Lahteen 100 litraa Juissia mukanani! Lahdessa oli siis tubemiitti silloin ja mentiin joidenkin somettajien kanssa sinne ja pystytettiin meiän Juissi-piste. Alunperin lahtelaiselle Danielille piti lähettää Juissia iso määrä, mutta siinä sitten kävi niin, ettei ne ehtinyt tulla, joten he päättivät turvautua mun Juisseihin sitten :D Nyt olen sitten ilman Juissia, nyyh. Ei mutta miitissä oltiin pari tuntia ja saatiin kaikki Juissit käytettyä ja materiaaliakin tuli, tosin itse en tiedä teenkö niistä mitään pientä videota, mutta katsoo nyt. Kiitos kaikille, jotka kävitte moikkaamassa :)!
               Kuten tän postauksen alussa vähän vihjasin, niin tässä kävi nyt niin, että lopetan sen toisen työn tässä kuussa, oon kyllä tämän kuun loppuun. Totesin, että tää on liian rankkaa henkisestikin jo, kun en ehi tehdä mitään mitä pitäisi, kun aika menee töihin ja nukkumiseen. Siksi mun sosiaaliset kanavat onkin jääneet huonolle huomiolle. Jos tuolla ois edes hyvä palkka, niin olisin asiaa voinut vielä harkita, mutta tuntipalkka on oikeesti aivan paska siihen nähden mitä teen, joten ei kiitos. Olin kiitollinen, että mut valittiin kahteen työhön, mutta oishan se pitänyt tajuta, että se on liikaa yhelle ihmiselle, joka pyörittää lisäksi blogia ja youtubea sekä treenaa usein. Mutta musta on muutenkin parempi, ettei koko kesä mene tommosessa työssä, kun on ne yo-kirjoituksetkin ja kesäsomettajien kanssa on kaikenlaista kivaa matkaa tiedossa! Nyt sitten mun paikkani saa joku, jolla ei olisi mitään töitä kesällä, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
                Mulla ei oo nyt muuta asiaa tässä oikeestaan, 8 työpäivää mulla on siellä työssä jäljellä ja onneksi kohta on juhannus ja 4 päivän peräkkäinen vapaa, tekee kyllä hyvää. En oo suunnitellut sen kummemmin miten juhannukseni vietän, mutta varmaan mennään Teemulle saunomaan ja semmoista :) Torstaina olis seuraavat kisat mulla Jyväskylässä ja siellä 100 m ja 200 m. Osaan jo kuvitella ton mun 200 metrin, kun en oo niin pitkää juossut aikoihin, niin hyydyn varmaan, kun suoralle pääsen. Mutta sen näkee sitten! Hyvää juhannusta jo näin etukäteen kaikille <3
IMG_9085

20 kommenttia:

 1. Sulla on aivan ihania urheiluvaatteita, anna mulle! :3
  Kivoja kuvia taas ja hyvä teksti tietty.

  VastaaPoista
 2. Eikös ne Jyväskylän kisat tule TVstä taas, kuten viimevuonnakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ainakaan oo tietonen tästä! Ku viime vuonna Nurmijärvellä ei kuvattu, mut nyt kuvattiin siellä.

   Poista
 3. Juokstiko siis aitoja😳

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En :D Kuvissa ei näy minua, sanoinkin että lajina oli 100 metriä :)

   Poista
 4. Oletko hyvä aidoissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo juossu niitä moneen vuoteen, mutta olin silloin ihan hyvä kun juoksin, vähän ylitystekniikkaa ois pitänyt hioa :)

   Poista
  2. Okei. Aattelin vaa et kuiha ne sulla kulkee :D
   Itellä ylitykset loikkas tosi korkeelta, mut en ookkkaaan mikään rintteri xP en niitä siis enää juokse

   Poista
 5. Siis aivan superihana toi sun ja teemun kuva! Ja onnee viel teille tällee vähä myöhäs :) <3

  VastaaPoista
 6. Mikä sun PB on 100m? Jvskls juoksit SBn, hyvä :)

  VastaaPoista
 7. tosi hyvä kirjotus! Aloin vasta vähän aika sitten lukemaan sun blogia ja kattomaan youtube videoita, mutta oon tykästynyt niihin heti. Jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista
 8. Mitkä aineet meinaat kirjottaaa kirjotuksissa? :)

  VastaaPoista